2010 Aralık Anneleri

tabikii canımm önemlii olann sağlıkklıı olmasıı bu sadecee öylesine tahmin yürüttüğümüz şeyy
bazı arkadaşlarımm böyle olmuştuu o yüzden öyle yazdımm merakk ettimm acabaa tutacakmıı
kaydettim adlarınızıda bendee

KızLar bugun doktor randevumuz vardı.Çok şükür herşey yoLunda.kaLbinin atışını gördük.4.6mm oLmuş bebeğimiz.Kan tahLiLLeri vericez yarın sabah aç karnına.31 maysa verdi doktor diğer randevumuzu.SabırsızLıkLa tekrar doktor randevusunu bekLiyoruzzz..çok heyecanLı yaaa

günaydın arkadaşlar..Dün gecee 10 da yattım sabah 9 da zor kalktım.Kafamı kaldıramıyorum, sizde de varmı böle halsizik?

benimde en çok yakındığımm bu canımm hepp uykuu halii uyanıkk gezemiyorumm sankii
burayaa bile fazlaa takılamıyorumm yatmaktann

Maşallah maşallah, ya minicik şeylerin kalbi var Allah ım sen ne büyüksün:Saruboceq:

düne kadar bende öyleydimm
ilk defaa nasıll oldysaa bugünn sabahh eşimii işe yolladıktann sonra yatmadımm
heryerii temizledimm nezamandır ihtiyacım vardıı nyanii okadar kötüydüü evv
uyumaktann evle ilgilenemez olmuştummm

böyle haberlerii okumayaa başladıkçaa sevinmeyee başaladımm yanii
bende bir kendimii sanırdımm ev temizlemeyenn

bende bu günn ütümüü yapmakk içinn arkadaşımıı aradım ne olur banaa gell sen yanımdaa oturr ütümüü yapayımm yoksaa uyumaktann ütüü falann yapamıyoprumm dedimm
oda kırmadıı gelmiş
sabah temizliğii halletimm öğlende ütüü iyii olduu
biraz idare ederim artık

Daha önce bi tane kaybettim de ondan, şu kalp atışlarını bi duysam nasıl mutlu olucam bilemezsin.

seni çok iyi anlıyorum arkadaşım. benimde geçen yıl bi boş gebeliğim olmuştu. bunda doktora birsürü soru sormuştum ilk kontrolde. yolk kesi var mı? gebelik ürünü görünüyor mu? vs. vs. bunaltmıştım kadını. o da emin ol bu defa boş gebelik değil bak bu yolk kesesi bebeğin tam görünmüyo ama gebelik ürünü var falan filan diye beni yatıştırmaya çalışmıştı. kalp atışlarını duyana kadarda hastanedeki hekimlerin başının etini yemiştim. insan aynı şeyleri yaşamak istemiyor gerçekten

Canım gözün aydın maşallah. Evet tam söylediklerini yaşıyorum, yaşayan bilir. İnan hala bağlanmamaya çalışıyorum, geçen defa o kadar üzüldüm ki. Benimde Allah a şükür boş gebelik değil gebelik ürünü gözüktü çok şükür. İnşallah kalp atışlarını da görürüm, görmeyen arkadaşlar da görürler.:Saruboceq:

ayyyyyy cnm gözün aydın meleğin benimle aynı ölçüde hemen hemen benimkide 4,7 cm yaaaa bu kadar küçükken güm güm kalpleri ben kaydettim sesini dinliyorum açıp açıp rabbim hep yaşatsın onları

canım ben 7+3 haftalık hamileyim 7+5 de doktora gidicem inşallah bilmiyorum bakalım inşallah güzel haberler getiririm.

bende solgar folic asit kullaniyorum
sen unutunca napiosun sekerim?

walla napiim içmiyorum o gün ama bnm şöle bi şansım var içtiğim demir folic b12 karışımı vitaminde çok az dozda olsa var folic geçen gün alarm çaldı içmedim o gün ilaçlarımı o yüzden de kaldı gitti walla senle ben bi hapı içmeyince günde 3 hapı içmemiş gibi oluyoruz bi nevi ama iki tane içme bence günlük doz için fazla olabilir..

yani bildiğim bişey yok ama mantıken doktora gidince soralım

slm zeytin. progestan bide şişiriyo diiye duydum ya Allah yardımcın olsun canım.
evet canım karnım şiş vaziyette bebişimin tutunması için içiyorum önceki gebeliğim kürtajla sonuçlanmıştı

canım ben 7+3 haftalık hamileyim 7+5 de doktora gidicem inşallah bilmiyorum bakalım inşallah güzel haberler getiririm.

iki gün kalmış ne heyecanlısındır şimdi, inşallah canım. dua edicem:Saruboceq:

inşallah duyacaksınn güzell anne

Saol canım benimkaydirigubbakcemile5, inşallah tüm duymayanlarla birlikte bende duyarım:Saruboceq:

ilk hangimiz gidersek o sorsun o zamankaydirigubbakcemile3
benim randevuma daha 15 gun var
sen ne zaman gidiyordun?

ay kızlar ancak gelebildim benim şimdiden belim ağrıyor biraz fazla ayakta kalınca büyüdükçe napıcam ben yaaa bel fıtığı da var bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…