2010 Aralık Anneleri

Bizde facesiz takılırız olumunekankayizsmile
Alla alla neden koku var ki , bir an önce geçer inşallah albüme koyda bende görem resimleri be forumda göremiyorum :gitme:

tamam albümede koyarım.... mobilyacıda diyor kurşunsuz boya olduğu için daha fazla kokarmış.... bebek odalarını 15 gün havalandırın diolar....

Itırcım ve denizim benim e-bebek paketi geldi:)) hehehee:))

ohh miss güle güle kullan canım. :teytey:

güle güle kullan valla fıstık stokta kalmamış gelirse bendkararımı veririm unilerden görümcem almıştı geçen ay 12 paketten o çok işe yarıycak gbi biberon ve emzik için 1 aya kadar karar verip kayınpederime aldırıcam o eminönü tarafına sık gidiyo dükkanına mal almak için havuzluhandan alır sağolsun marka belirliyimde

tamam albümede koyarım.... mobilyacıda diyor kurşunsuz boya olduğu için daha fazla kokarmış.... bebek odalarını 15 gün havalandırın diolar....

ohh miss güle güle kullan canım. :teytey:

Saol canımopuyorumnanaktan
Bize de bir ay havalandırın demişlerdi mobilyaları, bu sebepten erken almak gerekiyormuş.

geçmişe biraz bakayım dedim de

face e gelmeyen ya da gelip de yorumların fotoğrafların profillerinde ya da

anasayfalarında görüneceğinden çekinen arkadaşlar, korkmayın çekinmeyin .görünmüyooooorrr.
orada da çok güzel bir grubumuz oldu. herkes orada ete kemiğe büründü, sanal olmaktan çıktı bence.

yine sohbetlerimizi buradan yaparız ama oraya da katılın bence. her zaman irtibatta kalırız daha kalıcı olur.

şu sayfaya bak :http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/379511-aralik-2009-anneleri-oneriyor-onermiyor.html

Ben hepsini okudum orada yazanların hepsini ve çyle belirledim markaları, ihtiyaç listemi de çıkarttım. Bu haftada alışverişe başladım işte, internetten kampanya olunca kaçırmamaya çalışıyorum. (dr brown biberon ve nuk emzik)
Bende 12 paketlik aldım uni baby yi canım. :lepi:

Evet Lansinoh un göğüs pedinden de numune yollamışlar. emzirme sütyenini son ay alın diyorlar bedeninize göre, süt gelince daha da büyüyormuş göğüsler. iyi yapmışsın yani boşveryerimseniben

evet aslında doğuma yakın almak lazım değil mi

aayyyy indirim olunca dayanamıyorum aklım yerinden gidiyor sempatiksalakcinni

kızlarrr güle güle kullanın,bende azönce alışveriş yaptım e bebekten :))))

nukun emzik setini aldım bende,lierac krem 56ml,amzirme sütyeni ve atleti,sevi banyo filesi ve minderi,lonsinoh 60lı göğüs pedi 107lira tuttu hepsi 3ede bölündü,bende sabırsızlıkla bekliyorum şimdi

ayrıca sağlıkocağından 2 hemşire gelicek bebek tutuş pozisyonlarını anlatıcak diyelim emzirirken yıkarken uyuturken falan,bide bebek banyosunu anlatıcak,pif noktalarını sizlere sölerim kızlar,

dünde annem lohusa pijamamızı aldı,çok beğendik ikimizde biraz pahalı oldu o yüzden ama gecelikte böle bişey yapmıcaz,çok gecelik alışkanlığım yok zaten boşa gider ödediğimiz yani,çantamızı tamamlamak üzereyizz

buarada kızlar hemşiremiz özellikle söledi bebeğe ilk zamanlar ıslak mendik kullanmayın diye pamuğu önceden kaynamış ama ılımış suyla silin diye

[

narnisan cım al bence canım kaçırılacak bir fırsat değil valla. diğer emzirme ürünleri de çok güzel ![/QUOTE]

canımcım güle güle kullan iyi yapmışsın bana mail atarlarsa alıcam pompadan ya yeni doğum yapmış bi bayan görmüştüm sütü gelmemiş pompayı falan sonra alın bence demişti ama herkesin öyle olcak die bi kaide yok sonuçta deniycem ben gelmesede pompa lasım olur mutlaka ...

dizanteri mi? ah yawrum ya geçmiş olsun.. dikkat et walla eş dost deyip geçme kimse sağlığından önemli değil..

okyanus suyunu önermedi bizimkiler.. şiddetli soğuk algınlığı zamanımda kbb'cilerin yanında aldığımda soluğu "kusura bakma canım veremeyiz sana ne ilaç ne okyanus suyu" demişlerdi.. "bol bol su iç birde karbonatlı tuzlu suyla gargara yap" demişlerdi arkama baka baka dönmüştüm (

yaw dün jokerde dolanırken bende uni baby yanidoğan'ın üçlü paketlerine al attım bi bundan da alak diye eşim "aman çocuk doğana kadar kurur o" diye deli etti beni pis.. sinir olup bıraktım.. gülsem mi kızsam mı bilemiyorum bazen eşekkafalıya yaa

ay kurumaslar inş. ben paketiniden çıkartmadım sonuçta rafta da ne kadar bekliyor ona göre yapıyolardır dimi..

bugün çok yoruldum tamda öğle zamanı bastırdılar.. deli oldum açlıktan.. son sıralar iyi giderken yeni hipoglisemi atağı daha geçirecektim neredeyse.. soğuk terler basarken kimseye bakmadan kaçtım odadan.. arkadaş bu milletin hiç insafı yok gebe hatun biraz soluklansın demiyo kimse.. hala kendimi toparlayamadım.. çarpıntım geçmeyince tansiyon ölçtürmeye gittim.. iyi çıktı tansiyonum çok şükür.. oradaki ebeye geceleri kasılmalarım olduğundanda bahsedince gel seni bir nst'ye bağlayım dedi.. gerek yoktu daha erken ama böyle davetlere icabet etmek lazım deyip atladım.. o da iyi çok şükür.. ama kıvrılsam uyurum.. o derece yorgunum hala

sporstar cıım hayırlı olsun aldıkların. e-bebek hemen gönderiyor siparişleri bak bizimkiler iki günde geldi.

lohusa takımına da güle güle kullan canım. fotolarını alışveriş topiğine koyarsın canım.
bende yarın dr. kontrolünden sonra alışveriş te bir çok eksiği halletmek istiyorum artık sıkıntı vermeye başladı.

ay kurumaslar inş. ben paketiniden çıkartmadım sonuçta rafta da ne kadar bekliyor ona göre yapıyolardır dimi..

yok canım kurumazlar tabii benimkinin manyaklığı işte.. beni kurutacak o deli.. biz genelde itişiriz böyle.. biz daha iki çocukken bu sıpa da eve aslında üçüncü çocuk olarak geliyo..

dizanteri mi? ah yawrum ya geçmiş olsun.. dikkat et walla eş dost deyip geçme kimse sağlığından önemli değil..
evet cnm ya ama şükür ki anneciğimin şevkattli elleri beni çarçabucak iyileştirdi DR um bile çabuk iyileşmeme şaşırdı ve çok sevindi.

Ah kıyamam sana ya dinlen dinlen ayaklarını uzatmaya bak :teselli:

birde ben doğum izniyle ilgili hiç hoşumuza gitmeyecek birşey daha duydum ama araştıracağım sallaştırıyorum hala.. ne zaman doğum yaparsak o zaman başlıyormuş sanırım doğum sonrası izin.. yani izine çıkmış bile olsak mesela 37'de çıktık 38'de doğum yaptık o zaman doğum sonrası izin başlıyormuş yanıyormuş yani o iki hafta. yanmaması için tam 40. haftada doğum yapmak lazımmış.. dün bir arkadaş dedi yüreğime oturdu.. bu konuda bi malumatı olan var mı yawrukuşlar? bende bir soruşturayım bu arada

Son düzenleme:
narnisan cım
evet bende doğumdan sonra çalışmaya başlayacağım zaman alırım diye düşünüyordum
ama dediğin gibi doğum sonrası daha hastanedeyken ihtiyaç duyup hastaneden ya da eczanelerden kiralayanları da duydum. göğüs uçları hemen yara oluyormuş , pompayla sağıp bebeğe o şekilde bile verilebiliyormuş. sonuçta ilk günlerdeki süt verimi çok önemliymiş onu arttırmak için de bir yandan sağıp sonrasına stok yapılıyormuş .

yaşayınca bizde görücez canım ama bunları duydukça gerekli ve şimdiden almak lazım gibi geliyor. inşallah bulurlar stokta. orada yoksa şu anda joker de de 99 TL . onun bile fiyatı normale göre çok uygun.

Son düzenleme:
aman burxhancım çok geçmiş olsun yaaa...allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…