Amin inşallah:Saruboceq: Canım bana liste topiği deme, ne yapacağımı şaşırdım valla! Edit kaldırılmıştı biliyosun, şimdi geri geldi ama sadece yeni mesajlara edit yapılabiliyor, eski mesajlara edit yapamıyoruzklava: Çok moralim bozuk, o kadar emeğim var yani!
Yeni önerilerde bulundum onları da kabul etmediler.Artık güncellesem bile ilk sayfada gözükmeyecek off offff!!
Ohh güle güle oturun bebişinizle tertemiz inşallah! Babana da nice yıllar olsun:))
dr bana çok kızdı bu ay 3.5 kg almışım ne yaptın diyo bi daha görmeyeyim bu kg yi diyo nasıl aldım bilmiyorum bi sabah kahvaltımı sağlam yapıyorum o kadar doğru düzgün abur cubur hamur işi bilmem ne yemiyorum gerçi hareketsizliktende olur bol bol yürüyüş yap dedi.bu gidişle dana olcam sanırımakannehir
ayyyyy evet bende aldım. kremimi de aldım
emzirme sütyeni ve bikaç ıvır zıvır daha aldım listemde olan.
bakalaım bende sevinçle bekliyorum
güsel anneler iyi pazarlar, nasılsınız? dün tadilatlan uğraştık evde temizliği falan benim gibi yorgun kişilik hepten bitkin oldum bugün ancak toparlandım ... geçmişi okuyım geliyim şimdi , netten ciciler alınmış galiba kaydirigubbakcemile3
dr bana çok kızdı bu ay 3.5 kg almışım ne yaptın diyo bi daha görmeyeyim bu kg yi diyo nasıl aldım bilmiyorum bi sabah kahvaltımı sağlam yapıyorum o kadar doğru düzgün abur cubur hamur işi bilmem ne yemiyorum gerçi hareketsizliktende olur bol bol yürüyüş yap dedi.bu gidişle dana olcam sanırımakannehir
Amin!! Ayy canım benim çok saolasın.
eşim boya badana bitince beşik almaya gidelim dedi ölçüler aldık evede temizlik firmasından elemanlar gelecek anlaşabilirsek temizliği yapsınlar artık gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirim. 3 sayfa liste yaptım alınacak listesi işler bir bitsin bende iyileşeyim ohhh değmeyin keyfime zemuszemus ayrıca mobilya beşik almaya karar verdik bu beni çok mutlu etti. Park beşik istemiyordum çünkü :teytey:
Merhabalarr:)
Bebişin ihtiyaçlarını henüz tamamlamamış olanlar için narbebe'ye de bakmalarını tavsiye ederim.
Baya bir indirim var hele şu ana kucağının fiyatına şaşırdım eğer bugün çıkabilirsem mağazası bana yakın bi gidip bakacağım.
Pierre Cardin Taşıma / Oto Koltuğu - Laci / Turuncu - NAR BEBE – Bebek Gereçleri | Bebek Arabaları | Chicco, Kraft, Maxi Cosi, Pierre Cardin ve tüm markalarda bebek ürünlerini en uygun fiyata alın
ss81 hiç endişe etme. dr ların her dediğene de kulak asma . bazenen son söylemeleri gerektiği şeyleri en başta söylüyorlar. sen yavruna güven, ona inan. ben de ilk dr a gittiğimde mutlu bir haber alacağım yerde (evde test yapıp gitmiştim birde dr dan duymak istedim) 5 haftalığa göre çok küçük dedi. düşebilir dedi. 10 hafta da kalp atışlarını duyduk. hiç endişe etme. olumlu düşün . inşallah sorunsuz bir hamililik dönemi geçirir yavruna sağlıcakla kavuşursun.
Amin!! Ayy canım benim çok saolasın.
eşim boya badana bitince beşik almaya gidelim dedi ölçüler aldık evede temizlik firmasından elemanlar gelecek anlaşabilirsek temizliği yapsınlar artık gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirim. 3 sayfa liste yaptım alınacak listesi işler bir bitsin bende iyileşeyim ohhh değmeyin keyfime zemuszemus ayrıca mobilya beşik almaya karar verdik bu beni çok mutlu etti. Park beşik istemiyordum çünkü :teytey:
Ne haber canım yaa, sende tertemiz güle güle otur inşallah evinde canımmm.. Ne zaman gelecek mobilyalar, bizimki 15inde gelecek inşallah.:lepi:
canım benim çok saol , boya işi haftaya kaldı ama banyo çok içime sindi temis temis oldu ipek hanım için :))) ....canımcım mobilyacının bize verdiği belgede 20 ekim yazıyor yanlız biz buhaftaiçin yine gidices ben cibinliği değiştiricem bide para iadesi alıcas o iş karıştıya birascık...
Arkadaşlar hiç çevrenizde bu marka ve model ana kucağı kullanan duydunuz mu?
Hani memnun kalan var mı diye sordum.
Bu model çok hoşuma gitti tamamen yatabiliyor hem oto koltuğu olarakta kullanılabiliniyor genelde ana kucaklarını ilk aylar için önermiyorlar bebekleri rahatsız ediyor diye ama bu ilk günden itibaren kullanılabilinecek gibi duruyor ne dersiniz??
Jane Matrix Cup Ana Kucağı Oto Koltuğu
alkisalkisalkisHadi gözün aydın o zaman maskoya gidin tatlım, çok güzel takımlar varyerimseniben
ooh ne güzel canım; mobilya bakması bile başlı başına bir keyif. şimdiden güle güle kullanın.
Bu model çok hoşuma gitti tamamen yatabiliyor hem oto koltuğu olarakta kullanılabiliniyor genelde ana kucaklarını ilk aylar için önermiyorlar bebekleri rahatsız ediyor diye ama bu ilk günden itibaren kullanılabilinecek gibi duruyor ne dersiniz??
sana nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum.bana çok büyük moral verdin inşaallah sana allah söyletmiştir inananıyorum duymak istiyorum.benimle dertlenip ilgilendiğin için sağ ol.kimse benle ilgilenmiyor gibi gelmişdi.demekki kk ailem yanımdaa.s.
Canlar çok saolun hemde ne keyif şimdi internetten daha bir rahat model bakıyorum karar vermek önemliydi bizde bu kısmı atlattık şimdi en keyifli kısıma geldik zemuszemus
Şimdi evin işlerinin bitmesini sabırsızlıkla bekliyorum hihoyyyt
canım çok güsel birşey kullanışlıymış ama fiyat baya yüksekmiş ben travel set alıyım diyorum avrupa yada türkiye üretimi birşey çin olmasında ..
Canım açıkcası ilkkez gördüm duydum ama avantajlı bişeye benziyor gibi
canımcım hayırlı olsun işin büyüğü bitmiş senin benim daha haftaya var( evin temizliği için kadınmı geicek yoksa temizlik firması gibi birşey mi? ben kaçtane temizlikçi geldiyse memnun kalmadım ya bende onlarla deli gibi çalışıyorum yada ne yaparlarsa razı geliyorum acaba profesyonel bi firmamı bulsam? 2 ayda falan bir derin temizlik yapsalar bilmiyorumkismile
Taffybaby'de 200 tl'ye varmış ama tükenmiş sitesinde öyle yazıyor henüz araştırma aşamasındayım eğer bu üründen uyguna bulursam alabilirim gibime geliyor.:)
Arkadaşlar bu arada aldığımız tekstil ürünlerinde made in kısmına dikkat edelim dün bi sitede okudum bazı ürünlerde crp yazıyor bu da china republic demek artık bundan böyle ne alırsam didikleyip bakacağım.
Taffybaby'de 200 tl'ye varmış ama tükenmiş sitesinde öyle yazıyor henüz araştırma aşamasındayım eğer bu üründen uyguna bulursam alabilirim gibime geliyor.:)
Arkadaşlar bu arada aldığımız tekstil ürünlerinde made in kısmına dikkat edelim dün bi sitede okudum bazı ürünlerde crp yazıyor bu da china republic demek artık bundan böyle ne alırsam didikleyip bakacağım.
Canım boya badana için tanıdık bir bey vardı ihtiyaç sahibi hemde bu işleride iyi ona yaptırıyoruz.
Temizlik içinde; eşimin arkadaşı bir temizlik firmasında çalışıyormuş
Eşim konuşmuş.
Halıları alıp yıkayacaklar
Koltukları evde yıkama makinakları varmış onunla yıkayacaklar birde normal ev temizliği işte valla bende çok detaylı sormadım eşim sen karışma dedi yeterki iyi ol dedi bende o nedenle başlarında durmayacağım. Çünkü eşim daha detaycıdır :kedi:
Ama firma ismini öğrenir sana bilgi veriririm.
negüsel fıstık ya detaycı bir eş çok şanslısın :)) tavsiye edersen bende bi konuşurum firmayla.. bi firma buldum aslında halı yıkattığımız bakalım doğuma az bi süre kala kalkışırım o işe :)))
negüsel fıstık ya detaycı bir eş çok şanslısın :)) tavsiye edersen bende bi konuşurum firmayla.. bi firma buldum aslında halı yıkattığımız bakalım doğuma az bi süre kala kalkışırım o işe :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?