Teşekkür ederim canım şimdi düşünüyorum da suyun çok daha kilo alır dedi doktor korkatım fazla kilo alacak nasıl çıkaracağım ben o sıpayı :roflol:
mrb arkadaşlar...
geçen cuma şeker ölçümü yapıldı bana..
50 lik yüklemede 157 çıktı değerim...
yüksek dediler..
100 lük yapılacak şimdi...
yediklerime de pek dikkat etmedim bu ara ama inşallah 100 lükte bişey çıkmaz...
aranızda şekeri yüksek çıkan var mı?
ne diyo doktorlar?....
(((
157 çok yüksek bi değer mi?...
bakalım yarın nolcak....bilmiyorumkismile
evet canım ilk yarıyı sigorta postaneye yatırıyor.. ve doğumdan sonra ara ara gitmemiz gerekiyor .. ama sigortaya dilekçe ve çalışabilir raporu vermeyi unutmayın ... arkadaşıma iş yeri söylememiş ve izin sonu parasını toplu almak zorunda kaldı ..
o zaman sen turnayı gözünden vuranlardansın:)
mavrulam karıştırdın ortalığı canım ya. senin 37 haftan 14kasımda doluyo, üzgünüm bayram tatilin yanıyo.
esracım üzülme senin 37. haftan 21 kasımda doluyo. çalışabilir raporu alırsan 5hafta yerine 4 hafta çalışıyosun. ama doğumdan sonraya 5 hafta atıyosun. (tabi herşey yolunda giderse...:)
günaydin kizlar nasilsiniz?
benim icim daraliyor yaa bugün..havalardan sanirim,gri bi gökyüzü yine boshayallersmile
isimde yok bugün,ne is cikarsam kendime diye düsünüyorum simdi boshayallersmile
canimm massallah melegine kocaman olmuss
ah minik yaramazlar,keyifci olacaklar,poz bile vermiyorlar simdiden kaydirigubbakcemile3
pırt diye :) maşaallah tosuna da...
niye bizim işlerde hep pürüz çıkıyor anlamadım ya..gecen bende rapor almışdımya amniyosentezde bende şyerinden vizite kağıdı almadan gitmişdim.raporu vemiyorlardı.durumun cok anı olduğunu hazırlıklı gelmediğimizi yarın vizite kağıdını getireceğimizi soyledik oyle ikna ettik aldık raporu..ertesi gunde vizite kağıdını verdik...ama ben hala paramı alamadım sgkdan...yakınlık kodumu ne o eksikmiiş.onu halletmek içinde oraya girmem gerekiyormuş neyseki bi tanıdığı bulduk halletti 10-15 gun sonra alabilecekmişim bakalım..vizite kağıdı veriliyor canım..
şimdi biz işyerinden vizite kağıdı alıyoruz sonra doktordan calışabilir kağıdını alıyoruz peki hastanede rapor bölümünden herhangi bişey almıyormuyuz.doktorun verdiği kağıt rapormu sayılıyor yani.aman yaaa ne karışıkkk ufff
Sabrımı sınıyorlar...Bakalım nereye kadar devam edecek canım...
Evet evham falan yoktur ki takmam da ama böyle de olunca insan gerçekten kötü oluyor... Hayırlısı diyelim herkesi ayağa kaldırdım arayarak umarım sonuç alırım :sm_confused:
Teşekkür ederim canım şimdi düşünüyorum da suyun çok daha kilo alır dedi doktor korkatım fazla kilo alacak nasıl çıkaracağım ben o sıpayı :roflol:
günaydin kizlar nasilsiniz?
benim icim daraliyor yaa bugün..havalardan sanirim,gri bi gökyüzü yine boshayallersmile
isimde yok bugün,ne is cikarsam kendime diye düsünüyorum simdi boshayallersmile
cnm hastaneye giderken vizite kağıdıylamı gitcez rapor için ama kalkmıştı die biliyorum ben vizite kağıdı için yada özel hastaneye gittiğim için mi istemiyorlar :bbo:
cnm hastaneye giderken vizite kağıdıylamı gitcez rapor için ama kalkmıştı die biliyorum ben vizite kağıdı için yada özel hastaneye gittiğim için mi istemiyorlar :bbo:
inş canım hayırlısı
Ayyy hakkaten kız nasıl çıkacaklar bunlar yaaaaaa eyvahedigeldismile
Özür dilerim :sinifsinif:
Bende evde olsam da kafamda hiçbir düşünce olmada bütün gün tv izlesem .... Hiç sorma hemde ne keyifci yüzünü bile sakladı kafasını eğdi çekmeyin çekmeyin diyor
Umarım pırt diye olur...
Birkaç pırtada razıyım :kedi:
Çoklu alıntı yapamıyorum kusuruma bakmayın. Ne kadar şansızım ben ya bir haftadan kaybediyorum.:gitme: Ben raporu Tıp Fakültesinden aldım ve işyerime verdim. Benim bildiğim SGK'ya hastane gönderiyor. Ayrıca SGK'ya gitmeye gerek yok diye biliyorum.
e hadi mademm,takilayimmm kaydirigubbakcemile5Ayyy hakkaten kız nasıl çıkacaklar bunlar yaaaaaa eyvahedigeldismile
Takıl bize hayatını yaşa :teytey:
Canım ben az önce hastanemi aradım. Rapor verileceği zamanlar vizite kağıdı ve kimliğini istiyorlarmış
kızlar güneaydııın
bebişlerini görenler, raporlarını alanlar olmuş. şanslı annişlere gözünüz aydın diyeyim önce.
çalışabilir raporları, çalışamaz raporları .... ooohhh bizde sona yaklaşıyormuyuz neyiz zemuszemus
ben de haftaya 19 ekimde 32 hafta çalışabilir raporu mu alacağım.
ben dün geceyi bölük pörçük uykularla geçirdim.
malum taşınma heyecanı , işe girişmeden herşeyin planının önceden kafamda yapıyorum.
tabi bu arada uyku muyku hak getire. yarın izin aldık. ev bakmaya gideceğiz.
nasıl altından kalkacağım bu koca göbişimle bilmiyoruum :sinifsinif:
Özür dilerim :sinifsinif:
Bende evde olsam da kafamda hiçbir düşünce olmada bütün gün tv izlesem .... Hiç sorma hemde ne keyifci yüzünü bile sakladı kafasını eğdi çekmeyin çekmeyin diyor
Umarım pırt diye olur...
Birkaç pırtada razıyım :kedi:
e hadi mademm,takilayimmm kaydirigubbakcemile5
canim kiyamam yaa..kafanda bin tane düsünce vardir simdi senin..
insallah hersey yoluna girer bir an önce,ama yorma kendini tatlim..
yeni bir ev,yeni bi bebis,yeni bi is ortami,yeni bi cevre,yeni bi hayat :lepi:
teşekkür ederim Burcucum ,
tek tesellim o zaten , herşeyi yenileyeceğim. bu güzel bir değişiklik olacak.
Annem de o tarafta ooooohhhh ona yakın olucam. zemuszemus
ama bebişim olacağı için herşeyi daha bir ince eleyip sık dokuyorum.
artık bu yeni düzende 2 kişi olmayacağız. herşeyi yeni gelecek 3. kereta ya göre seçmem ve ayarlamam gerekiyor.
işte bu bende stres yapıyor. boshayallersmile
Çoklu alıntı yapamıyorum kusuruma bakmayın. Ne kadar şansızım ben ya bir haftadan kaybediyorum.:gitme: Ben raporu Tıp Fakültesinden aldım ve işyerime verdim. Benim bildiğim SGK'ya hastane gönderiyor. Ayrıca SGK'ya gitmeye gerek yok diye biliyorum.
yerim ben onun nazini cilvesini :1rolleyes:
yok be kuzum evde olunca is yapmicam,yaticam diyorsun ama mutlaka bisey batiyor gözüne ve kalkiyorsun..
az kaldi zuzum,sende evde olucaksin yakinda insallahhh
ben bilmiyodum kızlar iyi oldu söylediğiniz haftaya pazartesi ben çalışamaz raporu alcamkaydirigubbakcemile3 vizitesiz gitsem sorun olcaktı demekki tşekkür ederim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?