2010 Aralık Anneleri

ben bu işten pek anlamıyorum ama yeni bir liste topiği açsak olmuyor mu , güncellenmiş olur böylelikle. :uhm:

canım aynı sorun bende de var. deli gibi yemek yemiyorum ama iş yerinde bütün gün hareketsizim depo yapıyorum sanırım :kedi: bende geçen ay 3 kilo almıştım. Çarşamba kontrolüm var bakalım durum ne ve ne diyecek dr. :bbo:

ayyyyy evet bende aldım. kremimi de aldım
emzirme sütyeni ve bikaç ıvır zıvır daha aldım listemde olan.
bakalaım bende sevinçle bekliyorum

denizim hayırlı uğurlu olsun bende çok zor karar veriyorum bişi alırken netten alışverişde pek yapmıyorum ama senin almanla bi güven geldi bende bakıcam şimdi e bebekten mi baktın?

Ne haber canım yaa, sende tertemiz güle güle otur inşallah evinde canımmm.. Ne zaman gelecek mobilyalar, bizimki 15inde gelecek inşallah.:lepi:

Bende toplam 8,5 kilo almışım daha 7. aydayım! eyvahedigeldismile Ne yapıcaz bilemiyorummmmeyvahedigeldismile

alkisalkisalkisHadi gözün aydın o zaman maskoya gidin tatlım, çok güzel takımlar varyerimseniben

Teşekkür ederiz, bakalım başka nelerde indirim varCADIARZU

kızlar bir de 2010 eylül anneleri face te grup kurmuşlar. Dün liste topiğnde bizde grup face de Aralık anneleri olarak demiştim. dilsaddd ve desire bu fikre sıcak baktığını söylemiş.

eee sizler ne dersiniz? doğumlarımıza az kaldı , face deki gruptan daha iyi haberleşebiliriz belki

sana nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum.bana çok büyük moral verdin inşaallah sana allah söyletmiştir inananıyorum duymak istiyorum.benimle dertlenip ilgilendiğin için sağ ol.kimse benle ilgilenmiyor gibi gelmişdi.demekki kk ailem yanımdaa.s.

ooh ne güzel canım; mobilya bakması bile başlı başına bir keyif. şimdiden güle güle kullanın.

Arkadaşlar hiç çevrenizde bu marka ve model ana kucağı kullanan duydunuz mu?
Hani memnun kalan var mı diye sordum.
Bu model çok hoşuma gitti tamamen yatabiliyor hem oto koltuğu olarakta kullanılabiliniyor genelde ana kucaklarını ilk aylar için önermiyorlar bebekleri rahatsız ediyor diye ama bu ilk günden itibaren kullanılabilinecek gibi duruyor ne dersiniz??

Jane Matrix Cup Ana Kucağı Oto Koltuğu

canım çok güsel birşey kullanışlıymış ama fiyat baya yüksekmiş ben travel set alıyım diyorum avrupa yada türkiye üretimi birşey çin olmasında ..

alkisalkisalkisHadi gözün aydın o zaman maskoya gidin tatlım, çok güzel takımlar varyerimseniben

ooh ne güzel canım; mobilya bakması bile başlı başına bir keyif. şimdiden güle güle kullanın.

Canlar çok saolun hemde ne keyif şimdi internetten daha bir rahat model bakıyorum karar vermek önemliydi bizde bu kısmı atlattık şimdi en keyifli kısıma geldik zemuszemus
Şimdi evin işlerinin bitmesini sabırsızlıkla bekliyorum hihoyyyt

Canım açıkcası ilkkez gördüm duydum ama avantajlı bişeye benziyor gibi

ne demek canım . yanlız değilsin merak etme :enbuyukkk:

ve bir sorunla karşılaştığında bunu ilk ve tek yaşayan sen değilsin. hep böyle düşün.

pozitif düşün pozitif şeyler yaşarsın. inşallah en kısa zamanda doktorundan da güzel şeyler duyarsın.

canımcım hayırlı olsun işin büyüğü bitmiş senin benim daha haftaya var ( evin temizliği için kadınmı geicek yoksa temizlik firması gibi birşey mi? ben kaçtane temizlikçi geldiyse memnun kalmadım ya bende onlarla deli gibi çalışıyorum yada ne yaparlarsa razı geliyorum acaba profesyonel bi firmamı bulsam? 2 ayda falan bir derin temizlik yapsalar bilmiyorumkismile

canım çok güsel birşey kullanışlıymış ama fiyat baya yüksekmiş ben travel set alıyım diyorum avrupa yada türkiye üretimi birşey çin olmasında ..

Canım açıkcası ilkkez gördüm duydum ama avantajlı bişeye benziyor gibi

Taffybaby'de 200 tl'ye varmış ama tükenmiş sitesinde öyle yazıyor henüz araştırma aşamasındayım eğer bu üründen uyguna bulursam alabilirim gibime geliyor.:)

Arkadaşlar bu arada aldığımız tekstil ürünlerinde made in kısmına dikkat edelim dün bi sitede okudum bazı ürünlerde crp yazıyor bu da china republic demek artık bundan böyle ne alırsam didikleyip bakacağım.

duymamıştım bu markayı ama bana da biraz pahalıu geldi. hem ana kucağı hem oto koltuğu olarak chico nun, kraft ın bile çok daha uygun fiyatlıları var bildiğim kadarıyla. biraz daha araştır istersen canım ?

Canım boya badana için tanıdık bir bey vardı ihtiyaç sahibi hemde bu işleride iyi ona yaptırıyoruz.
Temizlik içinde; eşimin arkadaşı bir temizlik firmasında çalışıyormuş
Eşim konuşmuş.
Halıları alıp yıkayacaklar
Koltukları evde yıkama makinakları varmış onunla yıkayacaklar birde normal ev temizliği işte valla bende çok detaylı sormadım eşim sen karışma dedi yeterki iyi ol dedi bende o nedenle başlarında durmayacağım. Çünkü eşim daha detaycıdır :kedi:
Ama firma ismini öğrenir sana bilgi veriririm.

Ay cnm saolasın bilgi için.
Şu taffbaby 'e birde ben bakayım fiyatları nasılmış :1hug:

evet kıslar ben buna elimden geldiğince dikkat ediyorum gerçi çinde üretilen herşey kalitesiz demek değil ürettirici firmalar nekadarlık ürün isterlerse çindeki firmalar o kalitede üretim yapıyorlar fakat ne olursa olsun bazen günlerce gemilerde yolculuk yapıp gelmiş şeyler benim içime sinmiyor..

bazen kötü olabiliyor ama kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3

Tamam şeker sen hiç merak etme firma ismini öğrenirim. eğer temizlikten de memnun olursak sana bilgi veririm. En azından denersin fikrin olur :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…