canım sen annemşere yakınsın annemlerde bahçelievlerde oturuyolar bende afrayı bilirsin kuş var sülün kuş oralardayım gerçekten eğer teksen eşin müsait olamz ederse yanına arkadaşlık yapabilrim canım herzaman haha bebeklerin yanaklarını tokuşutururz valla:)) senindemi kızdı canım
Ay ne bileyim saflığım üzerimde bu aralar....
kızlar bebişler güzel olsun ayva yiyelim tamam da, ayva da kabızlık yapıyo yaaa, yanında erik filan yiyip dengelemek lazım kaydirigubbakcemile3
slm kızlar
bebeği erkek olacak anneler sünnet konusunda ne düşünüyorsunuz?yaptırmak en doğrusu diyorlar ama ben çok korkuyorum
ah yavrum benim olurmu oyle sey...biz aklı başında anneleriz...bebeblerimiz aklımız başından alıyor sadece...bian ayvayı yuzume surduğum aklım ageldi çok komik geldi.
maşallah canım oğluşuna.
keşke her istediğimi yiyebilsem diyosun.
hiçbirimiz öle değiliz ki.
ben d eyiyemiyorum.
fazla kilo almıyaylım diye.
bende tatlıyı ksııtlı yiyorum.
haftada bi kez bile arasıra oluyo
gerçi çikolata falan kaçıyo arasıra.
herşey bebişlerimizin sağlığı için.
kıyamam ben sana canııım ya ... hamile tişört lerinde n giy , elini beline koy penguen gibi yürü... daha da anlamazlarsa onları itiştir "kusura bakmayın ben hamileyim de " de
bu bizim kısa süreli yaşadığımız bir şey sonuçta tatlım, tadını çıkar ve normalde yapamayacağın herşeyi de yap. öyle bir daha da ağlama sakınlmaz:
maşallah oğluna kocaman olmuş. sana da bravo . azimli insanmışsın valla ben asla diyetlere falan uyamam . benim de tuz diyetim var ama ben çok yerine getiremiyorum. bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
Ay ne güzel herşey yolunda çok sevindim....
Otobüste yer vermemeleri çok sinir bozucu benim koca göbek olduğundan bana yer veriyorlar ama hep kadınlar sağolsunlar
..........beraser geçmiş olsun canım ayrıca gozunaydın tatlım maşallah tontişine
canım sağolasın iyi dileklerin için.. benim kız bi acayip hep bi dikkat çekme çabası şimdiden :)) hadi parlaklık gitti ohh derken 2 sn sonra suyun azalmış demeleri şok oldu benim için.. neyseki çok ciddi boyutta değil, bunlar riske atmamak için rapor verdiler aman benim içinde iyi oldu takılıyorum evde çok yorulmuştum son sıralar.. doğum iznimi açsalardı kötü olacaktı ama..
ayrıca sanada geçmiş olsun. bak sinüzit öksürük yapar.. artık sona doğru yanaşırken öksürük yorar seni.. sende ıhlamur'a asıl bizim gibi :)) senin şef benim başhekim aynıymış.. adam gebeliğimi geçti bekar muamelesi yapıyo bu kızın evi var barkı var umursamıyor walla..
bu gebeliğin belli olmaması yapısal tatlım.. istediğini yesende belli olmayacaksa da olmuyor.. ben diyet konusunda sizin kadar dirayetli olamadım.. zaten benim şeker yükselmiyor düşüyor. neyse her istediğimi yiyorum ama herkes küçük buluyor karnımı termime göre.. 8. ayımda olduğuma söyleyince inanamıyorlar.. dünkü hekimde de karnın küçükmüş ama dedi.. neyse sen binme artık otobüslere mecbur kalmadıkça.. bizim millet farketsede etmezlikten gelebilir..
Çok saol bitanem benim ya şımardım valla :))ah canım gecen gun canım bi istedi bende yaparım ama hazırını yemesi daha bi guzel oluyor..:)))belli becerikli olduğun ayrıca cok yakışıyor sana gulmek .hep gul emi...mutluluk yağmuru altında şemsiyesiz kal...:)))))caktırma çaldım....
ahaa tatlım ben hergun sabah akşam geçiiyorum ordan sulunun neresi...hatta benim eski kuaforumde orda oturuyor...gel tatlım gel..gerci ben pazarları evdeyim sadece..şu iş olaylarını bir halledim gorusuruz inş..benimkide kızzz ahh ne guzel belkide aynı okullara gidicekler...senin isim bellimiydi bebişin...
Ay oda mı kabızlık yapıyor yahuakannehir
Neyse benim o sorunum yok rahartça yiyebilirim :dance:
Ben doğduktan sonra doktora sorup en uygun zamanda yaptıracağım...
Bekletmeye gerek yok...
Düşünsene sen korkuyorsun ki o çocuk aklı ermeye başlayınca nasıl da korkacak, canı yanacak diye minikken çok anlamaz bence...
anlamaz ama daha minick nasıl dayanır o acıya diye düşünüyorum bende dr a danışıcam bakalım
Canım maaşallah bebeğine :))
Ya bizim insanımız varya çok anlayışsız yer vermezler sanki totları koltuklara yapışmışklava:
Benim annemin kapısının önünde ağacı var topladom geçen yiyorum bol bol zaten bayılırım ayvaya...
Tooba sağol canım evet hallettim ama eşim ücretsiz nasıl çıkarırlar felan dedi bırak işi bile dedi...Üzerine gitmedim sadece dinledim biliyorum aslında ücretsiz olmaması lazım ama bu şekilde anlaşılmış neden 5-6 ay sonra devam etme şansım varken onu da elimden kaçırayım ki...Hem işim çok rahat bu fırsatı kaçırmak istemiyorum...
ewet canım ben gorup soylemişdim desirede beğenmiş almş bende ona sorcakdım nasıl diye dandik duruyomu olculeri cok kucuk gibi geldi bana basta bilmiyoudm bugun bakınca pek anlamam ama kucuk gibi geldi..bide içine yatak konunca cokmu yukarda kalır acaba dun onun içine yatak bakdım koyunca bayağı yukarı cıkar gibi geldi.canlı canlı bakınca anladım yanı bazı seyleri.uyku stleri falan olurmu yanı..benim o 210 dediğimin ustunde cibinlikde vardı cok hoş duruyordu hangı rengi aldın sen canım...geldimi senin ki...
gel tatlım gel...kılıçdede mahsindeyim ben...herzaman bekleri..bende surudm valla hamileliğimin ilk zamanı .şimdi surunce faydası olumu bilmiyourm.bebişini alıp gelirisn gamzelerini tokuştururuz...
işyerinden değil sgk'dan almalısın paranı.. yani özellerde öyle oluyor diye biliyorum.. onu araştır semacım.. bu senin hakkın.. ve de bebeğinin.. buna ölümü gösterip sıtmaya razı etmek denir.. nasıl bu kadar rahat hakka girebiliyorlar anlamıyorum
slm kızlar
bebeği erkek olacak anneler sünnet konusunda ne düşünüyorsunuz?yaptırmak en doğrusu diyorlar ama ben çok korkuyorum
ben hemen yaptırmıcammm benim düğünüm olmamıştı ilk erkek olucağını söylediğinde doktor anlı şanlı bi sünnet yapıcam oğluma demiştim en çok onun için sevinmiştim... ve aklı başında olsun bilsin o kadar da kötü değil teknoloji ilerledi kardeşimden biliyorum kırık beyaz bir elbise giyicem gelinlikten bozma :kedi: salını salını oynucam oğlumla babasıyla... boshayallersmile hayallerim var benim...
ben hemen yaptırmıcammm benim düğünüm olmamıştı ilk erkek olucağını söylediğinde doktor anlı şanlı bi sünnet yapıcam oğluma demiştim en çok onun için sevinmiştim... ve aklı başında olsun bilsin o kadar da kötü değil teknoloji ilerledi kardeşimden biliyorum kırık beyaz bir elbise giyicem gelinlikten bozma :kedi: salını salını oynucam oğlumla babasıyla... boshayallersmile hayallerim var benim...
Eşimde öyle dedi ben Sgk ya gdidip soralım dedim en son eşime...
Babamda Genel Müd..görüşecek felan ben pes ettim hemen ama eşim ve patronum falan bırakmayacak peşini...
Sende böyle dedin daha da araştıracağım ben tam emin değilim çünkü bu durum için...Sağol canım araştıracağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?