Valla benim içime de erkekmiş gibi doğuyor. Her gören oğlun olacak diyor.Çin takvimine göre de erkek çıkıyor, ruyamda da erkek gördüm.Bekarken bir fal baktırmıştım eşimle evleneceğimi, ilk çocuğumun erkek olacağı söylemişlerdi (bakan kişi ne beni nede eşimi (o zaman çıkıyorduk) tanımıyordu.Kız olursa çok şaşırırım heralde..Çok da sevinirim
Gerçi sağlıklı olsun da kız erkek farketmez.
günaydın arkadaşlar..Dün gecee 10 da yattım sabah 9 da zor kalktım.Kafamı kaldıramıyorum, sizde de varmı böle halsizik?
tabikii canım orası öyleeee
KızLar bugun doktor randevumuz vardı.Çok şükür herşey yoLunda.kaLbinin atışını gördük.4.6mm oLmuş bebeğimiz.Kan tahLiLLeri vericez yarın sabah aç karnına.31 maysa verdi doktor diğer randevumuzu.SabırsızLıkLa tekrar doktor randevusunu bekLiyoruzzz..çok heyecanLı yaaa
sweethome, dream83, illet, names, cibeldemiroglu, b.u.l.u.t, hapsuruk, ZEYNEP6672, zeytin1007, denizim16
ne kadar kalabaligizz ne güzelll :lepi:
herkes burdayken sorayimmm o zaman...
KIZLAR suan benim evim gibi evini SEY götüren var miii..:sinifsinif: kaydirigubbakcemile3
heryer daginik,camasirlar bekliyor,yemek yapilacak,yatagimi bile daha kapatmadim diyenler el kaldirsinn :lepi:
:teytey::teytey::teytey: sorma ... yemek yapılacak değil yapılmıyor bile artık ... neyseki çok yemek yemiyor eşim de kurtarıyoruz olayı... temizlik mi :) o ne demek pardon... he şu elektrik sürürgesi falan .. malesef görmedim canım ya.. görürsem söylerim lülülülülülü
Ah cucum bi görsen ev evlikten çıktı valla.. Zaten çalışıyorum bütün gün akşam da midem tutuyor.Çamaşır sepeti kirli dolu,kurumuş çamaşırlarım toplanacak,ütülenecekler var.Bulaşık makinesi tıka basa...ne zamandır süpürüp silmiyorum.Sen düşün halimi.Akşam yemeğinden sonra da sızıp kalıyorum koltukta...
Daha önce bi tane kaybettim de ondan, şu kalp atışlarını bi duysam nasıl mutlu olucam bilemezsin.
seni çok iyi anlıyorum arkadaşım. benimde geçen yıl bi boş gebeliğim olmuştu. bunda doktora birsürü soru sormuştum ilk kontrolde. yolk kesi var mı? gebelik ürünü görünüyor mu? vs. vs. bunaltmıştım kadını. o da emin ol bu defa boş gebelik değil bak bu yolk kesesi bebeğin tam görünmüyo ama gebelik ürünü var falan filan diye beni yatıştırmaya çalışmıştı. kalp atışlarını duyana kadarda hastanedeki hekimlerin başının etini yemiştim. insan aynı şeyleri yaşamak istemiyor gerçekten
KızLar bugun doktor randevumuz vardı.Çok şükür herşey yoLunda.kaLbinin atışını gördük.4.6mm oLmuş bebeğimiz.Kan tahLiLLeri vericez yarın sabah aç karnına.31 maysa verdi doktor diğer randevumuzu.SabırsızLıkLa tekrar doktor randevusunu bekLiyoruzzz..çok heyecanLı yaaa
İnşallah duyarsın güzelim:Saruboceq:
Benim bugün 6 hafta oldu ama bi kaç gündür hiç belirti hissetmiyorum sadece uyku. Bide demin meyva yıkadım suyun kokusuna zor dayandım. Belirti olmayınca da korkuyorum. Sen kaç haftalıksın?
bende solgar folic asit kullaniyorum
sen unutunca napiosun sekerim?
Daha önce bi tane kaybettim de ondan, şu kalp atışlarını bi duysam nasıl mutlu olucam bilemezsin.
evet canım karnım şiş vaziyette bebişimin tutunması için içiyorum önceki gebeliğim kürtajla sonuçlanmıştıslm zeytin. progestan bide şişiriyo diiye duydum ya Allah yardımcın olsun canım.
zeytin hoşgeldin canım sende aralık annesi olmuşsun çok sevindimm.
şebboom canım evet bende burdayım allahım kucağımıza almayı nasip etsin meleklerimizi
bizleri ve bütün hamişleri isteyen herkese yaşatsın
ben çıkıyorum iyi akşamlar kızlar bye
canım ben 7+3 haftalık hamileyim 7+5 de doktora gidicem inşallah bilmiyorum bakalım inşallah güzel haberler getiririm.
inşallah duyacaksınn güzell anne
walla napiim içmiyorum o gün ama bnm şöle bi şansım var içtiğim demir folic b12 karışımı vitaminde çok az dozda olsa var folic geçen gün alarm çaldı içmedim o gün ilaçlarımı o yüzden de kaldı gitti walla senle ben bi hapı içmeyince günde 3 hapı içmemiş gibi oluyoruz bi nevi ama iki tane içme bence günlük doz için fazla olabilir..
yani bildiğim bişey yok ama mantıken doktora gidince soralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?