Canım benim ya sende dikkat et kendinesagol tatlım atlatıyorum bugun burnumdan nefes alabılıyorum ,valla çok dikkat edin kendinize çok zor oluyo hamileyken nefes alırken felan normalde de zorlanıoz ya grıp ken daha bı zor oluyo..
iyilik vallahi ne olsun dükkanla uğraşıyorum malzeme aldık onları yerleştir etrafı düzelt falan filan boşluk buldukça da geçmişi okudum bebişlere alınan cicilere baktım
ben kaç gündür cucuya rastlayamadım acaba rahatsız mı diye merak ettim
Bugün kimsenin konuşmaya hevesi yok ben hariç :roflol:
Benim de sabah otobüse bindim karnıma bir sancı girdi sanki elektirik çarpmış gibi ne olduğunu anlayamadım...
Aman oğlum sakın dedim ne yeri ne zamanı sempatiksalakcinni
mavrulam ole kısa surelı bı seydı heralde,sanada gecmış olsun tatlım,insan korkuyor işte,sende üşütme dikkat et kendine..sen de ayrılmıyorsun dimi izne devam işe..
Canım benim ya sende dikkat et kendine
Kız sen niye yoruyon kendini bu kadar aaaa
kızıcam ama
maşallahhh canıımmm eveett büyük göbişi de bekliyoorruuuzzz..ben o kadar kocaman oldumki ekleyemem sığmam buralarakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aynen bende bi güsel foto çekilmedim zaten hamilelikte bi kendimi hale yola sokup isitiyorum şöyle cici bi foto bende ...
yok çok yorucu değil.bütüngün oturuyorum zaten oturmaktan iyidir sanırım yoksa bilmiyorum akşamları yürüyüşüde es geçebiliyoruz eşimle iyice hantallaşmiyim bari.
Pazartesi doktora gideceğim bir problem yoksa devam...
Yok canım Kasımın ilk haftasından sonra izinli olacağım inş
Pazartesi doktora gideceğim bir problem yoksa devam...
Yok canım Kasımın ilk haftasından sonra izinli olacağım inş
kasımın ilk haftasından sonra nasıl izinli olcan canım ya..35.hafta çalışamaz mı alıcan raporunu bozdurup.senin 37. haftan 15 kasımla başlayan haftaya geliyo sanırım
kasımın ilk haftasından sonra nasıl izinli olcan canım ya..35.hafta çalışamaz mı alıcan raporunu bozdurup.senin 37. haftan 15 kasımla başlayan haftaya geliyo sanırım
bende güya hastalıklar başlamadan kaçıyım okuldan dedim,anasınıfı olunca biz her türlü hastalıkla kardeş oluyoruz,ayrıldım izne eşim sağolsun beni grip ettiakannehir inşallah canım o zamanda az kalmış oluyo doğuma dimi,hımm bu arada eğer 42 de doğurursun ek rapor verilolar ben sordum doktora 10 gün daha raporlu oluyoruz:lepi:
Ay etraftaki herkes grip canım biri olmazsa öbürü veriyor...
Evet son 4 haftam kalıyor canım doğuma...Benim zaten iş durumu da biraz kritik onun bu ayın sonunda belli olur inşallah ona göre bakalım ne olur hayırlısı...
slm kizlar nasilsiniz?
calisan annelerimize allah kolaylik versin...
biz bu sabah hastaneye gittik, karnima giren agrilardan dolayi, nst'ye bagladilar tontisimin kalbi pitpit atiyo birde ben fazla hissetmesemde ebe cok hareketli dedi...neyse ne bir acilmamiz var nede erken gelen sancimiz, sadece yeri darmis bu yuzden agri yapiyo olabilirmis, dinlen filan dedi
Kızlar ben cevahire gidicem birazdan kocişi bekliyom
LCW den hamile pantalonu almıştım 2 tane paçalarını katlatmaya bırakmıştım
hem onları alayım hemde karnımızı doyururuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?