bende gecengun yedim aywa az kalsın boguluyodum bogazıma tıkandı kaldı
çekirdeğini fln değidrimicez dimeayvayıda değdirmicez akşam yiyordum dedim ayvayı yüzüme değidrim korktum ama dedğin gibi olabilirr )):dance:
aynen ole walla kv vermişti onu canıma kast ı mı war ne lülülülülülü ben esime aldırıyım bari en saglamı ole olurAman dikkat et be...
Sulu olmadımı tıkatıyor insanı...
kızlar bende dun akşam artık bakınım bişeyler dedim ve iş cıkısı mağazalara bakındım mobilya giyim.anam benim işim cok zor...ben hiç bişey beğenemiyourm ..hangisi daha guzel diye kararsızlıkdan bişey alamıyourm...ama şimdilik fikir sahiibi olmuş oldum..Allahım en yakın ve hayırlı zamanda almayıda nasip eder inş....bir park yatak beğendim 210 dedi cok pahalı değilmi yaaa...ama far ediyor galiaba.kimisi daha buyuk kimisi kucuk kimisi 2 kademe kimi3 birsuru detayı varmış meğer
canım elin ayva ile bulaşıkken değdirince gamzeli olurmuş derler.benim kuzenim inanmazdı boyle seylere ozellikle yaptı ayvayı yedi elini yıkamadan yanagına değdirdi..siyah zeytin yedi kıcına değdirdi elini...oğlunun yanağı gamzeli poposunda da zeytin lekesi var...ben bazen unutuyorum ınş unutup yapılanlarda bir sorun cıkmaz
canım elin ayva ile bulaşıkken değdirince gamzeli olurmuş derler.benim kuzenim inanmazdı boyle seylere ozellikle yaptı ayvayı yedi elini yıkamadan yanagına değdirdi..siyah zeytin yedi kıcına değdirdi elini...oğlunun yanağı gamzeli poposunda da zeytin lekesi var...ben bazen unutuyorum ınş unutup yapılanlarda bir sorun cıkmaz
aynen ole walla kv vermişti onu canıma kast ı mı war ne lülülülülülü ben esime aldırıyım bari en saglamı ole olur
Okuldan geldik öğle yemeğimizi yedik şimdide dersse başladıklmaz:
burxkan hiç arpa şehriye pilavı yapmadım desem.
nasıl oluo
size cevap yazcam diye oğlumdan bahsedemedim bi türlü. dün kontrolümüz vardı. oğlum 29+1 de 1200 gr olmuş. şeker nedeniyle iri olur mu diye korktuğumuz için bu rakam bize çok iyi geldi. doktora dedim ayakta duruyo bu sıpa, evet dedi başı sağ üstte ayakları ile aşağıları tekmeleyip duruyo. neyseki rahimde bi açılma yok. yani aşağı tekmelemesi veya baskı yapması bi problem oluşturmuyomuş şu anda. şekerim oldukça düşük çıktı :sm_cool: açlık:69, tokluk:95. azmin zaferi:) günlük aldığım kalori 200 kcal arttı ve en güzeli artık haftada 2 porsiyon tatlı hakkım var. sevinçten çığlık atacaktım doktorun yanında neredeyse. şaşkın ben sanıyorum ki sadece sütlü tatlıya izin verir doktor, ondan sormadım bile hangi tatlılar diye. eşim uyanık çıktı Allah'tan. pastayı çok sevdiğimi de biliyo. yaş pasta yiyebilir mi, baklava yiyebilir mi diye tek tek sordu. iyiki sormuş hastaneden çıkıp pastanede aldık soluğu:) sağlık ocağına gidip ebemizi de ziyaret ettik. kilo almamışsın diye kızdı biraz ama neyseki karnının büyüklüğü iyi dedi. yalnız orada 6 aylık bi gebe vardı, kadıncağız beni görünce ve 7aylık olduğumu duyunca şoka girdi...
keşke ben de her istediğimi yiyebilseydim de azıcık hamile olduğum belli olsaydı belki otobüste bana da yer verirlerdi. arabamı eşim almıştı geçen gün "beni almaya gelme otobüse binerim" dedim. otobüsten indiğimde ağlıyodum, gerek yok bi daha binme dedi o da. hem sıkışıktı hem kimse yer vermedi, hem de inerken acele edip ittirip durdular...
Ay annemde bende çok yediğini söyle ama yanağına koymamış gamzelerim var ama çok gülersem çıkıyor“Rivayet edilmiştir ki, bir kavim/topluluk, çocuklarının çirkinliğini peygamberlerine şikâyet etmiştir. Bunun üzerine Allah o peygambere; ‘Onlara; gebe olan hanımlarına ayva yedirmelerini tavsiye et, çünkü bu meyve çocuklara güzellik sağlar’ diye vahiy etmiştir.”(İhya, IV/278).
tünaydın kızlar.
biz daha yeni uyanabildik grip olmuşum ortalıkta salgın var dikkat edin.
Kızlar geçmiş olsun aşı maşı hakgetire kızlar C vitamini bol bol yiyin :1hug:bende hemen grip olanlardanım aslında grip aşısı bana çok iyi gelir ama gebelere önerilmiyor herhalde
Maaşallah minikine cnm benim:mrh arkadaslar bende dün dr gittim oglusum 29+2 günlük 1430 kg olmus hemde erken mi bilmiyorum ama dogum pozisyonuna dönmüs allahım saglıklarıyla sıhhatleriyle bebişlerimize kavustursn bizialkisalkisalkis
Aaaaa nasıl yani kimler var ay merak ettim şimdi[B]burxkan seni facede ekledim ne cok ortak arkadaş çıktı taa daha doğrusu arkadaşalarımla ortak arkadaş.samsunla bir bağın varmı?ayrıca resimlerine bayıldım hele ki mantılı olanlor yokumu?bitirdi ben,...[/B]
canım ben ve desire e bebek den park yatak aldık 99 tl desire beğenmiş benimki daha gelmedi bir bak istersen fonksiyonları felan çok iyi boyutuda öyle çok küçük değil hatta büyük sayılır..
canım dedğini yapıcamsorun çıkarsa samsundasın zaten bulurum senii çocuğumu kucağıma kaptığım gibi kaıpdayım haha şaka bi yana tabi görümcemde oğluna zeytinin çekrideğini değdirmiş puposunda zeytin çekşrdeği lekesi var inanrıırm yanii akşam aldırım bidaha ayva yapıpp saol canımmopuyorumnanaktan
[B]burxkan seni facede ekledim ne cok ortak arkadaş çıktı taa daha doğrusu arkadaşalarımla ortak arkadaş.samsunla bir bağın varmı?ayrıca resimlerine bayıldım hele ki mantılı olanlor yokumu?bitirdi ben,...[/B]
Ay bebekim arpa şehriyeleri kavur yağda üstüne suyunu tuzunu koy normal pilav gibi
Güzel oluyor için sivri biber koyanlarda var ben tercih etmiyorum ama isteğe bağlı
Canım maaşallah bebeğine :))
Ya bizim insanımız varya çok anlayışsız yer vermezler sanki totları koltuklara yapışmışklava:
Ay annemde bende çok yediğini söyle ama yanağına koymamış gamzelerim var ama çok gülersem çıkıyor
Kızlar geçmiş olsun aşı maşı hakgetire kızlar C vitamini bol bol yiyin :1hug:
Maaşallah minikine cnm benim
Aaaaa nasıl yani kimler var ay merak ettim şimdi
İş yerinde sadece öğlenleri girebiliyorum cnm sistemleri yavaşlattığı için IT ekibi kapatıyorlar kimler var acaba Samsunla pek ilgim yok ama :uhm:
Merak içindeyip evde de kalamıyorum internete giremem malum boya badanadan yarın bakarım artık CADIARZU
Birgün gel arkadaşım yolun düşerse sanada yaparım
Bakma kokoş göründüğüme Erzurumlu'yum ben
Bizim oralarda Mantı açamayanları bir ayıplarlar ki sorma kaydirigubbakcemile3
Eeeee elimizde yatkın hani zemuszemus
ewet canım ben gorup soylemişdim desirede beğenmiş almş bende ona sorcakdım nasıl diye dandik duruyomu olculeri cok kucuk gibi geldi bana basta bilmiyoudm bugun bakınca pek anlamam ama kucuk gibi geldi..bide içine yatak konunca cokmu yukarda kalır acaba dun onun içine yatak bakdım koyunca bayağı yukarı cıkar gibi geldi.canlı canlı bakınca anladım yanı bazı seyleri.uyku stleri falan olurmu yanı..benim o 210 dediğimin ustunde cibinlikde vardı cok hoş duruyordu hangı rengi aldın sen canım...geldimi senin ki...
gel tatlım gel...kılıçdede mahsindeyim ben...herzaman bekleri..bende surudm valla hamileliğimin ilk zamanı .şimdi surunce faydası olumu bilmiyourm.bebişini alıp gelirisn gamzelerini tokuştururuz...
Ay ben ayvayı yüzüne süreceksin zannediyordum :kedi:
Yoktur be o kadar da değil sempatiksalakcinni
Ooo kolay gelsin buyrunnnnnnnnn
Ooooo seninki ozaman katmerlisinden gamzeli olacak kaydirigubbakcemile3bende gecengun yedim aywa az kalsın boguluyodum bogazıma tıkandı kaldı
ahmet ve şüheda var benim arkadaş listemde sen onların bir arkadaşı ile arkadaşsın hatice tokuş mu neydi tam bakamadım ..yine istanbuldan doğan diye bi arkadaşla orta bir arkadaşın var..
ah semacım canm benim guldurdun beni.....tatlım parmagını yanağına bastıyorsun sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?