2010 Aralık Anneleri

ahhhhhh ahhh bende öleydim geçen hafta sabret cicim esas doktorun kapısındayken geçmio zaman
off kızlar 3 saatim kaldı doktora gitmeye zaman geçmiyo sanki çok heyecanlıyım allahım inşallah olumsuz bi durumla karşılaşmam
haberdar et cnm bizi ii haberlerle gelirsin inşallah
kızlar aranızda bulantı hapı kullanan var mıı

walla bnm de çok fazla bulanıo ama çıkaramıyorum ben o yüzden sürünüyorum ama hap almam herhalde iğnesiz kanal tedavisi yaptırıyorum dişime bunada dayanırım herhalde

gizemli canım nası dayanıosun kanal tedavisine yaaaa
az önce sağlık ocağına gittim kadın doğum uzmanının yazdıı bulantı hapından yazdırmak için ama doktor yazıcam ama çok sıkışmadıkça kullanma zararlı bunlar dedi ondan terddüt ettim ama kullanmıcam

cucummmmm yoldu yahu yazar mı deydi sana kıyamam.....geçmiş olsun bitanem umarım iileşirsin sen mide bulantısının yanında bide üşüttün herhalde cicim dikkat et kendine ve bebişe
evet canimm benimm,bulantim gecti diye göbek atarken basa döndük..bu defa kusmalarda eklendi tabii..
aslinda üsütmüste olamam canim,disari bile cikmiyorum ki boshayallersmile
ah ne bileyim,melegim benimle oynuyor iste:ecrin_bebek:
sen nasilsin canimm?yegenim nasil?

canimm gözünüz aydinnn :lepi:
saglikla büyüsün melegin insallahhh:Saruboceq:

cucu geçmişolsun yaa çok zor bilirm baş ağrısını bendede migren var sende öyle bişi varmı canımm sabret canım hepsi geçicek allhın izniyle
:Saruboceq:
cok cok sagol canimm..evet migrende vardi zaten..sinüzite bagli bas agrilarimda vardi..katmerlendi yani..sen nasilsin?olumunekankayizsmile
canimmm ne güzel,ne mutlu sana..artik sürekli bir elin göbisinde olur:)
ben 16.haftalarda falan hissediliyor diye hic bakmadim ama bikac hafta sonra bende dinleyim bakalim bebisimin bacaklari kuvvetlenmismi

canimm aman bulantiya imrenme..
biz baslarda bulansak bile mutlu oluruz dedik,bulantiyi cektik kendimize..
simdide bas edemiyoruz :sinifsinif:
insallah sen yasamazsin canimm..
tatlim doktoru aradim,paracetamol icebilirmisim,bi tane aldim bakalim,daha etki etmedi..
hadi bakalim zaman cabucak gecsin senin icin canimm..
ayni gün gidicez sanirim,sali günü degil mi?

Kızlarr uyumaktann gözlerimii açamıyorumm
bugünn 3ncüü postaya gidiyorumm yanii
şimdii yine yatağa geçeceğimmm
canimm bebisin seni düsünüyor,o yüzden uyutuyo seni yerimseniben
dogunca uykusuz kalicaksin ya annesi,sana kiyamiyor,simdiden depola diyor:ecrin_bebek:

gizemlicimmmm canimm ignesiz kanal tedavisi miiii??
ay nasil dayaniyorsun canim yaa?kiyamam...
bende 4 haftalikken 2 dolgu yaptirdim,daha idrar testinde cikmisti o zaman..doktorum bisey olmaz dedi igneyle yapti..
simdi hem jinekologuma hemde yine dis doktoruma ayri ayri sordum..
12.haftadan sonra yeniden baslanacak tedavime ve yine igneli..
canimm bi sorsan doktoruna sende,böyle nasil dayanacaksin ((

evet canım salı günü gidicem nasipse.
buarada sen geldin cucum ben çıkıyorum.
sabahtan beri okuldayım yoruldum
gidip yatıyım biraz.
kendinize de bebişlere de iyi bakın.

offf herkesin derdi bulantılarr benimde öyle oldu şu son hafta ya inanılmaz arttı ama daha çıkarmadım şükür,ama yemek yedirmiyo bulantılar,ilaç içmem ya yatıp uyuyorum yada kuru bişeyler atıştırıyorum,8.haftada artaar demişlerdi de inanmamıştım.inşallah geçer bunlarda ya rahat rahat besleniriz

slm, arkadaslar nasilsiniz?
bizde bugun biraz bulantilar var, ve yattigim yerden hic kalkasim yok...
hep uyumak istiyorum

evet canım salı günü gidicem nasipse.
buarada sen geldin cucum ben çıkıyorum.
sabahtan beri okuldayım yoruldum
gidip yatıyım biraz.
kendinize de bebişlere de iyi bakın.
canimm olsun,görüsürüz nede olsa..
sen bol bol dinlen canimm,hakkediyorsun..olumunekankayizsmile

canimm aynen..8.haftada artar dediler,ben hep olur muuu benim bitti dedim ohaoldumsmile
su halime bak simdi..meger 1 hafta mola verdirmis bebisim kaydirigubbakcemile3

hep uyumak istiyorum

canimm kalkma bosver..hele havada kapaliysa burdaki gibi,iyi olsam bile cikasim gelmiyor benim boshayallersmile

kızlar aranızda bulantı hapı kullanan var mıı

ben zofran kullanıyorum canım. bunun daha ötesi yok. en etkilisi bu yani. bana da doktorum verdi. başta tereddüt ettim "kemoterapi hastaları kullanıyomuş hocam nasıl olur" dedim. o da "hiç birşey olmaz ben benim bu ilacı kullanan takip ettiğim çok hasta var" dedi. açıkçası kendisi çapa'da prof. va gebelikte kullanılan ilaçlar konusunda çok çalışmaları var. ben güvenerek kullanıyorum. geçenlerde tanıştığım bir kadın doğumcuda aynı şeyi dedi hatta kendiside 25 haftalık gebeymiş ben hergün bundan kullandım dedi. ben şahsen tavsiye ederim arkadaşım. Allah yardımcın olsun.

fısıtğım bu diç en arkad 20 lik fena çürümüş geçen gün 2 kere acile gittik çıldırttı beni trafikte vardı inan intihar etmeyi düşündüm allah korkumdan yapmadım sonra dişçi ilk tedavide iğne yaptı ama benim vucudum dirençli bana yumurta toplama işleminde bile (tüp bebekte genel anestezi altında yapılan bi işlem) 2 kat daha fazla narkoz verdiler.......vucut dirençli olunca dişin iğnesinde falan hep hissetttip yakın zamanda büyük bi narkoz aldım diye böleymiş o sebepten bende vurulmuyorumiğne zaten hissediyorum doktor yapılabilir dedi ama ben dayandım nası olsa uyuşmuyo hafifletsin diyede bebeğim zarar görsün istemedim

cucum burdada hava kotu, zaten o'da etkiliyo insani bi acmadi gitti havalrda!!!!

hep uyumak istiyorum
benimde aynı cnm bugün okula gittim geldim çooook yoruldum eskiden günde 10 iş yaopardım şimdii nerdeeee geldiğimden beri yatıyorum,elim kolum kalkmıyo,uyurumda birazdan,sen yat boşver biraz daha geçince rahatlıcaz napalım ilk aylar böle oluyo

ya senin mola vermiş bari cnm benimki ne molası 4. haftanın başından beri hafif hafifti şu son hafta azıttı artık ama daha hiç kusmadım ona şükrediyorum ama doğru düzgün severek yiyemiyorum,bide çok halsizlik yapıyo işte,inşallah 12 haftadan sonra kesilir 4 hafta daha katlanırız ne var bitsinde,önemli olan 3 aydan sonra bebişte bizden yicek artık

hep uyumak istiyorum

walla ben kendim ettim kendim buldum nedne benim mide bulantım yok diyodum hep al sana mide bulantısı işte....ilaç almicam ben dayanıcam ama şu var ben çıkaracak raddeye gelmiyorum sadece midemde dönüp dönüp duruyor nolcka bilmem..bide bende yanma var yemek boruma kezzap sürülmüş gibi yağıyor

cucum walla bende öyle sanıyodum. o yüzden hiç dinlemiyodum. dün çok bunalttı beni sıpa belki moral vermek için yapmıştır. ama çok belirgin bir histi. biraz daha büyüsünde daha çok hissedeyim diye deli oluyorum şimdi. :sm_cool:

canım tıbbi olarak hissetmenin imkanı yok sen nasıl hisettin 9. haftada

evet... bulantılar yemek yedirmiyor... ama şöyle bişi varki yemek yemedikçe daha çok bulanıyor .. sanki ikisi birbirine bağlı gibi... kızlar benim bulantılarım haffledi gibi (son 2 gündür sırnaşık şey )... hiç ara vermeden bişiler atıştırıyorum ... hatta leblebiyi, kuru yiyecekleri bırakalı da 1 haftayı geçti- artık içim almıyor... yemek saatlerini kaçırmamaya çalışıyorum.. yarım saat - 1 saat yemek saatim geçiksin bulantıyı tetikliyor... hani arada bi duruyor da sonra yine başlayacak gibi oluyor ya : işte o zaman da daha çok artmadan yeşil elma yiyorum... ( nette bi yazıda yeşil elmanın daha yararlı olduğunu okumuştum ) hem yeşil elma, kırmızıya göre daha değişik ve hoş bir kokusu olduğu için de içimi bastırıyor... umarım size de iyi gelir .. Allah kolaylık versin.

ay canimm yaa..deme öyle seyler..Allah dermansiz dert vermez canimm..
direncli arkadasim benim,bebegi icin nelere katlanirmis,massallah sanaaaa olumunekankayizsmile

cucum burdada hava kotu, zaten o'da etkiliyo insani bi acmadi gitti havalrda!!!!

aynen canimm.bi yaz gelmediki buralara zaten boshayallersmile

ay bende aynı senin gibi yeşil elma yiyorum küçük tatlı olanlardan rahatlatıyo beni bide malta eriği onun dışında rahatlatan bişi yok

off ne yaptın sen,banaa taa baştan beri kimseye midem bulanıyo deme göz ederler diyorlardı (inanmam gerçide) benimde hep hafif diye bende hiç ciddiye bile almıyordum bu hafta çok zor dayandım ya,kızartma falan yemiyosun demi cnm oda mide yakar

yaa midem boşken daha çok içim bulanıyor boş kalmaması gerekirmiş bulanmasın diye ama bulantıdan da birşey yiyemiyorumki,bende yeşil elma yedim geçen çok severek hemde aslında devam edeyim ona madem onu düşününce midem bulanmıyor hemkaydirigubbakcemile3 yiyecek bile düşünemiyorum artık offff

gizemli sana inanamadım ya,ben dişimi uyuşturarak kanal tedavisi olmuştum onda bile hafif hissedince dayanamamıştım 1 iğne daha yapmıştı anca öle dayanabilmiştim allah sabır versin cnm ya,ben tam hamile kalmadan 10gün önce dişimin dolgusunu yeniletmiştim kenarı kırılmıştı sızlıyodu sonra bi baktım hamileyim ilk aklıma gelen şey o olmuştu iyiki yaptırmışım diye,diş ağrısı dayanılmaz birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…