2010 Aralık Anneleri

kız nerden çıktı şimdi bu soru değişiyo fiyatları 5le 10 arasında

yaa merak ettim burda indirim vardi sampuanlarda.nerdeyse bir seneye yetecek kadar sampuan ve sac kremi aldim.merak ettim acaba indirim diyip bize gercek fiyatlardan mi veriyolar diye internette aradim degisiyor fiyatlar ve hep buyuk boy burda imkansiz 750 ml pantene.--head&shoulders--ve digerleri imkani yok 750 mi mulamaiyon 250yada 300 ml.neyse haftaya bi daha alim 10_15 kutu seneye kullanirim :))))kaydirigubbakcemile3

ben gelddiimm.coşmuşsunuz yine...
bugün 32. hafta çalışabilir raporumu aldım erke geldim eve.temizlik yaptımbaşkası yapsa kızıyorum dün tellinaza söylenmiştik ama ben de rahat edemiyorum ya elitm de söz eder die aslında ederse etsin dimi...yavruşumdan kıymetli miki ah kafam ah...
isim konusunda coşmuş durumdayım bana kaldı meydan die çok seviiyorum.isim knusunda hala kararsız olan var mı??dün begüm demiştim ya bugün de gonca takıldı aklıma..
göbek bölgeme hiç epilasyın yapmadım ben gözüme birşey batmıyor..geçen haftalarda ilk defa ağdacıya gittim çoook utandım yaw bikini bölgesi için...

Ben geldiiiimmm :))
7 sayfa birikmiş sanırım okuyamadım kızlar,nasılsınııızzz??

ne zarari varmiski?
bende sir agdayla aldiriyorm walla
napiym ooolemi geziym?:uhm:

nette hamilelikte 17 yasak diye bir yazı okuyodum orda gördüm diyoki
'' ilk üç ay epilasyon bebek için sakıncalı. Dördüncü aydan itibaren ise, karın civarı hariç diğer bölgelere epilasyon uygulanabilir'' ama sakıncası nedir yazmamış bende merak ettim

iyi yapmışsın ama fazla abartma çünkü bu tarz şeylerin iki yıl raf ömrü var diye biliyrum emin değilim gerçi ama yazar gerçi son kullanma tarihi.bende metrodan 750lik aldım elidor tanesi 4 liraya gelmişti daha 2 tane var aslında şöyle mis kokulu bulsam değiştirmek istiyorum başka markayla ama kepek oluyo değiştirince bide güzel kokan yok bildiğim hepsi normal.

bende göbüş bölgesinden rahatsız olmuyorum çok yok ama merak ettiğim kurabiye bölgesisanki kötü bişey olcak gibi geliyo ben kendim hallediyorum ama korka korka.kimseye gidemem :kedi:

tesk cemre :)valla ne guzel 750 ml 4 liraya aldin ben indirimden.iki tane 250ml sampuani 2euro34 e aldim normalde magazalara gore degisiyor gecen ay ikisini 5euro63 e almistim.yaa burasi indirimde olsa bile pahali turkiyeye gore; simdi vazgectim 4 kutu sampuan daha alacam yeter bugun 10 kutu almistim ama farkli farkli.bazen sikiliyor insan surekli ayni sampuana.s.

Canım o iğneli ve lazer epilasyondan bahsediyor. Ağda falan değil bildiğim kadarıyla

Kızlar doymak bilmiyorum ya

Ahhh ahh bide ben doysam süper olacak ama delikafadulden Sürekli bir yeme isteği hele akşam olunca deli oluyorum bide oturup düşünüyorum ne yesemm diye <bu gidişle fitlik falan kalmayacak sempatiksalakcinni

Ben geldiiiimmm :))
7 sayfa birikmiş sanırım okuyamadım kızlar,nasılsınııızzz??
hosgeldin aysecimmmm:)
neguzel adin varmis senin yaw:CüvCüv:
facete gordumde
nasilsin bakiym?

hmmm anladim lazer ve igneli icin o
agda veya makinede no problemyerimseniben

konserve kurufasulye yaptim tadini hic begenmedim kizlar yakafamçokkarıştı
benmi beceremedim acaba ilk defa konservesini yaptim

konserve kurufasulye yaptim tadini hic begenmedim kizlar yakafamçokkarıştı
benmi beceremedim acaba ilk defa konservesini yaptim

Bilmem canım hiç konserve yapmadım.Bende dün normal yaptımda inat etti pişmemek için ama en sonunda ben galip çıktım guclubacismile

bu çocukta kaçar gider yemek yapmaya iyi akşamlar kızlar akşam yine girerim belkim fatmagülü izlerken.

ayşem,

alıntıladım senden sanıyordum ama kaçırmışım.. hayırlı olsun tatlım görmüşsün duru'nu.. tahmini ölçümlerimiz hemen hemen aynı gidiyor gibi.. nereye gidiyorsun doktora?

çok sağolasın tuğbacım.. acıbadem'e gidiyorum tatlım

Büyümüşüz dmi teyzesiii
Maşallah maşallah olsun az mı 1800

hosgeldin aysecimmmm:)
neguzel adin varmis senin yaw:CüvCüv:
facete gordumde
nasilsin bakiym?

Ay cok tesekkur ederimm :))
iyiyimm tatlım sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…