2010 Aralık Anneleri

tülü bizde öyle düşündük perdecide yere kadar yapın daha güsel olur dedi .. ben kadife fon perde görmedim hiç buralarda tafta yaparım die düşündüm ama bebek odası da olunca ağır mı kaçar acep? ya bizim oda eşyalarla tam doldu beşik odaya girince sanki dahada bi büyüdü emzirme koltuğuna falan hiç yer yok iyiki almamışım aklımda kalmıştı ama ... ivi ye baktım bende ama çok desenli geldiler bana odanın rengarenk olmasından korkyorum biras..

kızlar tekrar yazayım kaynamıştır arada dün CARREFOUR DA DALİN 2LT SIVI DETERJAN 12.50(16.90A ALMIŞTIM ) YUMŞATICISIDA 4.50 ydi.(8TL Dİ) ben tekrar aldım umarım bugün değişmemiştir almak isteyen olursa

süper canım çok sağol çok iyi oldu bende kıyafetleri için dalin düşünüyorum diğerlerini dalan roxy le yıkadım ....

evet canım ben almıştım.. babybjörn'ün babysitter'ını.. üç pozisyonda kullanabiliyorsun.. sorduğun özellikler var.. çıkarıp yıkanabiliyor da.. 2 yaşına kadar kullanılabiliyormuş. ben çocuğun kendi kendini sallayabilmesine olanak sağlıyor fiziksel gelişimine destek amaçlı düşünerek aldım. birde marka olarakta kullanan arkadaşlarım çok memnun..tabii benim sıpa bakalım becerebilecek mi ya da isteyecek mi kendini sallamayı.. tembelin tekide olabilir babası gibi yani..

mama sandalyesi için erken değil mi burcucum?

konuya atlamıs oldum ama bence kadife perde taftadan daha kullanıslı olur yıkama utuleme daha kolay ve cokta hos gorunur

canım bende dlan roxy aldım ama henüz yıkamaya fırsatım olmadı .. memnun kaldın mı?

aslında ben memnun kaldım kalıntı bırakmıyor kokusu çok değil hafif bir sabun kokusu var bitkisel biliyosundur yumuşak yapıyo ben yumuşatıcı kullanmayacağım ama eşim kokusu hiç güzel değil dedi yorgan tül perde yıkarsın kıyafetlerinede dalin alalım dedi bende bişi demedim... aslında roxy nin fiyatıda çok uygun...

kizlar ihlamurun icine limon katsak daha cok etki gösterir mi acaba????
asiya ragmen yakalandim ya helal olsun bu virüse yani

ıhlamurun içine limon kabuğu iyi oluyor canım.. elma kabuğuda at istersen o da iyimiş hemde güzel aroma katar..

ne yazık ki gribin tek bir çeşidi olmadığından bazen grip aşısıda çalışmayabiliyor burcucum. hersene o sene hangisi daha çok yaygınsa onun aşısını yapıyorlar diye biliyorum..ha birde biz her soğuk algınlığını grip sanabiliyoruz ne yazık ki.. grip gebelikte Allah korusun hiç iyi değil.. semptomları arasında ateş ve halsizlik vardır çünkü.. acaba üst solunum yolu enfeksiyonu, sinüzit ya da faranjit başlangıcı olabilir mi şu an yaşadığın? yine de dikkat etmekte fayda var bunlar gebe gebe zaten o kadar sıkıntının arasında yaşam kaliteni sallar... birde dikkat etmezsen öksürükte eklenir tabloya aman deyim.. hala çekiyorum.. ıhlamura asıl sen

Son düzenleme:
bebek odasını masko'dan alan arkadaşlar hangi mağazayı önerirsiniz? geçen hafta baktık fiyatlar neredeyse hepsinde aynı..bu haftasonu almak için gideceğiz,gelen ürünlerden memnun kaldınızmı,zamanında teslim ettilermi?

canım masko değilde ben modokodn aldım çok memnunum kervan bebe maskoda da mağazaları var ama... kapaklar çekmeceler hepsi hidrolikli oyuncak sandığı bile mdf ve diğer bütün mobilyacılara göre daha kaliteli daha uygun fiyat tavsiye ederim canım biz hiç sorun yaşamadık...

Ay kızlar bizim şirketteki hamileler gün geçtikçe artıyo
hergün biri geliyor hamileyim diyor annnaaaammm biz şirketi kime emanet etcez bilmiyom valla
boshayallersmile kaydirigubbakcemile3

canim kadife fon bende gormedim perdecide
aksam otururken birden aklima geldi
kadife fonun hos olabilecegini dusundum
kadifeyi gerekirse kendim alip perdeciye dikimini yaptiriym diyorum
bende emzirme koltugunu almadim canim once mobilyasini yerlestirelim
sonra bos alana gore alcam mecburen
daha saglikli olur
bu arada bugun bende gitmiyorum egitime
hem iki gunun yorgunlugu var hemde yemek yapmam lazim
kucuk prens bizi aydinlatir aksamakaydirigubbakcemile3

Ay kızlar bizim şirketteki hamileler gün geçtikçe artıyo
hergün biri geliyor hamileyim diyor annnaaaammm biz şirketi kime emanet etcez bilmiyom valla
boshayallersmile kaydirigubbakcemile3

bu durumu kendi lehinize çevirin ve şirkete bi kreş açtırın bence. gün içinde sık sık gidip bebeğinizi emzirebilirsiniz böylece....

canım ben ve küçükprens maskodaki kervan bebe gençtenn aldık benimki teslim edildi biras saat. olarak geç bi sa. geldi ama olsun .. hiçbir parçasında bir sorun yok çok şükür bitek bizim fiyat konusunda bi karışıklık oldu onuda iade ettiler zaten..

biz çok memnun kaldık hiç bir sorun yaşamadık sizin sorunu çözmüşler sevindim kaydirigubbakcemile5 güle güle sağlıklı günlerde kullanalım hepimiz....

teşekkürler canım,
kervan bebeye alıcı gözle bakalım o zaman...

aynı takımı almış olmayalım siz daha resim koymadınız dimi :sm_cool: odanın modelnin smi neydi ? benimkide beyazdı ben mavi tonu kullanmayacağım için odada üzerine ince silme boya yaptırdım krem gb oldu uzaktan bakınca kırık beyaz gb yakınından bakınca üzerinde krem çizgileri var.... benimki melek bebek odası :) yerim olmadığı için şifonyerini almadım ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…