kız nerden çıktı şimdi bu soru değişiyo fiyatları 5le 10 arasında
ne zarari varmiski?
bende sir agdayla aldiriyorm walla
napiym ooolemi geziym?:uhm:
yaa merak ettim burda indirim vardi sampuanlarda.nerdeyse bir seneye yetecek kadar sampuan ve sac kremi aldim.merak ettim acaba indirim diyip bize gercek fiyatlardan mi veriyolar diye internette aradim degisiyor fiyatlar ve hep buyuk boy burda imkansiz 750 ml pantene.--head&shoulders--ve digerleri imkani yok 750 mi mulamaiyon 250yada 300 ml.neyse haftaya bi daha alim 10_15 kutu seneye kullanirim :))))kaydirigubbakcemile3
nette hamilelikte 17 yasak diye bir yazı okuyodum orda gördüm diyoki
'' ilk üç ay epilasyon bebek için sakıncalı. Dördüncü aydan itibaren ise, karın civarı hariç diğer bölgelere epilasyon uygulanabilir'' ama sakıncası nedir yazmamış bende merak ettim
iyi yapmışsın ama fazla abartma çünkü bu tarz şeylerin iki yıl raf ömrü var diye biliyrum emin değilim gerçi ama yazar gerçi son kullanma tarihi.bende metrodan 750lik aldım elidor tanesi 4 liraya gelmişti daha 2 tane var aslında şöyle mis kokulu bulsam değiştirmek istiyorum başka markayla ama kepek oluyo değiştirince bide güzel kokan yok bildiğim hepsi normal.
ben çıktım kılzar....
aradim bulamadim son kullanma tarihini insallah tarihi bir kac ayik degildir ;(((
'' ilk üç ay epilasyon bebek için sakıncalı. Dördüncü aydan itibaren ise, karın civarı hariç diğer bölgelere epilasyon uygulanabilir'' ama sakıncası nedir yazmamış bende merak ettim
Kızlar doymak bilmiyorum ya
hosgeldin aysecimmmm:)Ben geldiiiimmm :))
7 sayfa birikmiş sanırım okuyamadım kızlar,nasılsınııızzz??
konserve kurufasulye yaptim tadini hic begenmedim kizlar yakafamçokkarıştı
benmi beceremedim acaba ilk defa konservesini yaptim
ayşem,
alıntıladım senden sanıyordum ama kaçırmışım.. hayırlı olsun tatlım görmüşsün duru'nu.. tahmini ölçümlerimiz hemen hemen aynı gidiyor gibi.. nereye gidiyorsun doktora?
Kız kocaman olmuş senin durun...
Ana benim oğlan daha 1800 lerde sempatiksalakcinni
Maşallah diyelim canım....
Canım çıtçıtlı badi uzun kollu kısa kollu felan bol bol al...
Ve battaniye ilk zamanlar çok gidiyor...
Kayınvaldem almış bana penye olanlardan 4 tane..Bende de 1 tane vardı ve kalın peluş var ..Bir tane de eltim aldı yeter herhalde...
Aynen bana da ateş basıyor akannehir
Herkes üşürken ben yanıyorum ya bilmiyorumkismile
Günaydın canım...
Herkeslere günaydınlarrrrr opuyorumnanaktan
hosgeldin aysecimmmm:)
neguzel adin varmis senin yaw:CüvCüv:
facete gordumde
nasilsin bakiym?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?