2010 Aralık Anneleri

ben de bugün iç çamaşırlarımı, çorapalrımı falan aldım.
ayyy kocaman atletelr falan aldım.
bakıyorum minicik m ler falan.
kendime bot yada bualilriem gzüel bi çizme alıcaktım rahat bişi
bulamdım. aslında buldum da büyük geldi.
neyse doktorumuza gidince buluruz belki bursada.
bizde kızımıza bi ayakkabı aldık.
ahhh cadı diyroum kendime alamadım bak sana aldık.

kızlar,
bugün babamızla çarşıya çıktık bir sürü şey aldık..şampuanı,bebe yağı,pişik kremi,emzirme önlüğü,göğüs pedi,ıslak mendil,emzik,birberon,mevlüt kıyafetini bile aldık..çook yorulduk ama çok zevkli bir alış verişti..
sol arka tarafım kalçam ağrıyor çok fena..ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum..inşallah geçer

tatlım hayırlı olsun ama çok yormuşsun heralde kendini fazla yorulmamaya dikkat et:CüvCüv:

ara ara geliyor gibi canım.. suyumda alt sınırın biraz altında çıktı. bu nedenle salı gününe kadar raporluyum.. salı günü iki ayrı perinatologla randevum var :)) kesişti bu defa kontroller:)) kontrollere göre ne yapacağımıza karar vereceğiz. belki o zaman antibiotik verirler.. ama çalışabilir kağıdı vermeyebilirler.. gönülleri izne çıkmamdan yanaydı en son..
yaw niye istemiyosun.. ne güzel sınıf başkanımız olmuştun sen bizim.. devam et sen yaw

kulübe hoşgeldin :lepi:

son dönemin işaretleri bunlar sinemcim.. genellikle sol tarafta daha yoğunluklu oluyor.. için rahat etsin diye doktoruna danış tabii. ama hepimiz yaşyoruz bunu..için rahat olsun yine de

peliiiiiiiiiiiiiinnn!!! hosgeldinn tatlm naberr??

aynurcummm benden semadan veya tuğbadan haber bekleyiinn :))
ben oyumu burxkan'dan yana kullanıyorum.. ama belli olmaz tabii :)) kasım'ın son haftası doğurcam ben:)) tabii o zamana kadar gelmeye kalkmazsa.. aralıkta babamızı askere yollayacağız çünkü.. kızını görmeden gitmesini istemiyorum
yawrum ne zaman tansiyonun çıktı senin.. ben onu kaçırmışım bak.. aman ha çok dikkat.. en son kaç çıktı tansiyonun? idrar tahlili yaptırıyorsun değil mi sık sık? idrarda albümin çıktı mı hiç?

Son düzenleme:
Kızlar iyi gecelerr. Yarın yani bugün pazar. Topik ıssız olur. Öptüm herkesleri...

günaydııınnn..kimsecikler yoookk..
gece tavuk gibi uyuyunca erkenden ee erken kalktık biz.babamız uyuyor, biz de birazdan yine ilişiriz yanına.
:asigim:

günaydın kızlarr,aman yine sabah sabah kalktımmm,şimdide uykum geldiii...

kulübe hoşgeldin :lepi:

son dönemin işaretleri bunlar sinemcim.. genellikle sol tarafta daha yoğunluklu oluyor.. için rahat etsin diye doktoruna danış tabii. ama hepimiz yaşyoruz bunu..için rahat olsun yine de

günaydın arkadaşlarrr

tubacım saol canım ya dünden beri içim rahatladı gerçekten,topiktede daha önce konuşulmuş bu ama kaçırmışım,çok kötü morallerim sıfırdı görsen,evet benimde solda yoğun oluyor,kontrolüm haftaya ozaman sorarım artık çoğumuzda oluyomuş zaten normal demekki cnm,saolun valla

Güanydın kızlar.NAsılsınız ? Dün yoktum oğluşun alışverişlerini bitirdim.Ufak tefek bir iki bişey kalldı onlarda sorun değil :)
Bugün yıkıycam oğluşumun eşyalarını.

Güanydın kızlar.NAsılsınız ? Dün yoktum oğluşun alışverişlerini bitirdim.Ufak tefek bir iki bişey kalldı onlarda sorun değil :)
Bugün yıkıycam oğluşumun eşyalarını.
günaydın cnm ohhh güle güle kullanmak nasip olsun canım bende hallettim hepsini 1-2 minik şeyler kaldı işte çantamıda yaptım dün :))
gunaydin annislera.s.
sporstar nooluyo solunda kuzum???
günaydın tatlım,2 gecedir soldan sağa dönerken çatı kısmında batma gibi sancılar yaşıyorum canım,oturup kalkarkende oluyo ve bebeğin başını çok aşağıda hissediyorum canım dik duramıyordum nerdeyse öle sancılar olunca,bende doğuruyorum sandım kaydirigubbakcemile3 acile gitçektim hemen valla dün burda arkadaşlar sölemeseydi
günaydın şekerler a.s. kimsecikler yokmu...

günaydın canım cumartesi pazar böle oluyo :)))

Günaydın güzel anneler
Bebeği olmayanlar uzun uzun uyuyun uykusuz geceler başlayacak benim kızım saat 7 oldumu ayakta öyle 9-10 a kadar yattığımı hiç bilmem.Bende kızımdan kalan kıyafetleri çıkardım yıkayacağım ama deterjan ve leke çıkarıcı almam lazım arabamızda tamirde dışarı çıkamıyorum.

herkese günaydıııııın opuyorumnanaktan

ay neler konuşulmuş akşam bir bakayım dedim
dün topikte kimse yoktuu , nedeni belli oldu

cicileeeerrr alınmış, herkes alışverişteymiş.

oooohhh tüm aralık bebekleri ve güzel anneleri cicilerini güle güle kullansın inşallah.

bizde dün iş çıkışı anneannemizin aldığı hastane çıkışı nı değiştirmeye gittik (pek beğenmemiştik te )
çok güzel bir set beğendik, yanına da bir sürü ıvır zıvır. çook keyifliydi. eskiden kendime böyle deli gibi alışveriş yapardım ama artık herşey oğlumaaa :)

sporstar canım nasıl oldu ağrılar devam ediyor mu?
ben dün gece neredyse hiç uyuyamadım.
sağdan sola soldan sağa her dömnüşümde uyandım... çooook ağrıdı çatım çoook :sinifsinif:

kontrolun ne zaman sporstarcim?
artik geceleri rahat uyunmuyo yahu benimde yanlarim agriyo geceleri
agriyla uyaniyorum ama gunduz bisey yokboshayallersmile

tekrar merhaba kızlar..yeni uyananlar günaydın.
ben ağlıyorum ve durduramıyroum kendimi.
kayınpederime dilimde tüy bitti söylemekten ismi bulun artık demekten, hala bakmıyorlar isim falan, eşim de ses çıkarmıyor.doğunca da isim konurmuş.heves etmem tuhaf mı suç mu ya..uysallığımı kaybedip yeter artık ben koyucam ismi diyesim var.

günaydın Funda cım, üzülme ama ben de üzüldüm şimdi.
bir kaç kere daha yazmıştın bu isim konusunu da tam anlayamamıştım sormak ta istemedim ama dayanamıycam .
neden kayınpederine bırakıyorsun kendi çoçuğunun ismini. senin ve eşin için en anlamlı, en özel, en güzel isim ne ise onu koyarsınız çocuğunuza.
neden sen başkasından isim koymasını bekliyorsun ve daha da önemlisi isim koymuyor diye bu kadar üzülüyorsun . gerçekten çok üzüldüm canım.
bunun için canını sıkmaya değmez. sen koy bebeğinin adını. en anamlısı bu. :1hug:

günaydın cnm

dün gece,önceki 2 gecenin yorgunluğuyla bi uyumuşum canım gece sola yatmıştım sabah uyandım aynı pozisyondayım kulağım nasıl ağrımış üstüne yatmaktan,kımıldamamışım bile ya,hiç dönmemişim canm ama sabah yataktan kalkarken hemen oldu aynısı böle bianda dik duramadım yine,demekki böle gitçek artık hep,ama gün içinde yok şuan

ayy aldıklarınızı güle güle sağlıklı günlerde kullanın canım

seyra canım sanada kolay gelsin ne güzel ama kardeşinin kıyafetlerini saklamışsın zaten kaç kere giyiliyorki ama yıkama ütüleme var yine bende hallettim hepsini bi 2. parti kıyafetleri yıkıyacağım biara onlarda hastaneyle ilgili değil o yüzden acele etmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…