2010 Aralık Anneleri

kızlar benim şekerim cok yüksek ve bir türlü düşmüo galiba diyetime cok uyamıyorum...225 çıktı tokluk sekerim.(((cok kötüyümmm....

kızlar benim şekerim cok yüksek ve bir türlü düşmüo galiba diyetime cok uyamıyorum...225 çıktı tokluk sekerim.(((cok kötüyümmm....

A güzelim niye diyetine uymuyorsun ama tehlikeli böyle yüksek şeker, Allah korusun. Doktorun belki hap falan verir düşmüyorsa, gittin mi?

Yemişim sekizi yawrım sana bişey olmasın Kayısı yesene diycem ama ilk diyen değilimdir herhaldebilmiyorumkismile Allah şifanı versin. Sonay ebenin dediği gibi doğurunca geçecek:1hug:

kayisiyi ilk zamanlar o kadar cok yiyodumki ac karnina
ustunede su iciyodum iyi geliyodu ama tiksindim sonunda
gormek istemiyorum kuru kayisikafamçokkarıştı
prebiyotik yogurda basladim yine
o iyi geliyo
normal dogumda dahada fena oluyomus basur zateneyvahedigeldismile
ebeyide ozledim yalniz
nasi yerlere yatip yuvarlaniyodu gecen hafta:roflol:
kendimi zor tuttum walla

canım doktorumu aradım diyetine uy dedi baktık uyduğun halde düşmezse insilüne başlarız dedi ama inşallahhhh gerek kalmaz(

az az ye tatlim..beyaz unu kes..bol bol su ic ve ögün aralarinda 2 kuru kayisi ye canim,,,sekeri dengeliyor..bende ise yaradi.yerimseniben

Bide diyor ya bugünde yattığım yerden para kazanayım diyekaydirigubbakcemile3
Yoğurt iyi geliyorsa devam et bari, sabah kalkar kalkmaz süt içince de bende işe yarıyor bir dene istersenyerimseniben

canım doktorumu aradım diyetine uy dedi baktık uyduğun halde düşmezse insilüne başlarız dedi ama inşallahhhh gerek kalmaz(

Aman dikkat et bari de düşsün, bak bir sürü kişide var ama herkes dikkat edince düşüyor. Seninki de düşer takma kafana, streste şekeri artıyor diyordu kızlar.

slm kızlar, bugün doktordaydık, sonrada arkadaşlara gittik, ancak geldim eve. Canım kızım 1501 gr olmuş, boyu 40,2 cm. Bu arada benim kızım da doğum posizyonunu almış, yani başı aşağıdaymış, ama tabi tekrar dönebilirmiş, şimdilik normal doğum yapmam konusunda bi sorun yok, son anda bi süpriz yapmazsa tabi kızım. Ayy enerji doldum geldim, 2 hafta sonra bi daha gidicez, doğum izni için, ben son 37.haftaya kadar çalışıcam, çalışabilir raporu almak için de tekrar doktor ziyareti sırnaşık şey

ESRACIM massallah melegine..cok süper yaa,kocaman oldular
KÜCÜK PRENSIM canim iyi geceler...rüyanda kesin ezel ve 8 le ugrasirsin sırnaşık şey

kizlar bende kaciyorumm...uykum var ama uyuyamiyorum..bakalim bi denicem simdi mirmirmirmir

sağol canım benim, gerçekten çok büyüdüler. Daha dün elma çekirdeği kadardı yawbilmiyorumkismile

Maşallah kızına canım.İnşallah dönmez geri benimkide başı aşaığaya dönmüş kalsınlar öyle :))) Doğuma kadar :))

Kızlar ben tetenoz aşımın 2. dozunu oldum bugün. Kendimi çok halsiz hissediyorum,üşüyorum,midem zaten yanıyor. Acaba aşının yan etkisi falan olabilir mi? Yoksa yine grip mi oluyorum ((

Kızlar ben tetenoz aşımın 2. dozunu oldum bugün. Kendimi çok halsiz hissediyorum,üşüyorum,midem zaten yanıyor. Acaba aşının yan etkisi falan olabilir mi? Yoksa yine grip mi oluyorum ((

Bende bugün 2.dozu oldum ama kol acısı ve ağrısı dışında birşey yok canım.Bol c vitaminli meyve falan ye nolur nolmaz grip falan olmaz canım.

İyi geceler iyi uykular sanada canım.Valla zor bela uyuyoruz artık.Beni bıraksanız sabaha kadar oturum heralde öyle garip bi hal aldım :1shok:

slm kizlar nasilsiniz, ben bitkin bi haldeyim...
bugun bruksele gittik, (1saatlik yol) oglusun yatagini ve arabasini aldik, eve gelincede biraz kurtlu oldugumdan esimi rahat birakmadim yatagida kurduk suslemelerinide oylesine bi serdim, esim bi yandan ben bi yandan bakip bakip durduk...gecende utulerinide yapmistim odasi tamam sayilir...
artik ufak tefek eksiklerimiz kaldi, bakim kremleri, banyosu gibi seyler...

bu arada face sayfamiz hayiirli olsun cok guzel oldu valla

Hayırlı olsun canım güle güle sağlıklı güzel günlerde kullanın inşallah.Ama yatağa bakması ayrı bir zevk birde onların geldiği günü görüp içini doldursunlar tama olacak :))

HAdi annişler bende yatmaya gidiyorum hepinize iyi geceler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…