kızlar park beşik ve medela sut popası elektrikli olan e bebek de indirime girmiş.ilgilinen arkadaşlara duyurulur:)))
günaydı kızlaarr...
gece atıştırmaya kalktığımda meğer burdaymışsınız:))gelseymişim keşke.
bugün izinliyim ayak tırnağımda batma vardı, o çekilcek iltihap olmadan aldır dedi doktor neyseki doktor arkadaşım var ona güveniyorum.
öpüyoruz sizi kızımla.
günaydın kızlar nasılsınız a.s. biz iyiyiz ama uykusuzuz daha doğrusu ben uykusuzum defne su gündüzleri saatlerce uyuyor gece beni uyutmuyor hanfendinin keyfini bekliyorum uyumak için işallah doğuncada böyle olmaz uykusu
kızlar park beşik ve medela sut popası elektrikli olan e bebek de indirime girmiş.ilgilinen arkadaşlara duyurulur:)))
günaydın canlar..
dün joker mağazasına gittik.. sadece lansinoh'un kremi değil tüm ürünleri yarı fiyatınaydı.. ayrıca medela, chicco ve avent'te de indirimler vardı.. bir bakın bence.. bu tek kullanımlık lohusa iç çamaşırlarından aldım birde.. hep aklımdaydı.. keşke daha öncedende alsaymışım reglisi gümbür gümbür olan biri olarak yolda izde de işimi görürmüş gibi geldi, lohusalık haricindede bu durumlar için kullanılabilir yani
gögüs pompasına baktım ama stokta kalmamış
Kızlar başıma neler geldi anlatayım size 3 gün önce az kalsın doğum yapıyordum gece başladı karın ağrım ama nasıl karnımın heryeri ağrıyor yara gibi üşüttüm zannettim işe gittim o sabah zorla öğleye kadar zor dayandım öğleden sonra ebe arkadaşıma nst çekmesini istedim birde baktıkki 2 dk.bir kuvvetli doğum sancım başlamış hemen kadın doğumcuyu çağırdılar erken doğumu önleyici tedaviye başladılar nidilat adlı ilacı kullanıyorum bebeğin akciğeri gelişsin diye 2 gün iğne yaptılar çok şükür kasılmalarım geçti 3 gün hastanede yattım ilacı 37.haftaya kadar kullanmam gerekiyor.Serum biraz fazla aldım ondadnda çok kalbim ağırdı sıvıyı azalttık şimdi geçti gibi.Neyse bugün taburcu oldum annemden evimize geçiyordumki kaza yaptık iyi bir sallandık arabayı eşim kullnıyordu 2 yaşındaki kızımda kucağımdaydı çok şükürki bize birşey olmadı arabada hasar var.Birazdan detaylı ultrason için gideceğim İnşallah herşey yolundadır ne olur dua edin bebeklerimiz sağlıcakla zamanında gelir İnşallah...
Ayyy canım maaşallah hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah kucağına sağ salim alırsın bebişini :Saruboceq:Selam hanimlar..Bilmiyorum beni aranizda hatirlayaniniz varmi. Bende Aralik 2010 annesiydim ama maalesef düsük yapip aranizdan ayrilmistim. Simdi tekrar hamileyim. Insallah bukez bebisim tutunur bana. Sizlerinde az kalmis heycan baslamistir:)
slm kızlar, bugün doktordaydık, sonrada arkadaşlara gittik, ancak geldim eve. Canım kızım 1501 gr olmuş, boyu 40,2 cm. Bu arada benim kızım da doğum posizyonunu almış, yani başı aşağıdaymış, ama tabi tekrar dönebilirmiş, şimdilik normal doğum yapmam konusunda bi sorun yok, son anda bi süpriz yapmazsa tabi kızım. Ayy enerji doldum geldim, 2 hafta sonra bi daha gidicez, doğum izni için, ben son 37.haftaya kadar çalışıcam, çalışabilir raporu almak için de tekrar doktor ziyareti sırnaşık şey
tatlımcım ben daha uyumadım bile(( şu midem çok zorluyor beni geceleri...
Tüh yaa, biz haftasonu haber vermiştik ama görmedin demek kibilmiyorumkismile Jokerde de aynı pompa 99 liraya, yani yine de piyasaya göre daha ucuz yerimseniben
sağol canım ilgin için. şimdi e-bebekten mail geldi stoklarda mevcut diye galiba yeni geldi kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
Kızlarrr ben dün muayeneye gittim.
Bebeğim 1400.67 gr boy ise 42 cm olmuş.
Ayrıca yine farklı bir şekille selamladı bizi sanki secdeye yapmış gibi
çok dinibütün bir çocuk olacak kaydirigubbakcemile3
yoksa bizemi küstü acaba CADIARZU
babasıyla biraz ses yükseltip konuştuk ama önemli bir konu değildi yani üzülecek birşey değildi acaba ona mı trip yapıyor bizim velet kaydirigubbakcemile3
babasıyla biraz ses yükseltip konuştuk ama önemli bir konu değildi yani üzülecek birşey değildi acaba ona mı trip yapıyor bizim velet kaydirigubbakcemile3
slm kızlar, bugün doktordaydık, sonrada arkadaşlara gittik, ancak geldim eve. Canım kızım 1501 gr olmuş, boyu 40,2 cm. Bu arada benim kızım da doğum posizyonunu almış, yani başı aşağıdaymış, ama tabi tekrar dönebilirmiş, şimdilik normal doğum yapmam konusunda bi sorun yok, son anda bi süpriz yapmazsa tabi kızım. Ayy enerji doldum geldim, 2 hafta sonra bi daha gidicez, doğum izni için, ben son 37.haftaya kadar çalışıcam, çalışabilir raporu almak için de tekrar doktor ziyareti sırnaşık şey
kızlar ebbekde nukun hediye seti diye satılan biberon emzik seti varya o yeni doğan içinmi alan varmı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?