Canım nasılsın ??
mrb hatunlar nasılsınız geçmişi okudum gerçi bi sorun yok gripliler dışında geçmiş olsun
yeni gelen arkadaşlarda hoş geldiler aramıza...
cucu nerde ona hiç rastlamadım ???
torpağım sen de iyileşmişsin çok şükür. kendinize dikkat edin kızlar bu aralar herkes hastalanmaya başlamış.üşütmeyin kendinizi bebiş gazlı olurmuşdiye duydum...
kızlar dün gece dedimki,ben heralde doğuruyorum,eşimde nöbetçi evde yalnızım,böyle sol kasığımdan bi ağrı girdi, ama böyle cız ediyo...gerçekten kendimi kötü hissettim kızım gelme bak daha ankara ya gidicez diye konusuyorum kızımla,ama korkudan da uyuyamıyorum.. en sonunda kaktım oturdum ole 1 saate felan sonra kendiliğinden geçti Allah a şükür..doğumun bütün evrelerinde kendimi hayal ettimkaydirigubbakcemile3neyseki sonra uyuyakalmışım..
Offf kıslar çok tembelim yaa, bugünüm boştu güya bir sürü şey var yapmam gereken! Havalardan mıdır nedir anlayamadım, koca totomu kaldırmam gerek!!
Hepinizi öpüyorummmmm..
Hoşgeldin canım....
Bugün buralar pek bir sessiz boshayallersmile
mrb hatunlar nasılsınız geçmişi okudum gerçi bi sorun yok gripliler dışında geçmiş olsun
yeni gelen arkadaşlarda hoş geldiler aramıza...
cucu nerde ona hiç rastlamadım ???
torpağım sen de iyileşmişsin çok şükür. kendinize dikkat edin kızlar bu aralar herkes hastalanmaya başlamış.üşütmeyin kendinizi bebiş gazlı olurmuşdiye duydum...
mavrulam öyle çok dil döktüm ki dün gece sıpa ya,burda tek başıma doğum yapmak istemiyorum,inşallah Anacığımın yanına kadar durur kızım...
ay qsu mavrulam daha erken değil mi yaaa
bana da sancı girio arada ama ben pek fazla önemsemiorum
önemsemeli miyim acabaeyvahedigeldismile
Erken tabi ama erken doğum giye de bişi var...
İnsan ürkmüyor değileyvahedigeldismile
canım samsunda bebek odası üzerine pek bir mağaza yok maalesef ben bayağı bi gezindim ama yok bulamadım çilek mobilya istikbal mondi tarzı mağazalarda bi ceşit felan oluyo zaten ben en sonunda kilisenin orda bi yer var kiliseye çıkarken artepe diye orda karar kıldım begendim mobilya beyaz taşlı daha cok kız bebek için uygun bi mobilyaydı tabi ben yeni sipariş verdim taşları felan iptal ettirdim suan yapım aşamasında adamların malzemesi kaliteli zaten mdf den yapıyolar çilektti istikbaldi o tarz yerlerdekiler suntadan ben mdf istiyodum zaten eşimde anlar az cok bu işlerden inşaat malzemeleri üzerine işyeri olduğu icin az cok işin içinde biri olarak malzemenin kalitelisini anlar oda begendi kalitesini sadece ordaki modellerle yetinmek zorunda kaldım benim istedim modeli yapmadılar tek olumsuz tarafı bu artık duvar kağıdıydı tülüydü halısıydı zenginleştircem zaten mobilya düz beyaz artık ben sticarlar yapıştırıcam söyle mavi balık felan bi hareketlilik katmaya çalışıcam orayı tavsiye edebilirim ancak sana ellialtılarda dedin yere baktım ordada yarı mdf yarı sunta kullanmışlar eşim begenmedi en son yine bu artepede karar kıldık
Bugün kimsenin konuşmaya hevesi yok ben hariç :roflol:
Benim de sabah otobüse bindim karnıma bir sancı girdi sanki elektirik çarpmış gibi ne olduğunu anlayamadım...
Aman oğlum sakın dedim ne yeri ne zamanı sempatiksalakcinni
ayol benim okuldan bi arkadaşım 31 + 4 ken doğurmuştu geçen yıl ama onun çok erken başlamış rahim kasılmaları
30. haftada başalmış 1 hafta zor dayanmışlar nasıl oluo bilmembilmiyorumkismile
ayy erken doğum demeyin korkuyorummm...ben de kızıma diyorum dur kızım orda die:)))
annemle bir temizlik yaptık ohhh mis oldu ev sıra bizde kızımla mis olcaz kremlencez...
babamız da nasipse yarın dönecek brükselden çok özledik.
bebiş gazlı mı olurmuş yaa,benim hamileliğim zaten çok gazlı başladı tam gaz devamm ediokaydirigubbakcemile3,kızımda böyle olursa yandıkkaydirigubbakcemile3 bi de kolik le uğraşıcaz desenizekaydirigubbakcemile3
Saolasan torpağım iyileştim.
Sen nasılsın bakalım :1hug:
fenerbahcemre ben zaten hastayım ondan oluyo herlade canım ya, hımm bu arada gercekten cucu yok galiba bugün ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?