günaydınnnnnn
maşallah defne suya...
benim kızım da anladı dün annesinin yorulduğunu o da çok ses etmedi:)
benim kızımın hala adı yok offffffffffffdedemizin canı isticek de isim koycak.bu haftasonu baskı yapacam artık yoksa koyacam artık ben.
günaydın soğuk aralık ayının sıcacık anneleriiii.
sizi okuya okuya gaza geldim, nihayet dün iş çıkışı alışverişe gittim.kendime losusa sabahlık pijama takımı aldım, şıkır şıkır,incili boncuklu , insanın hastanede yatası geliyor, tam türk filimlerindeki lohusalara benzeyeceğim.
yavruşuma da üzerinde beni öpme yazan mama önlüğü aldım, bir de çamaşır filesi aldım, kendime de çok güldüm, henüz çamaşırları yok ama olmayan çamaşırlarının yıkanması için filesi var.
çok zevkliymiş bu bebek alışverişi olayı ya, her akşam uğrayayım ben böyle mağazalara..
Canım LCW'de ve C&A da güzel şeyler var. Birde dün ve önceki gün cevahirde Gebe'ye baktım fiyatlar pahalı ama bir bak istersenhoşcakal canım bende şöyle kışlık bi şeyler almak istıyorum pantolon değilde üstüme,sanki üşümeye başlıyorum artık yavaş yavaş...
Kız bıcır sen nerdesin bakem he ?ben geldim kızlarrr.çok özledm siziiiiii
Ufff mu oldu parmağın oyyy kıyamam öpiyimde geçsin balımNe haber Aselcik, sen izne mi çıktın şimdik?
Kıslar yaa, orta parmağımın tırnağı tam ortasından ters döndü, kanadı çook acıyoooo(
Ay cnm ya merak ettik senimerhaba kizlar nasilsiniz?
kisaca bi bakicam,kacicam sonra(
öyle yogunum ki...esim rahatsiz,abimler gelicekler,hazirliklar derken kendimden geciyorum resmen...
daha cok dinlenmem gerekirken daha cok kosturmak zorunda kaliyorum..
sizler nasilsiniz?
merhaba kızlar umarım herkes iyidir küçükprens geçmiş olsun canım ne oldu tam anlamdım amam geçmişede bakıcak halimde kalmadı
tya kızlar ben bu akşam çok stresliyim özellikle öğretmen arkadaşlarımdan yardım ve bir akıl vermelerini istiyırum denizim sen yardım et canım ya
benim 3. sınıfa giden bir kızım var hiiiçç ders yapmak istemiyo bir haftadır bunun mücadelesini veriyorum sorumluluğunu almasını isityorum neler neler yaptım yok çizelgeler hazırladık çalışma planları yaptık banamısın demiyo süper olmasada başarılı bir öğrenci okul değiştirdik bide bu sene taşındık ama adapte oldu gibi yeni okula ve öğretmenine bilmiyorum çok sinirleniyorum aklı hep tv de bebeklerinde onada kıyamıyorum şimdi bi ton bağırdım ona korktu ağladı arkasından ben ağladım dağıldık bu akşam artık ne yapayım yardım edin ne olurrrrkızlarr
Kızlar iş konusundaki belirsizlik sanırım belli oldu...
Arayacaklar ve söyleyecekler...
Hakkımda hayırlısı olur inşallah bakalım...
Ama içimdenbir his işten çıkarıldığımı söylüyor öğrenince yazarım size :gitme:
kızlaaar günaydııın
dün dr randevum vardı oğlumu gördüm çok güzeldiii
30+1 de 1400 gr 39 cm olmuş kereta :dance:
sonrasında da meşhuuuuur Havuzluhan a gittik alışveriş yapalım diye tam bir fiyaskoydu akannehir
(izlenimleri mi ve aldıklarımı daha sonra paylaşacağım)
geçmişe bakabilir miyim bilmiyorum çok birikmiş yine de bir şansımı deneyeyiim
gunaydın canım hosgeldin..kızlaaar günaydııın
sonrasında da meşhuuuuur Havuzluhan a gittik alışveriş yapalım diye tam bir fiyaskoydu akannehir
kızlaaar günaydııın
Canım sen devlet memuru değilmiydin 657'ye tabi
Nasıl işten çıkarırlar aklım almadı ?
Canım sen devlet memuru değilmiydin 657'ye tabi
Nasıl işten çıkarırlar aklım almadı ?
Itırcım bende 4.10.10 da gittim 30+1 idik ve 1400 gr idi bizim velet demekki arkadaşıyla
aynı kiloda seyir halindeler kaydirigubbakcemile3
Maaşaallah miniklerimize:1hug:
gunaydın canım hosgeldin..
masallah ogluna
hooyyy maşallah kuzumuza allah nazardan saklasııınnn..gösterdi mi yüzünü:)
göstermedi maalesef yüzünü akannehir
bundan sonra da kolay kolay göstermez sanıyorum
çünkü önceden kafası yukardaydı
ama şimdi dönmüş doğum pozisyonunu almış
kafası aşağıdaydı, yüzünü çevirdi hep :bbo:
Yok profilimde memur yazıyor ama yaptığım iş o sözleşmeli çalışıyorum bir Devlet kurumunda...
Aradılar ücretsiz izin gibi olacakmış izinde olduğum süre yerime biri gelecek doğum sonrası 6 ay sonra tekrar çalışmaya devam edeceğim...
İşten çıkarılmadım şükür :dance:
Itırekım maşalllah oğluna yerim ben onu....
Bende pazartesi doktora gideceğim acaba benimki ne kadar oldu...
Sanırım ilk seninki doğum pozisyonunu almış...
Benimki dönemdi gibi geliyor bana bakalım...
Ay hissettin mi hiç farklılık kafası aşağıda olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?