kızlar benimde perşembe günü randevum var kalp atışlarını duymak inşallah banada nasip olur benimle aynı satta olan bi cok arkadaşım sanırım duydu kalp atışını darısı başıma inşallah
senin SAT ne julyet?
13 mart canım allah nasip ederse 7artı5 iken doktorla randevum var 5 artı 4 iken gittimde sadece keseyi görmüştüm
Selam cucu, sen nasılsın?
Allah Allah çok ilginç, benim de geç döllenme. kaydedeceksen beni de yazar mısın :)
kaydettim canımm
özüm
dilem
dream83
ersasu
var
bakalımm oğlunuzz olacakmı
kızlar günaydın şkerler kızlar miğde çok kötü durumda halsizim çok kalkıp su içmeye bile erinir oldum sürekli uyku istiorum
canim gözünüz aydinn :lepi:kizlarr ben geldimmmmkaydirigubbakcemile3
kontrolden yani...
keseyi gorduk nihayet
fasulye seklinde 16.9mm capinda bi kesemiz var
2 hafta sonrada kalp atislari icin gidicez bakalimopuyorumnanaktan
yalniz dr benim kiloma falan bakmadi sadece beslenmeyle ilgili bi kitapcik verdi
iyi doktor diyolar israrla ya bakalim ilerleyen zamanlar ne gostercek
ne zormus doktor degistirmek yawbilmiyorumkismile
ha gayret canimm,az kaldi atlatmana insallah..1 hafta oldu nerdeyse degil mi?canım tebrikler. inşallah sorunsuz bi şekilde kalp atışlarını da duyarız.
ben de sabırsızlıkla o günü bekliyorum.
canım bence senin durumun geç döllenme olabilir.
eğer usgde hep tarihi 2 hafta geri çıkıyosa daha da egri gitmiyosa problm olmaz bence
inşallah hiç sorun yşmazsın.
cucum ttlım çok sağol ya gerçekten atlataamdım bi.
ilaç içmiyorum ya.
zor oluyo geçmesi.
offfffffffff
bi geçsin
şu magnum gold varya tve çıkıyo
ondn istiyorummmmmmmmmmm
canimm duyarsin insallah pitpitlari alkisalkisalkiskızlar benimde perşembe günü randevum var kalp atışlarını duymak inşallah banada nasip olur benimle aynı satta olan bi cok arkadaşım sanırım duydu kalp atışını darısı başıma inşallah
canimm tahmin ediyorum durumunu :sinifsinif:kızlar günaydın şkerler kızlar miğde çok kötü durumda halsizim çok kalkıp su içmeye bile erinir oldum sürekli uyku istiorum
günaydın kızlarrrrr nasılsınız bakalım bugün.....
Herkese günaydın canlarım:) :sm_cool:
nasılsın fıstığım walla ben daha bişey yiyemedim ince ince bulanıo midem sen nasıl oldunamanda amannn kimler gelmiss olumunekankayizsmile
günaydın ciciiiiiiimmmmHerkese günaydın canlarım:) :sm_cool:
ya o tansiyondan hamilelikte düşüyo ya bide hormonlarımız alt üst oldu kolay değil yanicanım benim hesaplara göre 7 haftalık olmuşum hayırlısı artık valla ya psikolojikmen çok kötü bişi yatalak hasta gibi hissediorum kendimi akşam eşim gelsede dışarı çıksam 2 insan görsem oldum çok tuhaf duyglar yaa miğdem ekşi ekşi yanıo ama tuzlu şeyler ii gelior
cnm ben hem b 12 hem demir hemde folic içiyorumgünaydın arkadaşlar,
elevit dışında kalsiyum ya da demir kullanan var mı?
ben sadece alevit kulanıyorum merak ettim
kaydettim canımm
özüm
dilem
dream83
ersasu
var
bakalımm oğlunuzz olacakmı
günaydın arkadaşlar..Dün gecee 10 da yattım sabah 9 da zor kalktım.Kafamı kaldıramıyorum, sizde de varmı böle halsizik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?