çok sağol canım sabah gordum yaznı careforun sitesine bakdım grurp grup her reyonda indirim vvarmış.bende almamışdım21 ekime kadarmış ındırım.
bende perdesini yere kadar tul yapiym ama fonunu ucuk pembe kadife yapiym diye dusundum sekerim
kafamda biseyler olustu galba
hatta ayni kadifeyi emzirme koltugundada kullansam hos olur
ama hali isi zor ya ben su ivi halinin halilarini begendim ama yakindan gormek lazim
canim ya
bende bu hafta gidecekmiyim belli diil:kedi:
kızlar tekrar yazayım kaynamıştır arada dün CARREFOUR DA DALİN 2LT SIVI DETERJAN 12.50(16.90A ALMIŞTIM ) YUMŞATICISIDA 4.50 ydi.(8TL Dİ) ben tekrar aldım umarım bugün değişmemiştir almak isteyen olursa
TUGBA canim sana bisey soracaktim..
sendin degil mi hani su babybjörn alan??
eger öyleyse canim bu ürünün oturma yerini ayarlayabiliyor musun?
yani hem yatar pozisyonda,hemde hafif daha dik konuma getirebilme özelligi var mi?
bastan bu yana aklimda olan biseydi ama en sonra biraktim alma isini...
peg pregodan begendigimiz bir mama sandalyesi var,boy olarak kisalabiliyor,yatar konuma geliyor..
acaba sandalyeyi normal alip babybjörn de mi alsak diye düsünüyoruz,o yüzden sormak istedim tatlim
konuya atlamıs oldum amatülü bizde öyle düşündük perdecide yere kadar yapın daha güsel olur dedi .. ben kadife fon perde görmedim hiç buralarda tafta yaparım die düşündüm ama bebek odası da olunca ağır mı kaçar acep? ya bizim oda eşyalarla tam doldu beşik odaya girince sanki dahada bi büyüdü emzirme koltuğuna falan hiç yer yok iyiki almamışım aklımda kalmıştı ama ... ivi ye baktım bende ama çok desenli geldiler bana odanın rengarenk olmasından korkyorum biras..
süper canım çok sağol çok iyi oldu bende kıyafetleri için dalin düşünüyorum diğerlerini dalan roxy le yıkadım ....
canım bende dlan roxy aldım ama henüz yıkamaya fırsatım olmadı .. memnun kaldın mı?
kizlar ihlamurun icine limon katsak daha cok etki gösterir mi acaba????
asiya ragmen yakalandim ya helal olsun bu virüse yani
konuya atlamıs oldum amabence kadife perde taftadan daha kullanıslı olur yıkama utuleme daha kolay ve cokta hos gorunur
bizim buralarda pek çeşit yok canım ya yoksa bencede güsel bir fikir ..b.köye falan bakiim olmadı zati çok kararsız biriyimdir hep kafam karıştı
:bbo:
bebek odasını masko'dan alan arkadaşlar hangi mağazayı önerirsiniz? geçen hafta baktık fiyatlar neredeyse hepsinde aynı..bu haftasonu almak için gideceğiz,gelen ürünlerden memnun kaldınızmı,zamanında teslim ettilermi?
tülü bizde öyle düşündük perdecide yere kadar yapın daha güsel olur dedi .. ben kadife fon perde görmedim hiç buralarda tafta yaparım die düşündüm ama bebek odası da olunca ağır mı kaçar acep? ya bizim oda eşyalarla tam doldu beşik odaya girince sanki dahada bi büyüdü emzirme koltuğuna falan hiç yer yok iyiki almamışım aklımda kalmıştı ama ... ivi ye baktım bende ama çok desenli geldiler bana odanın rengarenk olmasından korkyorum biras..
Ay kızlar bizim şirketteki hamileler gün geçtikçe artıyo
hergün biri geliyor hamileyim diyor annnaaaammm biz şirketi kime emanet etcez bilmiyom valla boshayallersmile kaydirigubbakcemile3
canım masko değilde ben modokodn aldım çok memnunum kervan bebe maskoda da mağazaları var ama... kapaklar çekmeceler hepsi hidrolikli oyuncak sandığı bile mdf ve diğer bütün mobilyacılara göre daha kaliteli daha uygun fiyat tavsiye ederim canım biz hiç sorun yaşamadık...
canım ben ve küçükprens maskodaki kervan bebe gençtenn aldık benimki teslim edildi biras saat. olarak geç bi sa. geldi ama olsun .. hiçbir parçasında bir sorun yok çok şükür bitek bizim fiyat konusunda bi karışıklık oldu onuda iade ettiler zaten..
canım masko değilde ben modokodn aldım çok memnunum kervan bebe maskoda da mağazaları var ama... kapaklar çekmeceler hepsi hidrolikli oyuncak sandığı bile mdf ve diğer bütün mobilyacılara göre daha kaliteli daha uygun fiyat tavsiye ederim canım biz hiç sorun yaşamadık...
canım ben ve küçükprens maskodaki kervan bebe gençtenn aldık benimki teslim edildi biras saat. olarak geç bi sa. geldi ama olsun .. hiçbir parçasında bir sorun yok çok şükür bitek bizim fiyat konusunda bi karışıklık oldu onuda iade ettiler zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?