bana balık yagı içtigin halde haftada 2 defa balık yemeye calıs dediBen tetenozları oldum canım.Demir hapı bende iki tane alıyorum günde.Birde kalsiyum ve d vitamini birde elevit.Balık yağı vermedi ama hafta bir balık yemeye çalışıyorum.
yok tatlım hapşurdum bir kaç kere ust uste o ara sancı girdi gecti sadece.ama acayip şekilde vajinal ağrım var.oturunca bile acıyo sunnetli çocuklar gibiyim...bacaklarım acık oturuyorum..gribimde cok vurmadı cok sukur ufakdan burun akıntım var .her akşam ıhlamur içtiğim için sanırım cok sarsmadan atlatıcam inş...
ölctüm tatlim,normaldi..sükür bi o sorun yok zaten sempatiksalakcinni
eeeeeee 20 kişiydik
kaçmış herkessssss.
bende gece düşünüyorum eşyeları getirmeye başlıcaz yavaştan.
geçen yıl oğluma aldığım ama kullanması giydirmesi ansip olmayan herşeyi gelicek.
görünce içim acıyacak biliyorum
ama kardeşi kullanıcak
hangisini ayırırım diye düşünüyorum
böle şeyelr aklımda olunca uyuyamıyorum.
hepsi gelsin.
biaraya getiricem
toplu bir bebek çeyizi fotoları çekeriz artık yıkamadan.
düşünüyorum çok şey varrr
nasıl yıkayıcam ütüliyecem diyorum
ben abartmışım düşününce geçen yıl
Allahtan hepsini minik almamıştım
ama kesin giyemeden kaldırdığımız şeylerimiz olucak.
Selam canlarım........
ezocum geçmiş olsun cnm , cucum tatlım sanada kızlar nazara gelmiyelim dikkat edelim kendimize....
Benim bugün doğum günüm..... Karnımdaki oğluşumla ilk doğumgünüm sabahtan beri tepilkiyo oda öle kutluyo sanırım..:))
sagol canim,tansiyon olmadiktan sonra önemli bisey degilki..
doktorum zaten esimede diyor,Burcu ikinci bebegi kesin evde dogurmak ister,yaparda diyor sempatiksalakcinni
öksürmek,hapsurmak hakkaten cok sinir bozuyor artikkafamçokkarıştı
canim bi ara hatirliyor musun benimde cok fena agriyordu,burdan hergün yaziyordum..
doktorum vajinal baktiginda sorun görmedi hic,kemikler falan esniyormus artik yumusuyormus..biz ona bagladik..suan gecti cok sükür..
kötü bi agri ama insallah gecer seninkide..
o gecicek sirt agrin baslicak :umursamaz:
benimde yavas yavas sirt agrim geciyor,bakalim sirada ne var eyvahedigeldismile
ah nerdilcim ahhh hiç sorma şuan oyle zor oturuyourm ki anlatamam sabahdan beri doğru duzgun bişeyde yapmadım..hem bacak aram hem belim hem sırtım,her taraflı deneniyorum suan...an iyi yolu yatıp uzanmak doktorum oyle dedi..oturmak dinlenmek değildir.eve gelince yatıp uzanacaksın sadece wc ihtiyacın için kalkacaksın dedi amaaa nerdeeee..ben hala çalışmayı dusunuyorum...
Geçmiş olsun, herkeste bir kırgınlık hastalık Allah korusun.
Aman tansiyonun iyiyse sorun değil, dediğin gibi kuruluktan olmuştur:lepi:
Denizim, bakarsın bu kızdan sonra bird oğlun olur ona kullanırsın. Rabbim büyük bak şükret her zaman ki aratmadan hemen verdi yavrunu:Saruboceq:
Doğumm günün kutlu olsuunn canımm, nice güzel yıllara inşallahkaydirigubbakcemile5
Ay ne zaman geçti şu çatı ağrısı geçen bişey mi ki? Bizim ebe güldü şuram buram ağrıyo deyince, doğurunca geçer diyo nerem ağrısa
Canım hamilelik egzersizleri var, onlardan yapsana en azından belin sırtın ağrısı geçerdibilmiyorumkismile
krdln cim sevdiklerinle birlikte tüm istediklerinin gerçek olduğu nice yeni yaşlara.
dilem cim sizde bi yastıkta kocalın inşallah.(umarım yanlış hatırlamıyorum sizin yıl dönümünüzdü demi.
ah nerdilcim ahhh hiç sorma şuan oyle zor oturuyourm ki anlatamam sabahdan beri doğru duzgun bişeyde yapmadım..hem bacak aram hem belim hem sırtım,her taraflı deneniyorum suan...an iyi yolu yatıp uzanmak doktorum oyle dedi..oturmak dinlenmek değildir.eve gelince yatıp uzanacaksın sadece wc ihtiyacın için kalkacaksın dedi amaaa nerdeeee..ben hala çalışmayı dusunuyorum...
çpk teşekürler cnm.... çok tatlısın... hepberaber sevdiklerimizle güzel yaşlara inşalah....
Teşekkürler tatlım.....
küçükprens sanada çok teşekkür ederim cnm....
bende hiç dinlenemiyorum ve bayram haftasına kadar çalışim dedim... nasıl olacaksa... cumartesi kontrole gidicem bakalım doktorumuz ne diyecek...
krdln54 canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı huzurlu yaşlar geçirmen dileği ile....
Doğum günün kutlu mutlu olsun burçdaşım alkisalkisalkis a.s.
tatlim gecen bisey mi bilmiyorum ama benim sanirim bir hafta oldu geceli..
geceleri yastiksiz uyuyamiyordum ki,dönerken bile agriyordu ama suan biseyim yok cok sükür..
o yastiklari sirtima destek yapiyorum artik boshayallersmile
selam sekerler
herkese guzel bir hafta diliyorummmma.s.
bende bugun temizlik var
annisimde geldi cekmeceleri falan duzenledik
kucukprenscim kadina soyledim carsambayi
haberin olsun
yalniz adresini mail at istersen canim bide tarifte lazim
hangi minibus var sizin oraya acaba:uhm:
Selam canlarım........
ezocum geçmiş olsun cnm , cucum tatlım sanada kızlar nazara gelmiyelim dikkat edelim kendimize....
Benim bugün doğum günüm..... Karnımdaki oğluşumla ilk doğumgünüm sabahtan beri tepilkiyo oda öle kutluyo sanırım..:))
denizim aynen yaaa looooop diye o yana bu yana yavrucumda noluyo anlayamıyo.artık eşimde refleks olmuş elim değdiği anda donucem sanıp uykulu uyluku yardım ediyo.anam göbeğmden vucudumu kaldıramadığım gibi ayaklarımıda oynatamıyourm...ayağımı kaldırdığım anda vajinam acıyo ozellikle sol taraf.ben bu zamanlarda bu kdar olacağını tahmin etmiyordum...çalışırım 37 ye kadar diyodum ama boyle giderse çalışmıyacam herhalde..belkide 3 gun popumun ustunde durmadığım için boyle oldum bilemiyourm....
canım diğer bebeğini neden kaybettin bilmiyorum ama bu bebişini Rabbim sağsalim kucaklamanı buyutmeni nasip etsin inş...HEpimizin yavrularına sağlıklı sıhhatlı hayırlı omurler nasip etsin Allahım
aLLAH İYİ GÜNLERDE GİYDİRMEYİ NASİP ETSİN TATLIM ... Benimde o kadar çok işim varki anlatamam.... nereden başlıyacağım bakalım :uhm:
sagol canim,tansiyon olmadiktan sonra önemli bisey degilki..
doktorum zaten esimede diyor,Burcu ikinci bebegi kesin evde dogurmak ister,yaparda diyor sempatiksalakcinni
öksürmek,hapsurmak hakkaten cok sinir bozuyor artikkafamçokkarıştı
canim bi ara hatirliyor musun benimde cok fena agriyordu,burdan hergün yaziyordum..
doktorum vajinal baktiginda sorun görmedi hic,kemikler falan esniyormus artik yumusuyormus..biz ona bagladik..suan gecti cok sükür..
kötü bi agri ama insallah gecer seninkide..
o gecicek sirt agrin baslicak :umursamaz:
benimde yavas yavas sirt agrim geciyor,bakalim sirada ne var eyvahedigeldismile
Denizim, bakarsın bu kızdan sonra bird oğlun olur ona kullanırsın. Rabbim büyük bak şükret her zaman ki aratmadan hemen verdi yavrunu:Saruboceq:
kız yada erkek hiç farketmez tatlım.
sağlıkla kavuşalım da.
işte ne bileyim geçen yıl buz amanlarda karınımda oğum vardı
şimdi kızım.
ama Allah çok büyük o yaşadığım acılardan sonra bekeltmeden yavrumu bağışladı
hayırlısıyla kavuşmak da nasip olur inşallah
giyer benim kızım abisinin cicileirni de.
tabi abzılarını kullnamaz çok erkeksi olanalrı
bolca mavi cicisi de olucak napalım
zaten dikkat ederseniz ben kızıma aldığı şeyleri hep pembeli aldım
diğer renkelrden bolca olduğu için.
eşyaalr bi gelsin fikirlerinizi alıcam
hepsini fotoalrım ozman.
kızlar bu resim ekleme işini biri bana hayrına öğretebilir mi , göremedim ben resim ekleme yeri...
Gelişmiş cevapta gülen suratın yanında ataş işaretine tıklıyorsun, orada açılan pencerede istediğin fotoğrafı yüklüyorsunyerimseniben
Eklediğim resme tıkla büyük halini göreceksin.
oy maşallah ne becerikli hatunsun.. bende örgüyü çok severim ama tembelliğimden terkedeli çok oldu.. bizim torunlara güzel güzel şeyler örersin artık :))ben de sadece bacaklarımın arasına koyuyodum ama bacakları böyle öne doğru atıyosun ya aramıza geliyo ister istemez. ona bile dayanamadı. bana yaklaşamıyomuş...keyfi bilir atıyorum şimdi bacağımı üstüne, ohh rahatım:)
canım aşağıdaki resmi beğenmiştim ama çocuk odasına uygun olsun diye kendim bi desen çizdim. önce puzzle şeklinde yapmıştım ama pek anlaşılır olmadı. ben de tetris desenlerinden bi şekil oluşturdum. 3 renkli yapıcam, odamız yeşildi halımız da krem fıstık yeşil ve asker yeşili olacak. umarım tasarladığım ve hayal ettiğim kadar güzel olur...
benimde büyümedi canım.. yapısal bir durum tevekkeli.. regl öncesi hali gibi.. hala 85 takıyorum.. sütte geliyor aslın 20. haftadan beri ama doğumdan sonra asıl büyüyecekler..ya kızlar bişey sorcam kafama takılıyo baenim göğüslerim hiç büyümedi süt olmazmı yoksa son zaman mı büyür.ya sütüm gelmezse:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?