2010 Aralık Anneleri

aysecim hani bugun egitime geliyodun sekerim?
gerci bende gidemedim bugun cok yorgundum canim

garantici cocuk seninki demekki
cikisa yakin oliym vakit gelince firlarim diyokaydirigubbakcemile3

herkes fatmagulu izliyo galbaboshayallersmile

canım ne bileyim devam etmediğim bi hastanenin ücretsiz eğitimine katılmak ters gibi geldi biraz ondan.. hem sen de gidememişsin bak?

yooo ben izlemiyoruum :))

canım ne bileyim devam etmediğim bi hastanenin ücretsiz eğitimine katılmak ters gibi geldi biraz ondan.. hem sen de gidememişsin bak?

yooo ben izlemiyoruum :))

yok aysecim yahu zaten egitimdekilerin cogunun
hastaneyle ilgisi yok
yani hastalarina ozel bi sey degilki bu
bende devam etmiyorum sonucta
dogumuda orda yapmiycam
sen gel yahu cekingenlik yapmayerimseniben
haftaya gel bari sen gelsen ben bi kosu gelirdim kiz ayipsin
15dk benim evime:))

sen medicanada değil misin tatlımm??
tamam o zamann
ben ne biliim böyle olduğunu
ayrıcaa nasıl haberleşicektik kuzum :))

sen medicanada değil misin tatlımm??
tamam o zamann
ben ne biliim böyle olduğunu
ayrıcaa nasıl haberleşicektik kuzum :))

yok kiz ben medicanadan sonra iki doktor daha degistirdim
bi turlu muvaffak olamadimkikaydirigubbakcemile3
kacak katilimci olmiym dedin heralde ama biz ilk gun sormustuk
boyle bi zorunluluk varmi diye
kesinlikle yok dediler
haftaya gel bari
ozelden tel verirm ben sana ayip ettin sekerimkaydirigubbakcemile3

selam kizlarrr...
saat 1 gibi geldi kv,yeni gönderdim,ayaklarimi uzattim simdi...
evet merak etmeyin hala hayattayim,tek parcayim :))
ayet ise yaradimi bilmiyorum ama hic laf falan söylemedi,hep baskalarini anlatti durdu..
bu iyiye isaret sanirim :lepi:

süper canim..magazada inceleme sansim olmadi henüz,bulamazsam internette var zaten..ama dedigin gibi bebisler sever insallah..
mama sandalyesi iste öyle bildigimiz mama sandalyesi gibi degildi..
tepsisi cikiyor,boyu kisaliyor babybjörn kadar minicik bi hale geliyor..geriye yatiyor tamamen...bebek büyüdükce gerektigi gibi büyütüyorsun...
fiyatida ona göre biraz daha yüksekti,o yüzden ikisi arasinda kaldim..yani bir babybjörn arti zamani gelince daha uygun bir mama sandalyesi mi,yoksa sadece bu bahsettigim mama sandalyesinden mi alsam diye...
ben en iyisi ikisinide iyice bi inceleyim son kez boshayallersmile

sagol canim cevabin icin..
cok sükür ben öyle yataklik hasta degilim..ucuk oldu,bir gün üsüdüm,hafif halsizlik ve bas agrisi yasadim o kadar...bu belirtileri yasadigimda genelde yataga düsürürdü beni,asi olmasa yatardim kesin yani cünkü öyle böyle gecirmedi esim ve cevremdekiler...
dedigin gibi gebe gebe bu bile sarsti beni...
sinüzit zaten var olan bisey bende maalesef..ama iyiyim cok sükür..
tavsiyelerinizle ihlamur cayi iyi geldi bana:))

cucu geçmiş olun canım :) iyi olduğuna sevindim
Bende kızımın kıyafetlerini yıkamıştım ütüledim biraz daha kaldı onlarıda yarın annem halleder.Ayakta duramıyorum oturduğum yerden yaptım ütüyü yarında alışerişe çıkacağım kızıma annem bakacak bende eksiklerimi tamamlayacağım İnşallah.

oo massallah canim,eline saglik..
oturdugun yerdende olsa zor oluyor canim..yani kendi adima söyleyim,sirt agrisindan dolayi nerdeyse aglayarak yapiyorum ütümü boshayallersmile
ohhh bizim icinde gez,bebisine ciciler al,bizlede paylas yerimseniben
iyi alisverisler fistikk Şeniz

gecmis olsun cucukaydirigubbakcemile3

gecti gecti...gecirenler sagolsun desem cok mu ayip olur acep kaydirigubbakcemile3
haftaya 2 gün kizi kalicakmis bende,doguma kadar her hafta yada 10 günde bir gelicekmis kendisi,dogumdan sonrada sabah gelip yine böyle aksama dönecekmis...

bunlarinda yerini yapti gitti sevgili kvcigim Çok üzgünüm çoook

ay aman bugün yeterince kv den bahsettik,bosverelim mi arkadaslar..
beynim sisti,ben ben olmaktan ciktim artik bugün..

ee sizler nasilsiniz? herkesler uyumaya gitmis sanirim :sinifsinif:

ay aman bugün yeterince kv den bahsettik,bosverelim mi arkadaslar..
beynim sisti,ben ben olmaktan ciktim artik bugün..

ee sizler nasilsiniz? herkesler uyumaya gitmis sanirim :sinifsinif:

Boşverdik gittiiiiialkisalkisalkis
Herkese selam, yanıp tutuşan midem ve ben geldik, nasılsınız bakalım. Ama uykum var hemen gidicem sanırım-tatlicadiarzu-

Herkese selam, yanıp tutuşan midem ve ben geldik, nasılsınız bakalım. Ama uykum var hemen gidicem sanırım-tatlicadiarzu-

iyiyz sekerim sen nasilsin?
naptin bugun bakalim?
gorusemedik yahu...
kalabalikmiydi gecen haftaki gibi canim?

geceleri aziyor zaten bu mide yanmasi...uykundanda uyandiriyor mu seni?
valla benim ictigim o jelin cesmesi olsa gece kalkip kana kana icicem yeminle...

uykun varken kacirma bu firsati canimcim,gece uykusuzluklarin hat safhaya geldiginde cok ararsin (bkz.sekil cucu) yerimseniben

iyiyz sekerim sen nasilsin?
naptin bugun bakalim?
gorusemedik yahu...
kalabalikmiydi gecen haftaki gibi canim?

Selam, 10 kişi vardı bu hafta. İlk önce bir firma geldi sunumla reklam gibi bişey yaptılar ama Cemile Hanım pek izin vermedi konuşmalarına, isimlerini de söylettirmedi adamlara
Ardından kendisi bi slayt hazırlamış onu izledik, nefesleri ve normal doğumda nasıl ıkınacağımızı falan gösterdi.
En son da medicana da normal doğum yapan bir kadının ve onun bebeğine yapılanların videosunu izletti.
En çok ta o bebekten etkilendim çok minik böyle nereye geldim ben Allah ım der gibiydi, yavrumm yaaa, çok tuhaf oldummmm

Yok canım henüz uykudan uyandırmıyor, genelde uzun nefeslerimle ve dik durarak geçirebiliyorumm. Aslında ilaçta içmiyorum midem için bile böyle uyuyana kadar falan ekşiyor, bide midemi çok doldurunca oluyor:kedi:

Hapşuruk u gördüm de ondan kaldım, eğitimi anlat diyordu onun için yoksam gidicem yatıcam valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…