2010 Aralık Anneleri

Evet canım halloldu şükür iş durumu...
Umarım seninki de hallolur bir an önce ben 28 haftada gittiğimde 1150 idi oğlum şimdi 1750 felan olmuştur diyorum kendimce bakalım...
Ya benim sıpamda hiç durmuyor ki yerinde...Ama sağ tarafımda ayalarını hissediyor gibiyim ondan dönmemiştir diyorum bakalım pazartesi göreceğiz ne halde...
Az kaldı cicim tabi hemde çok az eyvahedigeldismile

Anladım cnm ayrıca işten çıkarılmadığına da çok ama çok sevindim
Pazartesi yaz bize bebekinin haberlerini merakta koyma bizi olumunekankayizsmile

burxkan cıım maşallah bebeklerimize
bebişlerin isimleri aynı , gelişimleri aynı hehehe :lepi: süpeeer

Hehehe evet ya :lepi:

günaydınlarrrrrrrrr kızlar.
nasılız bakalım bugün.
dün bütün bebişler hareketliydi heralde.
benim kızım da formundaydı.
ben hep böle ol annecim diyorum.
ama biaar içimde öle kaydıki. çok garip oldum.
hoplattı beni.

canım maşallah bebişine.
kocccaman olmuş annesi ne gzüel.
ya bende çok merak ediyorum kızımı.

canım hemen sıkma canını ve üzme kızını da.
okulda belki senin desteğimne ihtiyaç duyacağı durumalr yaşandı
seninle paylaşmadı
sen öğretmeniyle sık görüş.
onun seviyesne inmeye çalış canım.
onun senin raakdaşllığına ihtiyacı var.
öptüm onu kocaman.

ayyyyy kıyamam.
bende hayvanalrı çok severim. ama uzaktan. pek dokunamamam
ama eve kedi almışlığım çoktur sokaktan
kemikelri elime geliyo ya. huylanıyorum.

hadi hayırlı olsun. koy baaklım yeni gecelişk-pijama topiğine.
kızım iyi artık başlamışsın alışverişe.
aam çok da geeç pırakma
file olmasa da olur.
bebişin eşyalarını al annesi yavaştan
eeee bi d eböle zor beğeniyosan işin var

Günaydın tatlı anneler...
Bende dün eksiklerimi tamamlamış bulunmaktayım...
Yahu oğluma kıyafet alacağım en miniği 3 aylık...
Daha ufaklarını bulamadım sinir oldum...

sen söslerken kendimi buldum kelimelerinde.
aynen bende az kaldı bak listemzide şunalr kaldı diyorum
ama gzüe bişey görürüsem dayanamz alırım.
gerçi babamız da öle. çok güzel bişi görürse alır. ya da bana al istersen der.
ama aldıkalrımızın elimizde kalması d avar
en iyisi yeter artık.

kızlar akşam yemeğini yapıp gitmem lazım okula.
pırasa yapıcam. sizce yanına ne gider.
offffffffff bitürlü aklıma gelmio

güsel anneler günaydın .. yeni uyandım daha havalardan sanırım .. bebeişlerini görenlerin gözleri aydın :)) belki yarın bende gidebilirim ...

canım bizim minikte aynen yazdığın gibi yapıyor dr. yukarda sağda kaburgalara baskı yapan yerin popişi olduğunu söyledi aşağıya da artık yumrukmu atıyo dirsekmi bilemedim ...

günaydın herkese,

hasta olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun. ben de hastayım malesef. sanırım sinüzit benimki. umarım hepimiz atlatırız en kısa zamanda. işyerimde de işler sıkışık. müdür hasta olmak ve rapor almak yok dedi. karnım çıkmadı diye anlamıyo herhalde adam hamile olduğumu. neyse heryerde vardır eminim böyle dengesizler. sırf ona inat ayrılmak istiyorum ben de aysonu doğum iznine. ama 2 hafta daha sabredersem 1 hafta bayram girecek zaten, en azından 3 haftayı sonraya atabilirim diyorum. bakalım hayırlısı...

toobacım geçmiş olsun. kızımın parlaklıkları gitmiş çok sevindim ama benim gözümde hala parlayan bi yıldız o. sen de kendine dikkat et annesi. yat dinlen güzelce Allah isterse herşey yolunda gider ve bizim de dualarımız bu yönde...

küçükprenscim geçmiş olsun. dikkat et kendine, görünmez kaza işte...

sezencim hayırlı olsun oğluşun mobilyaları, güzel günlerde kullanın...

cucum fazla yorma kendini, eşine de tekrar geçmiş olsun.

burxkancım daha iyisin anladığım kadarıyla, gelmiş geçmiş olsun. Allah başka sıkıntı vermesin inş.

dilşadcım seni çok iyi anlıyorum. benim de 4 yaşında bi oğlum var ve bazen dengeyi kurmakta çok zorlanıyorum. çok problem bi çocuk olmamasına rağmen benim de yaşadığım zorluklar çabuk sinirlenmeme sebep oluyo. dediğin gibi daha küçük onlar da. normalde sabır göstereceğim ve konuşarak halledeceğim şeyler yüzünden kızarsam ona öyle bi büküyo ki dudağını içim parçalanıyo. bütün gece başında oturuyorum sonra o uyurken ve ağlıyorum ben nasıl anneyim diye. ama evet asıl annelik şimdi başlıyo. biraz kendi haline bırak bakalım kızını ve sorumluluklarını yerine getirmezse başına neler geleceğini görsün. bu arada öğretmeniyle de görüş mutlaka. yaşayarak öğrensin bence. sürekli arkalarından dürterek iş yaptırırsak onlara öğrenme fırsatı vermemiş oluruz gibi geliyo bana. malesef biz onların yerine düşünüyoruz herşeyi, onlara güvenmeyi bilmiyoruz hiç... bu sözlerin çoğu kendime umarım yanlış anlamazsın...:) bu arada konunun uzmanı tooba'dır. yanlışlarımı düzeltecektir eminim...

mavrulamcım hakkında hayırlısı ne ise Rabbim onu versin inş. sonuç ne olursa olsun hayırlısı demek ve üzülmemek lazım...

ıtırekimcim maşaallah oğluşa. ben de oğlumu gördüm dün...:)

umarım kimseyi atlamamışımdır. alıntı yapmadan gelmişim aklımda kaldığı kadarıyla yazdım. yazmadığım arkadaşlarım gücenmesin lütfen...

Günaydın kızlar ..... Artık bende bu saatte günaydın diyebiliyorum kaydirigubbakcemile2 işten ayrıldım artık evdeyim bugün ikinci günüm.... Evde olmak harika bir duygu...

Günaydın kızlar ..... Artık bende bu saatte günaydın diyebiliyorum kaydirigubbakcemile2 işten ayrıldım artık evdeyim bugün ikinci günüm.... Evde olmak harika bir duygu...

canım gözünaydın. ben de bu kız nerelerde diyodum.
ohhhhhh dinlen artık. hazırlıkalrını bitirirsin ne güzel.
ahhhhh darısı bizim başımıza.
3 hafta sonrada ben çıkıcam inşallah.

Bugün kontrole gidicez minik oğlumu çok merak ediyorum nasıl oldu diye..... 1000 kg civarı olmuştur herhalde az öncede rüyamda gördem bakalım hayırlısı....

Bugün kontrole gidicez minik oğlumu çok merak ediyorum nasıl oldu diye..... 1000 kg civarı olmuştur herhalde az öncede rüyamda gördem bakalım hayırlısı....

hadi hayırlısı. bence d eolmuştur annesi.
sen meraklanma.
bende haftaya gidicem.
sana göre benimde kafamda belirlenir bişiler
en son nezman gitmiştin. nekadardı.

Sağol denizim giremedim bu aralar aklım hep sizldeydi yeni gelen elemanı eğittim işyerinde giremedim bu yüzden... şimdi artık bol bol girebilirim...
Birazdan büyük oğlumu okuldan alamaya gidicem.. Sonra ödevleri.... sonrada kardeşini görmeye gidicez.....

Vayyy vayy evdesin he hadi gözün aydın darısı başımıza boshayallersmile

ama o da pirinçli o da pilav gibi olmıyacakmı kuzum.
bir de 2 gün önce yedik bulguru
başka.

Hmm haklısın yahu ...
Başka birşey gelmiyor aklıma akannehir

hadi hayırlısı. bence d eolmuştur annesi.
sen meraklanma.
bende haftaya gidicem.
sana göre benimde kafamda belirlenir bişiler
en son nezman gitmiştin. nekadardı.

En son ilaç yazdırmak için sağlık ocağına gitmiştim orada baktılar...
Kendi doktoruma gitmeyeli çok oldu ya bi türlü fırsat bulamadım, 5 hafta oldu 475 gr dı o zaman (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…