2010 Aralık Anneleri

Sanırım ilk seninki doğum pozisyonunu almış...
Benimki dönemdi gibi geliyor bana bakalım...
Ay hissettin mi hiç farklılık kafası aşağıda olunca
semacım, işten çıkarılmadığına çok sevindim.. bebekler kısmetlidir zaten bu kapı kapansaydı başkası açılırdı mutlaka..
benimkide dönmüş dün başı aşağıda dediklerinde şaşırdım farketmiyosun çünkü.. önceden daha iyi anlardım başı nerde poposu nerde diye şimdi tepip duruyor ama neresiyle anlamakta güçlük çekiyorum.. seninki de dönmüş olabilir.. dönmemişse de daha var zaten son zamanda bile dönebiliyor sıpalar

canım sağolasın iyi dileklerin için.. benim kız bi acayip hep bi dikkat çekme çabası şimdiden :)) hadi parlaklık gitti ohh derken 2 sn sonra suyun azalmış demeleri şok oldu benim için.. neyseki çok ciddi boyutta değil, bunlar riske atmamak için rapor verdiler aman benim içinde iyi oldu takılıyorum evde çok yorulmuştum son sıralar.. doğum iznimi açsalardı kötü olacaktı ama..
ayrıca sanada geçmiş olsun. bak sinüzit öksürük yapar.. artık sona doğru yanaşırken öksürük yorar seni.. sende ıhlamur'a asıl bizim gibi :)) senin şef benim başhekim aynıymış.. adam gebeliğimi geçti bekar muamelesi yapıyo bu kızın evi var barkı var umursamıyor walla..
bu gebeliğin belli olmaması yapısal tatlım.. istediğini yesende belli olmayacaksa da olmuyor.. ben diyet konusunda sizin kadar dirayetli olamadım.. zaten benim şeker yükselmiyor düşüyor. neyse her istediğimi yiyorum ama herkes küçük buluyor karnımı termime göre.. 8. ayımda olduğuma söyleyince inanamıyorlar.. dünkü hekimde de karnın küçükmüş ama dedi.. neyse sen binme artık otobüslere mecbur kalmadıkça.. bizim millet farketsede etmezlikten gelebilir..

:enbuyukkk: ya bu KK yı çok seviyorum.
hepimizn bebişleri aynı pozisyında kızlar farkediyor musunuz

dün akşam tv karşısında uzandım kereta nasıl tekemeliyor, üzerimdekini sıyırdım baktım karnım (göbek deliğimin etrafı) nasıl dalgalanaıyor. esra nın dediği gibi aynen, fırtınalı deniz. ama çok da seyredemiyorum , üşüyorum . sonra yine tekme yine aynı şey

ne yapıcaz bu kış bilmiyorum. tam da hareketli oldukları zaman şimdi. izlemek lazım ya.

bu kış artık üzerimize battaniye atarız öyle çıkarız sokağaa...

ben çıkıyorum hatunalr.
akşaama görüşürüz.
byyyyyyyyyyyyyyyy

görüşürüz denizim byeeee

HERKEZE AYNI GÜZELLİK DEMEKKİ BİZİM KIZDA AYNI ŞEKİLDE DİYORUM KIZIMA GÖBEĞİMDEN NE İSTYORSUN DİE:teytey: GÖBEĞİMİN DELİĞYLE bi oynaması var kopuyorum valla geceleri bende yatarken sol tarafıma yatardım hep şimdi artık dönmüş ki sol tarfama yattım zaman hemen itmeler tekmeler başlıyor hemen dönyüorum bende çok güzeller yaaa he bu arada kızlar ayva yiyin sürekli bebişlerimiz tatlı olsun anneler gamzeli olurlarmış peygamber efendimiz demiş dün eşim ameliyattan beri bana msj atmış :))) ayva ye diee koptum gülmekten dün akşam 2 tane yedim sizde yiyin kızlar:CüvCüv:

“Rivayet edilmiştir ki, bir kavim/topluluk, çocuklarının çirkinliğini peygamberlerine şikâyet etmiştir. Bunun üzerine Allah o peygambere; ‘Onlara; gebe olan hanımlarına ayva yedirmelerini tavsiye et, çünkü bu meyve çocuklara güzellik sağlar’ diye vahiy etmiştir.”(İhya, IV/278).

kızlar ben yemeğe gidiyorum
bebişimi doyurayım biraz

sonra da face deki grubumuza liste hazırlayacağım
bakalım nasıl olacak.

hadi bakalım görüşürüüüüzzz
çok kaynatmayın sakın sonra toparlayamıyorum

bende hemen grip olanlardanım aslında grip aşısı bana çok iyi gelir ama gebelere önerilmiyor herhalde

bende burnum sızlıyor ama meyva yiyorumbi ara içim dışım şeftali olmuştu şimdi mandalina inşallah grip olmam...

Benim annemin kapısının önünde ağacı var topladom geçen yiyorum bol bol zaten bayılırım ayvaya...

Tooba sağol canım evet hallettim ama eşim ücretsiz nasıl çıkarırlar felan dedi bırak işi bile dedi...Üzerine gitmedim sadece dinledim biliyorum aslında ücretsiz olmaması lazım ama bu şekilde anlaşılmış neden 5-6 ay sonra devam etme şansım varken onu da elimden kaçırayım ki...Hem işim çok rahat bu fırsatı kaçırmak istemiyorum...

:mrh arkadaslar bende dün dr gittim oglusum 29+2 günlük 1430 kg olmus hemde erken mi bilmiyorum ama dogum pozisyonuna dönmüs allahım saglıklarıyla sıhhatleriyle bebişlerimize kavustursn bizialkisalkisalkis

Son düzenleme:
:mrh arkadaslar bende dün dr gittim oglusum 29+2 günlük 1430 kg olmus hemde erken mi bilmiyorum ama dogum pozisyonuna dönmüs allahım saglıklarıyla sıhhatleriyle bebişlerimize kavustursn bizialkisalkisalkis

canım benim ne güzel gözün aydın korkmaya gerek yok diorum ama benm kızımda dönmüş allahım zamanında kucağımıza almayı nasip etsin canımm

ben de ayva sevenlerdenim...vede yiyenlerden cıktığından beri tuketiyorum.hatta elim bulaşıkken yanağıma deydirdim gamzeli olsun prensesim diye

[B]burxkan seni facede ekledim ne cok ortak arkadaş çıktı taa daha doğrusu arkadaşalarımla ortak arkadaş.samsunla bir bağın varmı?ayrıca resimlerine bayıldım hele ki mantılı olanlor yokumu?bitirdi ben,...[/B]

ben de ayva sevenlerdenim...vede yiyenlerden cıktığından beri tuketiyorum.hatta elim bulaşıkken yanağıma deydirdim gamzeli olsun prensesim diye

çekirdeğini fln değidrimicez dime ayvayıda değdirmicez akşam yiyordum dedim ayvayı yüzüme değidrim korktum ama dedğin gibi olabilirr)):dance:

Arkadaşlar 3 veya 4 boyutlu usg 29. haftada yapılmıyor mu?
Şimdi hastaneyi aradım oradaki görevli 27. haftadan sonra 4 boyutlu usg yapmıyoruz dedi.boshayallersmile

ezoyuygun davet yolladım canım facden haberin olsunn:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…