herkeseee merhabaaaaa
geçmişe biraz baktım. oohhh ne güzel hafta sonu durgunluğundan sonra
topik bayağı kalabalıklaşmış
canım bebişine maşşaallaaaah . aldıklarını paylaş bizimle mutlaka.
özellikle şekerlerini çok merak ettim. ellerine sağlık valla bravo ne çok iş halletmişsin .
güle güle kullanın canım cicilerinizi. mobilyayı da odayı da halledersiniz.
aynen dediğin gibi önce bakıyorsun bakıyorsun
en son hepsini bir kere de alıyorsun
yasemencim maşallaaah bebişine ve sana. bu altı hafta ikinize de yaramışne güzel .
canım en kısa zamanda odanızda gelir inşallah. havalandırma aşamasıfda bayağı sürüyor.
biz de iki haftadır havalandırıyoruz. artık yeter dedim valla. temizlikçi gelecek şimdi. bir güzel temizlensinde bende cicilerimizi yıkayıp ütüleyip yerleştireyim diyorum artık. sabırsızlanıyorum. çooook işimiz var daha çooook boshayallersmile
yastık konusunda da benim kocam, garibim hiç şikayet etmiyor. benim yastıklarımdan ona yer kalmıyor yatakta gene de gık demiyor valla kaydirigubbakcemile3
geçmişe biraz baktım. oohhh ne güzel hafta sonu durgunluğundan sonra
topik bayağı kalabalıklaşmış
günaydın annecikler; üç gün aradan sonra tekrar aranıza koştum, sizinle değildim ama dolu dolu bir üç gün geçirdim:))
cuma günü doktoruma gittim, tosunum tosun gibi, ama hala dönmemiş, anası gibi başının dikine gidiyor anlaşılan, doktor suyun iyi döner daha dedi, inş, öyle olur, son zamanlarda da bir hareketli bir çırpınıyor ki, acaba dönmeye çalışıyor da beceremiyor mu yavrum...
vee beni en mutlu eden konu daha önce bahsetmiştim sağ bacağımda hamilelikten kaynaklanan siyatik vardı, baya ileri aşaması idi hemde, şükür geçiyor artık ağrı olsada eskisi kadar değil, en azından eskisi kadar topallamıyorum...
tabi bacağımın ağrımamasını fırsat bilip cumartesi günü kendimi eminönü sokaklarına atıverdim, bebeişimin herbişeyini aldım, neler aldığımı bilahare paylaşırım inş, haftaya da haşimişcana gidip bebek arabası falan bakayım diyorum.
ve bebişimin şekerlerini de hazırladım, hemde fazlasıyla uyguna getirerek, şekercilerde beğendiğim biberonlu bir model vardı, tanesini bir bucuk , bir sekizyüz falan diyorlardı, emin önünde biberonları buldum, paketi 7 milyon ve pakette 12 tane var, evdede nikahımdan artan nikah şekerlerim vardı onların arkasındaki mıknatıslı tülleri çıkartıp biberonlara yapıştırdım, içlerine de badem şekeri dolduracağım , bitmiş halini de sizlerle bilahare paylaşırım,
ay çok heycan verici işler bunlar ya, artık sürekli buhazırlıkları düşünür oldum...
canım bebişine maşşaallaaaah .
özellikle şekerlerini çok merak ettim. ellerine sağlık valla bravo ne çok iş halletmişsin .
geçmiş okuyayım dedim ama beceremedim.bizde ani bir kararla 3 gun izinliydik teyzişkoları.bende bunu fırsat bilerek biraz gezineyim piyasıyı yoklayayım dedim..ama benn sadece bi kaç parça bişey alabildim.çok fazla alamadım bide okadar gezdim yani ama aldım sonunda bişeyler.6lı zıbın bikaç içlik.patik,kadife tulum aldım hastane cıkısı beğenemedim.cuma ve cumartesi tek başıma gezdim.pazr gunu de gezdiğim o yerleri tekrar babamızla gezdik.ay içim rahatladıı yaaa..eşim gorduu aklı başıan gelir herhlade...ama isim konusunda olduğu gibi bu alınacaklar konusundada hemfikir olamadık.gezeceğimzi yerleri gezdik sıra almaya geldi.sanrıım park yatak alıcaz.oda takımlarını gorunce oda beğendi belki oda takımıda alırız.ama genc odası seklinde 3 kapılı dolap,karyola,şifonyer,komidin.pc masası kitaplıklı ve kırmızı renk nasıl olsa yaklaşık 1 sene kadar olmasa bile bizimle yatacağı için genc odası daha mantıklı geldi ....ama hala bekliyoruz.aldımı hepsi bir alınacak galiba...ay ama cok eğlenceli seylermiş..bi an once başlasak yahu...neyse aldıklarım az ama eklerim bakalım beğenecekmisiniz bu arada grip oldum malesef..yarın eve tadilat için usta gelecek..bende evde yokum aklım orda ...bideee bişey oğrendim canım sıkıldı içinizde bilen muhakkak vardır..işsizlik parası alırken eşimizin sigortasından faydalanamıyormuşuz oylemii....ben işler iyice çıkmaza girdi...hafta sonu popomuzunn üstüne oturmadığımız için acayip yorgunum kızlar anlatamam...
güle güle kullanın canım cicilerinizi. mobilyayı da odayı da halledersiniz.
aynen dediğin gibi önce bakıyorsun bakıyorsun
en son hepsini bir kere de alıyorsun
gunaydın kızlar uzun bi aradan sonra bebişimi gordum masallah 1399 gr olmus.. gobegimdeki acı da bebişin hareketlerindemis ! bu arada minigim dönmüş.. 6 haftada 5 kilo almısım alkisalkisalkis haftasına gore 1 hafta ondeyiz.. böle işte sizde ne war ne yok nasılsınız bakalım
yasemencim maşallaaah bebişine ve sana.
Günaydınnn hanımmlar,
Haftasonu çok yorulduk eşimle, oğluşun odası boyandı lambası takıldı eşyalarını bekliyoruz bakalım hayırlısıyla onlarda gelecek, havalandırılacak. Sonra eşyaları yıkanacak ütülenecek daha çoookkk vaaarrboshayallersmile
kaydirigubbakcemile3 Ben aramıza değilde sadece bacaklarımın arasına koyuyorum yastığı o şekilde de isyan etmiyor kocacım yani kaydirigubbakcemile3
Bende makinede yıkanabilen bir kilim arıyorum oğluşun odasına, sen nasıl bişey yapacaksın internette fotoğrafı falan var mı ki acaba:uhm:
canım en kısa zamanda odanızda gelir inşallah. havalandırma aşamasıfda bayağı sürüyor.
biz de iki haftadır havalandırıyoruz. artık yeter dedim valla. temizlikçi gelecek şimdi. bir güzel temizlensinde bende cicilerimizi yıkayıp ütüleyip yerleştireyim diyorum artık. sabırsızlanıyorum. çooook işimiz var daha çooook boshayallersmile
yastık konusunda da benim kocam, garibim hiç şikayet etmiyor. benim yastıklarımdan ona yer kalmıyor yatakta gene de gık demiyor valla kaydirigubbakcemile3