slm kızlar naptınız bakalım ben bugün kızımı gördüm kafası aşağıdaydı 910 gr olmuş renkli ultrasonda baktık aman allahım bu kadarmı tatlı gelirmiş insana yavrusu aşık oldum resmen kızıma babası gibi onunda çenesinde gamzesi var :)) geçmişe bakamadım sizler nasılsınız bakalım işallah herşey yolundadır
merhabalar ben de kısmetse 2010 aralık annesi olacağım. Foruma yeni üye oldum. Maaşallah gamzesini de görmüşsün Allah bağışlasın çitlenbiğinizi :) ben de 26 haftalık hamişim ve bebişim 2 hafta önce kontrole gittiğimde 800 gr.dı. Rabbim hayırlsıyla kucaklarımıza alamamızı nasip etsin pofuduklarımızı...
merhabalar ben de kısmetse 2010 aralık annesi olacağım. Foruma yeni üye oldum. Maaşallah gamzesini de görmüşsün Allah bağışlasın çitlenbiğinizi :) ben de 26 haftalık hamişim ve bebişim 2 hafta önce kontrole gittiğimde 800 gr.dı. Rabbim hayırlsıyla kucaklarımıza alamamızı nasip etsin pofuduklarımızı...
canım masallah meleğine ne de guseldirr yirim onu benn olumunekankayizsmileslm kızlar naptınız bakalım ben bugün kızımı gördüm kafası aşağıdaydı 910 gr olmuş renkli ultrasonda baktık aman allahım bu kadarmı tatlı gelirmiş insana yavrusu aşık oldum resmen kızıma babası gibi onunda çenesinde gamzesi var :)) geçmişe bakamadım sizler nasılsınız bakalım işallah herşey yolundadır
hosgeldn canım ben 23 haftalık gittigimde 510 gr dı benimki mi kucuk sizinkiler mi buyuk :uhm:merhabalar ben de kısmetse 2010 aralık annesi olacağım. Foruma yeni üye oldum. Maaşallah gamzesini de görmüşsün Allah bağışlasın çitlenbiğinizi :) ben de 26 haftalık hamişim ve bebişim 2 hafta önce kontrole gittiğimde 800 gr.dı. Rabbim hayırlsıyla kucaklarımıza alamamızı nasip etsin pofuduklarımızı...
teşekkür ederim hayatım evet biraz geç oldu yurtdışında çalışıyordum eşimle beraber o hala orada, ben ise dönmek zorunda kaldım uçağa alamdıkları için. Foruma da ancak üye olabildim haliylevereliniortak oğluşumun doğum tarihi 30 Aralık tabi bize süpriz yapıp erken gelmezse. Bu aralar bide hastane arama telaşım var offf delikafadulden ama meleklerimiz için herşeye değer ...
canım dediğin şunun gibi bişey galiba ki ben de zaten bundan kesin alıcam, özellikle son zamanlarımızda vakitli vakitsiz suyumuz gelirse diye kullanmayı düşünüyorum. Tabi sonrasında da bi kaza yaşamamak adına yatağa sermek lazım. Bunu geçenlerde carrfour da görmüştüm. Hatta iki farklı boyutu var, ama küçük olanı yeterli gelir heralde. Kalanı da dediğin gibi bebişin beşiğinde kullanırım
Canped Yatak Koruyucu rt 60 x 90 cm
Aaa demek carrefour'da var süper bende ilk fırsatta bakayım bir-iki tane daha alayım ne olur ne olmaz.
Bu canbebe'nin pedide inşallah carrefour gibi marketlerde vardır ben bi ara bulamamıştım tıbbi malzeme satan bir tanıdığımızdan almıştım.
Hazarfen'cim aramıza hoşgeldin canım yerimseniben
Merhaba hanımlar, çok yazışmışsınız yineee!! Biz yine eğitimden geliyoruz, bu sefer egzersiz yaptık eğitimde.
Ebe hanım da katıldı, biz sorular sorduk o da cevapladı. Bu arada doğumla ilgili sorularınız olursa siz burdan bana sorun, ben haftaya ebeye sorarım :))
iyi aksamlar kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrkaydirigubbakcemile2
canım merhabalar ben de bu tarz eğitimlere katılmak istiyorum sen katılımcı olduğuna göre bilgin vardır. Nasıl katılıyoruz bu eğitimlere mesela sen nereye gidiyosun eğitim için CADIARZU
slm kizlar nasilsiniz??
biz biraz grip olmusuz, basim agriyo, butun gun yattim...
guzel annisler bisey soracaktim size, bende bi kac gundur bi tuhaf agri oluyo karnimda sanki icten yirtilma gibi ve vajina bolgesinde bile hissedilen bi agri...bide galiba benim oglus donmek istiyo ama donemiyo, hareketlerinin haricinde resmen agrili kramp gibi vuran hareketleri oluyo
naber canım nasıl gecti eğitim neler ogrendinizolumunekankayizsmileSelaaammmyerimseniben
Selaaammmyerimseniben
Selam, kaç haftalık hamilesin hazarfen. 6 aydan sonrası için genelde eğitimler. Medicana International da katılıyoruz biz, bildiğim birde Amerikan hastanesi ve Acıbadem de var. Eğer buraya yakınsan bizimle birlikte katılabilirsin.
Aşağıya eğitim programını yapıştırıyorum:
Medicana İnternational İstanbul Hastanesi
Doğum Öncesi Eğitim Programı - Ücretsiz
16.09.2010 / Perşembe
Gebelikte Sağlık 16:30
23.09.2010 Perşembe
Hamilelikte Beslenme 16:30
Doğumda Anestezi 17:30
30.09.2010 Perşembe
Gebelikte Egzersiz ve Pratik Uygulamaları 16:30
07.10.2010 Perşembe
Bebek Beslenmesi ve Emzirme Yöntemleri 16:30
14.10.2010 Perşembe
Doğuma Hazırlık ve Doğumda Nefes Egzersizleri 16:30
Doğum Sonrası Kadın Sağlığı ve Gebelikten Korunma Yöntemleri 17:30
21.10.2010 Perşembe
Bebek Bakımı ve Sağlığı 16:30
Sertifika Töreni ve Hastane Turu
canım ben 26 haftalığım şu an zamanı gelmiş demek ki katılımların. Medicana international beylikdüzündeki sanırım.Orası bana baya uzak gelir eşim yurtdışında oldugu için ben hem annemde (beşiktaş) hem kayınvalidemde (kadıköy) kalıyorum. Amerikan yada Acıbadem olabilir ama teşekkür ederim ilgin için zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?