Selaaammmyerimseniben
Geçmiş olsun tatlım, hayırdır inşallah bir bilgim yok öyle bir ağrıyla ilgili. umarım ciddi bişey değildirbilmiyorumkismile
Bugün ebeye diyoruz ki şuramız ağrıyor nasıl geçer buramız ağrıyor nasıl geçer, merak etmeyin doğurunca hepsi geçecek diyor
a.s.hazarfencim aramiza hosgeldin...
naber kızlar.
herkes tvkarşısında fatmagülümü bekliyo
bu akşam beşiktaşın maçı varmış.kocişi dıalrı çıkmak zorunda kaldı ben izleyeyim diye.
kıyamammm.
hosgeldin canım biz iyiyiz siz nassınız.. fatmagul nasıl dizi ii mi ben izlemedim reklamlar gordm sadece.. benimde eşim yok gec gelck boshayallersmilenaber kızlar.
bu akşam beşiktaşın maçı varmış.kocişi dıalrı çıkmak zorunda kaldı ben izleyeyim diye.
kıyamammm.
naber canım nasıl gecti eğitim neler ogrendinizolumunekankayizsmile
Selaaammmyerimseniben
canım ben 26 haftalığım şu an zamanı gelmiş demek ki katılımların. Medicana international beylikdüzündeki sanırım.Orası bana baya uzak gelir eşim yurtdışında oldugu için ben hem annemde (beşiktaş) hem kayınvalidemde (kadıköy) kalıyorum. Amerikan yada Acıbadem olabilir ama teşekkür ederim ilgin için zemuszemus
sagol canim...
aslinda ebe dogru diyo, artik, yalanci sancilar bile baslayabilirmis...
ben kendi kendime yoirum yapiyorum, herhalde donemiyo (hala basi yukarida) poposu sag kasik tarafimda ve aartik o taraf daha belirgin oldu
naber kızlar.
kıyamammm.
kıslar hekese yi akşamlar; bugün bütün gün arkadaşımdaydım dünden çok yorulmuştum bakırköyde ....bugün kahvaltı için bana gel dedi arkadaşım uğraşma dedi valla bütün gün ordan burdan sohbet derken gün bitmiş .. ben eğitimede gitmedim tembellik ettim birascık programda spor vardı gözüm kesmedi hiç küçükprense haber ettim gelemiycem die ... onun dışında yine mantar sorunum nüksetti dr. fitil verdi onu kullanıcam ama artık çok sıkıldım bu sorundan(( sizler iyisinizdir inş. yeni katılan olmuş aramıza hazerfen hoşgeldin :)))
İşte bir sürü egzersiz gösterdi fizik tedavi uzmanı, bel ağrısı için falan. Ebeye sorular sorduk. Ne sorduk dersen pat diye aklıma gelmiyoo, Hapşuruk ne sorduk biz ebelere?
Ha şu perine masajını sorduk, o da "kişiden kişiye değişiyor bazısı ne sürse fayda etmiyor, bazısı da vücut yapısından dolayı çok esnek oluyor kesi gerekmiyor. Ama kendi kendine yırtılmasındansa kesi daha iyi oluyor ileride ki cinsel hayat için" dedi.
küçükprensim bak pişman oldum şimdi gelmediğime negüsel şeyler öğrenmişsiniz öyle canımcım sezeryan için herhangi birşey söyledi mi ebe gerçi pek onunla ilgili değil ama dikkat edilmesi gereken birşey varmıymış öncesinde
hosgeldin canım biz iyiyiz siz nassınız.. fatmagul nasıl dizi ii mi ben izlemedim reklamlar gordm sadece.. benimde eşim yok gec gelck boshayallersmile
neyse kizlar ben cikiyorum...
hepinizi kocaman optm....
kıslar hekese yi akşamlar; bugün bütün gün arkadaşımdaydım dünden çok yorulmuştum bakırköyde ....bugün kahvaltı için bana gel dedi arkadaşım uğraşma dedi valla bütün gün ordan burdan sohbet derken gün bitmiş .. ben eğitimede gitmedim tembellik ettim birascık programda spor vardı gözüm kesmedi hiç küçükprense haber ettim gelemiycem die ... onun dışında yine mantar sorunum nüksetti dr. fitil verdi onu kullanıcam ama artık çok sıkıldım bu sorundan(( sizler iyisinizdir inş. yeni katılan olmuş aramıza hazerfen hoşgeldin :)))
hoşbulduk tatlım bende bian önce başlamak istiyorum eğitimlere gidebilceğim hastaneleri araştırıyorum şimdilik bakalım nerde karar kılıcam
hmm nefes egzersizlerinin oldugu egitime katılmak isterim aslında bakalım zaman ne gosterir..İşte bir sürü egzersiz gösterdi fizik tedavi uzmanı, bel ağrısı için falan. Ebeye sorular sorduk. Ne sorduk dersen pat diye aklıma gelmiyoo, Hapşuruk ne sorduk biz ebelere?
Ha şu perine masajını sorduk, o da "kişiden kişiye değişiyor bazısı ne sürse fayda etmiyor, bazısı da vücut yapısından dolayı çok esnek oluyor kesi gerekmiyor. Ama kendi kendine yırtılmasındansa kesi daha iyi oluyor ileride ki cinsel hayat için" dedi.
Ohh sefan olsun ne güzel valla, benimde şurda öyle bir arkadaşım olsaydı keşke:lepi: Bu arada spor spor 3-5 hareket yaptık yani hiç yorulmadıkkaydirigubbakcemile3
Mantar içinde geçmiş olsunyerimseniben
hayırlsı olsun canım senin için yakın olsaydın bizimle gelirdin ama daha merkezdekibikaç hastanede daha varmış
Kızlar geçmişe bakmadan dalıyorum :)) Biz geldik oğluşumu gördüm zemuszemus 1060 gr olmuşuşuz boy vermiyoruz tabi yine :)) Toplu bacaklarımızla :)) Kafası aşağıya dönmüş ama bu seferde çıkışa fazla yakın duruyormuş :) Onun dışında herşeyimiz iyi Allaha şükür.Uyuşmazlık iğnemizi olcaz yarın tee bursadan gelecekmiş iğne yok piyasada o da ilginçtir.Şimdilik bunlar kızlar ben azcık geçmişe bakim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?