2010 Aralık Anneleri

canım cok sağolasın.
peki 37.haftaya kadar calışır raporu aldık diyelim.35.hafta doktor dediki senin durum riske girdi çalışmaman lazım ozaman 37.haftaya kadar çalışabilir raporu bozulmuş oluyormu yeniden çalışamaz raporu alabiliyormuyuz...eğer alırsak da sonrasında ne kadarını kullanabiliriz..

tellinaz ben kullanabiliyorum çünkü bizde yıllık izin seneye aktarılamıyor yoksa yanıyor müdürlükten kullanabileceğimi söylediler.

onu nasıl ayarlıcaklarki?

ezouygon o zaman doktor sana 35 haftalık çalışamaz raporu verir önceki 3 haftayı aktarmış olursun yani istediğin zaman çalışamaz raporu alabilirsin.

Hadi ya çok üzüldüm. Benim zaten sezeryan bir hafta önce olucak birde bayram var ben bir hafta da ne yaparım. Bayrama bir hafta kala senelik izni almaktı niyetim. of ya

tellinaz ben kullanabiliyorum çünkü bizde yıllık izin seneye aktarılamıyor yoksa yanıyor müdürlükten kullanabileceğimi söylediler.

yani bende birazda iş yerinizle alakalı bu konuları konuşmak lazım fazla sır vermeden....

canım özelde ayarlayabiliyolar ama kanuni olarak böyle yani...

Hadi ya çok üzüldüm. Benim zaten sezeryan bir hafta önce olucak birde bayram var ben bir hafta da ne yaparım. Bayrama bir hafta kala senelik izni almaktı niyetim. of ya
canım bunu pek bilmiyolar ama mesela bizim kıl bi muhasebeci var geçen yıl doğum yapan bir arkadaşa ne zorluklar çıkarmıştı kadın valla doğurduğuna pişman oldu sonra sizde çatarsınız felan dengesizin birine onun için dedim

canım o zaman sadece çalıştığın günler aktarılır tabiki bozulur illa 5 hafta değil istersen 34. haftaya kadar çalışıp izin alabilirsin yani ya 32. hafta ya 37. hafta değil
canım insiyatif kullanmış olabilirler tabi müdürüne göre değişir aman dikkat et sonra başın ağrımasın çünkü kanuni olarak yasak özelde ayarlayabilirler ama sgk ya bildirmezler mesela... bildirirlerse sgk sorun çıkarabilir

Peki kızlar normal doğum da 42. haftaya kadar bekleyenler oluyor, onların izinleri nasıl ayarlanıyor. Ben çalışmıyorum ama merak ettim yani erken doğurana ceza gibi birde izini kesiliyor, geç doğuranın izni ne oluyor ki?

güle güle kullanın...:)

Saol canım, amin inşallah:Saruboceq:

Süt gelmeyince hastaneden istiyorlarmış veya onlar pompa veriyorlarmış zaten. Yani gelmeyince daha çok ihtiyaç oluyor canımyerimseniben

kaydirigubbakcemile3 Benimki çok yoğun şu sıralar, nerdeyse bi hafta olacak ihtiyaç listesini gönderdim çıktı al getir diye hala getirecekboshayallersmile Bende hiç ona bile söylemiyorum, alıp duruyorum pasosositososito

Masana bişeyler koysan, artık anlayışlı değillerse de kusura bakmayın bişeyler yemem gerek desen gözlerine baka baka yesen, ne yapacaksın başka türlübilmiyorumkismile Geçmiş olsun

Sende güle güle kullan aldıklarını canımyerimseniben uni baby yenidoğan mendili de pamuk ve su içeriyor zaten ama daha pratik hali. Çok tavsiye ediliyor, araştır istersen.

Resimleri face'e de koyabilirmisin canım? Oradan daha kolay olur, tek tek mesaj yazmaktansa. Ayrıca diğer bilgiler içinde teşekkür ederiz:lepi:

Ayyy ne kadar birikmişş..
Nasılsınız kızlar?

Selam saol sen nasılsın?

hoooyyy inşallah canım inşallah...çok heyecanlanıyorum düşündükçe.

Canım çalışabilir raporu alınca yıllık izin kullanamazmıyız.mafoldumben

canlar doktorum benim çalışabilir raporundan sonra sadece yıllık izin kullanabileceğimi söyledi rapor falan olmaz dedi.

küçük prens miad geçmesi olursa tekrar rapor verir doktorun yani doğurana kadar raporlusun

Son düzenleme:
Annem annemmmmeyvahedigeldismile

Rus haber televizyonu “Russia Today”in iddiasına göre, Polonyalı bilim adamları, Gulf Stream sıcak su akıntısının etkisini yitirmesinden ötürü, Avrupa'nın bu sene son bin yılın en sert kışını yaşayabileceğini söyledi. Bu iddiayı hurriyet.com.tr'ye değerlendiren Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu ise Gulf Stream'in etkisinde henüz bir azalma meydana gelmediğini belirterek, böyle bir durumun kısa vadede beklenmediğini ifade etti.

canım ssk lıysan mal müdürlüğü kabul etmeyebilir geçen yıl yaşadık biz bu sorunu 4-B li bir personelde ama değişiklikler olduysa bilemem bence sgk ya bir sor

canım öğretmen bi arkadaşım 32. haftada izne ayrıldı, 34. haftada doğum yaptı ve 6 haftalık izninin yandığını söyledi. yani doğru malesef. ben ilk doğumumu 39+5'te yapmıştım. bütün iznimi kullanmıştım. inş. yine öyle olur:)

canım ssk lıysan mal müdürlüğü kabul etmeyebilir geçen yıl yaşadık biz bu sorunu 4-B li bir personelde ama değişiklikler olduysa bilemem bence sgk ya bir sor

emekli sandığı canım..artık saldım çayıra mevlam kayıra...dediğim gibi ücretsiz izinlere güveniyorum yavruşlar hayırlısıyla gelsin de napalım...

SElam kızlar.Bygün git gel yoğun bir gün yaşadım arada evde uyudum en sonunda ilaç raporlarını hallettim.Benim doktorum bana demir ve kalsiyum ilacı yazdı kullanan varmı kızlar.Bu konuyu gerçi bi toobama sormam lazım.Birde elevit kullanıyordum ettimi üç ilaç bu kadar kalsiyum yüklemesiyle nolurum ben bilmiyom :))

bende kullanıyorum ben bide magnezyum kullanıyorum bu haftalardan sonra vücudun kalsiyum ihtiyacı 2 -3 katına çıkıyomuş ondan dolayı merak etme bişeycik olmazsın bebişlerimizin sağlığı için canım napalım

Abowww Allahım nolur biz doğurduktan sonra kar, kış gelsin hepimiz sağ, salim hastaneye yetişelim sonra ne olursa olsun.:gitme:

Küçükprens'cim facebook'ta gruba bakındım ama bulamadım acep link atabilir misin?

küçükprenscim tabi eklerim canım daha yollamadı ama,evet ya ünibaby yi bende duydum hatta dün ebebek in mağazasına gitmiştim orada mağaza kampanyasıda vardı internette baktım o set kalmamış gittiğimde alayım bulunsun olmaza 3lü paket yapmışlar 72+72+63lü 12.90dı.ama ilk 1ay için ne yapsam karar veremedim pamuk su mu kullansam diye,ozaman bakçaz artık :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…