2010 Aralık Anneleri

TELLİNAZ sirkeli suyuda denim bennnn.... aaa sirkeli temizleyicimde frosch marka doğal... oda olur sanırım...

canım normalde bu senin hakkın her ay düzenli alman gerek ama tabi bizimki devlet... özel sektördede maaş günü alman lazım diye biliyorum her ay.. muhasebecimizede sordum oda maaş gününde alır dedi ama özel sektör olunca tam emin değilim açıkcası

sağol canım ilgin içinŞeniz

Canım benim çok sağol beni aydınlattığın için. Bu arada ben daha doktorumun yanına gidemedim liste falan yok elimde, kendi kendime uyguluyorum. Ekmek konusuna gelince kepekli fazla yenmemeli diye duymuştum, arada bir yemeliymişiz diye. sen bana kendi listeni yollarsan çok sevineceğim. Bugün öğlen yemeğinde allahtan hazır iş yemeği olunca balık yedim yanınada kocaman bir ot tabağı :) haa öncen mercimek çorbası 1 dilim ekmek. Tabi kahvaltımı yapmıştım 9'da. Tatlı yiyemiyorum ya kuduruyorum resmen, çekmecem dolu ama bakıp kapatıyorum :) Ayy geçici olsunda sonra yeriz napalım. Desteklerin ve destekleriniz için çok sağolun...

TELLİNAZ sirkeli suyuda denim bennnn.... aaa sirkeli temizleyicimde frosch marka doğal... oda olur sanırım...

canım ben normaldede toz alırken ve mobilya silerken felan hep sirkeli su kullanırım bir çok kimyasaldan daha etkili hatta lavaboyu bile kaynamış sirkeli suyla silerim çaydanlığın kirecini felan hep sirke kullanırım ev işlerinde.. öyle kötüde kokmuyo suyla karıştırınca

bencede mantıklı sağol bende öyle yapim.... musluklar için kullanıyordum pırıl pırıl parlatıyodu hem doğlda daha ne olsun kaydirigubbakcemile5

frosch'un sirkeli çok amaçlı temizleyicisini çok severim ama mobilya temizliğine uygun olmabilir nagihancım. wc'de banyoda şahane çokta güzel parlatıyor. mobilyada aşındırabilir birde onun kokusu çok keskin bence bildiğimiz sirkeyi kullan mobilya temizliğinde

Aman Yarabbim ne halısı....:uhm:
arkadaşım kendine dikkat et yaaa,aşağı yukarı aynı haftalardayız,ben eğilemiyorum bile:)

amin canımmmm....

Cnım bende sezeryan ameliyat oldum dış gebelik yüzünden 2009 Ocak ayında (cümle devrik oldu idare edin :) ) canım o kadar yandıki, sanki zorunlu olmadıkça sezeryan o kadarda gerekli değil bencede. Sen normali yaşamışsın o yüzden böyle diyorsun ama bak bebeklerini kucağına aldığın anda bitiyor sancıların. Ama sezeryan öylemi, öksüreme, hapşıram ve maalesef benimki birde tüp alınınca 1 ay yerimden zor kalktım, beter birr durumdu yani (kimseyi korkutmak için yazmıyorum, dedim ya benimki sezeryan ameliyat gibi görünsede benden bir parça aldılar yani biraz daha ağır) Normal doğumdan korkmak istemiyorum, acısı zor diyorsunuz ama bilemem, tek bildiğim normal doğumla bedenimiz yenileniyormuş, sezeryanda bu yok.

kızlar en acilinde bebk odası,cocuk odası yada genc odası ile ilgili guzel modelleri olan site istiyorum.akşam yetişebilirsek mobilyacıya gidicez.ornek bişeyler goturım yanımda

doğru doğru frosch da lavabo banyo wc felan yazıyodu ... haklısın doğal sirke arap sabunu denicem....

kızlar en acilinde bebk odası,cocuk odası yada genc odası ile ilgili guzel modelleri olan site istiyorum.akşam yetişebilirsek mobilyacıya gidicez.ornek bişeyler goturım yanımda

google da görsellerden bi bak

bebek odaları - Google'da Ara

kepek ekmeği niye yenmemeli onu anlamadım CADIARZU beyaz ekmekte şeker var en çok lif içeren kepek ekmeği çavdar vs şekeri olup diyet yapanlar ne ekmeği yiyorsunuz bi yazıverin bakem:)

nerdil bakdım canım bikaç tane gorebildim ben şimdi çıkıyourm dua edin bana da hallolsun en guzelinden...

meraba arkadalar bi sey soracam sampuan fiyatlari ne kadar ?mesela elidor;pantene.garnier . vs..500ml ne kadardir

iyi akşamlar kızlar göbek bölgenize epilasyon yapıyomusunuz
zararlı diye duydum ama ben ilk günden beri epilasyon aletiyle yapıyorum kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…