2010 Aralık Anneleri

saol denizim biraz olsun rahatladım aslında tam bi tarmva geçiriyor eski arkadaşlarını ve öğretmenini çok seviyordu onun etkisi var bide bi kardeş gelicek deli gibi istemesine rağmen arada sen artık onula ilginirken ben nasıl derslerimi yaparım diyor beniimle ilgilenmezisn diyor ufffff kızıma hiç kıyamıyorum yavrum benim yaaa oda küçük dediğin gibii....galiba gerçekk annelik şimdi başlıyorr ...........benim sabırlı olmam lazım

Gerçekten sıkıcı bir akşam kızlar ya.. Üst kat komşum 5 tane yavru kedi bulmuş yeni doğmuşlar. annelerini araba ezmiş. Tokoplazma dan korkmasam alacaktım birini ama kendime bakamıyorum bu ara İçim acıdı ya. barınak falan araştıracaklar,aklım onlarda kaldı. Allah'ım herşeyin yavrusu ne kadar tatlı oluyorrr..

Kıyamam ben onlara ya inşallah yuva bulabilirler.Barınaklar malasef ölüm evi gibi yavru hayvanlara.Canım facede sahiplendirme için sayfa var özelden atim orada yayınlasın belki sahiplenen çıkar.

ben kızımı çok üzdüm bu akşam onu koklaya koklaya yatırıyım barii
hepinize güzel rahat uykular...boshayallersmile

Kıyamam ben onlara ya inşallah yuva bulabilirler.Barınaklar malasef ölüm evi gibi yavru hayvanlara.Canım facede sahiplendirme için sayfa var özelden atim orada yayınlasın belki sahiplenen çıkar.

Teşekkür ederim canım,bakıyorum şimdi inşallah çıkar bir şeyler...

mobilyalarımız geldi şu an hala montajı sürüyor çok yorgun hissediyorum kendimi kızlar..
gülw güle kullanin insallah canimm..maraton basliyor desene delikafadulden

oyy kiyamam ben onlaraa...insallah güzel bi barinak yada iyi bakacak birileri bulunur..

kizlar bende yavas yavas yatsam iyi olacak..oglusum yine formunda ama bakalim uyutacak mi beni..
hepinizi kocaman öpüyoruzz

kizlar bende yavas yavas yatsam iyi olacak..oglusum yine formunda ama bakalim uyutacak mi beni..

İyi geceler iyi uykular canım.Benim oğluşca gece olunca çoşuyor gelincede böyle gecei olurlarsa yandığımızın resmidir heralde :))

İyi geceler cucum,tatlı rüyalar...

İyi geceler iyi uykular canım.Benim oğluşca gece olunca çoşuyor gelincede böyle gecei olurlarsa yandığımızın resmidir heralde :))

Benimkide aynen öyle canım. gece 2-3 gibi hiç durmuyor. Bu dönemde uyku düzenleri oluştuğuna göre bize nöbet gözüküyor geceleri :)

evet cnm yeni katıldım aranıza hosbulduk:ecrin_bebek:

Hoşgeldin tatlım. Ayşeleri ikiledik. :)

desire yakaladım seni.yanlış hatırlamıyorsam netten park yatak alan sendin demi?ürün geldimi geldiyse nasıl????

ewett,topiğin açılışını yapayım o zaman,
günaydın çok çok çooook güzel anneler,güzel bebişlera.s.

biz bugün uyuyamadık kızımla,kalkıp babasına kahvaltı hazırladık,eşimin sevinçten nerdeyse gözleri yaşaracaktıkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
günaydın şekerler a.s.nasılsınız bakimmm biz bomba gibiyiz defne su bu gece hiç yaramazlık yapmadı uslu uslu uyudu daha yeni uyandı akıllı benim kızım teyzeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…