2010 Aralık Anneleri

hatunlar size battaniye tavsiyeyisnde bulundum bakmadınızmı.
bakın gerçekten çok gzüel yumuşacık
ihtiyacı olan baksın.

Baktım canım ama benim battaniye alımı bitti Önceden görseydim alırmız güzel duruyor.

hatunlar size battaniye tavsiyeyisnde bulundum bakmadınızmı.
bakın gerçekten çok gzüel yumuşacık
ihtiyacı olan baksın.

bende battaniye almayı düşünüyorum, seninkine de baktım ama sadece bunun için sipariş vermek te istemiyorum,yanında başka bişeyler de almak lazım.
birde hani fermuarlı olup tuluma dönen battaniyeler oluyor, onlar nasıl acaba, tavsiye ediliyor mu, öyle bişey mi alsam

size cevap yazcam diye oğlumdan bahsedemedim bi türlü. dün kontrolümüz vardı. oğlum 29+1 de 1200 gr olmuş. şeker nedeniyle iri olur mu diye korktuğumuz için bu rakam bize çok iyi geldi. doktora dedim ayakta duruyo bu sıpa, evet dedi başı sağ üstte ayakları ile aşağıları tekmeleyip duruyo. neyseki rahimde bi açılma yok. yani aşağı tekmelemesi veya baskı yapması bi problem oluşturmuyomuş şu anda. şekerim oldukça düşük çıktı :sm_cool: açlık:69, tokluk:95. azmin zaferi:) günlük aldığım kalori 200 kcal arttı ve en güzeli artık haftada 2 porsiyon tatlı hakkım var. sevinçten çığlık atacaktım doktorun yanında neredeyse. şaşkın ben sanıyorum ki sadece sütlü tatlıya izin verir doktor, ondan sormadım bile hangi tatlılar diye. eşim uyanık çıktı Allah'tan. pastayı çok sevdiğimi de biliyo. yaş pasta yiyebilir mi, baklava yiyebilir mi diye tek tek sordu. iyiki sormuş hastaneden çıkıp pastanede aldık soluğu:) sağlık ocağına gidip ebemizi de ziyaret ettik. kilo almamışsın diye kızdı biraz ama neyseki karnının büyüklüğü iyi dedi. yalnız orada 6 aylık bi gebe vardı, kadıncağız beni görünce ve 7aylık olduğumu duyunca şoka girdi...

keşke ben de her istediğimi yiyebilseydim de azıcık hamile olduğum belli olsaydı belki otobüste bana da yer verirlerdi. arabamı eşim almıştı geçen gün "beni almaya gelme otobüse binerim" dedim. otobüsten indiğimde ağlıyodum, gerek yok bi daha binme dedi o da. hem sıkışıktı hem kimse yer vermedi, hem de inerken acele edip ittirip durdular...

kızlar
bende aynı yerde hissediyorum bazen ayaklrını (göbek deliğimin sağ tarafında hafif yukarıya doğru) kafası aşağı da ayaklarıda karnına doğru çekik olduğunda zaten oraya denk gelmiş oluyor. sizlerin bebişinleri de dönmüştür bence.
haber verirsin bize de :)

ahhh aahhh bende 30 hafta da 10 kilo almış bulunuyorum. kışlıklar da olan hiç bir kazak yok.... montların önü kapanmıyor..... yandım ben yandım kafamçokkarıştı

MAşallah canım kusuna.Şekerinede sevindim ye istediğini dozunda :)) O yer vermeyenleri dövseydin klava:

canım ben oğlumda almıştım tomuycuktan. kesinlikle tavsiye ederim. hem de taş gibi çıktı. defalarca yıkadım hala yeni gibi ve 2. oğlumu da büyütür. yalnız benimki kalın polar olanlarından bi de ince olanları var onlar da güzel hem penye battaniye niyetine...

Ben aldım o battaniyeden canım arkadaşlarım kullanıyor rahat baya bende rahat kullanırım inşallah.

maşallah canım oğluşuna.
keşke her istediğimi yiyebilsem diyosun.
hiçbirimiz öle değiliz ki.
ben d eyiyemiyorum.
fazla kilo almıyaylım diye.
bende tatlıyı ksııtlı yiyorum.
haftada bi kez bile arasıra oluyo
gerçi çikolata falan kaçıyo arasıra.
herşey bebişlerimizin sağlığı için.

Baktım canım ama benim battaniye alımı bitti Önceden görseydim alırmız güzel duruyor.

evet haklısınız. sedece bunun için sipariş vermek olmaz. aklınızda bulunsun dşye dedim. ihtiaycı olanalr baksın.
ben ozman indirimdeydi 15e almıştım geçen yıl. çok beğenmiştim ama.
ben de o fermuarlıalrdan var canım.
açılınca normal oluyo
bakalım nasıl olucak kullanımı.
onu d açok beğenerek aldım.

kıyamam ben sana canııım ya ... hamile tişört lerinde n giy , elini beline koy penguen gibi yürü... daha da anlamazlarsa onları itiştir "kusura bakmayın ben hamileyim de " de
bu bizim kısa süreli yaşadığımız bir şey sonuçta tatlım, tadını çıkar ve normalde yapamayacağın herşeyi de yap. öyle bir daha da ağlama sakın lmaz:

maşallah oğluna kocaman olmuş. sana da bravo . azimli insanmışsın valla ben asla diyetlere falan uyamam . benim de tuz diyetim var ama ben çok yerine getiremiyorum. bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Son düzenleme:
kızlar benim d sağ tarfıma dayıyo biyerlerini bebiş.
acaba popişimiki.
asıl dayıyo zilli.

Ay ne güzel herşey yolunda çok sevindim....
Otobüste yer vermemeleri çok sinir bozucu benim koca göbek olduğundan bana yer veriyorlar ama hep kadınlar sağolsunlar

Ay aynen bende oğlumu öyle hissediyorum işte akannehir
Çatlayacağım sanırım meraktan pazartesiye kadar
Benimde montlarım kapanmıyor ama yenisini de almayacağım...
Şurda 1 ay daha dişimi sıksam sonra zaten evdeyim hallederim...

gozunaydın canım mşallah bebişine

oh semacım hallettin ne guzel darısı başıma inş..

aynılarını bende hissediyorum ve bana donmedi gibi geliyor.bazen gobeğimin bi tarafı dığerinden yuksekde kalıyor...

......krdln34 canım seninde gozunaydın yavaş yavaş hepiiz hallettini zben kaldım yine hep sona kalıyorummm herseyde yaaa.en sonda ben doğurucam galibaa.cinsiyeti en son netleşen bendim,sağlık sorunlarını en gec ben aldım.dataylıyaen son ben girdim..şekeride ben yaptırmışımdır,daha hiç bişey almadım hep ben son hep ben...

..........beraser geçmiş olsun canım ayrıca gozunaydın tatlım maşallah tontişine

.........deniz bende aynı uzakdan severim hayvanları aynı dediğin gibi kemikleri elime geliyo gibi oluyor.bu tabiri benim gibi yapan ilk sen oldun yahu

kızlar benim d sağ tarfıma dayıyo biyerlerini bebiş.
acaba popişimiki.
asıl dayıyo zilli.

Valla bizimikinin kafa çıkışta :))) Eller sağda ayaklar solda arada geziniyor korkuyom geri yukarı döncek diye :)) Elleri pek kıpır kıpır yavrumun opuyorumnanaktan Birde yatarken göbeğim yere değince itekliyor beni velet ya çek göbeğini ordan diye ölüyorum ona gülmekten sırnaşık şey

kızlar bende dun akşam artık bakınım bişeyler dedim ve iş cıkısı mağazalara bakındım mobilya giyim.anam benim işim cok zor...ben hiç bişey beğenemiyourm ..hangisi daha guzel diye kararsızlıkdan bişey alamıyourm...ama şimdilik fikir sahiibi olmuş oldum..Allahım en yakın ve hayırlı zamanda almayıda nasip eder inş....bir park yatak beğendim 210 dedi cok pahalı değilmi yaaa...ama far ediyor galiaba.kimisi daha buyuk kimisi kucuk kimisi 2 kademe kimi3 birsuru detayı varmış meğer

kıslar bende çıktım eğitim var bugün bi elime yüzüme bakiim bişeye benziyim :)) kışlıkların hiçbiride olmuyo ne giycem bilmiyorumm

aaaaaa benimkide öle yapıyo.
yan dönünce hep tık tık vuruyo.
bende raahtsız olduğunu düşünüp düzeltmeye çalışıyorum kendimi.
hopppppp hoppppppp kayıyo biyerleri içimde.
enrleri acaba.
ben ayıramıyorum eli-kafası popişi.
ne bileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…