valla oğluşumun anneannesi ve teyzesi sağolsun denizim. 300 lira civarı harcadık ama hep kıyafet. İnsan almaya da doyamıyor :))) Eklemeye çalışıyorum canım,olursa haber ederim :)
kızlar 1emine1 vardı nerelrde o.
yaz tatilinden ebri yok
o da düşükelr yaşamıştı
hep endişeliydi
merak ettim onu.
canım bende sen deyince merak ettim arkadaş listemde vardı baktım kan pıhtılaşması sebebiyle düşük yaşayanların paylaşım alanında yazışıyor sürekli, bebeği düşmemiş ama riskli hala durumu sanırım,hatta buradan da bahsetmiş; sanırım onu daha iyi anlayan arkadaşlarla aynı durumdaki kişilerle fikir alışverişi daha çok olduğundan orayı tercih etmiş,''aylardır aralık topiğine yazmıyorum biz burada bebeğimiz için ödümüz koparken onların sorunsuz gebelikleri oldukları için 3ayda alışveriş yapılması mantıklı gelmiyor belki bizde sorunsuz geçirseydik öyle olabilirdik'' falan gibi bahsetmiş,Allah sağlık sıhhat versin bebeğine sağ salim kavuşmayı nasip etsin
canım bende sen deyince merak ettim arkadaş listemde vardı baktım kan pıhtılaşması sebebiyle düşük yaşayanların paylaşım alanında yazışıyor sürekli, bebeği düşmemiş ama riskli hala durumu sanırım,hatta buradan da bahsetmiş; sanırım onu daha iyi anlayan arkadaşlarla aynı durumdaki kişilerle fikir alışverişi daha çok olduğundan orayı tercih etmiş,''aylardır aralık topiğine yazmıyorum biz burada bebeğimiz için ödümüz koparken onların sorunsuz gebelikleri oldukları için 3ayda alışveriş yapılması mantıklı gelmiyor belki bizde sorunsuz geçirseydik öyle olabilirdik'' falan gibi bahsetmiş,Allah sağlık sıhhat versin bebeğine sağ salim kavuşmayı nasip etsin
gunaydın kızlar.yine bakıma girmiş site.çok hor kullanılıyor anlaşılan:)
biz dün gittik doktora hersey yolunda cok şükür.kilosu 1120 gr olmuş prensesimin..1 ay sonraya gun verdi doktor...artık kızz diyebilirim dayanamadım yine sordum doktora kızmı diye 'kız,kız'dedi....
Günaydın hanımlarr
İnşallah hepiniz iyisinizdir. Hayırlı cumalar dilerim hepinize.
Bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum, bende bel ağrısı çok oluyor , birde sağ tarafımda göğsümün altında kaburga kemiğimin bitiminde çok ağrım oluyo oda aynı şekilde sırtıma vuruyo bel ağrısı sırt ağrısı karnımda oluşan ağrı derken halim dermanım kalmıyo, çabuk yoruluyorum , birde çok fazla geriliyorum , sanki ellerimden ve bacaklarımdan karşılıklı beni çekiyolar akşamları özellikle çok oluyo bu yatakda yatacak pozisyon bulamıyorum, artık bir müddet sonra netarafımda sızıp kalıyosam bilmiyorum, geceleri enn az 3-4 kere tuvalete kalkıyorum, bütün uyku düzenim alt üst oluyo, tuvaletten nefret ediyorumm, bide evimde afedersiniz ama klozet yok yer tuvaleti var 2 dk oturup kalkana kadar karnım bacaklarım patlıyo akannehir , sizin anlıyacağınız hiç rahat değilim , ama özellikle bu belimle göğüs altında olan bu ağrı beni fazlasıyla rahatsız ediyo, çalıştığım için fazla dinlenme şansımda olmuyo boshayallersmile , göğsümün altındaki ağrı için bebek sıkıştırıyodur falan diyolar ne alaka anlamadım yani orası ağrırken benim kız aşağıda tepiniyo oluyo kaydirigubbakcemile3 ben pek alaka kuramadım , neyseki pazartesi konturolüm var doktora sorucam neymiş bu diye , bu böyle giderse doğuma kadar işim çookkk zor benimmm :1no2:
günaydın kızlar site bu aralar çok bakımlı oldu yavvv kaydirigubbakcemile5
gunaydın kızlaarr nasılsınız keyifleriniz nasıl... yaa ben sabahları dayak yemiş gibi kalkıyorum size de oluyomu butun kemiklerim agrıyo kafamçokkarıştı zaten bu gece ruyamda popo ustu dusuyorum sora karnımın ustune dusuyorum kabus gibiydi
günaydinnn KK nin en fit anneleriiiii,nasilsiniz?zemuszemus
gunayddın canım hosgeldin.. olumunekankayizsmile biz oglusumla iyiyiz siz nasılsınız bakalım.. bu arada ''fit anne'' kısmını ustume alınamıyorum kaydirigubbakcemile3günaydinnn KK nin en fit anneleriiiii,nasilsiniz?zemuszemus
ben sunu farkettim ondan beri cok kramp girmiyo..yatarken bacaklarımı uzatıp kasarsam kramp giriyo bazen tam uzatıyorum hafif agrı basladıgı gibi geri cekiyorum bayagıdır kramp girmedi cok sukur :Saruboceq:Günaydın :hulya:
Bende öyleyim gece tuvalete kalktığımda da öyle...
Bu gece zaten kaç kez kramp girdi bilmiyorum akannehir
Günaydın canım iyiyiz sen nasılsın bakalım bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?