2010 Aralık Anneleri

sagol canim...
aslinda ebe dogru diyo, artik, yalanci sancilar bile baslayabilirmis...
ben kendi kendime yoirum yapiyorum, herhalde donemiyo (hala basi yukarida) poposu sag kasik tarafimda ve aartik o taraf daha belirgin oldu

naber kızlar.
herkes tvkarşısında fatmagülümü bekliyo
bu akşam beşiktaşın maçı varmış.kocişi dıalrı çıkmak zorunda kaldı ben izleyeyim diye.
kıyamammm.

naber kızlar.
bu akşam beşiktaşın maçı varmış.kocişi dıalrı çıkmak zorunda kaldı ben izleyeyim diye.
kıyamammm.

Aynen öyle. Ben Fatmagül'ü bekliyorum kaydirigubbakcemile3
Kocişim de salondaki televizyona geçti maç için .
Bölündük yani

naber kızlar.
kıyamammm.
hosgeldin canım biz iyiyiz siz nassınız.. fatmagul nasıl dizi ii mi ben izlemedim reklamlar gordm sadece.. benimde eşim yok gec gelck boshayallersmile

kıslar hekese yi akşamlar; bugün bütün gün arkadaşımdaydım dünden çok yorulmuştum bakırköyde ....bugün kahvaltı için bana gel dedi arkadaşım uğraşma dedi valla bütün gün ordan burdan sohbet derken gün bitmiş .. ben eğitimede gitmedim tembellik ettim birascık programda spor vardı gözüm kesmedi hiç küçükprense haber ettim gelemiycem die ... onun dışında yine mantar sorunum nüksetti dr. fitil verdi onu kullanıcam ama artık çok sıkıldım bu sorundan (( sizler iyisinizdir inş. yeni katılan olmuş aramıza hazerfen hoşgeldin :)))

naber canım nasıl gecti eğitim neler ogrendinizolumunekankayizsmile

İşte bir sürü egzersiz gösterdi fizik tedavi uzmanı, bel ağrısı için falan. Ebeye sorular sorduk. Ne sorduk dersen pat diye aklıma gelmiyoo, Hapşuruk ne sorduk biz ebelere?
Ha şu perine masajını sorduk, o da "kişiden kişiye değişiyor bazısı ne sürse fayda etmiyor, bazısı da vücut yapısından dolayı çok esnek oluyor kesi gerekmiyor. Ama kendi kendine yırtılmasındansa kesi daha iyi oluyor ileride ki cinsel hayat için" dedi.

Evet tam zamanı geç kalmadan araştır hastaneleri, iki tarafta da güzel hastaneler var katılabileceğinyerimseniben

sagol canim...
aslinda ebe dogru diyo, artik, yalanci sancilar bile baslayabilirmis...
ben kendi kendime yoirum yapiyorum, herhalde donemiyo (hala basi yukarida) poposu sag kasik tarafimda ve aartik o taraf daha belirgin oldu

Benim kerata da hep sağ tarafta top gibi dikiyo artık poposumu kafasımı anlayamıyorum ben neresi olduğunusempatiksalakcinni

naber kızlar.
kıyamammm.

Maç hangi kanalda denizim? Hiç izlemek istemiyorum şu fatmagülü yaaa, çok üzücü arada kötü sahneler olursa maça bakarım

hoşbulduk tatlım bende bian önce başlamak istiyorum eğitimlere gidebilceğim hastaneleri araştırıyorum şimdilik bakalım nerde karar kılıcam

hosgeldin canım biz iyiyiz siz nassınız.. fatmagul nasıl dizi ii mi ben izlemedim reklamlar gordm sadece.. benimde eşim yok gec gelck boshayallersmile

başlamadıysan hiç başlama bence, insan boşu boşuna üzülüyor sonra

neyse kizlar ben cikiyorum...
hepinizi kocaman optm....

Hadi bende öptümmmm, iyi gecelerŞeniz

Ohh sefan olsun ne güzel valla, benimde şurda öyle bir arkadaşım olsaydı keşke:lepi: Bu arada spor spor 3-5 hareket yaptık yani hiç yorulmadıkkaydirigubbakcemile3
Mantar içinde geçmiş olsunyerimseniben

Evet tam zamanı geç kalmadan araştır hastaneleri, iki tarafta da güzel hastaneler var katılabileceğinyerimseniben

sagol canım benim bakalım bugun basladım işte araştırmaya. Tavsiyelerinize ihtiyacım var aslında bu ilk bebişim çok pimpirikliyim:sm_cool:

Kızlar geçmişe bakmadan dalıyorum :)) Biz geldik oğluşumu gördüm zemuszemus 1060 gr olmuşuşuz boy vermiyoruz tabi yine :)) Toplu bacaklarımızla :)) Kafası aşağıya dönmüş ama bu seferde çıkışa fazla yakın duruyormuş :) Onun dışında herşeyimiz iyi Allaha şükür.Uyuşmazlık iğnemizi olcaz yarın tee bursadan gelecekmiş iğne yok piyasada o da ilginçtir.Şimdilik bunlar kızlar ben azcık geçmişe bakim :))

hmm nefes egzersizlerinin oldugu egitime katılmak isterim aslında bakalım zaman ne gosterir..

Ohh sefan olsun ne güzel valla, benimde şurda öyle bir arkadaşım olsaydı keşke:lepi: Bu arada spor spor 3-5 hareket yaptık yani hiç yorulmadıkkaydirigubbakcemile3
Mantar içinde geçmiş olsunyerimseniben

saol canımcım valla bu arkadaşım işten çıktı şimdilik evde bizde fırsattan istifade değerlendirdik yoksa kızcağızlan anca 6 ayda bir görüşüyorus ..

bilmiyorumkismile
canım iyi akşamlar ben foruma yeni katıldım bu uyuşmazlık iğnesi dediğin kan uyuşmazlığı için mi ben 26 haftalık hamileyim eşimle benim aramda da kan uyuşmazlığı var. İğne mi olmak gerekiyor merak ettim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…