2010 Aralık Anneleri

herkeseee merhabaaaaa

geçmişe biraz baktım. oohhh ne güzel hafta sonu durgunluğundan sonra
topik bayağı kalabalıklaşmış

canım bebişine maşşaallaaaah . aldıklarını paylaş bizimle mutlaka.
özellikle şekerlerini çok merak ettim. ellerine sağlık valla bravo ne çok iş halletmişsin .

güle güle kullanın canım cicilerinizi. mobilyayı da odayı da halledersiniz.
aynen dediğin gibi önce bakıyorsun bakıyorsun
en son hepsini bir kere de alıyorsun

yasemencim maşallaaah bebişine ve sana. bu altı hafta ikinize de yaramışne güzel .

canım en kısa zamanda odanızda gelir inşallah. havalandırma aşamasıfda bayağı sürüyor.
biz de iki haftadır havalandırıyoruz. artık yeter dedim valla. temizlikçi gelecek şimdi. bir güzel temizlensinde bende cicilerimizi yıkayıp ütüleyip yerleştireyim diyorum artık. sabırsızlanıyorum. çooook işimiz var daha çooook boshayallersmile

yastık konusunda da benim kocam, garibim hiç şikayet etmiyor. benim yastıklarımdan ona yer kalmıyor yatakta gene de gık demiyor valla kaydirigubbakcemile3

dükkanın adını hatırlamıyorum ama mısır çarşısından çıkıp mahmutpaşa yokuşuna doğru çıkarken (havuzlu hana gelmeden sağda nikah şekeri bebek şekeri vs. malzemeleri satan bir yer vardı ordan aldım. oldukça bol seçenek vardı ordan seçmekte zorlanıyorsun hatta..

ben de sadece bacaklarımın arasına koyuyodum ama bacakları böyle öne doğru atıyosun ya aramıza geliyo ister istemez. ona bile dayanamadı. bana yaklaşamıyomuş...keyfi bilir atıyorum şimdi bacağımı üstüne, ohh rahatım:)

canım aşağıdaki resmi beğenmiştim ama çocuk odasına uygun olsun diye kendim bi desen çizdim. önce puzzle şeklinde yapmıştım ama pek anlaşılır olmadı. ben de tetris desenlerinden bi şekil oluşturdum. 3 renkli yapıcam, odamız yeşildi halımız da krem fıstık yeşil ve asker yeşili olacak. umarım tasarladığım ve hayal ettiğim kadar güzel olur...

Eklentiler

• $halı.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 30
cucum ıtırekim sağolun kızlar.cucum geçmişolsun canım...dun akşam bende oyleydim nefessizlikden gidiyodum azkalsın.ama dediğin gibi kurmuşdu nefes yollarım .şimdide grip oldum aksi gibi.hapşurmaya korkuyourm kasık ağrımdan..

inşallah istediğin gibi olur canım.şimdiden guzel gunlerde kullanın inş..

Merhaba kızlar bu ne kalabalık böyle yahu....
Maşallah herkes iyi sanırım ama gripler var aralarda benimde burun akıntım var hafif ama çok şükür iyiyim...

Merhaba Hanımlar,
Ben aşağıda ki mesajı bhk ya yolladım, sizlerinde bilginiz olsun.

Merhaba bhk,
Aralık anneleri listesini başka bir arkadaşa devretmek istiyorum, edit yapamıyorum, liste bu şekilde çok düzensiz olacak. Ben devam etmek istemiyorum.
Arkadaşlardan gönüllü olan varsa benim listemi kullanabilirler.
Teşekkürler, iyi geceler.

Sende poponu dön arkadan sarılsın sempatiksalakcinni
Ben öyle yapıyorum

Günaydın kızlar hepinize

Maşallah canım uzun bir aradan aonra gördün bebişini gözün aydın canım.

Günaydinnn kizlar nasilsiniz?yeni uyandim valla,ohh..
ama gece nefes alamadigimi hissedip bi kalktim ki burnum feci kaniyordu..ugrastirdi epey..ev sicakti,agzim burnum hep kurumus maalesef,ona bagladim..
sizler nasilsiniz?

CAnım geçmiş olsun.Hamilelikte burun kanamsına normal diyorlar gerçi ama bir daha olmaz inşallah.

Bende gittim vitaminimi yazdırdım.Bugün sol kasık bacak ağrısıyla kalktım nedendir bilmem.Biraz yürüdüm geçti.Hafif var hala.GErçi artık ağrılara alışmak lazım galiba kaydirigubbakcemile3

naber kızlarrrrrrrrrrrrrrr
aaaaaaaa nekadar kalabalığız.
bugece hiç uyuyamadım.
sağa ve özelikle sola yatmaktan kulaklarım acıdı artık üstüne yamaktan.
ve sağdan ssola dönerken arrtık iyice zorlanmaya başladık.
lopppppp diye yığılıo bitarafa sanki tsunum.
biraz sırtüstü yatıyorum. sanki ozman da hemen uyanıyo. başlıyo hareketlenmeye
onu uyandırıp rahatsız etmiyeyim diye öle de yatamıyorum
artık çok zorlanıyorum yatmakta.
zaten tuvalete çıkma da cabası.
bzie uyku yok heralde artık

ya kızlar bişey sorcam kafama takılıyo baenim göğüslerim hiç büyümedi süt olmazmı yoksa son zaman mı büyür.ya sütüm gelmezse:sinifsinif:

sagol canim,evet kuruyor solunum yollari..bendede arada bir akinti basliyor ama hemen geciyor,sanirim asidan dolayi yakalayamadi beni cok sükür..
kasiklarin mi agriyor?

ayrıca nihadecim 100 mesaj dolmadan resim eklenmiyo yanlış hatırlamıyorsam onada dikkat et boşuna uğraşma bol bol mesaj yolla.

Son düzenleme:
Sende poponu dön arkadan sarılsın sempatiksalakcinni
Ben öyle yapıyorum

sempatiksalakcinni bende hep ölee yatarım gerçi bizimki yaklaşamıyor bana korkuyor çarpar ederim diye biz iki deli yatan olunca sırnaşık şey birimiz bir uçta birimiz bir uçta sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3 desene yastık yerine adamı kullanıyorum diyekaydirigubbakcemile3
Eminim çok güzel olur, bu ipin adı ne peki? Alsak ne diye alacağız, bende mi yapsam acabaa:hulya:

Geçmiş olsun cucumm, tansiyonuna baktın mı peki? Kaloriferlerin yanına su tası asmak gerekbilmiyorumkismile

Elhamdülillah, odamız hazır değilde işte ortaya bişeyler çıkmaya başladı ufaktan:lepi: Aslında her işi kociş yaptı ama ona yardım edeceğim diye yoruldum

Merhaba,
İki üç hafta havalandırılacakmış yaaa, bende sabredemeyebilirim. Havalarda soğudu yaaa, keşke daha önce mi alsaydık dedik bu soğuklarda nasıl havalandıracaksakbilmiyorumkismile
Ayy gelsin size de temizlikçiniz, en güzel kısmıda cicilerini yerleştirmek olacak herhaldekaydirigubbakcemile5
Çookkk iş var yapılacak çoookkkk..

Merhaba kızlar bu ne kalabalık böyle yahu....
Maşallah herkes iyi sanırım ama gripler var aralarda benimde burun akıntım var hafif ama çok şükür iyiyim...

Merhaba mavrulam, geçmiş olsun aman dikkat et :sinifsinif:

ya kızlar bişey sorcam kafama takılıyo baenim göğüslerim hiç büyümedi süt olmazmı yoksa son zaman mı büyür.ya sütüm gelmezse:sinifsinif:

Canım herkesin şişecek diye birşey yok...
Asıl son zamanlarda büyüyormuşşş

sempatiksalakcinni bende hep ölee yatarım gerçi bizimki yaklaşamıyor bana korkuyor çarpar ederim diye biz iki deli yatan olunca sırnaşık şey birimiz bir uçta birimiz bir uçta sempatiksalakcinni

Benimki de korkuyor ama yaz boyu sıcaktan sarılamadık şimdi de göbekten
En güzeli arkadan sarılmak valla hem tehlikesiz :kedi:

Merhaba mavrulam, geçmiş olsun aman dikkat et :sinifsinif:

Sağol canım

yarin bizim evlilik yildonumumuz, yedi senemiz bitiyo, ne cok olmus evleneli, bugune kadar hep 2kisiydik, ve bu bizim basbasa son yildonumumuz seneye insallah daha zevkli olacak cunki sevgimiz en guzel meyvesi oglusumuzda bizimle olacakzemuszemus

canım tebrikler şimdiden.
evet bu yıl en güzel hediyeyle kutluyosunuz evlilik yıldönümünüzü.

maşallah canım bebişine.
hazırlıklar da bitmiş ne gzüel.
gzüel günlerde kullnın herşeyinizi.

vay kararsız hatunum vay.
eee bu da iyidir en azından başlamışsın bi eyrinden.
artık devamı gelir.
güle güle kullnın cicielrinizi.

maşallah canım bebişine. sana da tabi.
sen d enerdeyse haftada 1 kilo almışsın. ohhh yarasın.
ben d eaynı haftada gidicem
bakalım benimki nasıl. seninki bi fikir vermiş oldu bana

hımmmm benim dediğim yerler yani.
işte biraz bi yer biliyorum ama adını bilmiyorum.
ben d ebakıcam oralaara
bebeler sarrayı falan var
inşallah istediğim gibi bişi bulurum.

kızlar bu kordon dolanmasını çok kafama takıyorum ...size tavsiyem hani uyurken sağdan sola dönüyoruz ya dönmeden oturur pozisyon alın öyle dönün... ayrıca sırt üstü uyumayın yan uyuyun

ayyyyy böle şeyelri aklımıza getirip korkutmıyalım kendimizi.
şimdi onuda kafaya takarız.
Allahım koru yavrualrımızı.

canım bu editi bi koyuyoar bi siliyolar .
sana da zor oluyo tabi.

cucum burnun mu kanadı. geçmiş olsun tatlım.
niye böle bişi olduki acaba.
arayıp sorsana doktoruna.

bizde yatarken araya yastık koyuyoruz.
eşim korkuyo çarparsam diye.
amannn dikkat edelim.
bi tarafta aramızdaki yastık
diğer tarafta bacağımın arasına koyduğum yastıkkk
iki yandan sarılmış durumdayım yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…