Bizde facesiz takılırız olumunekankayizsmile
Alla alla neden koku var ki , bir an önce geçer inşallah albüme koyda bende görem resimleri be forumda göremiyorum :gitme:
Itırcım ve denizim benim e-bebek paketi geldi:)) hehehee:))
Pompa nın içinden biberonda çıktı canım, böyle sıradan gibi duruyor ama heryerde bu tavsiye ediliyordu o yüzden aldım:lepi:. Şu uni baby ıslak mendilden de aldım. nuk emzik aldım birde. Herşey iyi hoş daha ne diyeyim
tamam albümede koyarım.... mobilyacıda diyor kurşunsuz boya olduğu için daha fazla kokarmış.... bebek odalarını 15 gün havalandırın diolar....
ohh miss güle güle kullan canım. :teytey:
güle güle kullan valla fıstık stokta kalmamış gelirse bendkararımı veririm unilerden görümcem almıştı geçen ay 12 paketten o çok işe yarıycak gbi biberon ve emzik için 1 aya kadar karar verip kayınpederime aldırıcam o eminönü tarafına sık gidiyo dükkanına mal almak için havuzluhandan alır sağolsun marka belirliyimde
kucukprens ,ıtırekim,denizim gule gule kullanın cnm
Pompa nın içinden biberonda çıktı canım, böyle sıradan gibi duruyor ama heryerde bu tavsiye ediliyordu o yüzden aldım:lepi:. Şu uni baby ıslak mendilden de aldım. nuk emzik aldım birde. Herşey iyi hoş daha ne diyeyim
Evet Lansinoh un göğüs pedinden de numune yollamışlar. emzirme sütyenini son ay alın diyorlar bedeninize göre, süt gelince daha da büyüyormuş göğüsler. iyi yapmışsın yani boşveryerimseniben
dizanteri mi? ah yawrum ya geçmiş olsun.. dikkat et walla eş dost deyip geçme kimse sağlığından önemli değil..Canım benim çok saol. bende iyiyim bu arada dizanteri olmuşum DRum korkmamam için söylememiş ayrıca çok yaygınmış. İçtiğim sudan şüphelendim çünkü aynı gün kardeşimde mide bulantısı filan yaşamıştı. Hemen farklı markalara geçiş yaptık daha önce eşimin tanıdığı olduğu için onlar kazansız diyorduk ama sağlığımızla oynadılar resmenklava:
okyanus suyunu önermedi bizimkiler.. şiddetli soğuk algınlığı zamanımda kbb'cilerin yanında aldığımda soluğu "kusura bakma canım veremeyiz sana ne ilaç ne okyanus suyu" demişlerdi.. "bol bol su iç birde karbonatlı tuzlu suyla gargara yap" demişlerdi arkama baka baka dönmüştümSelam kızlar
Gsu geçmiş olsun canım inanmıyacaksın ama benim tam 10 gün oldu, Kadın doğum doktorum bana sterimar falan kullan dedi, seni çok zorlarsa -kulak burun boğaz- doktoruna git dedi.Bugün gittim sinizüt olabilir dedi ama film çekmeden ne ilaç verdi ne de kesin bir şey söyleyebildi.Yine okyanus suyuna kaldım, ama kesmiyor beni, açmıyor yani nefesimi.Ne yapıcam bilmiyorum nefes alamıyorum resmen.
Dikkat edin kızlar grip olmayın, hatta gidip grip aşısı vurulun, dikkat edin yani geçmiyor çünkü.
[FONT=
[B]yaw dün jokerde dolanırken bende uni baby yanidoğan'ın üçlü paketlerine al attım bi bundan da alak diye eşim "aman çocuk doğana kadar kurur o" diye deli etti beni pis.. sinir olup bıraktım.. gülsem mi kızsam mı bilemiyorum bazen eşekkafalıya yaa
kızlarrr güle güle kullanın,bende azönce alışveriş yaptım e bebekten :))))
nukun emzik setini aldım bende,lierac krem 56ml,amzirme sütyeni ve atleti,sevi banyo filesi ve minderi,lonsinoh 60lı göğüs pedi 107lira tuttu hepsi 3ede bölündü,bende sabırsızlıkla bekliyorum şimdi
ayrıca sağlıkocağından 2 hemşire gelicek bebek tutuş pozisyonlarını anlatıcak diyelim emzirirken yıkarken uyuturken falan,bide bebek banyosunu anlatıcak,pif noktalarını sizlere sölerim kızlar,
dünde annem lohusa pijamamızı aldı,çok beğendik ikimizde biraz pahalı oldu o yüzden ama gecelikte böle bişey yapmıcaz,çok gecelik alışkanlığım yok zaten boşa gider ödediğimiz yani,çantamızı tamamlamak üzereyizz
buarada kızlar hemşiremiz özellikle söledi bebeğe ilk zamanlar ıslak mendik kullanmayın diye pamuğu önceden kaynamış ama ılımış suyla silin diye
ay kurumaslar inş. ben paketiniden çıkartmadım sonuçta rafta da ne kadar bekliyor ona göre yapıyolardır dimi..
evet cnm ya ama şükür ki anneciğimin şevkattli elleri beni çarçabucak iyileştirdi DR um bile çabuk iyileşmeme şaşırdı ve çok sevindi.dizanteri mi? ah yawrum ya geçmiş olsun.. dikkat et walla eş dost deyip geçme kimse sağlığından önemli değil..
bugün çok yoruldum tamda öğle zamanı bastırdılar.. deli oldum açlıktan.. son sıralar iyi giderken yeni hipoglisemi atağı daha geçirecektim neredeyse.. soğuk terler basarken kimseye bakmadan kaçtım odadan.. arkadaş bu milletin hiç insafı yok gebe hatun biraz soluklansın demiyo kimse.. hala kendimi toparlayamadım.. çarpıntım geçmeyince tansiyon ölçtürmeye gittim.. iyi çıktı tansiyonum çok şükür.. oradaki ebeye geceleri kasılmalarım olduğundanda bahsedince gel seni bir nst'ye bağlayım dedi.. gerek yoktu daha erken ama böyle davetlere icabet etmek lazım deyip atladım.. o da iyi çok şükür.. ama kıvrılsam uyurum.. o derece yorgunum hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?