hadi ya?! hayırlı olsun.. e sen öğretmenlik yapmıyormuydun? nasıl oldu?arada kafa ütülemek lazım pelincimm yoksa bosluyorlar :))
tubacımm yaklaşık bir ay oldu tasınalı da soyleyemedim sizlere
ben yatiyorum sekerler
iyi geceler hepinizeopuyorumnanaktan
hayırlı olsun şekerim.
şu cumhuriyet caddesi nersi.
ben pek bilmiyorum bursayı
bende ayın 15inde kontrol sonrası kapalı çarşıdaki bebek mağazalarına bakıcam
çok vardı orda.
bi d ebiçok özel hastanede kapıya asıyoar sanırım.
sen acıbadem d eyapmıyacakmısın.
orda da asaralr belki
canım kapalı çarşının alt tarafı oluyor zafer plazanın sırası..ama kapalı çarşıda da var özellikle bakırcılar çarşısında..acıbademde yapıcam doğumu ama orda asmıyorlar süs falan sana ait oluyor yani
yarin bizim evlilik yildonumumuz, yedi senemiz bitiyo, ne cok olmus evleneli, bugune kadar hep 2kisiydik, ve bu bizim basbasa son yildonumumuz seneye insallah daha zevkli olacak cunki sevgimiz en guzel meyvesi oglusumuzda bizimle olacakzemuszemus
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım nice senelere
Kızlar bizim aile dostumuz jinekolog bir bayan var. Şimdi siyasetle uğraştığı için bıraktı işini. Sabah bir kahvaltılı toplantıda söledim tek tek şikayetlerimi, sağolsun cevapladı. Haftada 3 gün balık yemeye bakmamı, sebze meyve tüketimi, kuru baklagil tüketmemi, süt ve yoğurdu gece yatarken değil sabah 11 gibi bisküvi ve süt akşam 5 de aynı şekilde içmemi söyledi. gece içilen süt yada yenilen yoğurt gaz yapıp midemizi yakıyormuş. Reny dyo kullanıyorum dedim gaviskon kullan dedi diğeri böbrekte kum yaparmış. öünlerini 5 öğün yapmamı, hamur ve tatlıdan uzak durmamı istedi.kahvaltıda olan böreği bile zacık yedirdi yemeyeceksin dedi :) bu arada yarın şeker yüklemem var hadi bakalım hayırlısı. Paylaşmak istedim...
paylaştığın için teşekkür ederiz canım sağol
Tebrik ederim canım. Demek bir ortak noktamız var. Bizimde evlilik yıldönümümüz. Ama ilki. Yani henüz 1. yılımızı doldurduk. Allah hepimize eşlerimiz ve çocuklarımızla sağlıklı nice yıllar nasip etsin..
pelincim sizin de evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice senelere
3 gun aradan sonra gunaydın kızlar hepinize iyi haftalar
sana da iyi haftalar canım
günaydın kızlar a.s. gerçi ben daha uyanamadım ama
günaydın...ben uyandım işteyim malesef..
günaydın annecikler; üç gün aradan sonra tekrar aranıza koştum, sizinle değildim ama dolu dolu bir üç gün geçirdim:))
cuma günü doktoruma gittim, tosunum tosun gibi, ama hala dönmemiş, anası gibi başının dikine gidiyor anlaşılan, doktor suyun iyi döner daha dedi, inş, öyle olur, son zamanlarda da bir hareketli bir çırpınıyor ki, acaba dönmeye çalışıyor da beceremiyor mu yavrum...
vee beni en mutlu eden konu daha önce bahsetmiştim sağ bacağımda hamilelikten kaynaklanan siyatik vardı, baya ileri aşaması idi hemde, şükür geçiyor artık ağrı olsada eskisi kadar değil, en azından eskisi kadar topallamıyorum...
tabi bacağımın ağrımamasını fırsat bilip cumartesi günü kendimi eminönü sokaklarına atıverdim, bebeişimin herbişeyini aldım, neler aldığımı bilahare paylaşırım inş, haftaya da haşimişcana gidip bebek arabası falan bakayım diyorum.
ve bebişimin şekerlerini de hazırladım, hemde fazlasıyla uyguna getirerek, şekercilerde beğendiğim biberonlu bir model vardı, tanesini bir bucuk , bir sekizyüz falan diyorlardı, emin önünde biberonları buldum, paketi 7 milyon ve pakette 12 tane var, evdede nikahımdan artan nikah şekerlerim vardı onların arkasındaki mıknatıslı tülleri çıkartıp biberonlara yapıştırdım, içlerine de badem şekeri dolduracağım , bitmiş halini de sizlerle bilahare paylaşırım,
ay çok heycan verici işler bunlar ya, artık sürekli buhazırlıkları düşünür oldum...
ooh hakkaten dolu dolu geçirmişsin hafta sonunu şimdiden ellerine sağlık ciciler için..aldıklarını da güle güle giysin bebiş inşallah
geçmiş okuyayım dedim ama beceremedim.bizde ani bir kararla 3 gun izinliydik teyzişkoları.bende bunu fırsat bilerek biraz gezineyim piyasıyı yoklayayım dedim..ama benn sadece bi kaç parça bişey alabildim.çok fazla alamadım bide okadar gezdim yani ama aldım sonunda bişeyler.6lı zıbın bikaç içlik.patik,kadife tulum aldım hastane cıkısı beğenemedim.cuma ve cumartesi tek başıma gezdim.pazr gunu de gezdiğim o yerleri tekrar babamızla gezdik.ay içim rahatladıı yaaa..eşim gorduu aklı başıan gelir herhlade...ama isim konusunda olduğu gibi bu alınacaklar konusundada hemfikir olamadık.gezeceğimzi yerleri gezdik sıra almaya geldi.sanrıım park yatak alıcaz.oda takımlarını gorunce oda beğendi belki oda takımıda alırız.ama genc odası seklinde 3 kapılı dolap,karyola,şifonyer,komidin.pc masası kitaplıklı ve kırmızı renk nasıl olsa yaklaşık 1 sene kadar olmasa bile bizimle yatacağı için genc odası daha mantıklı geldi ....ama hala bekliyoruz.aldımı hepsi bir alınacak galiba...ay ama cok eğlenceli seylermiş..bi an once başlasak yahu...neyse aldıklarım az ama eklerim bakalım beğenecekmisiniz bu arada grip oldum malesef..yarın eve tadilat için usta gelecek..bende evde yokum aklım orda ...bideee bişey oğrendim canım sıkıldı içinizde bilen muhakkak vardır..işsizlik parası alırken eşimizin sigortasından faydalanamıyormuşuz oylemii....ben işler iyice çıkmaza girdi...hafta sonu popomuzunn üstüne oturmadığımız için acayip yorgunum kızlar anlatamam...
kızlar son kontrolümde doktor bu kız çok yaramaz annesi,kordonunu boynuna iki kez dolamış,.4-5 saat aralıksız hareket hissetmezsen hemen bana ulaş dedi... ödüm koptu ,üstelik bunun için bi müdahale yapılamıyomuş,normal doğumda sıkıntı ama biz kan sulandırıcı iğne kullandığımız için sezeryan düşünücez kafana çok takma dedi... tabi kolaysa ...
böyle bişey duydunuzmu?
netten araştırdım ama bişey bulamadım çok tedirginim,annem de rahatlatmaya çalışıyo ama düşüklerden sonra aşılamayla geliyo bebeğim ve korkuyorum...beni anlarsınız nolur yardım...
Aynısını neredeyse bir aydır ben de yaşıyorummBacaklarımın arasına çok kalın yastık koyuyorum uyurken biraz daha rahat oluyor ama işte yine de gece sağdan sola soldan sağa dönmek işkencesenağlama
Geçmiş olsun cnm dikkat et kendine bol C vitamini :)kısslar iyi akşamlar, bütün gün boyacı vardı uğraştık durduk yarında son inş. biticek ....camlarda açıktı ve ben grip oldum zaten bi kırgınlık vardı üzerimde şimdide hapşurup duruyorumm :2:
sizler iyisinizdir umarım geçmişi okumadım daha ...
ben oyumu burxkan'dan yana kullanıyorum.. ama belli olmaz tabii :)) kasım'ın son haftası doğurcam ben:)) tabii o zamana kadar gelmeye kalkmazsa.. aralıkta babamızı askere yollayacağız çünkü.. kızını görmeden gitmesini istemiyorum
günaydın annecikler; üç gün aradan sonra tekrar aranıza koştum, sizinle değildim ama dolu dolu bir üç gün geçirdim:))
cuma günü doktoruma gittim, tosunum tosun gibi, ama hala dönmemiş, anası gibi başının dikine gidiyor anlaşılan, doktor suyun iyi döner daha dedi, inş, öyle olur, son zamanlarda da bir hareketli bir çırpınıyor ki, acaba dönmeye çalışıyor da beceremiyor mu yavrum...
vee beni en mutlu eden konu daha önce bahsetmiştim sağ bacağımda hamilelikten kaynaklanan siyatik vardı, baya ileri aşaması idi hemde, şükür geçiyor artık ağrı olsada eskisi kadar değil, en azından eskisi kadar topallamıyorum...
tabi bacağımın ağrımamasını fırsat bilip cumartesi günü kendimi eminönü sokaklarına atıverdim, bebeişimin herbişeyini aldım, neler aldığımı bilahare paylaşırım inş, haftaya da haşimişcana gidip bebek arabası falan bakayım diyorum.
ve bebişimin şekerlerini de hazırladım, hemde fazlasıyla uyguna getirerek, şekercilerde beğendiğim biberonlu bir model vardı, tanesini bir bucuk , bir sekizyüz falan diyorlardı, emin önünde biberonları buldum, paketi 7 milyon ve pakette 12 tane var, evdede nikahımdan artan nikah şekerlerim vardı onların arkasındaki mıknatıslı tülleri çıkartıp biberonlara yapıştırdım, içlerine de badem şekeri dolduracağım , bitmiş halini de sizlerle bilahare paylaşırım,
ay çok heycan verici işler bunlar ya, artık sürekli buhazırlıkları düşünür oldum...
gunaydın kızlar uzun bi aradan sonra bebişimi gordum masallah 1399 gr olmus.. gobegimdeki acı da bebişin hareketlerindemis ! bu arada minigim dönmüş.. 6 haftada 5 kilo almısım alkisalkisalkis haftasına gore 1 hafta ondeyiz.. böle işte sizde ne war ne yok nasılsınız bakalım
günaydın bayanlar... nasılsınız? burxkan hayatım sen daha izne ayrılmadınmı canım
benim bildiğim kadarıyla işsizlik maaşı aldığın sürece sağlıktanda yararlana biliyorsun,
nettede şöyle bir göz gezdirdim; "İşsiz kalınınca sağlıktan faydalanabilir misiniz?
Sigortalı işsizler işsizlik maaşı alırken sağlık hizmetlerinden faydalanabiliyorlar. Bunun nedeni ise işsizlik maaşı aldığınız süre içerisinde İŞKUR sizin adınıza Sosyal Güvenlik Kurumu’na Genel Sağlık Sigortası primlerini ödüyor. Bu primler ödendiği için işsiz kalan kişinin kendisine, eşine ve çocuğuna sağlık hizmetlerinden faydalanması kısıtlanmıyor. Ancak 100 gün sağlık hizmetlerinden faydalanabiliyor. Bunu uzatmak için ise işsiz kişi Sosyal Güvenlik Kurumuna giderek İŞKUR’dan işsizlik maaşını aldığını ve bu nedenle sağlık hizmetlerinden faydalanması gerektiğini belirterek Sosyal Güvenlik Kurumu işsiz kişinin sağlık hizmetlerinden faydalanması için tekrardan aktifleştiriyor. Bu aktifleştirme işsizlik maaşının bağlanma süresi yani 6 ay, 8 ay ve 10 ay boyunca devam ediy" diyor.
günaydınlar,
canım ben de kocaman bi yastıkla yatıyodum taa ki eşim isyan edene kadar. yine mi aramızda bu yastık diye sitem edip durmaya başlayınca kıyamadım, attım yastığı. şimdi eşime dayanıyorum yatarken:) hiç şikayetçi değil bu durumdan...
bu arada bakıyorum da herkes son hız alışverişte. hatta çoğunuz tamamlamış bile... biz de bu haftasonu başladık bişeyler almaya. geçen hafta da büyük oğlumun eskilerini çıkarıp eleme, yıkama, yerleştirme işlemini yapmıştım zaten. çok bi eksiğimiz kalmadı. bebek şekeri için malzeme aldım ve yapmaya başladım. bikaç tane tamamlayınca gösteririm size de. ayrıca oğullarımın odasına halı örmeye karar verdim. zaten ortada az bi alan kaldı halı serecek.odamıza uygun renklerde sakallı ip aldım. tetris desenli bi halıcık örmeyi planlıyorum. temizliği de kolay olur. at makineye, yıka... geriye bakım malzemeleri ile araba ve anakucağı kalıyo. arabayı da belirledim sayılır aslında. kraft matrix dlx 2010 (2'li olan) almaya karar verdim. fikri olan varsa sevinirim...
massallah melegine canimmmgunaydın kızlar uzun bi aradan sonra bebişimi gordum masallah 1399 gr olmus.. gobegimdeki acı da bebişin hareketlerindemis ! bu arada minigim dönmüş.. 6 haftada 5 kilo almısım alkisalkisalkis haftasına gore 1 hafta ondeyiz.. böle işte sizde ne war ne yok nasılsınız bakalım
canim iyi yapmissin,fikir almissindir,artik yavas yavas alirsin herseyini..aldiklarinda hayirli olsun,güle güle giysin meleginnngeçmiş okuyayım dedim ama beceremedim.bizde ani bir kararla 3 gun izinliydik teyzişkoları.bende bunu fırsat bilerek biraz gezineyim piyasıyı yoklayayım dedim..ama benn sadece bi kaç parça bişey alabildim.çok fazla alamadım bide okadar gezdim yani ama aldım sonunda bişeyler.6lı zıbın bikaç içlik.patik,kadife tulum aldım hastane cıkısı beğenemedim.cuma ve cumartesi tek başıma gezdim.pazr gunu de gezdiğim o yerleri tekrar babamızla gezdik.ay içim rahatladıı yaaa..eşim gorduu aklı başıan gelir herhlade...ama isim konusunda olduğu gibi bu alınacaklar konusundada hemfikir olamadık.gezeceğimzi yerleri gezdik sıra almaya geldi.sanrıım park yatak alıcaz.oda takımlarını gorunce oda beğendi belki oda takımıda alırız.ama genc odası seklinde 3 kapılı dolap,karyola,şifonyer,komidin.pc masası kitaplıklı ve kırmızı renk nasıl olsa yaklaşık 1 sene kadar olmasa bile bizimle yatacağı için genc odası daha mantıklı geldi ....ama hala bekliyoruz.aldımı hepsi bir alınacak galiba...ay ama cok eğlenceli seylermiş..bi an once başlasak yahu...neyse aldıklarım az ama eklerim bakalım beğenecekmisiniz bu arada grip oldum malesef..yarın eve tadilat için usta gelecek..bende evde yokum aklım orda ...bideee bişey oğrendim canım sıkıldı içinizde bilen muhakkak vardır..işsizlik parası alırken eşimizin sigortasından faydalanamıyormuşuz oylemii....ben işler iyice çıkmaza girdi...hafta sonu popomuzunn üstüne oturmadığımız için acayip yorgunum kızlar anlatamam...
canim massallah melegine,daha döner annesii,coook zaman var önümüzde..günaydın annecikler; üç gün aradan sonra tekrar aranıza koştum, sizinle değildim ama dolu dolu bir üç gün geçirdim:))
tatlim sagol tavsiyeler icin..insallah seker sonucun iyi cikar tatlim:Saruboceq:Kızlar bizim aile dostumuz jinekolog bir bayan var. Şimdi siyasetle uğraştığı için bıraktı işini. Sabah bir kahvaltılı toplantıda söledim tek tek şikayetlerimi, sağolsun cevapladı. Haftada 3 gün balık yemeye bakmamı, sebze meyve tüketimi, kuru baklagil tüketmemi, süt ve yoğurdu gece yatarken değil sabah 11 gibi bisküvi ve süt akşam 5 de aynı şekilde içmemi söyledi. gece içilen süt yada yenilen yoğurt gaz yapıp midemizi yakıyormuş. Reny dyo kullanıyorum dedim gaviskon kullan dedi diğeri böbrekte kum yaparmış. öünlerini 5 öğün yapmamı, hamur ve tatlıdan uzak durmamı istedi.kahvaltıda olan böreği bile zacık yedirdi yemeyeceksin dedi :) bu arada yarın şeker yüklemem var hadi bakalım hayırlısı. Paylaşmak istedim...
Günaydınnn hanımmlar,
Haftasonu çok yorulduk eşimle, oğluşun odası boyandı lambası takıldı eşyalarını bekliyoruz bakalım hayırlısıyla onlarda gelecek, havalandırılacak. Sonra eşyaları yıkanacak ütülenecek daha çoookkk vaaarrboshayallersmile
kaydirigubbakcemile3 Ben aramıza değilde sadece bacaklarımın arasına koyuyorum yastığı o şekilde de isyan etmiyor kocacım yani kaydirigubbakcemile3
Bende makinede yıkanabilen bir kilim arıyorum oğluşun odasına, sen nasıl bişey yapacaksın internette fotoğrafı falan var mı ki acaba:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?