2010 Aralık Anneleri

canım ben nasıl heves ediyorum koymaya bir bilsen.ama eşim babasına sen koy dedi die tee 2-3 ay önce dediğinden dönemiyor şimdi.o kadar rahat insanlarki.ben isim diyorum onlar bana eltimin çocuğunu anlatıyor herrr telefonda.çok sıkıldım gerçekten.gittikçe de soğuyorum işin kötü yanı onlardan.

sinem cim aynı bende gün içinde hiç bir şey yok , yatakta gce felaket.
bende ilk zamanlar bu çatı ağrısı başladığında ağrıyacak korkusundan
hep aynı tarafa yatıp sabah daha da bir kalıp gibi kalkıyordum
artık alıştım mı nedir dönüyorum ama ağrılar içinde

bu bebişler neler öğretiyor bize neler alıştırıyor valla pees :hulya:

ahh canım anlıyorum e artık sözden de dönülemiyor tabii , CADIARZU
o zaman iki isim koyun bebişe, birini siz belirleyin , birini de kayınpederin doğumdan sonra da koysa olur.
öncesinde bebeğine adı ile hitap etmenin her iki taraf için de(anne-çocuk) keyfi de anlamıda çok. bundan mahrum etmemiş olursun kendini. Onları da kırmamış olursunuz kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
kontrolun ne zaman sporstarcim?
artik geceleri rahat uyunmuyo yahu benimde yanlarim agriyo geceleri
agriyla uyaniyorum ama gunduz bisey yokboshayallersmile
canım benim kontrol ayın 21inde,aslında dün doktorumu aradım o ara kapalıydı sonra açıldı telefonu ama o sırada ıtırekim bana açıkladı daha bikaç arkadaştada aynısı oluyormuş bende tekrar aramadım içim rahatladı,kontrole gittiğimde sorarım artık dedim,zaten kontrollerde 15güne düşüyo artık,arkadaşlar aydınlattı sağolsun
canım ya evet madem öle bi konu geçmiş kayınpederin koyucak senin heyecanını anlamaları lazım,ya da aman bukadar heyecanlıysan al sen koy desinlerde işin içinden çıksınlar :)))sen belli et madem canım aaa artık bişey demicekseniz ben kendim koyarım diye

yaa isim koymakta okadar kolay değil yani 2-3 ay önceden denmiş madem şimdiye bulurlardı,doğduktan sonra nasıl hemencecik bulsun,benim fikrim onlar bi tane buldu ama siz beğenmezsiniz değiştirirsiniz diye düşünüyolar son dakka söleyip kabul ettircekler canım heralde

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 valla canım daha doğmadan neler öğretiyolar bize valla,bütün bebeği olan arkadaşlarım bana şimdi gez gez bebek doğunca ona ayak uydurmak zorundasın diyolar,bende valla o bana ayak uydurcak napalım kapanamam eve diyorum ama bakalım neler yaşıcaz

aynen canım ya , şimdi ne güzel her gittiğimiz yere mecbur o da bizimle beraber gelmek zorunda
ama doğduktan sonra bebişli annelerin dediği gibi mi olacak
oooooffffff onu görücez işte eyvahedigeldismile

slm kızlar .........

hoşgeldiin şekeeer

iyi ki varsınız..

canııım opuyorumnanaktan

funahcim uzulme ya
benim ablamda iki cocugunada hamileyken isim konusu hic acilmazdi
ustelik esi birinin ismini hocasindanmi seyhindenmi ne gidip almisti
hatta kizcagiz narkozdan ayilirken omer faruk olsun demistide
kocasida sen karisma demisti herkes cok bozulmustu:mymeka:
ama artik ikisininde isimlerine alistik cunku o kadar tatlilarki
sanki isimleride sevimli gibi geliyosırnaşık şey
onemli olan saglikli olsunlar guzel ahlak sahibi olsunlar
uzme canini annesi yavru senin yavrun sonuctaa.s.

günaydın kızlar
aslında tünaydın
ben de ağrılardan pek uyuyamadım kalçam ağrıyor sol taraf
bi de yorgunluk
bu gün dinlenicem inşallah iş miş yok

canım yaa ismi koymak senin hakkın, çok kötü olmuş.. eşin saygısından bir jest yapmış.. iki isim koysanız gerçekten.. pek sevmeyeceğin bir isim seçebilirler.. ve sen hep sinir olabilirsin kızına her seslendiğinde onlara..

eltinin çocuğu durumunu anlıyorum. benzer bir durum bende de.. ben onlardan daha çok seviyorum ama sıpayı onlara fırsat kalmıyor :)) hatta çok ilginç 3 aylık bebe o da beni çok seviyor olacak ki gözünü benden almıyor ben ortama girince.. üste çık yani.. genelde çalışan bir taktiktir :))

heh tuba geldihihoyyyt
canim dun 100luk yuklemeyi yaptirdim ama haftasonu diye doktoru aramadim
sonuclarimi yazsam bi bakarmisin acaba?

hoşbuldum canlarım.
fundacım bu isim işi bi enteresan olmuş bencede belki benim karakterimden kaynaklanıyo olabilir işime kimsenin karışmasından hoşlanmam.babamda olsa annemde olsa bi başkası da olsa değişmez bu durum.belki koydukları ismi beğenmiceksin mecburmusun kendi canına ait olan bi kararı başkasının vermesine.bence eşini kırmadan aç ve konuş bu konuyu.ben 10 yaşından beri desem yalan olmaz kız ismi vardı aklımda bana koycaklarmış bu ismi babam istememiş benzer bişe koymuş ona karar vermiştik eşimde erkek olursa yağız istiyodu bnde çok beğendiğim için olur diyodum taa çıktığımız zamanlarda karar vermiştik.kimseye bişe danışmadık hoş kimsede bize karışmadı.yerinde olsam ismi duyarım hoşuma giderse okey veririm ama sırf onların dediği olsun diye değil gönülleri olur tabi böyle olunca ama beğenmezsem kesinlikle kabul etmem.çok mu katı fikirliyim

funah beğenmezsen koyma derim ben veya kesinlikle bir 2. isim uydur yanına gerçi o zamanda kendi verdiği isimle duymak isteler.

yok kız ne hamaratı :) kurtlu diyelim biz ona :) düşüyor tatlım tansiyonumm
tamamlanmayınca hep aklıma takılıyodu ben de bi an önce bitsin dedim işte
güzel kızının cicileri hayırlı olsun deniziiimm sağlıkla giysin yağmur hanımm..

oh oh :) maşallah hazırlıklar tamamlanıyorr.. sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah tatlımm..

bende kasımın ilk haftası inşallah :)) öyle geçiyor içimden sempatiksalakcinni
canım benim tansiyonum yazın çıkmıştı yolculuk fln baya yormuştu beni.. tansiyonum düşüp duruyordu da şimdi normaliz,kontrol altında tutuyoruz sürekli. çıkmadı tatlım hiç

aclik kan sekeri= 81
tokluk 1.saat = 167
tokluk 2. saat = 153
tokluk 3.saat = 158

çok güzel canım yaa. bence bir sorun yok gibi.. bakalım doktorun ne diyecek.. son saat biraz yüksek gibi ama sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.. çok dengeli gitmiş

çok güzel canım yaa. bence bir sorun yok gibi.. bakalım doktorun ne diyecek.. son saat biraz yüksek gibi ama sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.. çok dengeli gitmiş

3. saat 145in altina dusmesi gerekiyodu sanirim
normal degerlerden anladigim kadariyla
neyse icim rahatladi sende oyle diyince
bide doktorla goruselim bakalim
zaten bu hafta yeni bi doktora gidecegim
belki bilirsin calislarda berra onsoy gidemez diye bir doktor
gulluoglunun orda
tavsiye ettiler bakalim
oda olmazsa meltem hanima gidicem hizmet hastanesinde:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…