2010 Aralık Anneleri

benimde öyle kocaman önümde göbekk varr
gezmeye gitmeyee utanıyorumm bu göbeklee
sanki bebek göbeği değill şişkoo göbeği gibii aynı

canımm bunuu birkaçç arkadaşlada konuşmuştukk onlarınn oğluu olduuu
acaba dedimm belkiii sizlerinde öyle olurr bakalımm bu tez tutacakmııı
geç döllenmee olanlarr yazsadaa yine bende kaydeyimm biryere tutacakmıı

merhaba kizlar nasilsiniz?

Selam cucu, sen nasılsın?

Allah Allah çok ilginç, benim de geç döllenme. kaydedeceksen beni de yazar mısın :)

Son düzenleme:
Oooo, hemşoymuşuz demek cucum, çok sevindim olumunekankayizsmile
Yaz gelse de gitsekkk Ankarayaaa
evet canimm olumunekankayizsmile
ah ahhh haziran sonunda Ankarada olucam Allah izin verirse..
iple cekiyorummmm sositososito

anneler kilo almayamı başladınız ?
cok sükür daha bir gram almadim,hatta 400-500 gram daha az ciktim doktorun tartisinda ama sanirim o farkta cihazdan cihaza degisiyordur..
aciktikca süt ve meyve yiyorum,ekmege sarmadim,ondan sanirim :CüvCüv:
bu arada ben pcosluyum ve bel bölgem kalindi..simdi belim daha inceldi göbisim cikmaya basladi..:lepi:
sende durum ne canimm?

kizlar bizede klinikteki ilk doktorum yasak demisti ama süresini söylemedi..
simdiki doktorumada bizde sormadik,oda bisey demedi..
okudugum kitaplarda,izledigim videolarda doktorlar düsük riski olmadigi sürece yasak degil ama yinede doktorunuzun talimatlarina mutlaka uyun diyordu..
hatta bu kaynaklarda hamilelikte cinsel iliskinin ciftler arasindaki baglari dahada kuvvetlendirdigini söylüyor..ay ne bileyim insanin ici rahat etmez ama bi yandanda bebekle uzaktan yakindan bi temas hali olmuyormus laelaelaelaelae

canimm gecmis olsun yaa,bi atlatamadin,insallah gecer gider su hastaliklar bi dahada hicbirimize ugramaz :Saruboceq:
kilo konusunda bende cok korkuyorum..öncelik bebegimin sagligi elbette ama ben yapi olarakta cok müsaitim kiloya..pcoslu oldugumdan(kizlarda bilirler) zaten kilo aliyordum sürekli..
insallah en fazla 10 kilo alirim :Saruboceq:
suanda almadim hic...insallah 4.aydan sonra falan baslariz hafif hafif almaya..:CüvCüv:

canimm geriden gelmesi konusunda sunu söylemek istiyorum..nice bebekler o arayi kapatiyor,icini rahat tutmaya calis,düzenli beslen canim..
belkide kalp atislarida gelisimiyle alakalidir..
insallah hersey yoluna girer canim :Saruboceq:

canimm basla bence yaglari kullamaya yerimseniben
insallah hicbirimiz yirtilmayiz yaa..korkumdan ben 4 haftalikken basladim yaglanmaya :kedi:

cucu canim senindemi ailen ankarada
benimde bizimde gitmemiz benim durumuma bagli
bi sorun olmazsa gitmeyi dusunuyoruz

cucu canim senindemi ailen ankarada
benimde bizimde gitmemiz benim durumuma bagli
bi sorun olmazsa gitmeyi dusunuyoruz

evet canimm,ailem ve tüm sevdiklerim Ankaradalar.. boshayallersmile
doktoruna sor mutlaka canim,benimki 13.haftadan sonra hicbir problem olmaz dedi..
yoksa bizimkide mechuldü..
insallah sende sag salim sorunsuz gidersin :Saruboceq: olumunekankayizsmile

Allaha şükür bende iyiyim, Cumartesi randevum var şimdiden yusuf yusufumdelikafadulden

oyyy kiyamamm,randevu tarihleri yaklastikca insanin karninda kelebekler ucusuyor degil mi :asigim:
hadi bakalim,hayirlar git gel insallah kontrolüne :Saruboceq:
rutin kontrol mü canim yoksa kalp atisi icin falan mi?
hepsini aklimda tutamiyorum maalesef canimm :kedi:

evet ya insallah cok ozledim herkesi
ozamana kadar gobusde cikar insallah
annem beni hamile gormeyi cok istiyor

Kalp atışı için canım, çok korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok gidicem mecbur. bana kalsa hiiççççç doktora gitmem, bi tek doğurmaya giderim. kötü bişey söyleyecekler diye ödüm kopuyor.

evet ya insallah cok ozledim herkesi
ozamana kadar gobusde cikar insallah
annem beni hamile gormeyi cok istiyor
canimm özlenmez mi :1rolleyes:
cikar göbislerde o zamana kadar merak etme :CüvCüv:

Kalp atışı için canım, çok korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok gidicem mecbur. bana kalsa hiiççççç doktora gitmem, bi tek doğurmaya giderim. kötü bişey söyleyecekler diye ödüm kopuyor.

canimm korkma korkma,o pitpitlari duyunca tüm korkularin endiselerin gecicek insallah :Saruboceq:

KIZLAR ben artik cikiyorum..
kendinize ve bebislerinize iyi bakinnn :CüvCüv:
Allaha emanet olun :Saruboceq:

kizlarr ben geldimmmmkaydirigubbakcemile3
kontrolden yani...
keseyi gorduk nihayet
fasulye seklinde 16.9mm capinda bi kesemiz var
2 hafta sonrada kalp atislari icin gidicez bakalimopuyorumnanaktan
yalniz dr benim kiloma falan bakmadi sadece beslenmeyle ilgili bi kitapcik verdi
iyi doktor diyolar israrla ya bakalim ilerleyen zamanlar ne gostercek
ne zormus doktor degistirmek yawbilmiyorumkismile

kızlar hepinize desteğiniz ve ilginiz için çok teşekkür ederim.insllah herşey yolunda gider ve kalp atışı düzene girer.gelişmelerden haberdaar ederim.öpüyorum hepinizi..dualarınızı bekliyorum ,dualarım sizinle..

merhaba arkadaşlar,
ben 6h 4gunluk hamileyim allah hepimizin bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inşallah!! Doktor Arkun Hanlıoğluyla ilgili bilgisi olan var mı acaba?
teşekkürler..

canım tebrikler. inşallah sorunsuz bi şekilde kalp atışlarını da duyarız.
ben de sabırsızlıkla o günü bekliyorum.

canım bence senin durumun geç döllenme olabilir.
eğer usgde hep tarihi 2 hafta geri çıkıyosa daha da egri gitmiyosa problm olmaz bence
inşallah hiç sorun yşmazsın.

cucum ttlım çok sağol ya gerçekten atlataamdım bi.
ilaç içmiyorum ya.
zor oluyo geçmesi.
offfffffffff
bi geçsin
şu magnum gold varya tve çıkıyo
ondn istiyorummmmmmmmmmm

Merhaba arkadaşlar.. Bende SAT a göre 5+3 günlük hamileyim.. Aralıkanneleri listesine girebilir miyim.. Biz de keseyi gördük.. Doktor 15 gün sonra gel dedi.. 15 mayısta gidicez inşallah.. Rabbim herkese sorunsuz bir hamilelik sonunda bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…