kızlar,
bugün babamızla çarşıya çıktık bir sürü şey aldık..şampuanı,bebe yağı,pişik kremi,emzirme önlüğü,göğüs pedi,ıslak mendil,emzik,birberon,mevlüt kıyafetini bile aldık..çook yorulduk ama çok zevkli bir alış verişti..
sol arka tarafım kalçam ağrıyor çok fena..ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum..inşallah geçer
ara ara geliyor gibi canım.. suyumda alt sınırın biraz altında çıktı. bu nedenle salı gününe kadar raporluyum.. salı günü iki ayrı perinatologla randevum var :)) kesişti bu defa kontroller:)) kontrollere göre ne yapacağımıza karar vereceğiz. belki o zaman antibiotik verirler.. ama çalışabilir kağıdı vermeyebilirler.. gönülleri izne çıkmamdan yanaydı en son..Cucu ve Gülsemediha bebişlerinizi görmüşsünüz gözünüz aydın!!
Tooba ben mi yanlış anladım yoksa gerçekten az az suyun mu geliyor? Bizim ebemiz demişti ki suyunuz gelipte doğum başlamazsa enfeksiyon riskine karşılık antibiyotik veriliyor. Allah yardımcın olsun kuzum, aman kalkma yat sen sürekli.
yaw niye istemiyosun.. ne güzel sınıf başkanımız olmuştun sen bizim.. devam et sen yawGünaydın Hanımlar,
Ben aşağıda ki mesajı bhk ya yolladım, sizlerinde bilginiz olsun.
Merhaba bhk,
Aralık anneleri listesini başka bir arkadaşa devretmek istiyorum, edit yapamıyorum, liste bu şekilde çok düzensiz olacak. Ben devam etmek istemiyorum.
Arkadaşlardan gönüllü olan varsa benim listemi kullanabilirler.
Teşekkürler, iyi geceler.
günaydın kızlarr geçmişe bakamadım size bi sıkıntımı sorucam ona göre doktora gidicem çünkü;
dünden önceki geceden beri gece soldan sağayada sağdan sola dönerken kasıklarım çok kötü ağrıyor kramp girmiş gibi bişey batıyor dün öyle kalktım sabah dimdik duramıyorum nerdeyse bebişimin kafası biraz ıkınsan doğurcakmışım gibi aşağıdaydı bütün dün böyle geçti
ve ayrıca o gece uykumda adet sancısıyla uyandım gün içinde 2-3 kere oldu
neyse dün gecede aynı, dönemiyorum çok kötü batıyor kasığımda bişey ve dün adet sancısı gibi sancılar 4-5 kere oldu ve ayaklarımı dümdüz uzatıp yatamıyorum başı çok aşağıda hissediyorum ayaklarımı uazatınca kasıyo,tuvalete kalkıcaktım sol kasığım bi batmaya başladı hiç biyere kımıldayamadım 2-3 dakika sonra yavaş yavaş kalkabildim
şuanda ara ara sağ ve sol kasığımda batmalar hissediyorum,bu dönemde yalancı sancılar olabilliyormuş ama bunlar normal şeylermi kestiremedik
eşimde sor arkadaşlarına olmazsa doktora gidelim dedi,ne yapsak bilemedik,gitsem belki doktor artık olur böle şeyler dicek yollucak,bidanışayım size dedim,
ben oyumu burxkan'dan yana kullanıyorum.. ama belli olmaz tabii :)) kasım'ın son haftası doğurcam ben:)) tabii o zamana kadar gelmeye kalkmazsa.. aralıkta babamızı askere yollayacağız çünkü.. kızını görmeden gitmesini istemiyorumpeliiiiiiiiiiiiiinnn!!! hosgeldinn tatlm naberr??
aynurcummm benden semadan veya tuğbadan haber bekleyiinn :))
yawrum ne zaman tansiyonun çıktı senin.. ben onu kaçırmışım bak.. aman ha çok dikkat.. en son kaç çıktı tansiyonun? idrar tahlili yaptırıyorsun değil mi sık sık? idrarda albümin çıktı mı hiç?benimki de su tansiyon illeti cıkmadan önce gayet sorunsuzdu tatlım da sonuna geldik umarım daha bi sorun cıkmazz
eveeett duru kızımın sekerlerini yapıyorum teyzesiii :)) biz hepsini tamamladık odamızı da yaptıkk bebek şekerleriyle uğrasıyoruz iştee o da bitince tek eksik duru olucak:asigim:
kulübe hoşgeldin :lepi:
son dönemin işaretleri bunlar sinemcim.. genellikle sol tarafta daha yoğunluklu oluyor.. için rahat etsin diye doktoruna danış tabii. ama hepimiz yaşyoruz bunu..için rahat olsun yine de
günaydın cnm ohhh güle güle kullanmak nasip olsun canım bende hallettim hepsini 1-2 minik şeyler kaldı işte çantamıda yaptım dün :))Güanydın kızlar.NAsılsınız ? Dün yoktum oğluşun alışverişlerini bitirdim.Ufak tefek bir iki bişey kalldı onlarda sorun değil :)
Bugün yıkıycam oğluşumun eşyalarını.
günaydın tatlım,2 gecedir soldan sağa dönerken çatı kısmında batma gibi sancılar yaşıyorum canım,oturup kalkarkende oluyo ve bebeğin başını çok aşağıda hissediyorum canım dik duramıyordum nerdeyse öle sancılar olunca,bende doğuruyorum sandım kaydirigubbakcemile3 acile gitçektim hemen valla dün burda arkadaşlar sölemeseydigunaydin annislera.s.
sporstar nooluyo solunda kuzum???
günaydın şekerler a.s. kimsecikler yokmu...
tekrar merhaba kızlar..yeni uyananlar günaydın.
ben ağlıyorum ve durduramıyroum kendimi.
kayınpederime dilimde tüy bitti söylemekten ismi bulun artık demekten, hala bakmıyorlar isim falan, eşim de ses çıkarmıyor.doğunca da isim konurmuş.heves etmem tuhaf mı suç mu ya..uysallığımı kaybedip yeter artık ben koyucam ismi diyesim var.
herkese günaydıııııın opuyorumnanaktan
ay neler konuşulmuş akşam bir bakayım dedim
dün topikte kimse yoktuu , nedeni belli oldu
cicileeeerrr alınmış, herkes alışverişteymiş.
oooohhh tüm aralık bebekleri ve güzel anneleri cicilerini güle güle kullansın inşallah.
bizde dün iş çıkışı anneannemizin aldığı hastane çıkışı nı değiştirmeye gittik (pek beğenmemiştik te)
çok güzel bir set beğendik, yanına da bir sürü ıvır zıvır. çook keyifliydi. eskiden kendime böyle deli gibi alışveriş yapardım ama artık herşey oğlumaaa :)
sporstar canım nasıl oldu ağrılar devam ediyor mu?
ben dün gece neredyse hiç uyuyamadım.
sağdan sola soldan sağa her dömnüşümde uyandım... çooook ağrıdı çatım çoook :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?