ahhhhhh ahhh bende öleydim geçen hafta sabret cicim esas doktorun kapısındayken geçmio zamanya kızlar duyayım da şu kalp atışını içim rahat edicek biraz
şimdi niyeyse hamile gibi hissetmiyorum mide bulantısı da olmayınca
sizde de ölemi.
gerçi sizleirn midesi bulanıyo.
bulanmasını da istemiyorum aslında.
doğru hiç kayif alınmıyo.
haberdar et cnm bizi ii haberlerle gelirsin inşallahoff kızlar 3 saatim kaldı doktora gitmeye zaman geçmiyo sanki çok heyecanlıyım allahım inşallah olumsuz bi durumla karşılaşmam
kızlar aranızda bulantı hapı kullanan var mıı
evet canimm benimm,bulantim gecti diye göbek atarken basa döndük..bu defa kusmalarda eklendi tabii..cucummmmm yoldu yahu yazar mı deydi sana kıyamam.....geçmiş olsun bitanem umarım iileşirsin sen mide bulantısının yanında bide üşüttün herhalde cicim dikkat et kendine ve bebişe
canimm gözünüz aydinnn :lepi:slm kızlar, uzun bi aradan sonra tekrar merhaba, aslında bi görünüp kaçıcam. Müthiş mide bulantılarım var, geçen hafta acile gidip serum taktırmak zorunda kaldım. Bir hafta da raporluydum, ne kadar hafiflese de malesef bulantılarım geçmedi. Bilgisayar da bulantılarımı tetiklediği için yanına bile yaklaşmıyorumAslında bi yandan da seviniyorum çünkü tıbben ispatlanmamasına rağmen bulantılı hamilelikler genelde sağlıklı tamamlanıyormuş, bunu okumak teselli oldu en azından.
Hafta başında doktordaydık, kalp atışlarımızı da duyduk, hatta ilk muayenede sadece kesemizi görmüştük, şimdi bebeğimizi de gördük, içim biraz daha rahat. 2cm olmuş teyzeleri :)
Size iyi sohbetler, en kısa zamanda aranıza katılmak istiyorum ama bulantılar ne kadar daha beni hapseder bilmiyorum, hepiniz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın kızlar....
cok cok sagol canimm..evet migrende vardi zaten..sinüzite bagli bas agrilarimda vardi..katmerlendi yani..sen nasilsin?olumunekankayizsmilecucu geçmişolsun yaa çok zor bilirm baş ağrısını bendede migren var sende öyle bişi varmı canımm sabret canım hepsi geçicek allhın izniyle
:Saruboceq:
canimmm ne güzel,ne mutlu sana..artik sürekli bir elin göbisinde olur:)dün bebeğimi ilk defa hissettim kızlar..
süper bir duyguydu. iki gündür biteceğini umarken artan bulantılarım yüzünden dün eşimin yanında ağlama krizine girdim. o da beni teselli edip yatıştırdıktan sonra "hani bebişimiz" diye elini karnıma koydu. bende bebeğin asıl yeri olan sağ tarafa çekip biraz bastırdım ama o an hissettiğim şeyi tarif edemem heralde. :dance: hiç hissetmediğim birşey. bi kütle, çok minik bi oynama.. çok hafif birşey ama bu kadar net hissedilir. sabahta birşey hissetmiştim ama ona yormadım daha küçük diye, ama o kütle oydu. zaten şu sıralar aşırı zayıfladım. greyfurt büyüklüğüne ulaşmış rahmim bu nedenle kendini daha rahat belli ediyor. kaymaklım gibi bende kalbi durmuşmudur içerde işler nasıl gidiyor acaba diye devamlı merak ediyorum. artık ultrasona göre 10 haftalık olduk. umarım hepberaber sağlıklıca atlatırız arkadaşlar. bulantıları olan arkadaşlar Allah yardımcımız olsun.
canimm aman bulantiya imrenme..mrb kızlar nasılsınız.
herkes mide bulantıları çekiyo heralde.
bende bişey yok hala. arasıra iştahsızlık oluyo ama bulantı yok bende
ya bende bi gariplik mi var
gerçi benim önceden de 8. haftada falan başlamıştı
daha erken mi ne
yoksa hamile değilmiyim diyorum.
offfffff çok garip duygular içindeyim.
cucum seninde başın ağrıyomuş.
minoset al canım. ama doktoruna danışmadan içme bişey.
onu kullanıyo hamileler.
başka vermiyo doktorlar tatlım.
uamrım iyi olursunuz.
bugünü saymazan 4 günüm kaldı.
çabuk geçsin.
canimm bebisin seni düsünüyor,o yüzden uyutuyo seni yerimsenibenKızlarr uyumaktann gözlerimii açamıyorumm
bugünn 3ncüü postaya gidiyorumm yanii
şimdii yine yatağa geçeceğimmm
canimm olsun,görüsürüz nede olsa..evet canım salı günü gidicem nasipse.
buarada sen geldin cucum ben çıkıyorum.
sabahtan beri okuldayım yoruldum
gidip yatıyım biraz.
kendinize de bebişlere de iyi bakın.
canimm aynen..8.haftada artar dediler,ben hep olur muuu benim bitti dedim ohaoldumsmileofff herkesin derdi bulantılarr benimde öyle oldu şu son hafta ya inanılmaz arttı ama daha çıkarmadım şükür,ama yemek yedirmiyo bulantılar,ilaç içmem ya yatıp uyuyorum yada kuru bişeyler atıştırıyorum,8.haftada artaar demişlerdi de inanmamıştım.inşallah geçer bunlarda ya rahat rahat besleniriz
slm, arkadaslar nasilsiniz?
bizde bugun biraz bulantilar var, ve yattigim yerden hic kalkasim yok...
hep uyumak istiyorum
kızlar aranızda bulantı hapı kullanan var mıı
gizemlicimmmm canimm ignesiz kanal tedavisi miiii??
ay nasil dayaniyorsun canim yaa?kiyamam...
bende 4 haftalikken 2 dolgu yaptirdim,daha idrar testinde cikmisti o zaman..doktorum bisey olmaz dedi igneyle yapti..
simdi hem jinekologuma hemde yine dis doktoruma ayri ayri sordum..
12.haftadan sonra yeniden baslanacak tedavime ve yine igneli..
canimm bi sorsan doktoruna sende,böyle nasil dayanacaksin((
benimde aynı cnm bugün okula gittim geldim çooook yoruldum eskiden günde 10 iş yaopardım şimdii nerdeeee geldiğimden beri yatıyorum,elim kolum kalkmıyo,uyurumda birazdan,sen yat boşver biraz daha geçince rahatlıcaz napalım ilk aylar böle oluyoslm, arkadaslar nasilsiniz?
hep uyumak istiyorum
canimm olsun,görüsürüz nede olsa..
sen bol bol dinlen canimm,hakkediyorsun..olumunekankayizsmile
canimm aynen..8.haftada artar dediler,ben hep olur muuu benim bitti dedim ohaoldumsmile
su halime bak simdi..meger 1 hafta mola verdirmis bebisim kaydirigubbakcemile3
canimm kalkma bosver..hele havada kapaliysa burdaki gibi,iyi olsam bile cikasim gelmiyor benim boshayallersmile
offf herkesin derdi bulantılarr benimde öyle oldu şu son hafta ya inanılmaz arttı ama daha çıkarmadım şükür,ama yemek yedirmiyo bulantılar,ilaç içmem ya yatıp uyuyorum yada kuru bişeyler atıştırıyorum,8.haftada artaar demişlerdi de inanmamıştım.inşallah geçer bunlarda ya rahat rahat besleniriz
slm, arkadaslar nasilsiniz?
hep uyumak istiyorum
ben zofran kullanıyorum canım. bunun daha ötesi yok. en etkilisi bu yani. bana da doktorum verdi. başta tereddüt ettim "kemoterapi hastaları kullanıyomuş hocam nasıl olur" dedim. o da "hiç birşey olmaz ben benim bu ilacı kullanan takip ettiğim çok hasta var" dedi. açıkçası kendisi çapa'da prof. va gebelikte kullanılan ilaçlar konusunda çok çalışmaları var. ben güvenerek kullanıyorum. geçenlerde tanıştığım bir kadın doğumcuda aynı şeyi dedi hatta kendiside 25 haftalık gebeymiş ben hergün bundan kullandım dedi. ben şahsen tavsiye ederim arkadaşım. Allah yardımcın olsun.
dün bebeğimi ilk defa hissettim kızlar..
süper bir duyguydu. iki gündür biteceğini umarken artan bulantılarım yüzünden dün eşimin yanında ağlama krizine girdim. o da beni teselli edip yatıştırdıktan sonra "hani bebişimiz" diye elini karnıma koydu. bende bebeğin asıl yeri olan sağ tarafa çekip biraz bastırdım ama o an hissettiğim şeyi tarif edemem heralde. :dance: hiç hissetmediğim birşey. bi kütle, çok minik bi oynama.. çok hafif birşey ama bu kadar net hissedilir. sabahta birşey hissetmiştim ama ona yormadım daha küçük diye, ama o kütle oydu. zaten şu sıralar aşırı zayıfladım. greyfurt büyüklüğüne ulaşmış rahmim bu nedenle kendini daha rahat belli ediyor. kaymaklım gibi bende kalbi durmuşmudur içerde işler nasıl gidiyor acaba diye devamlı merak ediyorum. artık ultrasona göre 10 haftalık olduk. umarım hepberaber sağlıklıca atlatırız arkadaşlar. bulantıları olan arkadaşlar Allah yardımcımız olsun.
offf herkesin derdi bulantılarr benimde öyle oldu şu son hafta ya inanılmaz arttı ama daha çıkarmadım şükür,ama yemek yedirmiyo bulantılar,ilaç içmem ya yatıp uyuyorum yada kuru bişeyler atıştırıyorum,8.haftada artaar demişlerdi de inanmamıştım.inşallah geçer bunlarda ya rahat rahat besleniriz
ay canimm yaa..deme öyle seyler..Allah dermansiz dert vermez canimm..fısıtğım bu diç en arkad 20 lik fena çürümüş geçen gün 2 kere acile gittik çıldırttı beni trafikte vardı inan intihar etmeyi düşündüm allah korkumdan yapmadım sonra dişçi ilk tedavide iğne yaptı ama benim vucudum dirençli bana yumurta toplama işleminde bile (tüp bebekte genel anestezi altında yapılan bi işlem) 2 kat daha fazla narkoz verdiler.......vucut dirençli olunca dişin iğnesinde falan hep hissetttip yakın zamanda büyük bi narkoz aldım diye böleymiş o sebepten bende vurulmuyorumiğne zaten hissediyorum doktor yapılabilir dedi ama ben dayandım nası olsa uyuşmuyo hafifletsin diyede bebeğim zarar görsün istemedim
cucum burdada hava kotu, zaten o'da etkiliyo insani bi acmadi gitti havalrda!!!!
evet... bulantılar yemek yedirmiyor... ama şöyle bişi varki yemek yemedikçe daha çok bulanıyor .. sanki ikisi birbirine bağlı gibi... kızlar benim bulantılarım haffledi gibi (son 2 gündür sırnaşık şey )... hiç ara vermeden bişiler atıştırıyorum ... hatta leblebiyi, kuru yiyecekleri bırakalı da 1 haftayı geçti- artık içim almıyor... yemek saatlerini kaçırmamaya çalışıyorum.. yarım saat - 1 saat yemek saatim geçiksin bulantıyı tetikliyor... hani arada bi duruyor da sonra yine başlayacak gibi oluyor ya : işte o zaman da daha çok artmadan yeşil elma yiyorum... ( nette bi yazıda yeşil elmanın daha yararlı olduğunu okumuştum ) hem yeşil elma, kırmızıya göre daha değişik ve hoş bir kokusu olduğu için de içimi bastırıyor... umarım size de iyi gelir .. Allah kolaylık versin.
off ne yaptın sen,banaa taa baştan beri kimseye midem bulanıyo deme göz ederler diyorlardı (inanmam gerçide) benimde hep hafif diye bende hiç ciddiye bile almıyordum bu hafta çok zor dayandım ya,kızartma falan yemiyosun demi cnm oda mide yakarwalla ben kendim ettim kendim buldum nedne benim mide bulantım yok diyodum hep al sana mide bulantısı işte....ilaç almicam ben dayanıcam ama şu var ben çıkaracak raddeye gelmiyorum sadece midemde dönüp dönüp duruyor nolcka bilmem..bide bende yanma var yemek boruma kezzap sürülmüş gibi yağıyor
evet... bulantılar yemek yedirmiyor... ama şöyle bişi varki yemek yemedikçe daha çok bulanıyor .. sanki ikisi birbirine bağlı gibi... kızlar benim bulantılarım haffledi gibi (son 2 gündür sırnaşık şey )... hiç ara vermeden bişiler atıştırıyorum ... hatta leblebiyi, kuru yiyecekleri bırakalı da 1 haftayı geçti- artık içim almıyor... yemek saatlerini kaçırmamaya çalışıyorum.. yarım saat - 1 saat yemek saatim geçiksin bulantıyı tetikliyor... hani arada bi duruyor da sonra yine başlayacak gibi oluyor ya : işte o zaman da daha çok artmadan yeşil elma yiyorum... ( nette bi yazıda yeşil elmanın daha yararlı olduğunu okumuştum ) hem yeşil elma, kırmızıya göre daha değişik ve hoş bir kokusu olduğu için de içimi bastırıyor... umarım size de iyi gelir .. Allah kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?