sagol canim,evet kuruyor solunum yollari..bendede arada bir akinti basliyor ama hemen geciyor,sanirim asidan dolayi yakalayamadi beni cok sükür..
kasiklarin mi agriyor?
kaydirigubbakcemile3 desene yastık yerine adamı kullanıyorum diyekaydirigubbakcemile3
Eminim çok güzel olur, bu ipin adı ne peki? Alsak ne diye alacağız, bende mi yapsam acabaa:hulya:
Geçmiş olsun cucumm, tansiyonuna baktın mı peki? Kaloriferlerin yanına su tası asmak gerekbilmiyorumkismile
Elhamdülillah, odamız hazır değilde işte ortaya bişeyler çıkmaya başladı ufaktan:lepi: Aslında her işi kociş yaptı ama ona yardım edeceğim diye yoruldum
Merhaba,
İki üç hafta havalandırılacakmış yaaa, bende sabredemeyebilirim. Havalarda soğudu yaaa, keşke daha önce mi alsaydık dedik bu soğuklarda nasıl havalandıracaksakbilmiyorumkismile
Ayy gelsin size de temizlikçiniz, en güzel kısmıda cicilerini yerleştirmek olacak herhaldekaydirigubbakcemile5
Çookkk iş var yapılacak çoookkkk..
Merhaba mavrulam, geçmiş olsun aman dikkat et :sinifsinif:
aLLAH İYİ GÜNLERDE GİYDİRMEYİ NASİP ETSİN TATLIM ... Benimde o kadar çok işim varki anlatamam.... nereden başlıyacağım bakalım :uhm:eeeeeee 20 kişiydik
kaçmış herkessssss.
bende gece düşünüyorum eşyeları getirmeye başlıcaz yavaştan.
geçen yıl oğluma aldığım ama kullanması giydirmesi ansip olmayan herşeyi gelicek.
görünce içim acıyacak biliyorum
ama kardeşi kullanıcak
hangisini ayırırım diye düşünüyorum
böle şeyelr aklımda olunca uyuyamıyorum.
hepsi gelsin.
biaraya getiricem
toplu bir bebek çeyizi fotoları çekeriz artık yıkamadan.
düşünüyorum çok şey varrr
nasıl yıkayıcam ütüliyecem diyorum
ben abartmışım düşününce geçen yıl
Allahtan hepsini minik almamıştım
ama kesin giyemeden kaldırdığımız şeylerimiz olucak.
eeeeeee 20 kişiydik
kaçmış herkessssss.
bende gece düşünüyorum eşyeları getirmeye başlıcaz yavaştan.
geçen yıl oğluma aldığım ama kullanması giydirmesi ansip olmayan herşeyi gelicek.
görünce içim acıyacak biliyorum
ama kardeşi kullanıcak
hangisini ayırırım diye düşünüyorum
böle şeyelr aklımda olunca uyuyamıyorum.
hepsi gelsin.
biaraya getiricem
toplu bir bebek çeyizi fotoları çekeriz artık yıkamadan.
düşünüyorum çok şey varrr
nasıl yıkayıcam ütüliyecem diyorum
ben abartmışım düşününce geçen yıl
Allahtan hepsini minik almamıştım
ama kesin giyemeden kaldırdığımız şeylerimiz olucak.
Selam canlarım........
ezocum geçmiş olsun cnm , cucum tatlım sanada kızlar nazara gelmiyelim dikkat edelim kendimize....
Benim bugün doğum günüm..... Karnımdaki oğluşumla ilk doğumgünüm sabahtan beri tepilkiyo oda öle kutluyo sanırım..:))
Selam canlarım........
ezocum geçmiş olsun cnm , cucum tatlım sanada kızlar nazara gelmiyelim dikkat edelim kendimize....
Benim bugün doğum günüm..... Karnımdaki oğluşumla ilk doğumgünüm sabahtan beri tepilkiyo oda öle kutluyo sanırım..:))
sagol canim,tansiyon olmadiktan sonra önemli bisey degilki..cucum burnun mu kanadı. geçmiş olsun tatlım.
niye böle bişi olduki acaba.
arayıp sorsana doktoruna.
yok tatlım hapşurdum bir kaç kere ust uste o ara sancı girdi gecti sadece.ama acayip şekilde vajinal ağrım var.oturunca bile acıyo sunnetli çocuklar gibiyim...bacaklarım acık oturuyorum..gribimde cok vurmadı cok sukur ufakdan burun akıntım var .her akşam ıhlamur içtiğim için sanırım cok sarsmadan atlatıcam inş...
toplam 11 kilo aldm gerci dr cok onemsemedi patates falan yeme dedimassallah melegine canimmmtoplamda kac kilo aldin fistik?
oh oh hep önden gitsinler bakalim,kasimda tipir tipir dogururuz sempatiksalakcinni
sorma yaradı daha 11 haftamız daha war bakalım sonumuz nolcak karda kısta yuvarlanarak bi kartopu olusturup gitcem hastaneye heraldeyasemencim maşallaaah bebişine ve sana.bu altı hafta ikinize de yaramışne güzel .
saol canım olumunekankayizsmileMaşallah canım uzun bir aradan aonra gördün bebişini gözün aydın canım.
anammm neremle okuyourm yaaa.kusura bakma tatlım gozeden kaçırmışım doğum gunun kutlu .mutlu olsun inş...daha nicelerini goresin
ya kızlar bişey sorcam kafama takılıyo baenim göğüslerim hiç büyümedi süt olmazmı yoksa son zaman mı büyür.ya sütüm gelmezse:sinifsinif:
yok tatlım hapşurdum bir kaç kere ust uste o ara sancı girdi gecti sadece.ama acayip şekilde vajinal ağrım var.oturunca bile acıyo sunnetli çocuklar gibiyim...bacaklarım acık oturuyorum..gribimde cok vurmadı cok sukur ufakdan burun akıntım var .her akşam ıhlamur içtiğim için sanırım cok sarsmadan atlatıcam inş...
denizim aynen yaaa looooop diye o yana bu yana yavrucumda noluyo anlayamıyo.artık eşimde refleks olmuş elim değdiği anda donucem sanıp uykulu uyluku yardım ediyo.anam göbeğmden vucudumu kaldıramadığım gibi ayaklarımıda oynatamıyourm...ayağımı kaldırdığım anda vajinam acıyo ozellikle sol taraf.ben bu zamanlarda bu kdar olacağını tahmin etmiyordum...çalışırım 37 ye kadar diyodum ama boyle giderse çalışmıyacam herhalde..belkide 3 gun popumun ustunde durmadığım için boyle oldum bilemiyourm....
canım diğer bebeğini neden kaybettin bilmiyorum ama bu bebişini Rabbim sağsalim kucaklamanı buyutmeni nasip etsin inş...HEpimizin yavrularına sağlıklı sıhhatlı hayırlı omurler nasip etsin Allahım
Selam canlarım........
cok iyi..ya patates zaten acayip sekeride yükseltiyor,bende dikkat ediyorum boshayallersmiletoplam 11 kilo aldm gerci dr cok onemsemedi patates falan yeme dedi
sorma yaradı daha 11 haftamız daha war bakalım sonumuz nolcak karda kısta yuvarlanarak bi kartopu olusturup gitcem hastaneye heralde
saol canım olumunekankayizsmile
bu arada tetenoz asısını olcakmısım 1 ay sora bi tane daha..
bide ben karaciger hastası olduugum için dr enginar ye dedi ama dogumdan sonra sakın engginar yemeyin dedi sutu kesermiş bilginiz olsun
dr demir ilacımı gunde 2ye cıkardı ve balıkyagı verdi son ay kan surubuna baslıcaz dedi
size verdimi balıkyagı falan sempatiksalakcinni
ewet cucum biliyourm sendede vardı bu ağrılardan gecmesine sevindim canım.ama sırt ağrılarınada uzuldum demekki ağrılar tum vucudu geziyor boyle...napalım gulu seven dikenine katlanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?