insallah aysecim ya
simdiye kadar sorunsuz gecti hamileligim
su andan sonrada sorun cikmasa bariboshayallersmile
sen bebek sekerimi yapiyosun bakiym?
hazirliklar nasil gidiyo?
kızlaaarrr geldimmm...
gün içinde yazdıklarınızı okucam birazdan..
alışveriş yaptık baya.yatağımızı aldık, biz de park yatak aldık.kraftınkini.240a indiler en son.her yerde 290dı.
biberon, göğüs pedi, emzik, ıslak mendil ihtiyaçlarımızı da aldık.
ama en keyiflisi bebek şekeri için birşey beğendik sonunda.tavşancıklı süs 60 tane aldım.kendim kurdele yapıcam onlara.bitmiş halini koyarım, çok cici oldu bence.herşeyi dahil 60liraya mal oldu
orays Maşallah bebeğine demekki Bayram bebeği olacak seninki muhtemelen
selam hanımlar uzun bi aradan sonra ben geldim
bizim bebiş sat a göre 2 hafta önden gidiyor yani 34 haftalık
haftaya dr a gidicez bizim herşey tamam
ufak tefek alıcaklarım kaldı
doğum kasımda olucak bu gidişle çantamda hazır
dr 17 kasım dedi normal doğum olucakmış inş
Benimde tahmini doğum tarihim 8 Aralık doktorum eski sezeryanlıları 1 hafta erken aldığını söyledi yani 1 Aralık gibi alır düşünüyorum tabi erken doğum tehlikem var o zamana kadar sabrederse bebişim
3 Aralıkta benim doğum günüm :)
Güle güle kullanın canım aldıklarınızı bebek şekerini bekliyoruz bizde fikir olur
ayy ne guzel aysecim ya!benimki de su tansiyon illeti cıkmadan önce gayet sorunsuzdu tatlım da sonuna geldik umarım daha bi sorun cıkmazz
eveeett duru kızımın sekerlerini yapıyorum teyzesiii :)) biz hepsini tamamladık odamızı da yaptıkk bebek şekerleriyle uğrasıyoruz iştee o da bitince tek eksik duru olucak:asigim:
sen bizim odamızı görmedin dimiii pelinciimm :)) albümüzdee..
hayırlı olsun tatlım güle güle kullan...kızlaaarrr geldimmm...
alışveriş yaptık baya.yatağımızı aldık, biz de park yatak aldık.kraftınkini.240a indiler en son.her yerde 290dı.
ama en keyiflisi bebek şekeri için birşey beğendik sonunda.tavşancıklı süs 60 tane aldım.kendim kurdele yapıcam onlara.bitmiş halini koyarım, çok cici oldu bence.herşeyi dahil 60liraya mal oldu
aman dikkate et kuzum ya,hemen c vit meyve felan tüket,dinlen yoksa cok kotu oluyo...kısslar iyi akşamlar, bütün gün boyacı vardı uğraştık durduk yarında son inş. biticek ....camlarda açıktı ve ben grip oldum zaten bi kırgınlık vardı üzerimde şimdide hapşurup duruyorumm :2:
sizler iyisinizdir umarım geçmişi okumadım daha ...
aman dikkate et kuzum ya,hemen c vit meyve felan tüket,dinlen yoksa cok kotu oluyo...
minoset aldım bi tane canımcım ..
funah hayırlı olsun aldıkların fotoları merakla bekliyoruss
ya kıslar markafoniden kom pijama sabahlık almıştım fakat pijama çok küçük geldi m beden ama sanki xs gibi iadeyle uğraşcam şimdide üffftt.... allahtan sabahlık tam oldu çokta beğenmiştim oysa ki :sinifsinif:
ayy ne guzel aysecim ya!
bizde alisverisi bitirdik sayilir ay sonunda da odasi hazir olacak insallah
ama hala adina karar veremedik:asigim:
du bakiym geliym kiiiiiizzzzz
haberim yoktukikaydirigubbakcemile3
dikkat et kendine canim c vitamini al barikısslar iyi akşamlar, bütün gün boyacı vardı uğraştık durduk yarında son inş. biticek ....camlarda açıktı ve ben grip oldum zaten bi kırgınlık vardı üzerimde şimdide hapşurup duruyorumm :2:
sizler iyisinizdir umarım geçmişi okumadım daha ...
seninkilerin de azı kalmış tatlımm
ben hepsini bitirdim sabırsızlanıyorum işte ne zaman gelicek diye :)) doğum çantam bile odada ortalıkta duruyor :))
peliin askolsun gonlunuz sevdeden yana daha niye kararsızım diyosuunn
kızlar biliyorsunuz benim oğlum olacak ama ben hastane için pembe vir sabahlık beğendim. Çok mu abes olur dersiniz?
Hiçte abes olmaz bende ilk kızımda birini mavi diğerini pembey almıştım sonuçta pembe anne rengi :)
Benimde tahmini doğum tarihim 8 Aralık doktorum eski sezeryanlıları 1 hafta erken aldığını söyledi yani 1 Aralık gibi alır düşünüyorum tabi erken doğum tehlikem var o zamana kadar sabrederse bebişim
3 Aralıkta benim doğum günüm :)
kızlaaarrr geldimmm...
benimki de su tansiyon illeti cıkmadan önce gayet sorunsuzdu tatlım da sonuna geldik umarım daha bi sorun cıkmazz
eveeett duru kızımın sekerlerini yapıyorum teyzesiii :)) biz hepsini tamamladık odamızı da yaptıkk bebek şekerleriyle uğrasıyoruz iştee o da bitince tek eksik duru olucak:asigim:
Bebekim evet meyveliler asitli. Sen sade soda al içine limon sık canım. Meyvelilerde magnezyum olduğunu sanmıyorum.
kızlarrr sonunda park yatağımız geldi kaydirigubbakcemile2 ilgilenenlere duyrulur ben çok beğendim 2 yaşına kadar çok rahat kullanılır kurulumunu tek başıma yaptım :hulya: ama içinden çıkan kağıtta hiç açıklayıcı değil bende internetten nasıl kurulduğunu izledim ve tek başıma kendim yaptımsempatiksalakcinni alacak olan arkadaşlara tavsiye ederim...
kızlar benim de kaç gündür sırtım çok fena ağrıo.. walla ağlicak gibi oluorum. eşim her gece masaj yapıo.. sırt üstü yatarsam geçer belki diorum öle de rahat edemiorum. uykumu da alamıorm. sizde de oluomu sırt ağrısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?