herkes fatmagulu izliyo galbaboshayallersmile
aysecim hani bugun egitime geliyodun sekerim?
gerci bende gidemedim bugun cok yorgundum canim
garantici cocuk seninki demekki
cikisa yakin oliym vakit gelince firlarim diyokaydirigubbakcemile3
herkes fatmagulu izliyo galbaboshayallersmile
canım ne bileyim devam etmediğim bi hastanenin ücretsiz eğitimine katılmak ters gibi geldi biraz ondan.. hem sen de gidememişsin bak?
yooo ben izlemiyoruum :))
Ben geldiiiimmm :))
7 sayfa birikmiş sanırım okuyamadım kızlar,nasılsınııızzz??
böyle düz olduDDalkisalkisalkis
çok güzel olmuş bende kendım yapmak istiyorum .O tül keseyi hazır mı aldınız,yoksa dıktınız mı?
yok aysecim yahu zaten egitimdekilerin cogunun
hastaneyle ilgisi yok
yani hastalarina ozel bi sey degilki bu
bende devam etmiyorum sonucta
dogumuda orda yapmiycam
sen gel yahu cekingenlik yapmayerimseniben
haftaya gel bari sen gelsen ben bi kosu gelirdim kiz ayipsin
15dk benim evime:))
sen medicanada değil misin tatlımm??
tamam o zamann
ben ne biliim böyle olduğunu
ayrıcaa nasıl haberleşicektik kuzum :))
süper canim..magazada inceleme sansim olmadi henüz,bulamazsam internette var zaten..ama dedigin gibi bebisler sever insallah..evet canım ben almıştım.. babybjörn'ün babysitter'ını.. üç pozisyonda kullanabiliyorsun.. sorduğun özellikler var.. çıkarıp yıkanabiliyor da.. 2 yaşına kadar kullanılabiliyormuş. ben çocuğun kendi kendini sallayabilmesine olanak sağlıyor fiziksel gelişimine destek amaçlı düşünerek aldım. birde marka olarakta kullanan arkadaşlarım çok memnun..tabii benim sıpa bakalım becerebilecek mi ya da isteyecek mi kendini sallamayı.. tembelin tekide olabilir babası gibi yani..
mama sandalyesi için erken değil mi burcucum?
sagol canim cevabin icin..ıhlamurun içine limon kabuğu iyi oluyor canım.. elma kabuğuda at istersen o da iyimiş hemde güzel aroma katar..
ne yazık ki gribin tek bir çeşidi olmadığından bazen grip aşısıda çalışmayabiliyor burcucum. hersene o sene hangisi daha çok yaygınsa onun aşısını yapıyorlar diye biliyorum..ha birde biz her soğuk algınlığını grip sanabiliyoruz ne yazık ki.. grip gebelikte Allah korusun hiç iyi değil.. semptomları arasında ateş ve halsizlik vardır çünkü.. acaba üst solunum yolu enfeksiyonu, sinüzit ya da faranjit başlangıcı olabilir mi şu an yaşadığın? yine de dikkat etmekte fayda var bunlar gebe gebe zaten o kadar sıkıntının arasında yaşam kaliteni sallar... birde dikkat etmezsen öksürükte eklenir tabloya aman deyim.. hala çekiyorum.. ıhlamura asıl sen
cucu geçmiş olun canım :) iyi olduğuna sevindim
Bende kızımın kıyafetlerini yıkamıştım ütüledim biraz daha kaldı onlarıda yarın annem halleder.Ayakta duramıyorum oturduğum yerden yaptım ütüyü yarında alışerişe çıkacağım kızıma annem bakacak bende eksiklerimi tamamlayacağım İnşallah.
gecmis olsun cucukaydirigubbakcemile3
ay aman bugün yeterince kv den bahsettik,bosverelim mi arkadaslar..
beynim sisti,ben ben olmaktan ciktim artik bugün..
ee sizler nasilsiniz? herkesler uyumaya gitmis sanirim :sinifsinif:
Boşverdik gittiiiiialkisalkisalkis
Herkese selam, yanıp tutuşan midem ve ben geldik, nasılsınız bakalım. Ama uykum var hemen gidicem sanırım-tatlicadiarzu-
Boşverdik gittiiiiialkisalkisalkis
Herkese selam, yanıp tutuşan midem ve ben geldik, nasılsınız bakalım. Ama uykum var hemen gidicem sanırım-tatlicadiarzu-
iyiyz sekerim sen nasilsin?
naptin bugun bakalim?
gorusemedik yahu...
kalabalikmiydi gecen haftaki gibi canim?
geceleri aziyor zaten bu mide yanmasi...uykundanda uyandiriyor mu seni?
valla benim ictigim o jelin cesmesi olsa gece kalkip kana kana icicem yeminle...
uykun varken kacirma bu firsati canimcim,gece uykusuzluklarin hat safhaya geldiginde cok ararsin (bkz.sekil cucu) yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?