2010 Aralık Anneleri

kızlar benim kzı hep ya totosunu ya da kafasıı dayıyo karnıam sanırım
bi taraf nasıl kabarıyo
geriliyo
yaramaz kızım benim.
özledim ya
15 ekim çabuk gelsin.

ewet benim kızda dayıyor bi yerlerini ama ben neresi olduğunu hiç anlamıyorum,bide böyle dolanıyor karnımda solucan gibikaydirigubbakcemile3

bi taraf nasıl kabarıyo
geriliyo
yaramaz kızım benim.
özledim ya
15 ekim çabuk gelsin.

Yerim onun totosunu da kafasını da. Az kaldı tatlım doğdukları zaman bol bol vakit geçiricez bebişlerimizle Allah'ın izniyle.

Dur bende bi bakayım, belkim bulurum saol canımmmm:lepi:

Canım ben makinenin en kısa programında yıkayacağım yarım saat şöyle tozu pisi aksın diye, hem çok bozulmamış oluryerimseniben

nasıldı o germe hareketleri ya.
ben tam geriniyodum tam o zman oldu zaten birden.

Oturduğun yerde bacaklarını uzat, parmak uçlarını kendine doğru çekip çekip bırak canım. Özellikle yatmadan önce yap hareketi yaparken de derin derin nefes alıp ver. Kaslar oksijensiz kalıyor krampta.

bi taraf nasıl kabarıyo
geriliyo
yaramaz kızım benim.
özledim ya
15 ekim çabuk gelsin.

Ay benimkide sağ tarafta kocaman oluyor, sol taraf boş kalıyor Geçen defa yüzünü göstermemişti inşallah yarın görürüz. Hapşuruk un ultrason resmini gördüm maşallah gayet net belli, bizimkide belli olur inşallah artık yaaaboshayallersmile

burxkan çok geçmiş olsun cnm. Acil şifalar....

Çok saol cnm

dinlenmeye calis canim..kiyamam...
mikrop almissin belliki..acil sifalar olsun,bir an önce toparlan insallah Şeniz
inşallah cnm ya tek dileğim birAN önce iyileşmek

Ah cnm ya bıyerden mıkropm u aldım bende aNLAMAdım ama ıyı olmak ıstıyorum
ben ıyı olursam bebemde ıyı olacak

çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede düzelirsin.
saol cnm ınşallah

Burxhanım geçmiş olsun canım yat dinlen birşeyin kalmaz inşallah kısa zamanda hemencik iyleş canım.
saol cnm inşallah

canım çok çok geçmiş olsun kızlar yazmış muz patates bol su iç dinlen yorma kendini...
Canım muz filan yemeye çalışıyom leblebı yıyorum işte ama yemek yıyemıyorum sadece haşlama makarna yağsız sulu okadar onuda 2 kasık alıp bırakıyorum

canımm çok geçmiş olsun, kendine çok dikkat et..
Saol fıstığım ya

burxkan canım cok geçmiş olsun.Alla beterinden saklasın.hiç korkma bebişin iyidir...doktorada gitmişsin.Allahım bu mubarek cuma gunu koca bir topluluğun dualrını geri cevirmez..
Amin cnm Allah hepinizden razı olsun

slm kızlar
buraxkan canım çok geçmiş olsun,sen ne zman ayrılcan doğum iznine,artık ayrılabilsen keşke,son zamanları dinlerek geçirsen çok güzel olur senin içinde bebiş için de...

bakalım cnm ya bende bılmıyorum doktor pazartesı salı kontrol ıçın cağırdı sorucam bakalım ne dıcek bilmiyorumkismile

Burxkan şimdi nasılsın canım?? Bol sıvı almaya çalış lütfen. Bebişinde sende susuz kalırsınız yoksa.

Son düzenleme:

biraz azaldı canım.. ama terkettiği yok ne yazık ki işin alerjik boyutu da var tabii..

carolin getirene cemile oluruz bizde :)))

güle güle kullan canım paylaştın mı ?

sağol canım yok paylaşmadım yıkansın ütülensin öyle paylaşırım

ben de çok aradım bihayet boyner den buldum daha dün gelmiş birsürü yeni model.ben pijama istemedim gecelik daha rahat diye

sen de mi tipik başaksın..al benden de o kadar..aynı sorular bende de var..galime herşeyi yıkıcaz uyku seti falan bozulur mu ben de düşündüm aynısını

yapıyım şu germe harketelrini yatmadan.

evet ya benimki de solucan gibi kımıl kımıl
çok garip oluyo insan hele toplanıyomu napıyosa artık minik ziilim.

yaaaa boynere mi gelmiş sezencim ya
kaçırdım.
nasıl çokmu güzeldiler.
nasıldı fiyatalr.

Selam kızlar anca girebildim nasılsınız herkes iyidir umarım.Bizde uyuzmazlık iğnemizi olduk bugün.YAkan bir iğneymiş yalnız :))

yapıyım şu germe harketelrini yatmadan.

evet ya benimki de solucan gibi kımıl kımıl
çok garip oluyo insan hele toplanıyomu napıyosa artık minik ziilim.

Evet toplanıyomuş canım bugün hemşiremize sorduk :)) Bende bir garip oluyorum o öyle yapınca kasılıyorum :)

iyi geceler kızlar nasılsınız... yarın misafirim war maalese hazırlıgım bu saate kadar sarktı mutfakta bi taraftan hazırlık yaparken bi taraftan sizi takip ediyorum

ya bazen o kadar abartıyorum ki bu temizlik olayı saçma sapan şeylerle uğraşıyorum,ıcığını cıcığını çıkarıyorum,aslındaa ben tembel bi başağımdakaydirigubbakcemile3ama elim deyincede uçuyorum,daha şimdiden o beşiğin kenarındaki yan korumalıklar var ya onları yıkarmıyım acaba diye düşünüyorumkaydirigubbakcemile3

iyi geceler kızlar nasılsınız... yarın misafirim war maalese hazırlıgım bu saate kadar sarktı mutfakta bi taraftan hazırlık yaparken bi taraftan sizi takip ediyorum

iyigeceler yasmin,ne yaptınkız bu saaate kadar,maşallah pek hamaratız ,hem ssen hamilesin gelenlerde fazla bi şey beklemesin senden kaydirigubbakcemile3,yorma kendini tatlım..

iyigeceler yasmin,ne yaptınkız bu saaate kadar,maşallah pek hamaratız ,hem ssen hamilesin gelenlerde fazla bi şey beklemesin senden kaydirigubbakcemile3,yorma kendini tatlım..
ız bu saate kadaar coktan biterdi işler de kv sehir dısından geldi ona gittik kac saat onda oturunca bi daaha eve 11 geliodu donduk kalan seyleri mecbur simdi yapıorum işte.. yaa misafir beklemese de benim içim rahat etmez yapmassam opuyorumnanaktan

hımm anladım yasmincim bende sandım bu saate kadar bititremedinkaydirigubbakcemile3

Pompiş annelere faydalı bilgiler:

Hamileliğinizin son 3 haftasında ahududu yaprağı çayına başlayın, günde bir bardak ile başlayıp 4 bardağa kadar çıkabilirsiniz. Bu sayede doğum süresini kısaltıp suni sancı gibi müdaheleleri azaltabilirsiniz.
Alıntıdır

Ayrıca bkz: Anne ve Bebisi: Search results for ahududu
(yazının tamamını okumanızı öneririm, çok güzel paylaşımları var)

anego, hapsuruk+, julyet, kucukprens+, sznpkr, y.a.s.m.i.n

Kızlar kalabalığız ama kimsenin sesi çıkmıyor. Hayırdır yahu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…