2010 Aralık Anneleri

ahaa tatlım ben hergun sabah akşam geçiiyorum ordan sulunun neresi...hatta benim eski kuaforumde orda oturuyor...gel tatlım gel..gerci ben pazarları evdeyim sadece..şu iş olaylarını bir halledim gorusuruz inş..benimkide kızzz ahh ne guzel belkide aynı okullara gidicekler...senin isim bellimiydi bebişin...

kızlar bebişler güzel olsun ayva yiyelim tamam da, ayva da kabızlık yapıyo yaaa, yanında erik filan yiyip dengelemek lazım kaydirigubbakcemile3

Ay oda mı kabızlık yapıyor yahuakannehir
Neyse benim o sorunum yok rahartça yiyebilirim :dance:

slm kızlar
bebeği erkek olacak anneler sünnet konusunda ne düşünüyorsunuz?yaptırmak en doğrusu diyorlar ama ben çok korkuyorum

Ben doğduktan sonra doktora sorup en uygun zamanda yaptıracağım...
Bekletmeye gerek yok...
Düşünsene sen korkuyorsun ki o çocuk aklı ermeye başlayınca nasıl da korkacak, canı yanacak diye minikken çok anlamaz bence...

ah yavrum benim olurmu oyle sey...biz aklı başında anneleriz...bebeblerimiz aklımız başından alıyor sadece...bian ayvayı yuzume surduğum aklım ageldi çok komik geldi.

Aynen ya koca ayvayı yüzünde gezdiriyorsun :roflol::roflol:

canım benim diyet olmasa kiloyu takmaz yerdim açıkçası. doğumdan sonra kolay veriliyo biliyorum, onun için korkmuyorum. abartmazdım tabi ama herşeyden yerdim. zaten öyle çok abartabilecek bi potansiyel yok bende. hem bi daha ne zaman kilo almak bu kadar keyif verici olacak ki.

sağol canım. aslında hamile gömleği vardı üstümde ama görmek istemeyince insanlar... tuz bende de kısıtlı aslında. tüm diyete uyuyorum da tuzu kesemiyorum. şişmek en büyük korkum. Allah'a şükür dün doktor da ebe de baktı ödem yok. yalnız hastaneye gittim mi en çok bekleyen hamile bayanların ayaklarını inceliyorum, sonra kaldırıp bi de kendiminkine bakıyorum:)

Ay ne güzel herşey yolunda çok sevindim....
Otobüste yer vermemeleri çok sinir bozucu benim koca göbek olduğundan bana yer veriyorlar ama hep kadınlar sağolsunlar

bi kadını bi kadından daha iyi kim anlayabilir ki....

..........beraser geçmiş olsun canım ayrıca gozunaydın tatlım maşallah tontişine

sağol tatlım bütün bebeklerimize maşaallah...

canım sen doğunca gör o dikkat çekme çabası nasıl oluyo. öksürük var malesef ama daha kötüsü sinüslerim dolu olunca nefes alamıyorum ve müthiş başağrısı yapıyo. hele burnumu sildim mi dünya bi sallanıyo sanki...:) arabamı aldım bugün otobüs yok artık. gerçi eşim arabasını sattı ve büyük ihtimalle bi süre benimkini kullanacak. mecbur gelip alacak artık beni. yalnız farklı ilçelerde çalışıyoruz o biraz sıkıntı oluyo. bakalım, olmadı araba kiralıycaz izne kadar.

Çok saol bitanem benim ya şımardım valla :))
Çal cnm benim canın saolsun :1hug:

yok tatlım ama babası ceylin derin demiroğlu düşünuo kararsızız yani siz neyaptınız bellimi canım ya çok zor bu işler valla
sülünün aşşağısında kalıyorum sülüne çıkarken bim var onu yukarısndayım biraz daha

anlamaz ama daha minick nasıl dayanır o acıya diye düşünüyorum bende dr a danışıcam bakalım

Canım maaşallah bebeğine :))
Ya bizim insanımız varya çok anlayışsız yer vermezler sanki totları koltuklara yapışmış klava:

sağol tatlım. yer vermemelerine değil de itiş kakış inmeye çalışmalarına daha çok bozuldum açıkçası...

işyerinden değil sgk'dan almalısın paranı.. yani özellerde öyle oluyor diye biliyorum.. onu araştır semacım.. bu senin hakkın.. ve de bebeğinin.. buna ölümü gösterip sıtmaya razı etmek denir.. nasıl bu kadar rahat hakka girebiliyorlar anlamıyorum

canım 125*65 küçük olacağını sanmıyorum derinliğide 84cm ben pembesini aldım ama ben cumartesi gelsin diye arayıp söyledim gelince bakayım sana söylerim desire beğenmiş bide bayaa fonksiyonu var ışığı, titreşimi, sallanma özelliği, 2 katlı ayrıca... benim daha elime geçmedi sen bide desire ye sor..ha bide onların ayrıca uyku setleri var park yataklar için...senin baktığının ölçüleri kaçtı ki..

Son düzenleme:

Eşimde öyle dedi ben Sgk ya gdidip soralım dedim en son eşime...
Babamda Genel Müd..görüşecek felan ben pes ettim hemen ama eşim ve patronum falan bırakmayacak peşini...
Sende böyle dedin daha da araştıracağım ben tam emin değilim çünkü bu durum için...Sağol canım araştıracağım...

kızlarr bakıyorum herkes grip olmuş...hepinize geçmiş olsun opuyorumnanaktan benden size tavsiye gribi en iyi acı geçiriyor hem içinizi ısıtır hemde genizleri açar ben 5 yılda bir grip olurum çok nadir ilaç kullanırım annem ve anneannem saolsunlar hep doğal tedavi yollarını onlardan öğrendim bizim eve ilaç giremez öyle kolay kolay ama eşim ne zaman grip olsa direk bol acılı bol limonlu bir tavuklu şehriye çorbası yaparım burnu akınca bayaa rahatlar :dance:

slm kızlar
bebeği erkek olacak anneler sünnet konusunda ne düşünüyorsunuz?yaptırmak en doğrusu diyorlar ama ben çok korkuyorum

ben hemen yaptırmıcammm benim düğünüm olmamıştı ilk erkek olucağını söylediğinde doktor anlı şanlı bi sünnet yapıcam oğluma demiştim en çok onun için sevinmiştim... ve aklı başında olsun bilsin o kadar da kötü değil teknoloji ilerledi kardeşimden biliyorum kırık beyaz bir elbise giyicem gelinlikten bozma :kedi: salını salını oynucam oğlumla babasıyla... boshayallersmile hayallerim var benim...

oh oh ne güzel işin birde o yönü var tabi inşallah dilediğin gibi olur

Ayyy ben senin hayallerine kurban olurum cnm ya :))
Benimde öyle bir arkadaşım aceleyle sünnet yaptırmak zorunda kalmıştı ve hala içindedir adam gibi bişey yapamadım oğluma diye
ben de hep onu örnek alırım. Allah'ım sağlık sıhhat versin okul çağına başlamadan bir salon tutucam kısmet olursa doya doya oynayacağım :teytey:
Güzel kıyafetler giyeceğim.
Herkesi ağırlayacağım of demem, yoruldum demem, yavrum için herşeyi yaparım.
Allah'ım inşallah gönlümüze göre verir :Saruboceq:

var mı öyle kapı önüne koymak, en azından 4 aylık ücretli izinden sonra çıkartsızlar, bence de peşini bırakma,
o da olmadı işten çıkartıldım diye işsizlik sgortası alırsın, maaşına göre 500-600 milyon alıyorsun işsizlik sgortasından bunu da bir araştır derim

ay kızlar ne güzel şimdiden sünnetlerini düşünüosunuz:)
bizi de çağırırsınız artık
kızlarımızla gelir salınarak oynarızkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…