2010 Aralık Anneleri

benimde senle aynı çıkmıştı
2ncide normal çıktı

Saolasın cnm benim inşallah o telaşede unutmayız da alırız paracıklarımızı :lepi:

Özür dilerim :sinifsinif:

Bende evde olsam da kafamda hiçbir düşünce olmada bütün gün tv izlesem .... Hiç sorma hemde ne keyifci yüzünü bile sakladı kafasını eğdi çekmeyin çekmeyin diyor

pırt diye :) maşaallah tosuna da...

Umarım pırt diye olur...
Birkaç pırtada razıyım :kedi:

Çoklu alıntı yapamıyorum kusuruma bakmayın. Ne kadar şansızım ben ya bir haftadan kaybediyorum.:gitme: Ben raporu Tıp Fakültesinden aldım ve işyerime verdim. Benim bildiğim SGK'ya hastane gönderiyor. Ayrıca SGK'ya gitmeye gerek yok diye biliyorum.

cnm hastaneye giderken vizite kağıdıylamı gitcez rapor için ama kalkmıştı die biliyorum ben vizite kağıdı için yada özel hastaneye gittiğim için mi istemiyorlar :bbo:

inş canım hayırlısı

Ay çok karışık ya her yerin bi uygulaması var. Benide işyerim yönlendiryor. Ona göre hallediyorum.

Teşekkür ederim canım şimdi düşünüyorum da suyun çok daha kilo alır dedi doktor korkatım fazla kilo alacak nasıl çıkaracağım ben o sıpayı :roflol:

Ayyy hakkaten kız nasıl çıkacaklar bunlar yaaaaaa eyvahedigeldismile

günaydin kizlar nasilsiniz?
benim icim daraliyor yaa bugün..havalardan sanirim,gri bi gökyüzü yine boshayallersmile
isimde yok bugün,ne is cikarsam kendime diye düsünüyorum simdi boshayallersmile

Takıl bize hayatını yaşa :teytey:

cnm hastaneye giderken vizite kağıdıylamı gitcez rapor için ama kalkmıştı die biliyorum ben vizite kağıdı için yada özel hastaneye gittiğim için mi istemiyorlar :bbo:

Canım ben az önce hastanemi aradım. Rapor verileceği zamanlar vizite kağıdı ve kimliğini istiyorlarmış

kızlar güneaydııın

bebişlerini görenler, raporlarını alanlar olmuş. şanslı annişlere gözünüz aydın diyeyim önce.
çalışabilir raporları, çalışamaz raporları .... ooohhh bizde sona yaklaşıyormuyuz neyiz zemuszemus
ben de haftaya 19 ekimde 32 hafta çalışabilir raporu mu alacağım.

ben dün geceyi bölük pörçük uykularla geçirdim.
malum taşınma heyecanı , işe girişmeden herşeyin planının önceden kafamda yapıyorum.
tabi bu arada uyku muyku hak getire. yarın izin aldık. ev bakmaya gideceğiz.
nasıl altından kalkacağım bu koca göbişimle bilmiyoruum :sinifsinif:

Ben özele gidiyorum ama illa ki vizite kağıdı istiyorlar...
3 günü geçtiği için rapor paranı alabilmen için SGK istiyormuş sekreter öyle dedi...

inş canım hayırlısı

Amin hepimiz için inşallah

Ayyy hakkaten kız nasıl çıkacaklar bunlar yaaaaaa eyvahedigeldismile

Bilmiyorum valla bir şekilde çıkacaklar başka yolu yok ohaoldumsmile

yerim ben onun nazini cilvesini :1rolleyes:
yok be kuzum evde olunca is yapmicam,yaticam diyorsun ama mutlaka bisey batiyor gözüne ve kalkiyorsun..
az kaldi zuzum,sende evde olucaksin yakinda insallahhh

bende tıp fakultesinden alıcam canım.sen vizite kağıdı ile gittin değilmi.doktoruna durumu soyledin oda çalışabilir diye bir kağıtmı verdi sana.o kağıt rapormu sayılıyor yani...hastanede rapor bolumune gidipde onaylatmak gereken bişey yokyani değilmi?vizite kağınıda doktoramı veriyoruz.aman amma soru sordum kusura bakma..

evet canım hastane vizite kağıdı istiyor.ben tıp fakultesine gidiyorum işgöremez raporu alırken istemişlerdi benden..sen yinede al yanına nolur nolmaz

ben bilmiyodum kızlar iyi oldu söylediğiniz haftaya pazartesi ben çalışamaz raporu alcamkaydirigubbakcemile3 vizitesiz gitsem sorun olcaktı demekki tşekkür ederim valla

e hadi mademm,takilayimmm kaydirigubbakcemile5

canim kiyamam yaa..kafanda bin tane düsünce vardir simdi senin..
insallah hersey yoluna girer bir an önce,ama yorma kendini tatlim..
yeni bir ev,yeni bi bebis,yeni bi is ortami,yeni bi cevre,yeni bi hayat :lepi:

canım benim niye özür diliyosun, takılıyorum ben. sonuçta sen de iyi niyetinden yazıyosun di mi:) ayrıca dua et tek pırtta çıksın. bikaç pırt tehlikeli. geliyo dedikleri zaman son gücünle ıkın, bi dahaki pırta erteleme sakın. tabi bunlar doğumda aklına gelirse:)

teşekkür ederim Burcucum ,

tek tesellim o zaten , herşeyi yenileyeceğim. bu güzel bir değişiklik olacak.
Annem de o tarafta ooooohhhh ona yakın olucam. zemuszemus
ama bebişim olacağı için herşeyi daha bir ince eleyip sık dokuyorum.
artık bu yeni düzende 2 kişi olmayacağız. herşeyi yeni gelecek 3. kereta ya göre seçmem ve ayarlamam gerekiyor.
işte bu bende stres yapıyor. boshayallersmile

Son düzenleme:

haklisin tatlim,son aylardayiz ve zaten aklimiz fikrimiz bebekte,onun esyalarinda,dogumda..üstüne birde bu tasima isi olunca cok cok haklisin..
ama evi bulduktan sonra gerisi cabuk gelir sanirim..
Allah yardimciniz olsun,hersey gönlüne göre olsunnn

canım bizimki göndermedi .. aslını bana verdi .. iş yerine fotokopisini ver dedi... ben de aslını bugün dilekçe ile birlikte sgk ya teslim edeceğim ... her yerde başka sanırım ohaoldumsmile

yerim ben onun nazini cilvesini :1rolleyes:
yok be kuzum evde olunca is yapmicam,yaticam diyorsun ama mutlaka bisey batiyor gözüne ve kalkiyorsun..
az kaldi zuzum,sende evde olucaksin yakinda insallahhh

İnşallah ya yeter artık çok sıkıldım iyi gelecek bana bu ara...
Bakma diyorum evde olsam felan da hafta sonu evdeyim hiç durduğum yok...

ben bilmiyodum kızlar iyi oldu söylediğiniz haftaya pazartesi ben çalışamaz raporu alcamkaydirigubbakcemile3 vizitesiz gitsem sorun olcaktı demekki tşekkür ederim valla

Bak sayemizde neler neler öğrendin...
Ulen ilk olmak zormuş be hiçbirşey bilmeden uğraşmak zorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…