semacım, işten çıkarılmadığına çok sevindim.. bebekler kısmetlidir zaten bu kapı kapansaydı başkası açılırdı mutlaka..Sanırım ilk seninki doğum pozisyonunu almış...
Benimki dönemdi gibi geliyor bana bakalım...
Ay hissettin mi hiç farklılık kafası aşağıda olunca
size cevap yazcam diye oğlumdan bahsedemedim bi türlü. dün kontrolümüz vardı. oğlum 29+1 de 1200 gr olmuş. şeker nedeniyle iri olur mu diye korktuğumuz için bu rakam bize çok iyi geldi. doktora dedim ayakta duruyo bu sıpa, evet dedi başı sağ üstte ayakları ile aşağıları tekmeleyip duruyo. neyseki rahimde bi açılma yok. yani aşağı tekmelemesi veya baskı yapması bi problem oluşturmuyomuş şu anda. şekerim oldukça düşük çıktı :sm_cool: açlık:69, tokluk:95. azmin zaferi:) günlük aldığım kalori 200 kcal arttı ve en güzeli artık haftada 2 porsiyon tatlı hakkım var. sevinçten çığlık atacaktım doktorun yanında neredeyse. şaşkın ben sanıyorum ki sadece sütlü tatlıya izin verir doktor, ondan sormadım bile hangi tatlılar diye. eşim uyanık çıktı Allah'tan. pastayı çok sevdiğimi de biliyo. yaş pasta yiyebilir mi, baklava yiyebilir mi diye tek tek sordu. iyiki sormuş hastaneden çıkıp pastanede aldık soluğu:) sağlık ocağına gidip ebemizi de ziyaret ettik. kilo almamışsın diye kızdı biraz ama neyseki karnının büyüklüğü iyi dedi. yalnız orada 6 aylık bi gebe vardı, kadıncağız beni görünce ve 7aylık olduğumu duyunca şoka girdi...
keşke ben de her istediğimi yiyebilseydim de azıcık hamile olduğum belli olsaydı belki otobüste bana da yer verirlerdi. arabamı eşim almıştı geçen gün "beni almaya gelme otobüse binerim" dedim. otobüsten indiğimde ağlıyodum, gerek yok bi daha binme dedi o da. hem sıkışıktı hem kimse yer vermedi, hem de inerken acele edip ittirip durdular...
canım benimde aynı seninki gibi göbeğimin sağında bi şişlik vardı, sanırım orası poposu oluyo, çünkü doktorum 3 gün önceki kontrolümde dönmüş dedi. Kasıklarımızdaki hareketlilik de muhtemelen dirseği yada elleri. Büyük ihtimalle dönmüştür seninki de. Ben de senin gibi dönmediğini düşünüyodum, kafası yukarda ayakları aşağıda diyodum ama değilmiş. Bi de yine poposunun olduğu tarafta çok hareketlilik oluyo. bacaklarımı artık bilemiyorum, göbeğim resmen dalgalanıyo bu aralar, fırtınalı deniz gibi. Çok komik görünüyo kaydirigubbakcemile3
Ay ne güzel herşey yolunda çok sevindim....
Otobüste yer vermemeleri çok sinir bozucu benim koca göbek olduğundan bana yer veriyorlar ama hep kadınlar sağolsunlar
Ay aynen bende oğlumu öyle hissediyorum işte akannehir
Çatlayacağım sanırım meraktan pazartesiye kadar
Benimde montlarım kapanmıyor ama yenisini de almayacağım...
Şurda 1 ay daha dişimi sıksam sonra zaten evdeyim hallederim...
ben çıkıyorum hatunalr.
akşaama görüşürüz.
byyyyyyyyyyyyyyyy
kızlar ben yemeğe gidiyorum
bebişimi doyurayım biraz
sonra da face deki grubumuza liste hazırlayacağım
bakalım nasıl olacak.
hadi bakalım görüşürüüüüzzz
çok kaynatmayın sakın sonra toparlayamıyorum
tünaydın kızlar.
biz daha yeni uyanabildik grip olmuşum ortalıkta salgın var dikkat edin.
“Rivayet edilmiştir ki, bir kavim/topluluk, çocuklarının çirkinliğini peygamberlerine şikâyet etmiştir. Bunun üzerine Allah o peygambere; ‘Onlara; gebe olan hanımlarına ayva yedirmelerini tavsiye et, çünkü bu meyve çocuklara güzellik sağlar’ diye vahiy etmiştir.”(İhya, IV/278).
senağlama canım aynı dert bendede var sürekli meyve tüketiyorum ama sürekli hapşuruyorum umarım grip olmam geçmiş olsun sanada bu arada -tatlicadiarzu-
:mrh arkadaslar bende dün dr gittim oglusum 29+2 günlük 1430 kg olmus hemde erken mi bilmiyorum ama dogum pozisyonuna dönmüs allahım saglıklarıyla sıhhatleriyle bebişlerimize kavustursn bizialkisalkisalkis
ben de ayva sevenlerdenim...vede yiyenlerden cıktığından beri tuketiyorum.hatta elim bulaşıkken yanağıma deydirdim gamzeli olsun prensesim diye
[B]burxkan seni facede ekledim ne cok ortak arkadaş çıktı taa daha doğrusu arkadaşalarımla ortak arkadaş.samsunla bir bağın varmı?ayrıca resimlerine bayıldım hele ki mantılı olanlor yokumu?bitirdi ben,...[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?