SElam kızlar.Bygün git gel yoğun bir gün yaşadım arada evde uyudum en sonunda ilaç raporlarını hallettim.Benim doktorum bana demir ve kalsiyum ilacı yazdı kullanan varmı kızlar.Bu konuyu gerçi bi toobama sormam lazım.Birde elevit kullanıyordum ettimi üç ilaç bu kadar kalsiyum yüklemesiyle nolurum ben bilmiyom :))
küçükprenscim tabi eklerim canım daha yollamadı ama,evet ya ünibaby yi bende duydum hatta dün ebebek in mağazasına gitmiştim orada mağaza kampanyasıda vardı internette baktım o set kalmamış gittiğimde alayım bulunsun olmaza 3lü paket yapmışlar 72+72+63lü 12.90dı.ama ilk 1ay için ne yapsam karar veremedim pamuk su mu kullansam diye,ozaman bakçaz artık :)))
Canım doktorum bana eleviti bıraktırdı. Demir kullanıyorum ve ağrılarım olursa magnezyum,kalsiyum takviyesi alıyorum. Demir ilacımın ismi maltofer. Ama ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorum bunu. Normal yani şekercim :)
Annem annemmmmeyvahedigeldismile
Rus haber televizyonu �Russia Today�in iddiasına göre, Polonyalı bilim adamları, Gulf Stream sıcak su akıntısının etkisini yitirmesinden ötürü, Avrupa'nın bu sene son bin yılın en sert kışını yaşayabileceğini söyledi. Bu iddiayı hurriyet.com.tr'ye değerlendiren Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu ise Gulf Stream'in etkisinde henüz bir azalma meydana gelmediğini belirterek, böyle bir durumun kısa vadede beklenmediğini ifade etti.
ayy ne güzel almışsın canım banada çok uygun geldi ne yapacağımı bilmediğim için almamıştım,alayım madem bende ya,Canım bende aldım unibaby 3lü paket zaten o pamuk ve su diyı üstünde bende ilk iki ay onu kullancam galiba sonra ıslak mendil alırım galiba.
canım ben hamile kalmadan önce maltofer içiyordum 3-4 aydır,normalde kansızlık için yani,hamilelikle alakası yok,neysehamile kalmadan 1 ay önce kan tahlili yaptırmıştım benim kanım 10 çıktı dr. 3-4 aydır maltofer içmene rağmen yükselmemiş pek çok az yükselmiş demişti,neyse sana dahaetkili ilaç yazayım dedi ferro sanol u yazdı 1ay içtim onu,tamda o ay hamile kalmış bulundum takrar kan testim yapılmıştı ve 12.55 çıkmıştı yani 1 ayda 2.5 değer yükselmişti hemoglobinim,şuanki kadın doğum dr.umda aynı bu ilacın hamilelik versiyonunu yazıyor ferro sanol duo denal diye,sende bi d.runa danış istersen ama aşırı kansızlığın yoksa maltoferde iyi bi ilaçCanım doktorum bana eleviti bıraktırdı. Demir kullanıyorum ve ağrılarım olursa magnezyum,kalsiyum takviyesi alıyorum. Demir ilacımın ismi maltofer. Ama ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorum bunu. Normal yani şekercim :)
Valla onu bilmemde ağaçtaki ayvalara bakarak kış yorumu yaparsak ayvayı yedik o ayrı sırnaşık şey Ağaç dalları taşımıyor ayvaları napcaz bilmem laelaelaelaelae
Abowww Allahım nolur biz doğurduktan sonra kar, kış gelsin hepimiz sağ, salim hastaneye yetişelim sonra ne olursa olsun.:gitme:
Küçükprens'cim facebook'ta gruba bakındım ama bulamadım acep link atabilir misin?
küçükprenscim tabi eklerim canım daha yollamadı ama,evet ya ünibaby yi bende duydum hatta dün ebebek in mağazasına gitmiştim orada mağaza kampanyasıda vardı internette baktım o set kalmamış gittiğimde alayım bulunsun olmaza 3lü paket yapmışlar 72+72+63lü 12.90dı.ama ilk 1ay için ne yapsam karar veremedim pamuk su mu kullansam diye,ozaman bakçaz artık :)))
Valla onu bilmemde ağaçtaki ayvalara bakarak kış yorumu yaparsak ayvayı yedik o ayrı sırnaşık şey Ağaç dalları taşımıyor ayvaları napcaz bilmem laelaelaelaelae
Ben aç gözlülük yaptım galiba 12 li koca koli aldım:1ninca:
ya aslında çok iyi yapmışsın cnm çünkü bugünkü hemşire biyerini sildiğin pamukla asla başka biyeri silme dedi,yani diyelim bi koltuk altını sildin diğerine yeni pamuk çıkar dedi,bide ilk göbek düşene kadar silme banyosu yapılıyormuş yine yıkanıyor ama göbeği düşmediği için tam bir yıkama olmuyor,ilk önce bi gözünü siliyorsun ıslak bezle sonra yeni bezle diğer gözü işte alnı yanakları falan diye gidiyo sonra başı yıkanıyor ama vücuda su dökülmüyor vücutta ıslak mendille siliniyor işte falan gibi ilerliyor karına su değmemesi gerekiyor göbek düşen kadar diye anlattı canım,yani uzun lafın kısası sen en iyisini yapmışsın valla fazla almakla
Öyle derler ya eskiler Küçükprensim ben onların yalancıısıyım :)) Ayva çok olursa kış çetin geçer diye :)) Valla evden çıkamıycaz gibin meleklerimiz üşümesin diye :))
Çıkmayız canım ne yapalım, kış günü ne işimiz var minicik bebeklerle. Kuzu kuzu evimizde otururuz, Rabbim herkese sıcak yuvalar nasip etsin. Hiçbir kuzu soğukta kalmasın inşallah:Saruboceq:
Kız yazık Ocak anneleri var, Şubat anneleri var, sonraaa Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır anneleri var. Onlara da yazık :gitme:
Ayva çok olunca kış soğuk mu geçer kibilmiyorumkismile Gerçi biz hamileyiz vücut ısımız yüksek ama bebişler doğunca lohusalıkta üşümesek, bide asıl yavru kuşlar üşümeselersenağlama
İyisi mi o zaman meteorolijiye bakıp hava tahminlerine göre doğuma gidelim.kaydirigubbakcemile3
Ya kaç gündür çevremdeki herkes havalar soğumaya başladı yelekleri çıkardık diyor ben hala penye gecelikle çorapsız ortalarda dolanıyorum.
Bi de üstüne üstlük yatak örtüsü ile yatıyorum battaniye bile çıkarmadım ama yorgan kullanmaya başlayanlar varmış.
Zaten normalde de vücut ısısı yüksek biriyimdir bizim evde kasım ortasından önce yorgan çıkmaz ben mi tuhafım yoksa tanıdıklarım mı çok üşüyen insanlar bilmiyorum.
Canım burada serinledi.Normalde bende hala üşümüyorum ama çoraplarımı çıkarmıyorum ayaklarımdan üşütmeyim diye çünkü geçen sene üşütmekten 2 ay içinde kaç kere idrarda kan ile hastanelik oldum.Ben kışın özellikle panduf kullanıyorum artık çünkü terlikleri bi yerlerde çıkarıp bırakıyorum sempatiksalakcinni
kıslarrr iyi akşamlar .... ayyy soğuklar konuşuluyooo ben çok üşürüm normalde gerçi bugüne kadar çok soğuk gelmiyodu ama bugün üşüttü ... yazın yandık kavrulduk kışında donmayalım yaaa doğalgaza vercemiss paraları minişlerimize harcayalım dimi ama
Ben doğalgaza çok para vermemenin formülünü buldum.:)
Annemle aynı apartmanda altlı üstlü oturuyoruz anneme diyorum sen çok yak ben kısıkta yakarım çok soğuklarda da bebişi kapar sana inerim böylece doğalgaz faturasını belli bi oranda tutarız.kaydirigubbakcemile3
slm kızlar
sabahtan beri yatıom gecmıo bu grıp yavkafamçokkarıştı
ya kızlar bebeği hıckaran var mı?varsa hangi sıklıkta hıckırıyor bana bi yazın çok merak ediyorum..bende mı bı tuhaflık var,iki güne bi zıplıyoz biz kızımlakaydirigubbakcemile3acaba ben hasta olduğum için mi,niye hıckırır ki bebekler bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?