2010 Aralık Anneleri

sagol canim,evet kuruyor solunum yollari..bendede arada bir akinti basliyor ama hemen geciyor,sanirim asidan dolayi yakalayamadi beni cok sükür..
kasiklarin mi agriyor?

yok tatlım hapşurdum bir kaç kere ust uste o ara sancı girdi gecti sadece.ama acayip şekilde vajinal ağrım var.oturunca bile acıyo sunnetli çocuklar gibiyim...bacaklarım acık oturuyorum..gribimde cok vurmadı cok sukur ufakdan burun akıntım var .her akşam ıhlamur içtiğim için sanırım cok sarsmadan atlatıcam inş...

ölctüm tatlim,normaldi..sükür bi o sorun yok zaten sempatiksalakcinni

eeeeeee 20 kişiydik
kaçmış herkessssss.
bende gece düşünüyorum eşyeları getirmeye başlıcaz yavaştan.
geçen yıl oğluma aldığım ama kullanması giydirmesi ansip olmayan herşeyi gelicek.
görünce içim acıyacak biliyorum
ama kardeşi kullanıcak
hangisini ayırırım diye düşünüyorum
böle şeyelr aklımda olunca uyuyamıyorum.
hepsi gelsin.
biaraya getiricem
toplu bir bebek çeyizi fotoları çekeriz artık yıkamadan.
düşünüyorum çok şey varrr
nasıl yıkayıcam ütüliyecem diyorum
ben abartmışım düşününce geçen yıl
Allahtan hepsini minik almamıştım
ama kesin giyemeden kaldırdığımız şeylerimiz olucak.

Selam canlarım........
ezocum geçmiş olsun cnm , cucum tatlım sanada kızlar nazara gelmiyelim dikkat edelim kendimize....
Benim bugün doğum günüm..... Karnımdaki oğluşumla ilk doğumgünüm sabahtan beri tepilkiyo oda öle kutluyo sanırım..:))

denizim aynen yaaa looooop diye o yana bu yana yavrucumda noluyo anlayamıyo.artık eşimde refleks olmuş elim değdiği anda donucem sanıp uykulu uyluku yardım ediyo.anam göbeğmden vucudumu kaldıramadığım gibi ayaklarımıda oynatamıyourm...ayağımı kaldırdığım anda vajinam acıyo ozellikle sol taraf.ben bu zamanlarda bu kdar olacağını tahmin etmiyordum...çalışırım 37 ye kadar diyodum ama boyle giderse çalışmıyacam herhalde..belkide 3 gun popumun ustunde durmadığım için boyle oldum bilemiyourm....

aLLAH İYİ GÜNLERDE GİYDİRMEYİ NASİP ETSİN TATLIM ... Benimde o kadar çok işim varki anlatamam.... nereden başlıyacağım bakalım :uhm:

canım diğer bebeğini neden kaybettin bilmiyorum ama bu bebişini Rabbim sağsalim kucaklamanı buyutmeni nasip etsin inş...HEpimizin yavrularına sağlıklı sıhhatlı hayırlı omurler nasip etsin Allahım

canım sağol.artk evdesin başlarsın biyerden asıl ben nerden başlasam diye dusunuyourm 1 gun izinle...

anammm neremle okuyourm yaaa.kusura bakma tatlım gozeden kaçırmışım doğum gunun kutlu .mutlu olsun inş...daha nicelerini goresin

cucum burnun mu kanadı. geçmiş olsun tatlım.
niye böle bişi olduki acaba.
arayıp sorsana doktoruna.
sagol canim,tansiyon olmadiktan sonra önemli bisey degilki..
doktorum zaten esimede diyor,Burcu ikinci bebegi kesin evde dogurmak ister,yaparda diyor sempatiksalakcinni

öksürmek,hapsurmak hakkaten cok sinir bozuyor artikkafamçokkarıştı
canim bi ara hatirliyor musun benimde cok fena agriyordu,burdan hergün yaziyordum..
doktorum vajinal baktiginda sorun görmedi hic,kemikler falan esniyormus artik yumusuyormus..biz ona bagladik..suan gecti cok sükür..
kötü bi agri ama insallah gecer seninkide..
o gecicek sirt agrin baslicak :umursamaz:
benimde yavas yavas sirt agrim geciyor,bakalim sirada ne var eyvahedigeldismile

massallah melegine canimmm toplamda kac kilo aldin fistik?
oh oh hep önden gitsinler bakalim,kasimda tipir tipir dogururuz sempatiksalakcinni
toplam 11 kilo aldm gerci dr cok onemsemedi patates falan yeme dedi

yasemencim maşallaaah bebişine ve sana. bu altı hafta ikinize de yaramışne güzel .
sorma yaradı daha 11 haftamız daha war bakalım sonumuz nolcak karda kısta yuvarlanarak bi kartopu olusturup gitcem hastaneye heralde

Maşallah canım uzun bir aradan aonra gördün bebişini gözün aydın canım.
saol canım olumunekankayizsmile

bu arada tetenoz asısını olcakmısım 1 ay sora bi tane daha..
bide ben karaciger hastası olduugum için dr enginar ye dedi ama dogumdan sonra sakın engginar yemeyin dedi sutu kesermiş bilginiz olsun
dr demir ilacımı gunde 2ye cıkardı ve balıkyagı verdi son ay kan surubuna baslıcaz dedi
size verdimi balıkyagı falan sempatiksalakcinni

anammm neremle okuyourm yaaa.kusura bakma tatlım gozeden kaçırmışım doğum gunun kutlu .mutlu olsun inş...daha nicelerini goresin

:)) teşekkürler cnm......
Sende biran önce çıkabilsen cnm işten ne güzel olur hem kafası rahatlıyo insanın hemde vücudu dinleniyo tabi stresten uzak darısı başına tatlım...

ya kızlar bişey sorcam kafama takılıyo baenim göğüslerim hiç büyümedi süt olmazmı yoksa son zaman mı büyür.ya sütüm gelmezse:sinifsinif:

benimde hiç büyümedi canım aynı iç çamaşılarımı kullanıyorum... alakası yok ama sanırım bende bi ara senin gb düşündüm...

benimde çok fena çatı ağrım var son günlerde çoğaldı ve yürürken bile çok ağrıyo sabah kalktığımda feci tutulmuş oluyo bacaklarımın arası... bacakalrıma vuruyo bu ağrı nolucak böyle..... :uhm:

canım diğer bebeğini neden kaybettin bilmiyorum ama bu bebişini Rabbim sağsalim kucaklamanı buyutmeni nasip etsin inş...HEpimizin yavrularına sağlıklı sıhhatlı hayırlı omurler nasip etsin Allahım

amiiiiin ben rüyamda cemresu'mu gördüm başlangıç çok güzeldi ama rüya kabusa döndü.şimdiden bu kadar seviyosam doğduktan sonra ne kadar sevicem kim bilir.Allahım kimseye acılarını yaşatmasın sevdiklerimizin.:Saruboceq:

Ben tetenozları oldum canım.Demir hapı bende iki tane alıyorum günde.Birde kalsiyum ve d vitamini birde elevit.Balık yağı vermedi ama hafta bir balık yemeye çalışıyorum.

ewet cucum biliyourm sendede vardı bu ağrılardan gecmesine sevindim canım.ama sırt ağrılarınada uzuldum demekki ağrılar tum vucudu geziyor boyle...napalım gulu seven dikenine katlanır.

bebisinle,esinle,sevdiklerinle nice senelere tatlimmmm :lepi:

krdln cim sevdiklerinle birlikte tüm istediklerinin gerçek olduğu nice yeni yaşlara.

dilem cim sizde bi yastıkta kocalın inşallah.(umarım yanlış hatırlamıyorum sizin yıl dönümünüzdü demi.

ah nerdilcim ahhh hiç sorma şuan oyle zor oturuyourm ki anlatamam sabahdan beri doğru duzgun bişeyde yapmadım..hem bacak aram hem belim hem sırtım,her taraflı deneniyorum suan...an iyi yolu yatıp uzanmak doktorum oyle dedi..oturmak dinlenmek değildir.eve gelince yatıp uzanacaksın sadece wc ihtiyacın için kalkacaksın dedi amaaa nerdeeee..ben hala çalışmayı dusunuyorum...

cok iyi..ya patates zaten acayip sekeride yükseltiyor,bende dikkat ediyorum boshayallersmile
ewet cucum biliyourm sendede vardı bu ağrılardan gecmesine sevindim canım.ama sırt ağrılarınada uzuldum demekki ağrılar tum vucudu geziyor boyle...napalım gulu seven dikenine katlanır.

aslinda bak cok komik bi sirasi var..
önce kramplardan bacaklarim agridi,kuyruk sokumuna cikti agri,vajinal agri cektim epey bi,simdi sirtima gecti..son aralarda omuzlarim ve basim hafif hafif agriyor..-tatlicadiarzu-
du bakalim dahada cikacak yeri kalmayinca ne olcak cok merak ediyorum kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…