2010 Aralık Anneleri

ay yatıyorum ama bi işe kalkıorum 15 dk ayakta kalsam ağrıo öğretmenim bi de okulda mahvoluyorum

Gizemli buralarda mısın? kapatılan forumu okudumda biraz bu yazını buldum, yaptın mı görümcene süsleri? Ay kimbilir ne güzel olmuştur, fotoğrafı varsa paylaşır mısın??

"kızlar ya 3 hafta falan sonra görümcemin bebeği olucak bende bebek şekeri falan yapıp satıyorum...ona hediye yapiim dedim...sepet kapı süsü ve bi şeker konsepti tasarlasık sevimli bir mantar içine minik çikolata kaplı badem tülle kaplı tabi o mantarın üstünde de kelebek var
o kadar güzel şeyler varkı bu halimle bide kapalı çarşıda gezmedik yer bırakmadım...allah bizede o günleri görmeyi nasip etsin eğer becerebilirsem resmini koyucam"

ya benimde artıkk mide bulantım oluyooo cok fazla ve cok yoruluyorum hemen uykum gelio...ayyy cok kötüyüm...

migde bulantilari, istahsizlik ,yorgunluk
hepsi var hayirlsi ile su 12 haftayi atlatsaydik gecerdi

bende de aynen ya sabah bulantılarım şimdi akşam bulantılarına çevirdi akşamları rahat bırakmıyor hiç,ve de fena halsizlik yapıyor,vede zorla yemek yiyorum hiç canım istemiyor,yiyorum hiç öle es geçmiyorum zorlada olsa yiyorum ama işte istemeyerek,tek iyi sonuç daha hiç çıkarmadım inşallah böyle gitsin razıyım

arkadaslar afedersiniz ama aranizda kabizlik cekende varmi:kedi: ?
hamilelikte olurmus ama henuz erken diilmi?
benneyaptımki

canimm gözünüz aydinnnn :lepi:
bebisimize kocaman bi massallahhhhhh

Daha önce bi tane kaybettim de ondan, şu kalp atışlarını bi duysam nasıl mutlu olucam bilemezsin.
canimm insallah sag salim kucaklarisin melegini bu defa...
Allahim hepimizin yavrularini korusun,bizlere bagislasin insallah :Saruboceq:

canimm haftada bir,on günde bir normal..daha az sürede yapan arkadaslara kiziyoruz ona göre kaydirigubbakcemile3 naniknanik
bende bugün bi süpürdüm,camasir attim serdim o kadar hihoyyyt

benneyaptımki

ben varimm :1no2:
daha öncedende vardi bende bu sorun ama bu kadar rahatsiz etmiyordu :1no2:
bol bol kuru kayisi yemeye calisiyorum,azda olsa rahatlatiyor :bbo:
tavsiye ederimmm canim

aynen ya bendede arada olurdu
ama 2 haftadir fena ya bende kuru kayisi ve incir yiyorum ama
midem bulandi artik ya sorma daha simdiden boyleyse
ilerde napcaz bilemiyorummmeyvahedigeldismile

canım benim de alerjik astımım var ve şimdi tam zamanı tıkanmalarımın..haftaya doktora gidince soracağım ne yapacağız diye? gönlüm hiç ilaç kullanmaktan yana değil ama nefes almakta zorlanıyorum bebişim yeterli oksijen alamazsa diye korkuyorum ters bir mevsim aslında hamile kalmak benim gibiler için

slm kızlar.
ben 2 haftadır evde yemek yapamıyorum. mutfağa girdiğimde daha herşeyi çıkarıyorum. dışardanda canım isteyince et falan yiyorum. ama bi yandan da korkuyorum çok acaba bişey olurmu bebeğime bozuk falan olurmu diye. sizdede böyle sorun veya korku varmı kafaya takıyorum. ama sebze gördüğüm yerde çıkarıyorum. tek yediğim ekmek arası ama çokta üzülüyorum.

Beni silin arkadaşlar bebeğimi kaybettim hepinize hayırlı doğumlar

ya benimde artıkk mide bulantım oluyooo cok fazla ve cok yoruluyorum hemen uykum gelio...ayyy cok kötüyüm...

sizin nicklerinizz ne kadar aynııı

benneyaptımki

Ben ben!! bilmiyorumkismile Tuvalette yarım saat oturup bekliyorum, tv de izledim hergün aynı satte oturup beklemek gerekmişkaydirigubbakcemile3 tavsiye ederim.

ersu geçmiş olsun canım allahım sabır versin sana ve ailene
inş. tekrar hemile kalır sağlıkla kucağına alırsın canım
günaydın kızlar nasılsınız

Beni silin arkadaşlar bebeğimi kaybettim hepinize hayırlı doğumlar
ayyyyyyyyyy cnm ya neden oldu hiç bişey yazmadın çok üzüldüm allah en kısa zamanda sana kardeşiyle geri gelmesini nasip eder inşallah

sizin nicklerinizz ne kadar aynııı

evet cnm yaptım görümcemin şekerlerini harika oldu süpper bi görsen

bugün doğumda 1 sata sonra giriyo şu an sonda takıyolarmış eşim gitti yanına bende hafta sonu gidicem

bu arada hepinize günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…