2010 Aralık Anneleri

Merak ettik cucum seni. Neyseki iyiymişsin.

Tooba cım kötü haber yok,hatta çok güzel haber var. Allah'ın izniyle zamanını bekleyecek miniğin. Dualarımız seninle.
Sinem'cim hoş geldin tatlım benimmm
Şeniz
hoşgeldin cucum,çok yorma kendini,bendede öle bi hlsizlik var gerisi herşey yolunda işte,doğumuda düşünmemeye çalış canım,

bende esimden kapiyorum sanirim..sabahlari burnum,bogazim tamamen tikali sekilde uyaniyorum,ve dayak yemis gibi her yerim agriyor..
sonradan iyi oluyorum,sanirim grip asisi koruyor simdilik..bakalim ne olacak boshayallersmile
sende dikkat et canim,cok yayginmis suan hastalik..

toobacım çok geçmiş olsun.maden suyunu duyduğumdan beri ben de sürekli içiyorum her gün 1 tane.
inşallah bebişler beklicek sabredicekler içerde...

aynen tugbacim..oglum 38 e kadar cikmak yasak,sonrasini sana birakiyorum diyorum..esim bana tuhaf tuhaf bakiyor baski kurma cocugun üzerinde diye..
ama napalim,yüzdük yüzdük bitirdik Allahin izniyle..az daha sabretsinler insallahhh ama 8 haftayi bulmaz bu bücürükler..6-7 maksimumm delikafadulden

yaa bak bende sen deyince hatırladım canım bende 2 gündür burnum tıkalı uyanıyorum hep ama hani böle hapşurma bademciklerin yanması falan filan hiçbi belirti yok,sanırım havalr serinliyor ve biz gebeler ateşliyiz ya biraz ben hala geceleri pek bişey örtünmüyorum eşim örtünüyor,biz hissetmeden soğuğu kapıyoruz sanırım,ama örtüncede yanıyorum resmen,off neyse bol bol c vitamini tüketelim hasta olmamamız lazım kızlar çok dikkat edin kendinize,sende bol bol meyve tüket canım

haklisin canim..havalar sogudu ama bende askililarla yatiyorum daha bilmiyorumkismile
sorma zaten nerdeyse elimde meyve sikacagiyla gezer oldum son 5 gündür..birde geceleri yatagin en ucuna kaciyorum,bi bakiyorum esimde gelmis pesimden sempatiksalakcinni
neyseki asi oldum,icim rahat ama yinede sanki bir acik bulsa giricek virüsler hemencecik..
türkiyeye kar geliyormus diye duydum ama ne derece dogru bilemicemm akannehir

ben uzun kollulara geçtim bile canım hva bayaa soğdu burda ... ben aşıda olmadım

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayy bende benimkiyle hergün hemde hiç şaşmadan beni örtüyo diye kızışıyoruz birbirimize :)) bu hafta gece 1de geliyor işten ben uyumuş oluyorum ve hergeldiğinde yılmadan beni örtüyor ve bende uyanıyorum :))) sonra uyandığım için kızıyorum çünkü tekrar uyumam yarım saati buluyor oda her seferinde banane örtçem diyo, zaten şimdi ona laf vermemek için hasta olmamaya çalışıyorum :))

evet canım busene çok sert geççekmiş kış diyolar ama biz yinede doğuya göre biraz daha şanslıyız,umarım bebişlerimiz çok üşümezz

kaydirigubbakcemile3
kocisler iste..ay hakkatende uyaninca uyunmuyor bir daha..sabaha karsi sizarsam ancak öyle yani..geceler kabus gibi artik...boshayallersmile
üsümezler insallah,biz onlari gögsümüzde uyuturuz :asigim:
kis bebekleri hastaliklara karsi daha direncli oluyormus diye söylüyorlar ama insallah dogrudur :Saruboceq:

ben uzun kollulara geçtim bile canım hva bayaa soğdu burda ... ben aşıda olmadım

evet canim ya,uzun kollulari giymek gerek artik..bu aksam hemen giyicem..hastalik gelince ah vah tüh demekten iyidir boshayallersmile

Tooba cım ben yeni gördüm mesajını, hem gözün aydın hemde geçmiş olsun. Sen bilinçli bir insansın ama insan yine de söylemeden geçemiyor, birtek wc ye kalk aynı hastanede gibi yat madem. Lütfen zaten çoğu gitti azı kaldı inşallah.

Saol canım, sana da geçmiş olsun. Aman dikkat et bak herkesler hasta, Allah korusun.

aynurcum hoşgeldin canım.
Prensim çok geçmiş olsun,içim cız etti okurken. Kızlar çok kasvetli bugün,kışın ne yapacağız bakalım.
Ayşecim hoşgeldin tatlım,napıyo Duru kızımız ?

geçmiş olsun küçükprens...ayy çok acımıştır o...

ayyyy canım geçmiş olsun
nasıl acıdığını tahmin edebiliyorum

Saolun kızlar valla baya acıdı ama şimdi geçti çok şükür.

toobacım çok geçmiş olsun.maden suyunu duyduğumdan beri ben de sürekli içiyorum her gün 1 tane.
inşallah bebişler beklicek sabredicekler içerde...

Maden suyu herkese yaramayabiliyor, örneğin ben! Hergün içiyordum bi tane, heryerim şişince bıraktım içmeyi.

kısslar nbr? ay ben bu akşam çok sıkıldım yaww tv de de bişi yok ...

Bende komedi dükkanını izlerken uyumuşum daha yeni uyandımmm

bilgisayrdan uzaklaşayım azcık..ii geceler kızlar...
hadi iyi geceleeerr...

napıonuz kızlarrrrrrrrr
yürüyüşümüzü yaptık. yaptık da üstüne daynamayıp tatlı yedim
artık doktor zmanına kadar yok bana

bende geçti uzun kollulara
evde ayağımdan çorabımı çıkarmıyorum.
haftasonu da kışlıkalrı çıkarıcam
ama biyandan da yazlıkları da nasıl kaldırayım
bazen hırkaların içine giyiliyo kısa kollular.

napıonuz kızlarrrrrrrrr
yürüyüşümüzü yaptık. yaptık da üstüne daynamayıp tatlı yedim
artık doktor zmanına kadar yok bana

Afiyet olsun canım.Benimde bugün pisboğazlığım üstünde aranıyorum ne yesem diye cokacimcoook

mobilyalarımız geldi şu an hala montajı sürüyor çok yorgun hissediyorum kendimi kızlar..

merhaba kızlar umarım herkes iyidir küçükprens geçmiş olsun canım ne oldu tam anlamdım amam geçmişede bakıcak halimde kalmadı
tya kızlar ben bu akşam çok stresliyim özellikle öğretmen arkadaşlarımdan yardım ve bir akıl vermelerini istiyırum denizim sen yardım et canım ya
benim 3. sınıfa giden bir kızım var hiiiçç ders yapmak istemiyo bir haftadır bunun mücadelesini veriyorum sorumluluğunu almasını isityorum neler neler yaptım yok çizelgeler hazırladık çalışma planları yaptık banamısın demiyo süper olmasada başarılı bir öğrenci okul değiştirdik bide bu sene taşındık ama adapte oldu gibi yeni okula ve öğretmenine bilmiyorum çok sinirleniyorum aklı hep tv de bebeklerinde onada kıyamıyorum şimdi bi ton bağırdım ona korktu ağladı arkasından ben ağladım dağıldık bu akşam artık ne yapayım yardım edin ne olurrrrkızlarr

mobilyalarımız geldi şu an hala montajı sürüyor çok yorgun hissediyorum kendimi kızlar..

Hayırlı olsun canım güle güle kullansın bebişin.Yat dinlen canım bugün bende hiç bir şey yapmama rağmen yatıp durdum anca :))

hadi gözünaydınnn. artık sonrasında ciccileri yerleştirmeye de başalrsınnn.,
Afiyet olsun canım.Benimde bugün pisboğazlığım üstünde aranıyorum ne yesem diye cokacimcoook

arasıra oluyo işte
bazen çok soğuyorum yemekelrden.
canım bişi istemio sanki.
hele hazırlayasım bile gelmiyo.
ama bazen de oooooo ne var ne yok silip süpürüyorum.
ama ekmek çok çok az yiyorum ben.

canım Allah kolaylık versin.
ben ingilizce öğretmeniyim. sınıf öğretmeni olsaydım seni daha iyi yönlendirebilirdim.
onalrın psikolojisi daah farklı çünkü
ben daah azmanlarla ilgileniyorum. 6-7-8ler
onalra da ne dersen pek çaresi olmuyo kimi zaman.,
ama kızın okul değiştirmiş, öğretmeni değişmiş
tabi en önemlisi arakdaşalrı
nekadar alışmış görünüyo olsada daha zmana ihtiyacı var bence
mutlaka öğretmeniyle irtibata geç
bir de kardeşi olucak, belki buna da hazırlıuo kendini. doğunca nasıl olucak diye düşünüyo.
daha küçük dem bualrı düşünmesi için
bizim kapı komşumuzun kızı 2.5 yaşında .
1.5 yaşından beri nerdeyse hergün bzide
o bile kendini bizim bebeğe nasıl hazırlıyo
hergün gelip yağmur bebek olucak dıaşrı çıkıcak
ona süt vercem uyutcam daha neler neler
onun biel ne hayalaleri var onunla ilgili
bi de bu yönü var
sen d ebu halde ounla daha fazla nasıl ilgilenirsin bilmiyorum ama
ona ödev yap demktense gel beraber yapalım ne ödevelriiz varmış
aaaaaaaa bu resmi nekadar gzüel yapmışsın bak ben beceremiyorum gibi onu teşvik edici şeyelr sölemeye çalış
benim kızım çok akıllıymış. öğretmeni ona hep aferin diyecekmiş.
bizde şurya gidicez gibi küçük ödüllendirmeler işe yarar diye düşünüyorum.
keşke daah fazla yardımcı olabilsem.
ama işte minikelri anlamak daah zor
belki sınıfta senin bilmeni siteemdiği onu derslerden uzakalştıran bili olmuştur
öğretmeniyle konuş istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…