- 26 Haziran 2007
- 1.372
- 17
- 683
hatunlar size battaniye tavsiyeyisnde bulundum bakmadınızmı.
bakın gerçekten çok gzüel yumuşacık
ihtiyacı olan baksın.
hatunlar size battaniye tavsiyeyisnde bulundum bakmadınızmı.
bakın gerçekten çok gzüel yumuşacık
ihtiyacı olan baksın.
ya bebeğinizin dönüp dönmediğini nerden anlıyorsunuz. benim göbek deliğimin sağ tarafında sürekli bir büyükçe sertlik hissediyorum, bana kafasıymış gibi geliyor, kasıklarıma doğru da daha pıtır pıtır hareketlilikler hissediyorum, sanki orda da ayakları varmış ta hareket ettiriyorumuş gibi geliyor.
neyse yarın inş. doktora gideceğim, bakarız dönmüş mü dönmemiş mi,
bu arada normalde haftaya 32. haftam ve izne ayrılmayı düşünüyordum, vazgeçtim , alabilirsem çalışabilir raporu alıp son üç haftaya kadar çalışacağım. avantajım ise uzatacağım 5 haftanın 5. haftası bayram tatili, yani 5 değil 4 hafta çalışacağım, bu da benim şansımkaydirigubbakcemile3
Evet canım halloldu şükür iş durumu...
Umarım seninki de hallolur bir an önce ben 28 haftada gittiğimde 1150 idi oğlum şimdi 1750 felan olmuştur diyorum kendimce bakalım...
Ya benim sıpamda hiç durmuyor ki yerinde...Ama sağ tarafımda ayalarını hissediyor gibiyim ondan dönmemiştir diyorum bakalım pazartesi göreceğiz ne halde...
Az kaldı cicim tabi hemde çok az eyvahedigeldismile
ben en son 11 kilo almıştım sonra çok koşturdum alışveriş falan 9 kiloya düştü şimdide 10 kilodayım.. borsa gibi oldu yaw kaydirigubbakcemile3 .. toplamda 15 olsam bana yeter 6-9 ayda veririmm ben onlarııı yazada giyerim bikinilerimi inşallahhhh
size cevap yazcam diye oğlumdan bahsedemedim bi türlü. dün kontrolümüz vardı. oğlum 29+1 de 1200 gr olmuş. şeker nedeniyle iri olur mu diye korktuğumuz için bu rakam bize çok iyi geldi. doktora dedim ayakta duruyo bu sıpa, evet dedi başı sağ üstte ayakları ile aşağıları tekmeleyip duruyo. neyseki rahimde bi açılma yok. yani aşağı tekmelemesi veya baskı yapması bi problem oluşturmuyomuş şu anda. şekerim oldukça düşük çıktı :sm_cool: açlık:69, tokluk:95. azmin zaferi:) günlük aldığım kalori 200 kcal arttı ve en güzeli artık haftada 2 porsiyon tatlı hakkım var. sevinçten çığlık atacaktım doktorun yanında neredeyse. şaşkın ben sanıyorum ki sadece sütlü tatlıya izin verir doktor, ondan sormadım bile hangi tatlılar diye. eşim uyanık çıktı Allah'tan. pastayı çok sevdiğimi de biliyo. yaş pasta yiyebilir mi, baklava yiyebilir mi diye tek tek sordu. iyiki sormuş hastaneden çıkıp pastanede aldık soluğu:) sağlık ocağına gidip ebemizi de ziyaret ettik. kilo almamışsın diye kızdı biraz ama neyseki karnının büyüklüğü iyi dedi. yalnız orada 6 aylık bi gebe vardı, kadıncağız beni görünce ve 7aylık olduğumu duyunca şoka girdi...
keşke ben de her istediğimi yiyebilseydim de azıcık hamile olduğum belli olsaydı belki otobüste bana da yer verirlerdi. arabamı eşim almıştı geçen gün "beni almaya gelme otobüse binerim" dedim. otobüsten indiğimde ağlıyodum, gerek yok bi daha binme dedi o da. hem sıkışıktı hem kimse yer vermedi, hem de inerken acele edip ittirip durdular...
bende battaniye almayı düşünüyorum, seninkine de baktım ama sadece bunun için sipariş vermek te istemiyorum,yanında başka bişeyler de almak lazım.
birde hani fermuarlı olup tuluma dönen battaniyeler oluyor, onlar nasıl acaba, tavsiye ediliyor mu, öyle bişey mi alsam
bende battaniye almayı düşünüyorum, seninkine de baktım ama sadece bunun için sipariş vermek te istemiyorum,yanında başka bişeyler de almak lazım.
birde hani fermuarlı olup tuluma dönen battaniyeler oluyor, onlar nasıl acaba, tavsiye ediliyor mu, öyle bişey mi alsam
MAşallah canım kusuna.Şekerinede sevindim ye istediğini dozunda :)) O yer vermeyenleri dövseydinklava:
size cevap yazcam diye oğlumdan bahsedemedim bi türlü. dün kontrolümüz vardı. oğlum 29+1 de 1200 gr olmuş. şeker nedeniyle iri olur mu diye korktuğumuz için bu rakam bize çok iyi geldi. doktora dedim ayakta duruyo bu sıpa, evet dedi başı sağ üstte ayakları ile aşağıları tekmeleyip duruyo. neyseki rahimde bi açılma yok. yani aşağı tekmelemesi veya baskı yapması bi problem oluşturmuyomuş şu anda. şekerim oldukça düşük çıktı :sm_cool: açlık:69, tokluk:95. azmin zaferi:) günlük aldığım kalori 200 kcal arttı ve en güzeli artık haftada 2 porsiyon tatlı hakkım var. sevinçten çığlık atacaktım doktorun yanında neredeyse. şaşkın ben sanıyorum ki sadece sütlü tatlıya izin verir doktor, ondan sormadım bile hangi tatlılar diye. eşim uyanık çıktı Allah'tan. pastayı çok sevdiğimi de biliyo. yaş pasta yiyebilir mi, baklava yiyebilir mi diye tek tek sordu. iyiki sormuş hastaneden çıkıp pastanede aldık soluğu:) sağlık ocağına gidip ebemizi de ziyaret ettik. kilo almamışsın diye kızdı biraz ama neyseki karnının büyüklüğü iyi dedi. yalnız orada 6 aylık bi gebe vardı, kadıncağız beni görünce ve 7aylık olduğumu duyunca şoka girdi...
keşke ben de her istediğimi yiyebilseydim de azıcık hamile olduğum belli olsaydı belki otobüste bana da yer verirlerdi. arabamı eşim almıştı geçen gün "beni almaya gelme otobüse binerim" dedim. otobüsten indiğimde ağlıyodum, gerek yok bi daha binme dedi o da. hem sıkışıktı hem kimse yer vermedi, hem de inerken acele edip ittirip durdular...
Baktım canım ama benim battaniye alımı bittiÖnceden görseydim alırmız güzel duruyor.
kızlar
bende aynı yerde hissediyorum bazen ayaklrını (göbek deliğimin sağ tarafında hafif yukarıya doğru) kafası aşağı da ayaklarıda karnına doğru çekik olduğunda zaten oraya denk gelmiş oluyor. sizlerin bebişinleri de dönmüştür bence.
haber verirsin bize de :)
ahhh aahhh bende 30 hafta da 10 kilo almış bulunuyorum. kışlıklar da olan hiç bir kazak yok.... montların önü kapanmıyor..... yandım ben yandım kafamçokkarıştı
kızlaaar günaydııın
dün dr randevum vardı oğlumu gördüm çok güzeldiii
30+1 de 1400 gr 39 cm olmuş kereta :dance:
sonrasında da meşhuuuuur Havuzluhan a gittik alışveriş yapalım diye tam bir fiyaskoydu akannehir
(izlenimleri mi ve aldıklarımı daha sonra paylaşacağım)
geçmişe bakabilir miyim bilmiyorum çok birikmiş yine de bir şansımı deneyeyiim
Yok profilimde memur yazıyor ama yaptığım iş o sözleşmeli çalışıyorum bir Devlet kurumunda...
Aradılar ücretsiz izin gibi olacakmış izinde olduğum süre yerime biri gelecek doğum sonrası 6 ay sonra tekrar çalışmaya devam edeceğim...
İşten çıkarılmadım şükür :dance:
Itırekım maşalllah oğluna yerim ben onu....
Bende pazartesi doktora gideceğim acaba benimki ne kadar oldu...
ya bebeğinizin dönüp dönmediğini nerden anlıyorsunuz. benim göbek deliğimin sağ tarafında sürekli bir büyükçe sertlik hissediyorum, bana kafasıymış gibi geliyor, kasıklarıma doğru da daha pıtır pıtır hareketlilikler hissediyorum, sanki orda da ayakları varmış ta hareket ettiriyorumuş gibi geliyor.
neyse yarın inş. doktora gideceğim, bakarız dönmüş mü dönmemiş mi,
bu arada normalde haftaya 32. haftam ve izne ayrılmayı düşünüyordum, vazgeçtim , alabilirsem çalışabilir raporu alıp son üç haftaya kadar çalışacağım. avantajım ise uzatacağım 5 haftanın 5. haftası bayram tatili, yani 5 değil 4 hafta çalışacağım, bu da benim şansımkaydirigubbakcemile3
kızlar benim d sağ tarfıma dayıyo biyerlerini bebiş.
acaba popişimiki.
asıl dayıyo zilli.
Valla bizimikinin kafa çıkışta :))) Eller sağda ayaklar solda arada geziniyor korkuyom geri yukarı döncek diye :)) Elleri pek kıpır kıpır yavrumun opuyorumnanaktan Birde yatarken göbeğim yere değince itekliyor beni velet ya çek göbeğini ordan diye ölüyorum ona gülmekten sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?