2010 Aralık Anneleri

çekirdeğini fln değidrimicez dime ayvayıda değdirmicez akşam yiyordum dedim ayvayı yüzüme değidrim korktum ama dedğin gibi olabilirr)):dance:

canım elin ayva ile bulaşıkken değdirince gamzeli olurmuş derler.benim kuzenim inanmazdı boyle seylere ozellikle yaptı ayvayı yedi elini yıkamadan yanagına değdirdi..siyah zeytin yedi kıcına değdirdi elini...oğlunun yanağı gamzeli poposunda da zeytin lekesi var...ben bazen unutuyorum ınş unutup yapılanlarda bir sorun cıkmaz

canım ben ve desire e bebek den park yatak aldık 99 tl desire beğenmiş benimki daha gelmedi bir bak istersen fonksiyonları felan çok iyi boyutuda öyle çok küçük değil hatta büyük sayılır..

canım dedğini yapıcam sorun çıkarsa samsundasın zaten bulurum senii çocuğumu kucağıma kaptığım gibi kaıpdayım haha şaka bi yana tabi görümcemde oğluna zeytinin çekrideğini değdirmiş puposunda zeytin çekşrdeği lekesi var inanrıırm yanii akşam aldırım bidaha ayva yapıpp saol canımmopuyorumnanaktan

Ay ben ayvayı yüzüne süreceksin zannediyordum :kedi:

aynen ole walla kv vermişti onu canıma kast ı mı war ne lülülülülülü ben esime aldırıyım bari en saglamı ole olur

Yoktur be o kadar da değil sempatiksalakcinni

Okuldan geldik öğle yemeğimizi yedik şimdide dersse başladıklmaz:

Ooo kolay gelsin buyrunnnnnnnnn

özuygun :::: kızlar bende dun akşam artık bakınım bişeyler dedim ve iş cıkısı mağazalara bakındım mobilya giyim.anam benim işim cok zor...ben hiç bişey beğenemiyourm ..hangisi daha guzel diye kararsızlıkdan bişey alamıyourm...ama şimdilik fikir sahiibi olmuş oldum..Allahım en yakın ve hayırlı zamanda almayıda nasip eder inş....bir park yatak beğendim 210 dedi cok pahalı değilmi yaaa...ama far ediyor galiaba.kimisi daha buyuk kimisi kucuk kimisi 2 kademe kimi3 birsuru detayı varmış meğer

canım bende oyun parkı aldım odam müsati olamyınca chicco aldım 450 ytl ama çok güzel işte herşey düşünülmüş gece lambası titreşimliyatak sallaması bebeğin sesine duyarlı alarm herşy var yatağıda içinde samsunda kiliseyi bilirsin orda bebişko var oraya bakmaı tavsiye ederim çok güzel şeyler var canımm bizde bu akşam alyoruz sipariş verdik anca geldii çok hevesliyim :)) özoygun tek başına gezemezsen yardımıcı olurum canımmm yabamcı deilizz artık memleketlimmm:dance:

kızlarr nasılsınız bakalım bu gün biraz yoğundum bayaa yazmışsınız nasıl okuycam şimdi akannehir çoğumuzun bebişi dönmüş maşallah benim kızda dönmüş ayaklarını göbeğimin etrafında hissediyom hatta elini oynattığındada hissediyom aşağıda :1hug:

burxkan hiç arpa şehriye pilavı yapmadım desem.
nasıl oluo

Ay bebekim arpa şehriyeleri kavur yağda üstüne suyunu tuzunu koy normal pilav gibi
Güzel oluyor için sivri biber koyanlarda var ben tercih etmiyorum ama isteğe bağlı

Canım maaşallah bebeğine :))
Ya bizim insanımız varya çok anlayışsız yer vermezler sanki totları koltuklara yapışmış klava:
Ay annemde bende çok yediğini söyle ama yanağına koymamış gamzelerim var ama çok gülersem çıkıyor

tünaydın kızlar.
biz daha yeni uyanabildik grip olmuşum ortalıkta salgın var dikkat edin.
bende hemen grip olanlardanım aslında grip aşısı bana çok iyi gelir ama gebelere önerilmiyor herhalde
Kızlar geçmiş olsun aşı maşı hakgetire kızlar C vitamini bol bol yiyin :1hug:

:mrh arkadaslar bende dün dr gittim oglusum 29+2 günlük 1430 kg olmus hemde erken mi bilmiyorum ama dogum pozisyonuna dönmüs allahım saglıklarıyla sıhhatleriyle bebişlerimize kavustursn bizialkisalkisalkis
Maaşallah minikine cnm benim
Aaaaa nasıl yani kimler var ay merak ettim şimdi
İş yerinde sadece öğlenleri girebiliyorum cnm sistemleri yavaşlattığı için IT ekibi kapatıyorlar kimler var acaba Samsunla pek ilgim yok ama :uhm:
Merak içindeyip evde de kalamıyorum internete giremem malum boya badanadan yarın bakarım artık CADIARZU

canım ben ve desire e bebek den park yatak aldık 99 tl desire beğenmiş benimki daha gelmedi bir bak istersen fonksiyonları felan çok iyi boyutuda öyle çok küçük değil hatta büyük sayılır..

ewet canım ben gorup soylemişdim desirede beğenmiş almş bende ona sorcakdım nasıl diye dandik duruyomu olculeri cok kucuk gibi geldi bana basta bilmiyoudm bugun bakınca pek anlamam ama kucuk gibi geldi..bide içine yatak konunca cokmu yukarda kalır acaba dun onun içine yatak bakdım koyunca bayağı yukarı cıkar gibi geldi.canlı canlı bakınca anladım yanı bazı seyleri.uyku stleri falan olurmu yanı..benim o 210 dediğimin ustunde cibinlikde vardı cok hoş duruyordu hangı rengi aldın sen canım...geldimi senin ki...

gel tatlım gel...kılıçdede mahsindeyim ben...herzaman bekleri..bende surudm valla hamileliğimin ilk zamanı .şimdi surunce faydası olumu bilmiyourm.bebişini alıp gelirisn gamzelerini tokuştururuz...

Birgün gel arkadaşım yolun düşerse sanada yaparım
Bakma kokoş göründüğüme Erzurumlu'yum ben
Bizim oralarda Mantı açamayanları bir ayıplarlar ki sorma kaydirigubbakcemile3
Eeeee elimizde yatkın hani zemuszemus

ahmet ve şüheda var benim arkadaş listemde sen onların bir arkadaşı ile arkadaşsın hatice tokuş mu neydi tam bakamadım ..yine istanbuldan doğan diye bi arkadaşla orta bir arkadaşın var..

ah canım gecen gun canım bi istedi bende yaparım ama hazırını yemesi daha bi guzel oluyor..:)))belli becerikli olduğun ayrıca cok yakışıyor sana gulmek .hep gul emi...mutluluk yağmuru altında şemsiyesiz kal...:)))))caktırma çaldım....

Son düzenleme:

canım sen annemşere yakınsın annemlerde bahçelievlerde oturuyolar bende afrayı bilirsin kuş var sülün kuş oralardayım gerçekten eğer teksen eşin müsait olamz ederse yanına arkadaşlık yapabilrim canım herzaman haha bebeklerin yanaklarını tokuşutururz valla:)) senindemi kızdı canım

bende gecengun yedim aywa az kalsın boguluyodum bogazıma tıkandı kaldı
Ooooo seninki ozaman katmerlisinden gamzeli olacak kaydirigubbakcemile3

ahmet ve şüheda var benim arkadaş listemde sen onların bir arkadaşı ile arkadaşsın hatice tokuş mu neydi tam bakamadım ..yine istanbuldan doğan diye bi arkadaşla orta bir arkadaşın var..

Ayyy bilmem ki şeker Hatice benim iş yerinden arkadaşım dı soyadı kocak olan ise eğer
Ayrıldı işten ama görüşürüz ara ara :)
Doğan ise onun soyadı selçuk olansa o da iş yerinden arkadaşım cnm
Aaaa bak nerden nereye işte gördün mü olumunekankayizsmile

kızlar bebişler güzel olsun ayva yiyelim tamam da, ayva da kabızlık yapıyo yaaa, yanında erik filan yiyip dengelemek lazım kaydirigubbakcemile3

slm kızlar
bebeği erkek olacak anneler sünnet konusunda ne düşünüyorsunuz?yaptırmak en doğrusu diyorlar ama ben çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…