2010 Aralık Anneleri

tuh ya kacirdik merak ediyodum o videoyu bende
haftaya ayseduruda gelcekmis canim
haftaya ne vardi kucukprenscim?
az kaldi yahu bitecek yakinda

Bir gece kuşuda ben geldim kızlar :)) napıyonuz bakim.Siz İstanbullular buluşun anca gidin eğitimlere biz napcaz :sinifsinif:

tuh ya kacirdik merak ediyodum o videoyu bende
haftaya ayseduruda gelcekmis canim
haftaya ne vardi kucukprenscim?
az kaldi yahu bitecek yakinda

ayyyy sen yat kucukprens sonra konusuruz canim
tutmiym seni hadi iyi geceler...
opuyorumnanaktan

Ay haftaya bitiyo ki artık sertifika verecekler, Ayşe Duruuuu geç kaldın kuzum yaa, keşke daha önce gelseydinboshayallersmile Aaa gerçi haftaya herkes bi çeşit yapıp getirecek, gün yapacağız zevkli olacak yani gel yine de canım. :lepi:

Hapşuruk Narnisan kızlar sizlerde birer çeşit yapıp getirin eliniz boş gelmeyin emi, öteki kızlar da yapacak, bende yapıcam inşallahhihoyyyt Hastane de içecekleri verecekalkisalkisalkis

Video iyiydi, gerçi ben normal doğum izlemiştim de doğumdan sonra bebeğe yapılanları ilk defa izledim. Bu arada hastaneye bebeğe bişey götürmemize gerek yokmuş. Sadece çıkarırken giydirmek için bişeyler getirebilirsiniz dedi. Üstünü başını bezini falan hastane giydiriyormuş. Pijama da tavsiye etmedi, gecelikle getirin dedi. İç çamaşırı olarak da göbek üstüne çıkanları önerdi sezeryan olacak arkadaşlara.
Neyse aklıma geldikçe sonra da yazarım canım, haftaya sertifikaları almaya gelin bari daha çerçeveletip bebişlerin odasına asıcazkaydirigubbakcemile3

Hadi ben yattım Allah rahatlık versin cümlemize inşallahhh:Saruboceq:

kizlar gozumde arpacik ciktiiiiiisenağlama

Geçer kusu çok üstüne düşme.Ama tekrarlarsa bi kaç gün arayla doktora görün alerji oluyor çünkü o.Bende de bi ara hergün yeni bir tane çıkıyordu doktor alerji demişti damla kullanmıştım.

hapsuruk geçmiş olsun canım. Bu arada herkese merhaba. Bu aralar pek katılamıyorum sohbetlere. Eşim Manisa'ya kardeşinin yemin törenine gitti. Bende annemdeyim. Arada gelip okuyorum yazdıklarınızı. öptüm herkesleri :)))

o dönem bence en iyi dönem ( maalesef bende böyle oldu...oluyor...
gece 2 defa kalkip ilac icmek zorunda kaliyorum...
2 defa wc icin,3-4 defa susadigim icin,agrilarim icin,dönemedigim icin,uyuyamadigim icin derken sabah oluyor...
o yüzden dedim uykun gelince iyi degerlendir diye,heleki bu saatlerde yerimseniben

Saol canımmmm benimmmŞeniz, hem kalmak istiyorumm hem yatmak istiyorummm. Kociş te hala tv izliyooo, ay gidemedim hem sizi hem onu bırakıpkafamçokkarıştı

Gece bende iki kere wc ye kalkıyorum, ardından sa su içiyorumm. Artık otomatiğe bağladım gözüm kapalı yapıyorum bunları

Allah kavustursun canim..aklima geldin nerde bu fistik diye..arada ugramaya calis,özletme kendini..öpüyorum seniii Şeniz
kizlar gozumde arpacik ciktiiiiiisenağlama

kiyamam sanaa,gecmis olsun...
doktora gitmiceksen onun dogal bi yöntemi vardi ama neydi,pamugu batirip cayin demiyle mi kompres yapiyorlardi ,öyle biseydi...bilmiyorumkismile
bilen cikar topikten kesin

heheh,bi topik var okudun mu hic bilmiyorum,annelerin bebekten sonraki komik hallerini anlatíyor..
aklima onu getirdin,,emzirmeyi bile otomatige alan anneler wcye gittiklerinde pijamalarini indireceklerine gögüslerini cikariveriyorlarmis hemen...kaydirigubbakcemile3
bizde öyle olcaz kesinsempatiksalakcinni

Ay evet okudum çooookkk komik ama gülmeye korkuyorum valla, ne demişler gülme komşuna gelir başınaakaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin canım.

aaaa!!! haftaya sonmuydu?
oh ohhh haftaya en zevkli kisim varmiskaydirigubbakcemile3
konusuruz ne yapacagimizi canim
iyi geceler sana

Geçer kusu çok üstüne düşme.Ama tekrarlarsa bi kaç gün arayla doktora görün alerji oluyor çünkü o.Bende de bi ara hergün yeni bir tane çıkıyordu doktor alerji demişti damla kullanmıştım.

nasıl yani şimdi mi çıktı?? Geçmiş olsun yaaa:bbo:

ayy saolun kizlar sabahtan beri batma oluyodu
su an bayaa arpaciga donustu
hicte cikmazdi bende amafisfisfis
sasirdim bende

yatiym artik ben hepinize iyi geceler sekerler optumopuyorumnanaktan

Ay evet okudum çooookkk komik ama gülmeye korkuyorum valla, ne demişler gülme komşuna gelir başınaakaydirigubbakcemile3

aynennnkaydirigubbakcemile3
yatagin ucundaki battaniyeyi bebek sanip pispislayanimi ararsin,bebegi düsürdüm uykuda diye yatagi arayani mi ararsin,memeyi bebegin agzina vericem diye gözüne sokani mi ararsin :roflol:
bazen acip acip okumak cok keyifli hakkaten,bakalim biz neler yapicaz :smiley-cool:

Tekrar geçmiş olsun, konuşuruz haftaya için güzel olacak inşallah:lepi: Hadi ii geceleeerr

:roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bizim arkadaşın kocasıda bebek diye oyuncak ayıyı pışpışlıyormuş, bizde yazarız artık başımıza gelenleri yaaa onlara bile özeniyor insanopuyorumnanaktan
Hadi tekrar iyi geceler, ben kaçtıımmmmmm

Hadi kızlar öptüm hepinizi bende yatıyorum iyi geceler iyi uykular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…