2010 Aralık Anneleri

Hayırlı olsun canım güle güle sağlıklı güzel günlerde kullanın inşallah.Ama yatağa bakması ayrı bir zevk birde onların geldiği günü görüp içini doldursunlar tama olacak :))

hic sorma, cok uzun zamandir bekliyoduk biz bu ani, allahim hepimize saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin...

bi ara resimlerini eklerim odamizin

sagol pelincim, daha iyi ve guzelleri sizlerin olsun...

neyse bende cikiyorum, iyi geceler opuldunuz..

kıslar nöbetçiniz yine görevinin başında ......... hepinise tatlı rüyalar, benim yine uykum kaçtıı yaaa :1shok:

günaydı kızlaarr...
gece atıştırmaya kalktığımda meğer burdaymışsınız:))gelseymişim keşke.
bugün izinliyim ayak tırnağımda batma vardı, o çekilcek iltihap olmadan aldır dedi doktor neyseki doktor arkadaşım var ona güveniyorum.
öpüyoruz sizi kızımla.

günaydın kızlar.güzel bir gün olur inş.hepimiz için.bebişlerini goren anneler gozunuzaydın hepinize maşallah

Herkese günaydınnn!!
Funah geçmiş olsun, artık tırnak batmasına çare bulmuşlar böyle metal bişey takıyorlar tırnağa geçici, geçen tv de gösteriyordu.

günaydın kızlar nasılsınız a.s. biz iyiyiz ama uykusuzuz daha doğrusu ben uykusuzum defne su gündüzleri saatlerce uyuyor gece beni uyutmuyor hanfendinin keyfini bekliyorum uyumak için işallah doğuncada böyle olmaz uykusu

kızlar park beşik ve medela sut popası elektrikli olan e bebek de indirime girmiş.ilgilinen arkadaşlara duyurulur:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…