2010 Aralık Anneleri

kızlaarr benim mesai bitttiii. zemuszemus

eve gideyim de terayğlı ballı ekmek yiyeyim şiştim valla kaydirigubbakcemile3

hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum

aminnnn ,nşallahh:Saruboceq::Saruboceq:

sporstaaarr peliiin nerdesiniiiz :)

anaaam noluyo kız :))) Sporstar aşağıda okuyor. Hapşuruku sorduysan bilmiyorum kayınvalidesiyle olabilir. Beni sorduysan ben burdayım.

Senin sancılar ne durumda canım ya,zorluyor mu akşamları yine?

Selam tontişler, ay ben çok yoruldum temizlikten! Gerçi bi yeri süpürdüm sildim, dinlendim öteki yere geçtim ama yine de yoruldum Kendime düzgün bi yardımcı bulamadım hala yaa ufff sinir oldummm(

sporstaaarr peliiin nerdesiniiiz :)
ayşecim nasılsın canım,geçmişi okuyordum hepsini okudum tek tek,:)) nasıl oldun canım
anaaam noluyo kız :))) Sporstar aşağıda okuyor. Hapşuruku sorduysan bilmiyorum kayınvalidesiyle olabilir. Beni sorduysan ben burdayım.

:)))) pelin becermişsin resim eklemeyi canım burdan diyim bari güle güle sağlıklı günlerde kullan canım çooook bayıldım hepsine sende doldurmuşsun vallla :)))
Selam tontişler, ay ben çok yoruldum temizlikten! Gerçi bi yeri süpürdüm sildim, dinlendim öteki yere geçtim ama yine de yoruldum Kendime düzgün bi yardımcı bulamadım hala yaa ufff sinir oldummm(

iyi yapmışsın canım dinlene dinlene yaparak acelende yok,umarın gönlüğne göre birini bulursun ya,öle senle çay kahve keyfi yapmayan,yemek seçmeyen kaydirigubbakcemile3

Ah canım yaa. Vallahi ben temizlik ne demek unuttum. Gelenim gidenimde yok zaten aklıma estikçe yapıyorum napim. Bu arada ben KK dan bir bayanla anlaştım temizlik konusunda. İş kariyer başlığı altında iş arayanlar oluyor canım,br bak istersen..

seni soruyorum seniii kaydirigubbakcemile3
yorulma durumuna bağlı tatlım sınırları zorlarsak geliyor herhalde bizim kız diyorum :) ama bu aralar ii siz nasılsınız ??

seni soruyorum seniii kaydirigubbakcemile3
yorulma durumuna bağlı tatlım sınırları zorlarsak geliyor herhalde bizim kız diyorum :) ama bu aralar ii siz nasılsınız ??

Korkuttun şekerim bizi. Aman yorma kendini madem,eşine söyle o da yormasın seni. Yoksa yaklaşık 60 kişiden oluşan aralık anneleri olarak koca göbeklerimizle fena döveriz :)))

Sen bizim cicilerimize baktın mı Ayşe teyzesi ??

hahahaaa unutmamışsın canım, valla yaa kadın yemek içmekten ev temizleyememiştikaydirigubbakcemile3 Amin inşallah bulurumm..

Bende unutmuştum da yarın misafirim gelecek, ondan yapıyorum Bi bakayım bari belkim bulurum bişeyleryerimseniben

Tatlım o birazda bebeğe bağlı,sen elinden geleni yap odasında yatması için...
şekerim niye korkuosun ya
Allah bizi ona uygun yaratmış
bence tıbbi bi müdahele gerekmediği sürece en sağlıklısı normal doğum:dance:
Korkuommmmmmeyvahedigeldismile

nerdilcim,bencede cok zor bi durum,bu konuda hiçbir fikrim yok,belki biz tembellik etcez odasına gidip gelmek zor gelcek belki çocuk istemeyecek,karmaşık...anca başımıza gelince anlıcaz herlade...

hahahaaa unutmamışsın canım, valla yaa kadın yemek içmekten ev temizleyememiştikaydirigubbakcemile3 Amin inşallah bulurumm..

:))) ya bende bi site biliyordum ama unuttum canım sadece bakıcı ve eve temizlik için başvurular var orda ve sen isteğine göre bakıp arıyorsun ama gerçekten unuttum canım bi araştırayım bulursam tekrar sölerim sana

buarada burxkan geçmşş olsun canım umarım kısa zamanda geçerr

bende hemen bi duşa gireyim gezmeden geldim toz olmuşuzdur :)) öptük sizi

ya kızlar bi şey sorcam,hani bebeğin kıyafetlerini ykayacağız ya kullanmadan önce,herşeyi mi yıkamalıyız battaniyeler ,ne bilim yorgan felan benim yıkaayasım vardaa şekli bozulur diye korkuyorum,abartıyormuyum yoksa tipik başak burcuyum iştekaydirigubbakcemile3

yok canım herşeyi yıkanıyor doğru sölüyorsun ben battaniyeleri kıyadım bile ütülenmeyi bekliyorr :)))

kızlar benim kzı hep ya totosunu ya da kafasıı dayıyo karnıam sanırım
bi taraf nasıl kabarıyo
geriliyo
yaramaz kızım benim.
özledim ya
15 ekim çabuk gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…