biz çok memnun kaldık hiç bir sorun yaşamadık sizin sorunu çözmüşler sevindim kaydirigubbakcemile5 güle güle sağlıklı günlerde kullanalım hepimiz....
aynı takımı almış olmayalım siz daha resim koymadınız dimi :sm_cool: odanın modelnin smi neydi ? benimkide beyazdı ben mavi tonu kullanmayacağım için odada üzerine ince silme boya yaptırdım krem gb oldu uzaktan bakınca kırık beyaz gb yakınından bakınca üzerinde krem çizgileri var.... benimki melek bebek odası :) yerim olmadığı için şifonyerini almadım ama...
bu durumu kendi lehinize çevirin ve şirkete bi kreş açtırın bence. gün içinde sık sık gidip bebeğinizi emzirebilirsiniz böylece....
burcucum bu sene havasındanmıdır suyundanmıdır nedense herkes hamile ya.kafamı çeviriyorum hamile heryerde karşıma çıkıyo göbüşlüler.kreş açtırma işi mantıklı belli sayıda kadın işçi olunca devlet mecburiyeti vardı sanki.sizin şirkette kalabalıksa bi şansınızı deneyin bebişler yakın olur.ama küçük çocukta git gel git gel hasta oluyolar sonra soğuk sıcak derken.
ay model ismini bilemedim şimdi bizim renk sedefli beyaz şifonyernin üzerinden makyaj aynası modülü falan var ayaklar yerden 10-12 cm. yüksek kulplar yuvarlak kristal gibi internet sitesindede yok foto mak. ara kablosunu bulursan evde dolabını çekip ekliyim..
çok güzelmiş sezen çok beğendim bende sade istiyorum 2 ölçü varmış gülkurusuna bakiim uyarsa bizde alırız ... ya bitek sulu yıkama oluyomu onu sormak lasım ben temizlemeye veryorum halıları foruş foruş yıkasınlar istiyorum da :)))
sezencim bence şık ve sade bi halı.
eğer mobilyaalr desenliyse bu halı gayet güzel olur.
sırf beyazsa daha desenli bişi de olabilir.
sezen çok hoşmuş halı canım. sen yanlış hatırlamıosam deniz konseptli bi oda yapıodun.. bu da gayet uymuş cuk oturmuş hatta..
SEZEN canim hali cok cici..bi marka vardi,kizlar paylasmisti,sirf hali modelleri vardi..ordada cok cici ve sade halilar vardi..hhatirlayan var mi o siteyi,orayada bi bak istersen
DENIZIM canim hic sevinmedik tatil olmana zemuszemus
4 gün kafani dinle tatlimmm
ben kristal kulp taktıramadım oğluş olduğu için olmaz dediler onlardada hep kız kulpları vardı ben beğenmedim sonra gidip kendimiz aldık bauhause dan beyaz hafif nostaljik girişe bir oda koymuşlardı kristalli taşlı maşlı prenses odası gb hatta kızım olsa kesin bunu alırdım dedim....
valla hep ingiliz tarzı mobilyaları beğeniyodum kısmete yazdığın gibi hafif nostaljik oldu odası küçük hanımın... böyle köşelerinde hafif ağaç işçiliği gibi birşeyler var kabloyu akşama eşime bi aratıyım evde bulursak profil sayfama eklerim ben aslında herşeyini pırıl pırıl olsun öyle çekiyim artistik fotolarını istiyorum .. erkek bebekler için çok değişik şeyler yapmışlar , gemiler yarış arabaları şeklinde eşimde tutturuyo bi tane daha yaparıs belki erkek olur die kaydirigubbakcemile3
banada yarın kadın gelecekbebek odasını arap sabunuyla sildiricem ben işteyken hallediyor gidiyor neyseki ..... çok çarpıntım oluyo ama tansiyonum normal böyle bişey yaşayan varmı? cumartesi kontrolüm var....
benimde çarpıntım oluyo ama çok kısa süreli oda merdiven çıktığımda.bi kat çıksam bile bazen küt küt
benim otururken bile durup dururken oluyo böle kanat çırpıyo sanki göğsümde kısa süreli geçiyo...
kızlar aklınızda bulunsun arap sabunu yerine sirkeli suyla temizlik yapmaya çalışın bayanssulusmile hem kokuyu alır hemde bebek odası temizliğinde sirke öneriliyor
yarın bursa merkez tatilmiş. biz ilçedeyiz ya değilmiş
ama ben zaten yarın okula gitmiyecektim.
ama eşimin gitmesi gerekiyoondan bugünden bursaya gitme işi yattı
bende çarşıay çıkıcaktım
ip alıcaktım yatakodama halı örücektim
yağmur yağmaya başaldı
dıaşrı da çıkamdım hava almaya
offfffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?