2010 Aralık Anneleri

burcucum bu sene havasındanmıdır suyundanmıdır nedense herkes hamile ya.kafamı çeviriyorum hamile heryerde karşıma çıkıyo göbüşlüler.kreş açtırma işi mantıklı belli sayıda kadın işçi olunca devlet mecburiyeti vardı sanki.sizin şirkette kalabalıksa bi şansınızı deneyin bebişler yakın olur.ama küçük çocukta git gel git gel hasta oluyolar sonra soğuk sıcak derken.

ay model ismini bilemedim şimdi bizim renk sedefli beyaz şifonyernin üzerinden makyaj aynası modülü falan var ayaklar yerden 10-12 cm. yüksek kulplar yuvarlak kristal gibi internet sitesindede yok foto mak. ara kablosunu bulursan evde dolabını çekip ekliyim..

bu durumu kendi lehinize çevirin ve şirkete bi kreş açtırın bence. gün içinde sık sık gidip bebeğinizi emzirebilirsiniz böylece....

Hehehehe bizde aynı şeyi söylüyoruz müdürlere duyuruyoruz
Şakayla karışık söylüyoz ama inşallah duyarlar sesimizi :Saruboceq:

Ay sorma ya bizim şirket fena cnm bu aralar hani dışarda gördüğün hamileleri algıda seçicilik dersin geçersin ama aynı şirkette böyle bir anda peşpeşe hamile çıkınca acayip oldu
Benim evlendiğim senede şirketteki çok kişi evlenmişti.
Ben hamile kaldım herkes hamile vayy be ayağımı iyi sürümüşüm kaydirigubbakcemile3

ben kristal kulp taktıramadım oğluş olduğu için olmaz dediler onlardada hep kız kulpları vardı ben beğenmedim sonra gidip kendimiz aldık bauhause dan beyaz hafif nostaljik girişe bir oda koymuşlardı kristalli taşlı maşlı prenses odası gb hatta kızım olsa kesin bunu alırdım dedim....

sanırım yıkanıyor renkli bişey olmadığı için boya akma karışma sıkıntısı da yok..bi de anti alerjik miş

sezencim bence şık ve sade bi halı.
eğer mobilyaalr desenliyse bu halı gayet güzel olur.
sırf beyazsa daha desenli bişi de olabilir.

denizim mobilya beyaz ama kulplar ve üzerlerinde denizci süsleri var halı sade olsun istiyorum hele kocaman figürleri hiç sevmiyorum

sezen çok hoşmuş halı canım. sen yanlış hatırlamıosam deniz konseptli bi oda yapıodun.. bu da gayet uymuş cuk oturmuş hatta..

evet canım inşallah alırız da resmini çeker paylaşırım sizinle

evet canım oraya da baktım ben ama çok çeşit yok bana uyacak

Selam kızlar...... Evde bi yoğun lukki sormayın hertarafı dağıttım iş iş işş çalışmak daha iyiymiş valla... yarında kadın gelecek temizliğe halılar gidecek yıkamya off . bakalım kaç gün sonra sizlerle olabilicem hiç vakit bulamıyorum
Herkes iyidir umarım..

valla hep ingiliz tarzı mobilyaları beğeniyodum kısmete yazdığın gibi hafif nostaljik oldu odası küçük hanımın... böyle köşelerinde hafif ağaç işçiliği gibi birşeyler var kabloyu akşama eşime bi aratıyım evde bulursak profil sayfama eklerim ben aslında herşeyini pırıl pırıl olsun öyle çekiyim artistik fotolarını istiyorum .. erkek bebekler için çok değişik şeyler yapmışlar , gemiler yarış arabaları şeklinde eşimde tutturuyo bi tane daha yaparıs belki erkek olur die kaydirigubbakcemile3

banada yarın kadın gelecekbebek odasını arap sabunuyla sildiricem ben işteyken hallediyor gidiyor neyseki ..... çok çarpıntım oluyo ama tansiyonum normal böyle bişey yaşayan varmı? cumartesi kontrolüm var....

ay bende ingiliz tarzı bayılıyorum ama erkek olunca çok bişi yapamadım elimden geldiğince kaydırdım azıcık sade olsun krem toprak tonları die (yalnız odamızda önceden alınmış bir yatak olan koltuğumuz o var biraz daralttı ama oda lazım olur dedik dursun rengi krem fıstık yeşili biraz bozuyo odayı sanki ama napalım artık) hç mavi bişiy sokmadım odaya (kıyafetler hariç mecburen) eşimde diyo ki o kız bekliyodu ondan mavi almıyo :kedi: deli çocuk ya.... ne alakası var :CüvCüv:

bende bi tane daha yapalım belki kız olur diorum ooohhh süsler püslerim.... yalnız bebeklere ayıracak bir odam var o zaman koltuğu çıkarıp onada bi yatak koyucaz kaydirigubbakcemile3

banada yarın kadın gelecekbebek odasını arap sabunuyla sildiricem ben işteyken hallediyor gidiyor neyseki ..... çok çarpıntım oluyo ama tansiyonum normal böyle bişey yaşayan varmı? cumartesi kontrolüm var....

benimde çarpıntım oluyo ama çok kısa süreli oda merdiven çıktığımda.bi kat çıksam bile bazen küt küt

kızlar aklınızda bulunsun arap sabunu yerine sirkeli suyla temizlik yapmaya çalışın bayanssulusmile hem kokuyu alır hemde bebek odası temizliğinde sirke öneriliyor

yarın bursa merkez tatilmiş. biz ilçedeyiz ya değilmiş
ama ben zaten yarın okula gitmiyecektim.
ama eşimin gitmesi gerekiyoondan bugünden bursaya gitme işi yattı
bende çarşıay çıkıcaktım
ip alıcaktım yatakodama halı örücektim
yağmur yağmaya başaldı
dıaşrı da çıkamdım hava almaya
offfffffffffff

kızlar aklınızda bulunsun arap sabunu yerine sirkeli suyla temizlik yapmaya çalışın bayanssulusmile hem kokuyu alır hemde bebek odası temizliğinde sirke öneriliyor

şükür geldin sema ya bi soru sorcam sana aşağıda görüyorum bi dakika sonra yoksun.şey dicektim bu 32.haftada rapor alıyruz ya maaşımızı doğumdan sonraki 8.haftadamı alıyoruz yoksa 32. hafta raporuylamı bilgin varmı?

yağmur.....yağsın tatlım yakınsa git al gel bi koşu..sonra oturur orersin..

kızlar ben geldim gene ortadan muhabbete dalcam:smiley-cool: ben kaçırdım sanırsam park yatak alanlar var aranızda nasıl memnunlarmı markalarını yazabilirlermi bende alcamda içi derin olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…