2010 Aralık Anneleri

günaydınnnnnn
maşallah defne suya...
benim kızım da anladı dün annesinin yorulduğunu o da çok ses etmedi:)
benim kızımın hala adı yok offffffffffffdedemizin canı isticek de isim koycak.bu haftasonu baskı yapacam artık yoksa koyacam artık ben.

bebişe adı ile hitap etmek gerekiyormuş öyle okumuştum bir yerde ben hep adıyla hitap ediyorum :CüvCüv:

günaydın soğuk aralık ayının sıcacık anneleriiii.
sizi okuya okuya gaza geldim, nihayet dün iş çıkışı alışverişe gittim.kendime losusa sabahlık pijama takımı aldım, şıkır şıkır,incili boncuklu , insanın hastanede yatası geliyor, tam türk filimlerindeki lohusalara benzeyeceğim.
yavruşuma da üzerinde beni öpme yazan mama önlüğü aldım, bir de çamaşır filesi aldım, kendime de çok güldüm, henüz çamaşırları yok ama olmayan çamaşırlarının yıkanması için filesi var.
çok zevkliymiş bu bebek alışverişi olayı ya, her akşam uğrayayım ben böyle mağazalara..

Günaydın tatlı anneler...
Bende dün eksiklerimi tamamlamış bulunmaktayım...
Yahu oğluma kıyafet alacağım en miniği 3 aylık...
Daha ufaklarını bulamadım sinir oldum...

Bende para buldukça mağazalara düşüyüyorum sempatiksalakcinni
Eşime diyorum ki tamam bitti daha hiçbir şey almayacağım hee hee diyip dalga geçiyor benimle :mymeka:Biliyor çünkü dayanamayacağımı...
Sende tadını aldım artık her gün bişiyler alırsın :lepi:

hoşcakal canım bende şöyle kışlık bi şeyler almak istıyorum pantolon değilde üstüme,sanki üşümeye başlıyorum artık yavaş yavaş...
Canım LCW'de ve C&A da güzel şeyler var. Birde dün ve önceki gün cevahirde Gebe'ye baktım fiyatlar pahalı ama bir bak istersen

ben geldim kızlarrr.çok özledm siziiiiii
Kız bıcır sen nerdesin bakem he ?

Ne haber Aselcik, sen izne mi çıktın şimdik?
Kıslar yaa, orta parmağımın tırnağı tam ortasından ters döndü, kanadı çook acıyoooo(
Ufff mu oldu parmağın oyyy kıyamam öpiyimde geçsin balım

Ay cnm ya merak ettik seni
yorma kendini tam dinlenmemiz gereken zamanda

Canım kızınla okul ve öğretmeni hakkında konuşmayı denedin mi ?
Belki arkadaş ortamında bir sorun olmuş olabilir yada öğretmeniyle bence konuşmadıysan okuluyla ilgili sorular sor senin sakin olduğunu görünce anlatır bence.
Eğer devam ederse öğretmeniyle iletişime geçmende fayda var. Okul değişikliği yapan çocuklarda bazen depresif haller olabiliyor Bilirsin ki Alışkanlıklardan vazgeçmek zordur :teselli:

Son düzenleme:
Kızlar iş konusundaki belirsizlik sanırım belli oldu...
Arayacaklar ve söyleyecekler...
Hakkımda hayırlısı olur inşallah bakalım...
Ama içimdenbir his işten çıkarıldığımı söylüyor öğrenince yazarım size :gitme:

gunaydın kızlar... 2 gundur annem bendeydi bakamadım dunde misafir wardı.. gecmiş bayagı birikmiş okuyamicam.. nasılsınız... bu arada kıs geldi sanırım cok sogukdelikafadulden

kızlaaar günaydııın

dün dr randevum vardı oğlumu gördüm çok güzeldiii
30+1 de 1400 gr 39 cm olmuş kereta :dance:
sonrasında da meşhuuuuur Havuzluhan a gittik alışveriş yapalım diye tam bir fiyaskoydu akannehir
(izlenimleri mi ve aldıklarımı daha sonra paylaşacağım)

geçmişe bakabilir miyim bilmiyorum çok birikmiş yine de bir şansımı deneyeyiim

Canım sen devlet memuru değilmiydin 657'ye tabi
Nasıl işten çıkarırlar aklım almadı ?

Itırcım bende 4.10.10 da gittim 30+1 idik ve 1400 gr idi bizim velet demekki arkadaşıyla
aynı kiloda seyir halindeler kaydirigubbakcemile3
Maaşaallah miniklerimize :1hug:

gunaydın canım hosgeldin..
masallah ogluna

hooyyy maşallah kuzumuza allah nazardan saklasııınnn..gösterdi mi yüzünü:)

Canım sen devlet memuru değilmiydin 657'ye tabi
Nasıl işten çıkarırlar aklım almadı ?

Yok profilimde memur yazıyor ama yaptığım iş o sözleşmeli çalışıyorum bir Devlet kurumunda...
Aradılar ücretsiz izin gibi olacakmış izinde olduğum süre yerime biri gelecek doğum sonrası 6 ay sonra tekrar çalışmaya devam edeceğim...
İşten çıkarılmadım şükür :dance:

Itırekım maşalllah oğluna yerim ben onu....
Bende pazartesi doktora gideceğim acaba benimki ne kadar oldu...

Son düzenleme:

burxkan cıım maşallah bebeklerimize
bebişlerin isimleri aynı , gelişimleri aynı hehehe :lepi: süpeeer

gunaydın canım hosgeldin..
masallah ogluna

hooyyy maşallah kuzumuza allah nazardan saklasııınnn..gösterdi mi yüzünü:)

teşekkür ederiz teyzeleri .

göstermedi maalesef yüzünü akannehir
bundan sonra da kolay kolay göstermez sanıyorum
çünkü önceden kafası yukardaydı
ama şimdi dönmüş doğum pozisyonunu almış
kafası aşağıdaydı, yüzünü çevirdi hep :bbo:

Sanırım ilk seninki doğum pozisyonunu almış...
Benimki dönemdi gibi geliyor bana bakalım...
Ay hissettin mi hiç farklılık kafası aşağıda olunca

canım çok sevindim iş olayına ücretsizde olsa hallolmuş olması çok güzel. 6 ayda güzel bir süre bebekle yeterli vakti geçirmiş olursun. ben ne yapıcam bakalım, bir aksilik olmadan bizimki de hallolur inşallah.

canım senin bebişinde kocaman olmuştur şimdi. artık boy dan ziyade kilo olarak hızlı artıyorlar.

kontrollerimizde sıklaşıyor artık. Doktorum 32. haftadan itibaren bana 1 er hafta arayla 30 kasım a kadar bütün randevuları verdi. her randevu dada NST ile bakılacakmış artık.
vaay be iyice sonuna yaklaştık artık. heyecan doruk ta akannehir

Sanırım ilk seninki doğum pozisyonunu almış...
Benimki dönemdi gibi geliyor bana bakalım...
Ay hissettin mi hiç farklılık kafası aşağıda olunca

bana da dönmedi gibi geliyordu canım
hatta dr söyleyince çok şaşırdım
ama son iki gündür bayağı bir hareketliydi ve tekmelerin hareketlerin geldiği yönü hiç kestiremiyordum
o arada döndü herhalde
tekrar dönermi dedim dr a
artık dönmez bir daha dedi

senin bebişinde dönmüş olabilir yani tatlım
bu yavrucakların içerde ne yaptığı yapacağı pek anlaşılmıyor

günaydın kızlar
hava tam uyku havası
çok dikkat etmemiz lazım kendimize girp falan olmayalım üşütmeyelimmm

ya bebeğinizin dönüp dönmediğini nerden anlıyorsunuz. benim göbek deliğimin sağ tarafında sürekli bir büyükçe sertlik hissediyorum, bana kafasıymış gibi geliyor, kasıklarıma doğru da daha pıtır pıtır hareketlilikler hissediyorum, sanki orda da ayakları varmış ta hareket ettiriyorumuş gibi geliyor.
neyse yarın inş. doktora gideceğim, bakarız dönmüş mü dönmemiş mi,
bu arada normalde haftaya 32. haftam ve izne ayrılmayı düşünüyordum, vazgeçtim , alabilirsem çalışabilir raporu alıp son üç haftaya kadar çalışacağım. avantajım ise uzatacağım 5 haftanın 5. haftası bayram tatili, yani 5 değil 4 hafta çalışacağım, bu da benim şansımkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…