kızlar benim kzı hep ya totosunu ya da kafasıı dayıyo karnıam sanırım
bi taraf nasıl kabarıyo
geriliyo
yaramaz kızım benim.
özledim ya
15 ekim çabuk gelsin.
bi taraf nasıl kabarıyo
geriliyo
yaramaz kızım benim.
özledim ya
15 ekim çabuk gelsin.
:))) ya bende bi site biliyordum ama unuttum canım sadece bakıcı ve eve temizlik için başvurular var orda ve sen isteğine göre bakıp arıyorsun ama gerçekten unuttum canım bi araştırayım bulursam tekrar sölerim sana
buarada burxkan geçmşş olsun canım umarım kısa zamanda geçerr
bende hemen bi duşa gireyim gezmeden geldim toz olmuşuzdur :)) öptük sizi
ya kızlar bi şey sorcam,hani bebeğin kıyafetlerini ykayacağız ya kullanmadan önce,herşeyi mi yıkamalıyız battaniyeler ,ne bilim yorgan felan benim yıkaayasım vardaa şekli bozulur diye korkuyorum,abartıyormuyum yoksa tipik başak burcuyum iştekaydirigubbakcemile3
nasıldı o germe hareketleri ya.
ben tam geriniyodum tam o zman oldu zaten birden.
bi taraf nasıl kabarıyo
geriliyo
yaramaz kızım benim.
özledim ya
15 ekim çabuk gelsin.
burxkan çok geçmiş olsun cnm. Acil şifalar....
inşallah cnm ya tek dileğim birAN önce iyileşmekdinlenmeye calis canim..kiyamam...
mikrop almissin belliki..acil sifalar olsun,bir an önce toparlan insallah Şeniz
canım geçmiş olsun.
ne oldu sana böle ya
nazarlara geldin heralde.
dinlen tatlım sen.
kendini sıcak tut
feci üşüttün ya da mikrop kaptın bişeyden.
inşalalh bişey olmıyacak canım.
Allahım korusun seni de meleğini de.
saol cnm ınşallahçok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede düzelirsin.
saol cnm inşallahBurxhanım geçmiş olsun canım yat dinlen birşeyin kalmaz inşallah kısa zamanda hemencik iyleş canım.
Canım muz filan yemeye çalışıyom leblebı yıyorum işte ama yemek yıyemıyorum sadece haşlama makarna yağsız sulu okadarcanım çok çok geçmiş olsun kızlar yazmış muz patates bol su iç dinlen yorma kendini...
Saol fıstığım yacanımm çok geçmiş olsun, kendine çok dikkat et..
Amin cnm Allah hepinizden razı olsunburxkan canım cok geçmiş olsun.Alla beterinden saklasın.hiç korkma bebişin iyidir...doktorada gitmişsin.Allahım bu mubarek cuma gunu koca bir topluluğun dualrını geri cevirmez..
slm kızlar
buraxkan canım çok geçmiş olsun,sen ne zman ayrılcan doğum iznine,artık ayrılabilsen keşke,son zamanları dinlerek geçirsen çok güzel olur senin içinde bebiş için de...
canım benim annemde de var aynı durum annem (-) kan grubuna sahip ben de öyle yani aynı sorun bende de var aslında doktorum çok takılma buna diyerek beni sakinleştirmeye çalışıyor ama insan düşünmeden edemiyor minicik yavruma bir zarar verir miyim diye. Allah hepimizin bebişini korusun inşallahcokacimcoook
Ben geldiiiimmmm..
Oy ne kadar yazmışsınıızz bi kısmını okuyabildimm
Doktora gidenler vaarr.. Maşallah bebişlere kızlar böyle devam eder umarımm
Mavrulamm tatlım dikkat et kendine çok geçmiş olsun
toobacııımm :) dün akşam dedim ona oralardan bi caroline bulup gelme diye :)) kızıyo bana :))
senin öksürüğün geçti mi bakimm?
güle güle kullan canım paylaştın mı ?
güle güle sağlıklı günlerde kullan canım. Bende arıyorum ama istediğim gibi hem şık hem fonksiyonel bir takım bulamıyorum. bide gecelik takımı mı pijama takımı mı alsam diye düşünüyorum.sanırım gecelik daha iyi hem normal dogumda hem sezeryanda rahatlıkla kullanılır..
ya kızlar bi şey sorcam,hani bebeğin kıyafetlerini ykayacağız ya kullanmadan önce,herşeyi mi yıkamalıyız battaniyeler ,ne bilim yorgan felan benim yıkaayasım vardaa şekli bozulur diye korkuyorum,abartıyormuyum yoksa tipik başak burcuyum iştekaydirigubbakcemile3
yapıyım şu germe harketelrini yatmadan.
evet ya benimki de solucan gibi kımıl kımıl
çok garip oluyo insan hele toplanıyomu napıyosa artık minik ziilim.
sağol canım yok paylaşmadım yıkansın ütülensin öyle paylaşırım
ben de çok aradım bihayet boyner den buldum daha dün gelmiş birsürü yeni model.ben pijama istemedim gecelik daha rahat diye
sen de mi tipik başaksın..al benden de o kadar..aynı sorular bende de var..galime herşeyi yıkıcaz uyku seti falan bozulur mu ben de düşündüm aynısını
iyi geceler kızlar nasılsınız... yarın misafirim war maalese hazırlıgım bu saate kadar sarktı mutfakta bi taraftan hazırlık yaparken bi taraftan sizi takip ediyorum
ız bu saate kadaar coktan biterdi işler de kv sehir dısından geldi ona gittik kac saat onda oturunca bi daaha eve 11 geliodu donduk kalan seyleri mecbur simdi yapıorum işte.. yaa misafir beklemese de benim içim rahat etmez yapmassam opuyorumnanaktaniyigeceler yasmin,ne yaptınkız bu saaate kadar,maşallah pek hamaratız ,hem ssen hamilesin gelenlerde fazla bi şey beklemesin senden kaydirigubbakcemile3,yorma kendini tatlım..
hımm anladım yasmincim bende sandım bu saate kadar bititremedinkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?