Selam, 10 kişi vardı bu hafta. İlk önce bir firma geldi sunumla reklam gibi bişey yaptılar ama Cemile Hanım pek izin vermedi konuşmalarına, isimlerini de söylettirmedi adamlara
Ardından kendisi bi slayt hazırlamış onu izledik, nefesleri ve normal doğumda nasıl ıkınacağımızı falan gösterdi.
En son da medicana da normal doğum yapan bir kadının ve onun bebeğine yapılanların videosunu izletti.
En çok ta o bebekten etkilendim çok minik böyle nereye geldim ben Allah ım der gibiydi, yavrumm yaaa, çok tuhaf oldummmm
tuh ya kacirdik merak ediyodum o videoyu bende
haftaya ayseduruda gelcekmis canim
haftaya ne vardi kucukprenscim?
az kaldi yahu bitecek yakinda
ayyyy sen yat kucukprens sonra konusuruz canim
tutmiym seni hadi iyi geceler...
opuyorumnanaktan
kizlar gozumde arpacik ciktiiiiiisenağlama
Yok canım henüz uykudan uyandırmıyor, genelde uzun nefeslerimle ve dik durarak geçirebiliyorumm. Aslında ilaçta içmiyorum midem için bile böyle uyuyana kadar falan ekşiyor, bide midemi çok doldurunca oluyor:kedi:
Hapşuruk u gördüm de ondan kaldım, eğitimi anlat diyordu onun için yoksam gidicem yatıcam valla..
o dönem bence en iyi dönem( maalesef bende böyle oldu...oluyor...
gece 2 defa kalkip ilac icmek zorunda kaliyorum...
2 defa wc icin,3-4 defa susadigim icin,agrilarim icin,dönemedigim icin,uyuyamadigim icin derken sabah oluyor...
o yüzden dedim uykun gelince iyi degerlendir diye,heleki bu saatlerde yerimseniben
Allah kavustursun canim..aklima geldin nerde bu fistik diye..arada ugramaya calis,özletme kendini..öpüyorum seniii Şenizhapsuruk geçmiş olsun canım. Bu arada herkese merhaba. Bu aralar pek katılamıyorum sohbetlere. Eşim Manisa'ya kardeşinin yemin törenine gitti. Bende annemdeyim. Arada gelip okuyorum yazdıklarınızı. öptüm herkesleri :)))
Saol canımmmm benimmmŞeniz, hem kalmak istiyorumm hem yatmak istiyorummm. Kociş te hala tv izliyooo, ay gidemedim hem sizi hem onu bırakıpkafamçokkarıştı
Gece bende iki kere wc ye kalkıyorum, ardından sa su içiyorumm. Artık otomatiğe bağladım gözüm kapalı yapıyorum bunları
heheh,bi topik var okudun mu hic bilmiyorum,annelerin bebekten sonraki komik hallerini anlatíyor..
aklima onu getirdin,,emzirmeyi bile otomatige alan anneler wcye gittiklerinde pijamalarini indireceklerine gögüslerini cikariveriyorlarmis hemen...kaydirigubbakcemile3
bizde öyle olcaz kesinsempatiksalakcinni
hapsuruk geçmiş olsun canım. Bu arada herkese merhaba. Bu aralar pek katılamıyorum sohbetlere. Eşim Manisa'ya kardeşinin yemin törenine gitti. Bende annemdeyim. Arada gelip okuyorum yazdıklarınızı. öptüm herkesleri :)))
aaaa!!! haftaya sonmuydu?Ay haftaya bitiyo ki artık sertifika verecekler, Ayşe Duruuuu geç kaldın kuzum yaa, keşke daha önce gelseydinboshayallersmile Aaa gerçi haftaya herkes bi çeşit yapıp getirecek, gün yapacağız zevkli olacak yani gel yine de canım. :lepi:
Hapşuruk Narnisan kızlar sizlerde birer çeşit yapıp getirin eliniz boş gelmeyin emi, öteki kızlar da yapacak, bende yapıcam inşallahhihoyyyt Hastane de içecekleri verecekalkisalkisalkis
Video iyiydi, gerçi ben normal doğum izlemiştim de doğumdan sonra bebeğe yapılanları ilk defa izledim. Bu arada hastaneye bebeğe bişey götürmemize gerek yokmuş. Sadece çıkarırken giydirmek için bişeyler getirebilirsiniz dedi. Üstünü başını bezini falan hastane giydiriyormuş. Pijama da tavsiye etmedi, gecelikle getirin dedi. İç çamaşırı olarak da göbek üstüne çıkanları önerdi sezeryan olacak arkadaşlara.
Neyse aklıma geldikçe sonra da yazarım canım, haftaya sertifikaları almaya gelin bari daha çerçeveletip bebişlerin odasına asıcazkaydirigubbakcemile3
Hadi ben yattım Allah rahatlık versin cümlemize inşallahhh:Saruboceq:
Geçer kusu çok üstüne düşme.Ama tekrarlarsa bi kaç gün arayla doktora görün alerji oluyor çünkü o.Bende de bi ara hergün yeni bir tane çıkıyordu doktor alerji demişti damla kullanmıştım.
hapsuruk geçmiş olsun canım. Bu arada herkese merhaba. Bu aralar pek katılamıyorum sohbetlere. Eşim Manisa'ya kardeşinin yemin törenine gitti. Bende annemdeyim. Arada gelip okuyorum yazdıklarınızı. öptüm herkesleri :)))
nasıl yani şimdi mi çıktı?? Geçmiş olsun yaaa:bbo:
Ay evet okudum çooookkk komik ama gülmeye korkuyorum valla, ne demişler gülme komşuna gelir başınaakaydirigubbakcemile3
aaaa!!! haftaya sonmuydu?
oh ohhh haftaya en zevkli kisim varmiskaydirigubbakcemile3
konusuruz ne yapacagimizi canim
iyi geceler sana
ayy saolun kizlar sabahtan beri batma oluyodu
su an bayaa arpaciga donustu
hicte cikmazdi bende amafisfisfis
sasirdim bende
yatiym artik ben hepinize iyi geceler sekerler optumopuyorumnanaktan
aynennnkaydirigubbakcemile3
yatagin ucundaki battaniyeyi bebek sanip pispislayanimi ararsin,bebegi düsürdüm uykuda diye yatagi arayani mi ararsin,memeyi bebegin agzina vericem diye gözüne sokani mi ararsin :roflol:
bazen acip acip okumak cok keyifli hakkaten,bakalim biz neler yapicaz :smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?