2010 Aralık Anneleri

kızlar park beşik ve medela sut popası elektrikli olan e bebek de indirime girmiş.ilgilinen arkadaşlara duyurulur:)))

Evet canım süt haftası sebebiyle başka ürünlerde de indirim var.
Biz buradan duyurduk, hatta ıtırekim denizim ve ben aldık bile canım. duymayan varsa yeniden söyleyelim. İnternette en ucuz 114 e bulmuştuk medela süt pompasını kampanyada 89 a düşmüş:lepi:

günaydın canlar..

dün joker mağazasına gittik.. sadece lansinoh'un kremi değil tüm ürünleri yarı fiyatınaydı.. ayrıca medela, chicco ve avent'te de indirimler vardı.. bir bakın bence.. bu tek kullanımlık lohusa iç çamaşırlarından aldım birde.. hep aklımdaydı.. keşke daha öncedende alsaymışım reglisi gümbür gümbür olan biri olarak yolda izde de işimi görürmüş gibi geldi, lohusalık haricindede bu durumlar için kullanılabilir yani

cnm çok geçmiş olsun zor olsa gerek

senin zilli yaramaz olcak ben deyim sanakaydirigubbakcemile3. 2. kez bende bizim yaramazın oynamalarıyla uyandım bu aralar çok hareketli sıpa

kızlar park beşik ve medela sut popası elektrikli olan e bebek de indirime girmiş.ilgilinen arkadaşlara duyurulur:)))

sölediğin ii oldu cnm oda takımının yanında park yatk da alıcam bi bakıyım

Günaydın canım, aynılarını bende internetten aldım dünkaydirigubbakcemile3 Göğüs kremi, göğüs pedi, lohusa kilodu, aventin kapaklı saklama kaplarından birde Clippasafe Çok Amaçlı Kilit aldım (bunu şimdiden aldım çünkü eve gelen çocuklar salondaki konsolun ve tv sehpasının kapaklarını açıyorlardı:lepi:)

Canım geçmiş olsun

Selam hanimlar..Bilmiyorum beni aranizda hatirlayaniniz varmi. Bende Aralik 2010 annesiydim ama maalesef düsük yapip aranizdan ayrilmistim. Simdi tekrar hamileyim. Insallah bukez bebisim tutunur bana. Sizlerinde az kalmis heycan baslamistir:)
Ayyy canım maaşallah hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah kucağına sağ salim alırsın bebişini :Saruboceq:

Ayy maşallah cnmmmmm yerim ben o tombiki

tatlımcım ben daha uyumadım bile (( şu midem çok zorluyor beni geceleri...

Canıım bende de REFLÜ var mafoldumben

Tüh yaa, biz haftasonu haber vermiştik ama görmedin demek kibilmiyorumkismile Jokerde de aynı pompa 99 liraya, yani yine de piyasaya göre daha ucuz yerimseniben

sağol canım ilgin için. şimdi e-bebekten mail geldi stoklarda mevcut diye galiba yeni geldi kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

Kızlarrr ben dün muayeneye gittim.
Bebeğim 1400.67 gr boy ise 42 cm olmuş.
Ayrıca yine farklı bir şekille selamladı bizi sanki secdeye yapmış gibi
çok dinibütün bir çocuk olacak kaydirigubbakcemile3
yoksa bizemi küstü acaba CADIARZU
babasıyla biraz ses yükseltip konuştuk ama önemli bir konu değildi yani üzülecek birşey değildi acaba ona mı trip yapıyor bizim velet
kaydirigubbakcemile3

maşaALLAH bebişine RABBİM esirgesin inşaALLAH.

Maşallah kocaman olmuş annesiii:lepi: Bizimkide gül cemalini göstermiyor, sadece kenarlardan yanaklarını görebildik kız olsa naz koyardım adınıkaydirigubbakcemile3

burxkan canım gozunaydın...bebişine maşallah kocaman olmuşş.bence inatcı sizmisiniz ses yukselten bende yuzumu gostermem diyo bence...

herkese günaydııııııın

oğlum ve ben işimiizn başındayız :)))
önce biraz face e baktık. Oradaki grubumuza kimler gelmiş diye , sonra hemen KK dayız.
şimdi geçmişe bakıp geleyim.

Burxkan cım canım maşallaah bebişine , kocaman olmuş senin kereta. benim de yarın kontrolüm var. en son üç hafta önce 900 gr dı bakalım şimdi ne kadar olmuş. çok heyecanlıyıım çooook kaydirigubbakcemile2

kızlar ebbekde nukun hediye seti diye satılan biberon emzik seti varya o yeni doğan içinmi alan varmı aranızda?

günaydın kızlar...
bir akrabam doğum yaptı öğlen ziyarete gidicem hastaneye minicik bebiş görmeye

günaydın kızlar nasılsınız
ben hala griple boğuşuyorum
umarım hepiniz iyisinizdir
burxkan maşallah canım bebişine
ya ne kadar çok bilmiş bu pıtırcıklar
bizi parmaklarında oynatıyolar
benımkide sabah babası onunla konuşmadan gitti
o gider gitmez uyandı tepinmeye başladı
dahada sakinleşmedi çok kızdı babasına çok

esracıım maşallah bebişine. darısı benim başıma bakalım bizim kereta ne yapıyor :)

kızlar ebbekde nukun hediye seti diye satılan biberon emzik seti varya o yeni doğan içinmi alan varmı aranızda?

ıtır almıştı galiba. yanlış hatırlıyo olabilirim canım, alışveriş topiğinde yazmıştı. ama yeni doğan için olduğunu tahmin ediyorum. zaten en küçük emzikler 1 numara oluyo. biberonlar da tek delikli oluyo, başlığını değiştiriyosun sadece bebek büyüdükçe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…