kızlar benim ödüm kopuyor yaaa.. 2 düşükten sonra buda gidermi diye,uyuyamıyorum,panik atak oldum,çok kötüyüm...
estamp bende cok korkuyorum
biz asagi yukari 5senedir tedaviler içindeyiz, yumurta takibi asilamalr, tupbebekler, bi dusuk bi gelismeyen gebelik derken, bebegimiz dogal yolla geldi...
bana hala bi ruya gibi geliyo, ya bisey olursa diye odum kopuyo ama kendiliginden gelmeside beni biraz rahatlatiyo....
allahim hakkimizda hayirlisini versin
mrb kızlar.
yemeğim pişerken bi bakiyim dedim
ben de korkuyorum.
bi kayıp yaşdığım için.
şu kalp atışını bi duysam
ya olmazsa faaln diyorum
ne bileyim kendimi hamile gibi hissetmiyorum
ya şu günler çabucak bi geçse.
selam şeker anneler bende 13 haziranda alıcam tatlışıma kucağıma allah nasip ederse, ama kızım 32 haftalıkken birden 34 haftalık oldu :)yani doktorumuz 2 hafta önde dedi ama kilosu halen daha 2250 çok üzülüom çokmu zayıf prensesim acep :çok üzgünüm:
benim sat 28 mart canım. sanırım aynı
ben de salı gidicem.
bi biz kaldık galiba duymayan.
inşallah biz de duyarız hayırlısıyla.
korkularımız boşunadır inşallah.
bebişlerimizin hareketleriyle tekmeleriyle
ben burdayım dediği günlerde gelsin
ozman işte hamileyim diyosun.
kizlar korkup bosuna stres yapiyorsunuz kendinize ve bebisinize :1no2:
hepimizin zaman zaman ya bisey olursa diye endiseleri var ama inanin eger bebeginiz saglikliysa ve bu dünyada yiyecek ekmegi varsa kendinizi köprüdende atsaniz sapasaglam duracaktir..yok sagliksizsa yerinizden kipirdamasaniz bile vücut onu atacaktir..
o yüzden kendinizi rahat birakin..Allah büyük..Rabbimiz cümlenin evlatlariyla beraber bizede saglikli,sihhatli evlatlar nasip etsin insallah:Saruboceq:
selam şeker anneler bende 13 haziranda alıcam tatlışıma kucağıma allah nasip ederse, ama kızım 32 haftalıkken birden 34 haftalık oldu :)yani doktorumuz 2 hafta önde dedi ama kilosu halen daha 2250 çok üzülüom çokmu zayıf prensesim acep :çok üzgünüm:
selam kızlar hepinize hayırlı olsun...bende kısmetse eylül annesi olucam...2010 nun son bebişleri olucak sizinkilerde Allah tamamına erdirsin..pozitif düşünün herşey iyi olsun kötüyü çağırmayın..bizde bunları konuşuyorduk çok şükür 20 hafayı aştık sağlıkla gelsin hepimizin minişleri...
denizim, estamp insallah sizlerde duyarsiniz pitpitlari....
insallah ersunun bebegi son kaybimiz olur...
kizlar korkup bosuna stres yapiyorsunuz kendinize ve bebisinize :1no2:
hepimizin zaman zaman ya bisey olursa diye endiseleri var ama inanin eger bebeginiz saglikliysa ve bu dünyada yiyecek ekmegi varsa kendinizi köprüdende atsaniz sapasaglam duracaktir..yok sagliksizsa yerinizden kipirdamasaniz bile vücut onu atacaktir..
o yüzden kendinizi rahat birakin..Allah büyük..Rabbimiz cümlenin evlatlariyla beraber bizede saglikli,sihhatli evlatlar nasip etsin insallah:Saruboceq:
hadi hayırlısı canım çok sevindim benim bir tanıdğımda Recep Bey'e gidiyor ve gayet memnun bu iş güven ve elektrik işi gerçekten de..Kızlar selam!!! sositososito
canım jimerde dr. recep doğanlar, bu kez buldum doktorumu sanırıma.s
amin canım sonuna kadar katılıyorum sanadenizim, estamp insallah sizlerde duyarsiniz pitpitlari....
insallah ersunun bebegi son kaybimiz olur...
hadi hayırlısı canım çok sevindim benim bir tanıdğımda Recep Bey'e gidiyor ve gayet memnun bu iş güven ve elektrik işi gerçekten de..
kizlar ben artik bu bas agrisindan cildirma noktasina geldim :gitme:
parasetamol icerikli ilac kullananlar varmis ama ben cesaret edemiyorum yinede..
yarin doktoru arayacagim,artik dayanamiyorum benneyaptımki
YENICHERY canimm güzel haberlerle gel insallah..
hepiniz Allaha emanet olun kizlar,hayirli aksamlar
kizlar ben artik bu bas agrisindan cildirma noktasina geldim :gitme:
parasetamol icerikli ilac kullananlar varmis ama ben cesaret edemiyorum yinede..
yarin doktoru arayacagim,artik dayanamiyorum benneyaptımki
YENICHERY canimm güzel haberlerle gel insallah..
hepiniz Allaha emanet olun kizlar,hayirli aksamlar[/QUOTE
cucum bende aynı durumdayım.Resmen çöktüm.Saçlarımı çekiyorum artık.24 saatten fazla sürdü.Şu anda da devam ediyor hafif hafif..Bir tane minoset içtim hiç bi işe yaramadı.Başıma masaj yapıyorum falan fayda yok..Allah şifa versin canım, inşallah geçmiştir ..:çok üzgünüm:
günaydın kızlar bugün saat 5.30 da doktorla randevum var 7+5 haftalık oldum inşallah bebeğimin kalp atışını duyabilirim dua edin bana kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?