ŞenizMerak ettik cucum seni. Neyseki iyiymişsin.
Tooba cım kötü haber yok,hatta çok güzel haber var. Allah'ın izniyle zamanını bekleyecek miniğin. Dualarımız seninle.
Sinem'cim hoş geldin tatlım benimmm
hoşgeldin cucum,çok yorma kendini,bendede öle bi hlsizlik var gerisi herşey yolunda işte,doğumuda düşünmemeye çalış canım,
:)) dayansın sıpa.. annesi onun için nelere dayandı.. sıkı sıkı tutunsun annesine.. sende yorma bak kendini.. son haftalarda özellikle yorulmaya gelemiyoruz canım..
zaten enfeksiyon riskim yüksek.. bi atlatsaydık bu 7-8 haftamızı..
sağol canım.. inşallah bekler.. özellikle şu 35'i çıkaralım da sonra istediği zaman doğsun
Şeniz
bende esimden kapiyorum sanirim..sabahlari burnum,bogazim tamamen tikali sekilde uyaniyorum,ve dayak yemis gibi her yerim agriyor..
sonradan iyi oluyorum,sanirim grip asisi koruyor simdilik..bakalim ne olacak boshayallersmile
sende dikkat et canim,cok yayginmis suan hastalik..
yaa bak bende sen deyince hatırladım canım bende 2 gündür burnum tıkalı uyanıyorum hep ama hani böle hapşurma bademciklerin yanması falan filan hiçbi belirti yok,sanırım havalr serinliyor ve biz gebeler ateşliyiz ya biraz ben hala geceleri pek bişey örtünmüyorum eşim örtünüyor,biz hissetmeden soğuğu kapıyoruz sanırım,ama örtüncede yanıyorum resmen,off neyse bol bol c vitamini tüketelim hasta olmamamız lazım kızlar çok dikkat edin kendinize,sende bol bol meyve tüket canım
haklisin canim..havalar sogudu ama bende askililarla yatiyorum daha bilmiyorumkismile
sorma zaten nerdeyse elimde meyve sikacagiyla gezer oldum son 5 gündür..birde geceleri yatagin en ucuna kaciyorum,bi bakiyorum esimde gelmis pesimden sempatiksalakcinni
neyseki asi oldum,icim rahat ama yinede sanki bir acik bulsa giricek virüsler hemencecik..
türkiyeye kar geliyormus diye duydum ama ne derece dogru bilemicemm akannehir
haklisin canim..havalar sogudu ama bende askililarla yatiyorum daha bilmiyorumkismile
sorma zaten nerdeyse elimde meyve sikacagiyla gezer oldum son 5 gündür..birde geceleri yatagin en ucuna kaciyorum,bi bakiyorum esimde gelmis pesimden sempatiksalakcinni
neyseki asi oldum,icim rahat ama yinede sanki bir acik bulsa giricek virüsler hemencecik..
türkiyeye kar geliyormus diye duydum ama ne derece dogru bilemicemm akannehir
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayy bende benimkiyle hergün hemde hiç şaşmadan beni örtüyo diye kızışıyoruz birbirimize :)) bu hafta gece 1de geliyor işten ben uyumuş oluyorum ve hergeldiğinde yılmadan beni örtüyor ve bende uyanıyorum :))) sonra uyandığım için kızıyorum çünkü tekrar uyumam yarım saati buluyor oda her seferinde banane örtçem diyo, zaten şimdi ona laf vermemek için hasta olmamaya çalışıyorum :))
evet canım busene çok sert geççekmiş kış diyolar ama biz yinede doğuya göre biraz daha şanslıyız,umarım bebişlerimiz çok üşümezz
ben uzun kollulara geçtim bile canım hva bayaa soğdu burda ... ben aşıda olmadım
sağol canım.. maden suyunu bilmiyordum.. önceden içiyordum da 30. haftadan sonra içmiyorum tansiyonu yükseltir diye.. denemek lazım
teşekkür ederim isisim.. kilo almamıştım pek zaten heralde bu vesile olacak :))
sağol sinemcim.. bende çok rahat hareket ediyorum diye şımardım herhal :)) bak yorma cidden kendini.. iş yerinde son sıralar izine çıkacağım için biraz yordum kendimi galiba.. evde de rahat durmadım biraz.. o nedenle salla yaw gelenlerde anlayışla karşılasın gebesin sen.. şurda çoğu gitti azı kaldı zaten
tubacım
canım çok sevindim o parlamanın geçmesine ama su konusunda dikkat et derim,mutlaka sende biliyosundur tabi.eltiminde suyu azdı ve son 2 ayı hep hastanelerdfe geçti,onada yatış vermişlerdi kız günde 5lt ye yakın su içiyordu ama pek faydası olmuyor açıkcası birazda bünyeyle alakalı sanırım 36 haftalıkken de sezeryan olmak zorunda kaldı,onunda bebişi hep kığır kıpırdı hem. o dönemler dr.u sürekli dinlenmesini ve sola yatmasını söylüyordu,sende bol bol dinlen canım,boşver işi,suyun az olması sana bi rahatsızlık hissettirmiyordur mutlaka hala enerjin yerindedir ama içten bebişini etkiliyor,sen bence doğum izninide erteleme işler yoğun diye,bi düzene sok çık bence canım,ohh şimdide yat bol bol yarasın bebişee
küçükprensim geçmiş olsun canım ya off ne acır şimdi o,sar hemen parmağını
bende bugün sırf yattım kızlar hasta değilim ama inanılmaz halsizim yarın arkadaşlarım gelcekti evi süpüreyim azıcık dedim elimi bile kaldıramadım sadece yattım,akşam 6 oldu yemek bile yapmamıştım daha halsizlikten,kalktım yemek yaptım yedim şimdi bol bol c vitaminli şeyler yiyorum enerjim yerime gelsin diye,gecede çok ateşim varmış eşim dedi zaten sabah uyandım dudaklarım hararetten kabuk kabuk olmuştu sanırım vücudum susuz kaldı ondan böle oldum,hala bile yatarak yazıyorum buraya,umarım geçer yarına
hepiniz iyisinizdir umarım,ebebekten ürünlerimde gelmedi hala öğleden beri izmirde gözüküyor ama dağıtıma çıkmadı bugün yarın gelcek galiba
aynurcum hoşgeldin canım.
Prensim çok geçmiş olsun,içim cız etti okurken. Kızlar çok kasvetli bugün,kışın ne yapacağız bakalım.
Ayşecim hoşgeldin tatlım,napıyo Duru kızımız ?
geçmiş olsun küçükprens...ayy çok acımıştır o...
ayyyy canım geçmiş olsun
nasıl acıdığını tahmin edebiliyorum
toobacım çok geçmiş olsun.maden suyunu duyduğumdan beri ben de sürekli içiyorum her gün 1 tane.
inşallah bebişler beklicek sabredicekler içerde...
kısslar nbr? ay ben bu akşam çok sıkıldım yaww tv de de bişi yok ...
hadi iyi geceleeerr...bilgisayrdan uzaklaşayım azcık..ii geceler kızlar...
bilgisayrdan uzaklaşayım azcık..ii geceler kızlar...
napıonuz kızlarrrrrrrrr
yürüyüşümüzü yaptık. yaptık da üstüne daynamayıp tatlı yedim
artık doktor zmanına kadar yok bana
mobilyalarımız geldi şu an hala montajı sürüyor çok yorgun hissediyorum kendimi kızlar..
mobilyalarımız geldi şu an hala montajı sürüyor çok yorgun hissediyorum kendimi kızlar..
Afiyet olsun canım.Benimde bugün pisboğazlığım üstünde aranıyorum ne yesem diye cokacimcoook
merhaba kızlar umarım herkes iyidir küçükprens geçmiş olsun canım ne oldu tam anlamdım amam geçmişede bakıcak halimde kalmadı
tya kızlar ben bu akşam çok stresliyim özellikle öğretmen arkadaşlarımdan yardım ve bir akıl vermelerini istiyırum denizim sen yardım et canım ya
benim 3. sınıfa giden bir kızım var hiiiçç ders yapmak istemiyo bir haftadır bunun mücadelesini veriyorum sorumluluğunu almasını isityorum neler neler yaptım yok çizelgeler hazırladık çalışma planları yaptık banamısın demiyo süper olmasada başarılı bir öğrenci okul değiştirdik bide bu sene taşındık ama adapte oldu gibi yeni okula ve öğretmenine bilmiyorum çok sinirleniyorum aklı hep tv de bebeklerinde onada kıyamıyorum şimdi bi ton bağırdım ona korktu ağladı arkasından ben ağladım dağıldık bu akşam artık ne yapayım yardım edin ne olurrrrkızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?