hay uyuşuk hatunalr hayyyyalsanaalsanasmile
okadar şey yazdım
bişi yazamadınız.
gidiyorum işte ben
aynı şikayetçiyim bende denizim o kadar yazı yazdığım oluyor cvb yok bende artık bi girip bakıorum ne var ne yok die sonra çıkıorum
kızlar sizle bişi paylaşmak istiyorum artık haftalar baya bi azaldı 31 haftalık oldum ve artık iyice sıkıntılar aldı beni ağlıyrum süreklii neden ağladığımıda bilmiyorum telv bile izlerken döküluo gözümden yaşlar çok korkuorum sanırım ondan gece uykum yok her geece nasıl doğum yapıcamı düşünmektan kafayı yemekteyim mafoldumbenmafoldumben hiç yüzüm gülmüyor insan görmek istemioyurm kimseyle konuşmak görmek istemiyorum kızlar bana bi çaree
ah yavrum benim benim gecen haftaki halim gibisin bende gece bile uyanıp ağlıyodum.kaynanamlara gidiyoruz benim surat beş karış..eltimin cocuğunun sesi bile beni deli ediyordu..o kadar fenaydım yani.hiç bişeye tahammulum yokdu.hersey sorundu benim için.istediğimin hemen olamasını istiyordum.kendini bir suz bakalım canını sıkan bir durum mu var..ama eminim bikaç gune gecer senin bu durum
:1rolleyes: canımm benim çok saol :) güldürdün beni valla sorun yok gerçekten eşim gayet istedğim şekilde ilgili ama işte stres aldı benii düşün düşün çıkar yolu yokkk çok zor bi dönemden geçiyorum ağlayarak kızımda üzülüo ben ağlayınca başlıo pıtır pıtır oynamaya allahım hepimiz için hayırlısı neyse onu nasip etsin
ezocum izindeyim bu hafta son iznim bebeğin odasının siparişini verdim düz beyaz bi model tercih ettim bu ayın sonunu bulur gelmesi odanın o yüzden bebeğin eşyalarını yıkayamadım ancak odası gelince yıkıcam yerleştircem hastane cantamıda ancak o zaman hazırlarım sanırım aldıklarımı aslında sizlere göstermek istiyorum ama önce bi odayı felan yerleştirim o zaman herşeyin resmini çekip eklicem
kızlar size bilgiler aktarmaya geldim..
aralarda kendi adıma hem iyi hem kötü haberlerde var..
neyse baştan anlatayım.. az önce gebe polikliniğine mantar için ilaç ve magnezyum yazdırmaya gittim.. şanslı günümmüş hastaneye yeni bir hekim başlamı ve adını bilmiyorum ama dünyaca ünlü bir perinatoloğun yanında staj yapmışş gelişi bayaa heyecan yarattı bizim hekimler arasında.. neyse ona muayene ettirdiler beni.. çok tatlı bir hanım.. herşeyini didikleri.. kalbindeki parlaklıklık gitmiş yawrumun delikafadulden :sm_cool: neyse ama ne yazık ki suyum azalmış. :1shok: :çok üzgünüm: dinlenmen gerek dedi.. çok kritik boyutta değil ama ciddiye almamız lazım dedi.. işte işler burada karıştı. çünkü 32. haftamdayım ve artık doğum öncesi iznimin başlaması gereken dönemdeyim.. rapor kullanamayabilirim.. işleri şimdi küt diye de bırakamam.. en azından 1 hafat doğum öncesi iznini açaıp sonra yeniden çalışabilir kağıdı verebilirmiyiz öğrenelim dediler.. bende personel işlerinde aldım soluğu.. ve bu doğum izniyle ilgili aklıma takılan herşeyi bu arada sordum.. şöyle ki;
1. dün bahsettiğim şey doğruymuş.. 38'de doğum yapsak o iki hafta yanıyormuş.. 40'a kadar dayanın yani..
2. doğum öncesi izni başlatırsam sonra çalışabilir kağıdı alamıyormuşum.. yani bugün bu kritik kararı almam lazım..
3. o 42 haftada doğuranlar nolcek konusunu unuttum yauw :uhm: kafam karıştı bayaa unuttum..
4. çalışabilir raporubu SAT'a göre değil usg'deki yaşına göre alabiliyormuşuz.
buna göre;
benim sıpa 32 haftanın üstünde görünüyormuş dolayısıyla rapor kullanamayacağım.. iznimi başlatmak istemiyorum.. işleri öyle kalburüstü bırakmak durumunda olurum.. kafam karıştı iyice..
kızlar sizle bişi paylaşmak istiyorum artık haftalar baya bi azaldı 31 haftalık oldum ve artık iyice sıkıntılar aldı beni ağlıyrum süreklii neden ağladığımıda bilmiyorum telv bile izlerken döküluo gözümden yaşlar çok korkuorum sanırım ondan gece uykum yok her geece nasıl doğum yapıcamı düşünmektan kafayı yemekteyim mafoldumbenmafoldumben hiç yüzüm gülmüyor insan görmek istemioyurm kimseyle konuşmak görmek istemiyorum kızlar bana bi çaree
ya bende hala bebek kıyafetlerini hangi deterjanla yıkayacagıma karar veremedim,bi diyorumki bebek deterjanı alayım,bi de cevremdekilere hep soruyorum kımse bebek deterjanı felan kullanmıo,doktor eşleri de dahil,ben mi pimpirikleniyorum çocugu alıştırmayım boyle dıyorum.Amann bı de kıyamıyorum yavruma..
ben hep velilerime iyilik yapıyorum diye çocuklara kötülük etmeyin derim,şimdi aynısına kendim düşmek istemiyorum...
şu osman da insanın içini acıtıyor ya..
canımbenim ben dalan roxy aldım henüz kullanmadım önümüzdeki hafta yıkıycam cicileri çantaya koymak için...
kızlar ben daha hastane çantamı hazırlamadım. Geç mi kaldım sizce?
ya bende hala bebek kıyafetlerini hangi deterjanla yıkayacagıma karar veremedim,bi diyorumki bebek deterjanı alayım,bi de cevremdekilere hep soruyorum kımse bebek deterjanı felan kullanmıo,doktor eşleri de dahil,ben mi pimpirikleniyorum çocugu alıştırmayım boyle dıyorum.Amann bı de kıyamıyorum yavruma
ben hep velilerime iyilik yapıyorum diye çocuklara kötülük etmeyin derim,şimdi aynısına kendim düşmek istemiyorum
seni çok iyi anlıyorum canım düşündüklerindede haklısın aslında ben kızımda çok dikkat ettim herşeyi ayrıntılı bi şekilde ama gerçektende sakınılan göze çöp batıryor şu an 9 yaşında ama çok hasta büyüdü ve daha neler neler.... çok titizlikte iyi değil anlıyacağınız ama şimdi yine sorucak olursan yeni doğan cildi çok hassas en azından bir kaç ay sabun tozu veya allerjen içermeye sıvı deterjanlardan kullansak iyi olur ben de öle yapıcam
kızlar ben daha hastane çantamı hazırlamadım. Geç mi kaldım sizce?
geç değil ama bir an önce hazırlamak gerekir yedinci ay dolduğunda hazır olması lazım benimde bir kaç eksiğim kaldı
Bende hazırlamadım valaha.31. haftam da falan hazırlmayı düşünüyorum.Zaten eksiklerim var.Yahu hangi birini halledeceğimi şaşırdım.Kıyafetini mi alıyım, odasını mı alayım kendimi mi hazırlyayım ayy ben ne yapayım ? mafoldumben al al bitmiyor
Neyse bu hafta sonu odasını sipariş edicez, gelene kadar boyası yapılır.O arada bende eksiklerimi tamamlarım.Sonra ev temizlenecek bir ton iş var.Öldüğümün resmidir.
hepimizde aynı tatlı telaş canım kendinide fazla hırpalama
merhaba kızlar;foruma üye olmama ragmen iş yerindeki sınırlamadan dolayı şuana kadar aktif olarak yazamadım.ama yazışmalarınızı hep geriden takip etmeye çalışıyorum.ben de bir 2010 aralık annesi olarak fikirlerinize ihtiyacım var ve facebooktaki gruba üye oldum..benide aranıza kabul edermisiniz???
hoş geldin canım aramıza:içelim:
canım bunlar çok doğal annelik duygusunun ilk ayak sesleri benim ikinci olmasına rağmen ben bile kendimi durduramıyorum zaman zaman bu endişeyi yaşıyorum mafoldumben uzan ve bebğinin sağlıklı bir şekilde yanında yattığını ve mışıl mışlı uyuduğunu hayal et onunla gçireceğin güzel günleri düşün canım:1
hug: inan bana bir annenin bebeğini sağlıla kucağına alması gibi güzel bi duygu olamaz bunları düşün canım doğumuda takma kafana güzel düşün güzel olsun herşeyyopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?