bana da dönmedi gibi geliyordu canım
hatta dr söyleyince çok şaşırdım
ama son iki gündür bayağı bir hareketliydi ve tekmelerin hareketlerin geldiği yönü hiç kestiremiyordum
o arada döndü herhalde
tekrar dönermi dedim dr a
artık dönmez bir daha dedi
senin bebişinde dönmüş olabilir yani tatlım
bu yavrucakların içerde ne yaptığı yapacağı pek anlaşılmıyor
Yok profilimde memur yazıyor ama yaptığım iş o sözleşmeli çalışıyorum bir Devlet kurumunda...
Aradılar ücretsiz izin gibi olacakmış izinde olduğum süre yerime biri gelecek doğum sonrası 6 ay sonra tekrar çalışmaya devam edeceğim...
İşten çıkarılmadım şükür :dance:
Itırekım maşalllah oğluna yerim ben onu....
Bende pazartesi doktora gideceğim acaba benimki ne kadar oldu...
burxkan cıım maşallah bebeklerimize
bebişlerin isimleri aynı , gelişimleri aynı hehehe :lepi: süpeeer
kızlaaar günaydııın
dün dr randevum vardı oğlumu gördüm çok güzeldiii
30+1 de 1400 gr 39 cm olmuş kereta :dance:
sonrasında da meşhuuuuur Havuzluhan a gittik alışveriş yapalım diye tam bir fiyaskoydu akannehir
(izlenimleri mi ve aldıklarımı daha sonra paylaşacağım)
geçmişe bakabilir miyim bilmiyorum çok birikmiş yine de bir şansımı deneyeyiim
saol denizim biraz olsun rahatladım aslında tam bi tarmva geçiriyor eski arkadaşlarını ve öğretmenini çok seviyordu onun etkisi var bide bi kardeş gelicek deli gibi istemesine rağmen arada sen artık onula ilginirken ben nasıl derslerimi yaparım diyor beniimle ilgilenmezisn diyor ufffff kızıma hiç kıyamıyorum yavrum benim yaaa oda küçük dediğin gibii....galiba gerçekk annelik şimdi başlıyorr ...........benim sabırlı olmam lazım
Gerçekten sıkıcı bir akşam kızlar ya.. Üst kat komşum 5 tane yavru kedi bulmuş yeni doğmuşlar. annelerini araba ezmiş. Tokoplazma dan korkmasam alacaktım birini ama kendime bakamıyorum bu araİçim acıdı ya. barınak falan araştıracaklar,aklım onlarda kaldı. Allah'ım herşeyin yavrusu ne kadar tatlı oluyorrr..
günaydın soğuk aralık ayının sıcacık anneleriiii.
sizi okuya okuya gaza geldim, nihayet dün iş çıkışı alışverişe gittim.kendime losusa sabahlık pijama takımı aldım, şıkır şıkır,incili boncuklu , insanın hastanede yatası geliyor, tam türk filimlerindeki lohusalara benzeyeceğim.
yavruşuma da üzerinde beni öpme yazan mama önlüğü aldım, bir de çamaşır filesi aldım, kendime de çok güldüm, henüz çamaşırları yok ama olmayan çamaşırlarının yıkanması için filesi var.
çok zevkliymiş bu bebek alışverişi olayı ya, her akşam uğrayayım ben böyle mağazalara..
Günaydın tatlı anneler...
Bende dün eksiklerimi tamamlamış bulunmaktayım...
Yahu oğluma kıyafet alacağım en miniği 3 aylık...
Daha ufaklarını bulamadım sinir oldum...
Bende para buldukça mağazalara düşüyüyorum sempatiksalakcinni
Eşime diyorum ki tamam bitti daha hiçbir şey almayacağım hee hee diyip dalga geçiyor benimle :mymeka:Biliyor çünkü dayanamayacağımı...
Sende tadını aldım artık her gün bişiyler alırsın :lepi:
ya bebeğinizin dönüp dönmediğini nerden anlıyorsunuz. benim göbek deliğimin sağ tarafında sürekli bir büyükçe sertlik hissediyorum, bana kafasıymış gibi geliyor, kasıklarıma doğru da daha pıtır pıtır hareketlilikler hissediyorum, sanki orda da ayakları varmış ta hareket ettiriyorumuş gibi geliyor.
neyse yarın inş. doktora gideceğim, bakarız dönmüş mü dönmemiş mi,
bu arada normalde haftaya 32. haftam ve izne ayrılmayı düşünüyordum, vazgeçtim , alabilirsem çalışabilir raporu alıp son üç haftaya kadar çalışacağım. avantajım ise uzatacağım 5 haftanın 5. haftası bayram tatili, yani 5 değil 4 hafta çalışacağım, bu da benim şansımkaydirigubbakcemile3
kızlar akşam yemeğini yapıp gitmem lazım okula.
pırasa yapıcam. sizce yanına ne gider.
offffffffff bitürlü aklıma gelmio
Günaydın kızlar ..... Artık bende bu saatte günaydın diyebiliyorum kaydirigubbakcemile2 işten ayrıldım artık evdeyim bugün ikinci günüm.... Evde olmak harika bir duygu...
Bence sebzeli bulgur pilavı :lepi:ay canım çekti
Günaydın kızlar ..... Artık bende bu saatte günaydın diyebiliyorum kaydirigubbakcemile2 işten ayrıldım artık evdeyim bugün ikinci günüm.... Evde olmak harika bir duygu...
Bugün kontrole gidicez minik oğlumu çok merak ediyorum nasıl oldu diye..... 1000 kg civarı olmuştur herhalde az öncede rüyamda gördem bakalım hayırlısı....
ama o da pirinçli o da pilav gibi olmıyacakmı kuzum.
bir de 2 gün önce yedik bulguru
başka.
ama o da pirinçli o da pilav gibi olmıyacakmı kuzum.
bir de 2 gün önce yedik bulguru
başka.
hadi hayırlısı. bence d eolmuştur annesi.
sen meraklanma.
bende haftaya gidicem.
sana göre benimde kafamda belirlenir bişiler
en son nezman gitmiştin. nekadardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?