2010 Aralık Anneleri

canım samsunda bebek odası üzerine pek bir mağaza yok maalesef ben bayağı bi gezindim ama yok bulamadım çilek mobilya istikbal mondi tarzı mağazalarda bi ceşit felan oluyo zaten ben en sonunda kilisenin orda bi yer var kiliseye çıkarken artepe diye orda karar kıldım begendim mobilya beyaz taşlı daha cok kız bebek için uygun bi mobilyaydı tabi ben yeni sipariş verdim taşları felan iptal ettirdim suan yapım aşamasında adamların malzemesi kaliteli zaten mdf den yapıyolar çilektti istikbaldi o tarz yerlerdekiler suntadan ben mdf istiyodum zaten eşimde anlar az cok bu işlerden inşaat malzemeleri üzerine işyeri olduğu icin az cok işin içinde biri olarak malzemenin kalitelisini anlar oda begendi kalitesini sadece ordaki modellerle yetinmek zorunda kaldım benim istedim modeli yapmadılar tek olumsuz tarafı bu artık duvar kağıdıydı tülüydü halısıydı zenginleştircem zaten mobilya düz beyaz artık ben sticarlar yapıştırıcam söyle mavi balık felan bi hareketlilik katmaya çalışıcam orayı tavsiye edebilirim ancak sana ellialtılarda dedin yere baktım ordada yarı mdf yarı sunta kullanmışlar eşim begenmedi en son yine bu artepede karar kıldık

Selam anneler e bebekte lierac krem varmı bulamıyorum bir arkadaş oradan aldığını yazmış sanırım ama ben bulamadım

neyseki hallettim.. 12'sine kadar rapor aldım.. aslında 16'sına kadar veriyorlardı da bu gebeliğin başlangıçındaki sıkıntılarımdan dolayı sadce 6 gün rapor alma hakkım kalmıştı.. koşturmaktan burayı açık bırakıp gitmişim sağol canım.. takip edecek bir arkadaş varda ona işi göstermem lazım nezaketcim.. çok ani oldu bu bu nedenle fena yakalandım.. rapordan dönünce o arkadaşa eğitime başlayacağım
iş yerindekiler bu kız nasıl doğuracak diye düşünüyor mu ki sen onları düşünüyorsun bissürü iş var diye, boş ver gitsin, sen kendini ve bebişini düşün,
tatlım öylede takip ettiğim 100'den fazla çocuk var.. vicdan yapıyorum.. yerime gelecek arkadaşı eğiteyim sonra sallayacam zaten..

canım onu dert etme.. ona ayar çekmesi kolay gibi aklinialirimsmile benim bugün öyle oldu mesela rapor alamıyordum yoksa:))

Son düzenleme:
günaydınalr tatlişkolarrrrrrrrrrrrrrrr
ama tabiki bal gibi daha tatlı minik kuzularııı

hay uyuşuk hatunalr hayyyyalsanaalsanasmile
okadar şey yazdım
bişi yazamadınız.
gidiyorum işte ben
Ah benim bal böcüğüm kızmış mı ?
Aman da aman oy ben yerim fıstıkımı
Canım benim öğlen yemeğine çıkmıştım görmemişim Yerim ben seni
nasılsın bakalım ??
Ayrıca kızının oynamayışına takmışsın okudum
aşk olsun balım ya ne dedim ben sana yerleri daralıyor o nedenle zor oynuyorlar şekercim sen üzülme çok kafana takılırsa ya sağlık ocağı yada git DR una kalp atışlarını dinle bebekinin rahatlarsın cnm benim :teselli:

bugün benim hiç keyfim yok yaa hava kasvetliya ben de aynen mirmirmirmir

Aaaa kızlar kasvet filan bunalım havası var bugün topikte lütfen şöyle bir silkelenin bakalım :teytey: açın hareketli bir müzik dans edin oynayın bakayım gitsin şu kasvet
:dance: :teytey:
slm kızlar bende aralık annesiyim bayaga bi süredir üye olmam ragmen yazmak yeni kısmet oldu ama uzun zamandır sizlerin msj okuyorum allah hepimizin yapdımcısı olsn 29+2günlügüz

Canım hoş geldin aramıza hayırlı uğurlu olsun

Benimde kafam çok karıştı ya bende 32 haftada izin alıp 35 de doğurursam hepsi yanıyor
ya gerçekten haksızlık bu hakkımızı yiyorlar ama

Ahh kuşum sen niye böyle oldun bakayım.
Kendini mutlu olacağın şeyler yapmaya çalış
belki bir faydası olur :teselli:

anladım canım ben o 56lardaki yeri gecerken gordum içinde ne var tam bilmiyourm.bende bu akşam iş çıkışı kilisenin orda incekdim dediğin yere bir bakımbulabilirsem tabi.mağazanın adı artepe yanlış anlamadıysam..bende beyaz istiyorum ama eşim istem,yor.peki parça olarak neler var içinde beşik karyola şifonyermı.beşik yatak olanlardanmı.bende oyle diyodum aama yatak olunca boyutu kuşuk bir yatak oluyormuş oyle diyo alanlar senin bakma sansın oldumu

[

Bende netten alışveriş yapamayanlarındanım aslında gezip dolaşmayı da sevmem beğendiğimi alırım allahtan..Dokunmadan , denemeden alamyıyorum...

Hadi yine iyisin hallettin işini canım...
Valla sabah çok üzüldüm ama sonra dedim üzülsem de elime bişiy geçmez...
Ayarlayabilirsem ne mutlu bana...
Bu arada hasta oluyor gibiyim kulağım ağırıyor halsiz gibiyim...
1 yıldır nezle bile olmadım bilmiyorumkismileBari şu gebeliği de atlatsam da sonra hasta olsam eyvahedigeldismile

evt canım artepe ayrıca onların sanayidede şubeleri var kilisenin ordan inerken sol tarafta içinde sifonyeri var komidin var dolap üc kapaklı dolap yatağı büyüyen yatak üstünü alınca komidin oluyo o aldığın parçalar valla boyları öyle kısacıkta gelmedi bana ilkokul zamanında bile kullanabilir bebek amann zaten en fazla kullancağım 10 yıl olur o zamana kadarda kullanabilir rahatlıkla ayy hele onların sanayideki yerlerinde vardı bitane o cok güzeldi kız bebeğim olsa hiç düşünmez alırdım onu eşimde bayıldı ona ama işte maalesef oda taşlı maşlı biseydi

bayağı parcası varmış canım benim iyi gunlarde kullanın inşallah..bu akşam bakabilirsem bakıcam bende..

geçmiş olsun semacım.. dikkat et ateşin çıkmasın.. minoset'in yoksa bugün al her ihtimale karşı.. kullanılabiliyor gebelikte.. hele ki 30 haftayı çoktan devirdik biz gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.. ateş çok önemli bak bulunsun bi minoset.. biz kulaktan ateşölçer aldık bebe için,hergün eşim bi ateşimi ölçüyor bebe kullanmadan biz eskiteceğiz aleti :))
ha birde ıhlamur içinede limon kabuğu.. şahane..

Sağol canım ben hasta oldum mu da fena olurum ya ondan korkuyorum...
Çıkışta alayım bir minoset...
At ateşölçer de alayım oğluşuma valla iyi fikir oldu sağol Şeniz
Ihlamurum da var akşam yapayım da kendime geleyim biraz kafamçokkarıştı

ay ben de bir çırpıda karar veriyorum bazen şaşıyorum kendime...

kızlar göbüşüm çok çıkmadığı için göbüş topiğine eklememiştim belli olmuyo diye ama aşağıya ekledim resim...

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15526433&posted=1#post15526433

maşallahhh canıımmm eveett büyük göbişi de bekliyoorruuuzzz..ben o kadar kocaman oldumki ekleyemem sığmam buralarakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tişkür canım inşallah koca göbekte gelicek....

slm kızlar, hasta aralıkannesi (kasımda olabilirkaydirigubbakcemile3)geldiii....neyse ki bugün biraz daha iyiyim...funah bi ekle de görelim bak merak ettim şimdi göbüşü...

Son düzenleme:
slm kızlar, hasta aralıkannesi (kasımda olabilirkaydirigubbakcemile3)geldiii....neyse ki bugün biraz daha iyiyim...funah bi ekle de görelim bak merak ettim şimdi göbüşü...

Hoşgeldin canım....

Bugün buralar pek bir sessiz boshayallersmile

mrb hatunlar nasılsınız geçmişi okudum gerçi bi sorun yok gripliler dışında geçmiş olsun
yeni gelen arkadaşlarda hoş geldiler aramıza...

cucu nerde ona hiç rastlamadım ???
torpağım sen de iyileşmişsin çok şükür. kendinize dikkat edin kızlar bu aralar herkes hastalanmaya başlamış.üşütmeyin kendinizi bebiş gazlı olurmuşdiye duydum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…