2010 Aralık Anneleri

biz bugün gidemedik bursaya hatunalr sölemişmiydim. ayrın eşim işe gitmek zorunda yarın tatil değilmiş.
bende evde dinlendim.
sonra çarşıya çıktık. ipimi aldım. yatak odama halı örüyorum bakalım nasıl olucak
yavaş yavaş bitiririm izinde.
dayanamayıp bebe yünü aldım yine.
bişeyelr örerim beni rahatlatıyo.
izinde artık
yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnn yarın kızımı görücemmmmmmmmmmmmmm
öptük hepinizi.
iyi geceelr.
sabah görüşürüz.

Günaydın kızlar.....
ezo inşallah içine sinen şeyler bulup alırsın canım

hadi kolay gelsin canımmm....

Kızlar hiçbişey bakamadım gidemedik.Kombi için gelecek ustayı bekledik.sonraya kaldı..
oh sende rahatladın sonunda.isim konusunda bende aynıyım canım bebşimin hala bir adı yok .eşimin beğendiğini ben benim beğendimi eşim beğenmiyor.eşime begüm isminide soylemişdim olabilir demişdi bide idil ve defne için okdar isimden sadece beğendiği bunlar oldu
böyle düz olduDDalkisalkisalkis
çok guzel olmuş canım gule gule kullanın

kizlar gozumde arpacik ciktiiiiiisenağlama

geçmiş olsun tatlım bende bir ara cok cıkardı annem sarımsak surdururdu.ama çay komplekside rahatlatır diye duymuşdum

cucum geçmiş olsun canım atlatmışsın

günaydın kızlaaarr..gece uyuyakaldım(
işe gidiyorum şimdi de akşama da eltimler gelcek adapazarından.
özlicem sizi.
ezocum begüm mü koyuyoruz yoksa ikimiz de:))
öpüyorummm

kızlar dün bebşimi gördüm çok tatlıydı büyümüş sıpa
herşey normal 1810gr 38cm olmuş toşunum gelişimi gayet iyi dedi:lepi:
ama tansiyonum hala oynuyorr bol bol dinlen dedi

dün arkamdan dua eden herkesin diline o güzel yüreğine sağlık
ben gönülden yapılan duanın gücüne çok inanırım benimde bütün dualrım sizinle:Saruboceq:

ayyyyyy kızlar en önemli şeyi demedim ben bu ay hiç
kilo almamışım inanamadımhihoyyyt
yanlızca bir kilo almışım 700 gramı bebişin zaten ben sadce 300 gr almışım hihoyyyt

iyi akşamlar kızlar göbek bölgenize epilasyon yapıyomusunuz
zararlı diye duydum ama ben ilk günden beri epilasyon aletiyle yapıyorum kafamçokkarıştı

günaydın güzel annecikler...
ben göbek bölgemi teeeee önceden epilasyon yaptırmıştım , sinek kaydı valla benim göbek, şimdi bide şiş ki parlıyor maşanlah.:jeyyar:
o değil de bu bu aralar ben ayıptır söylemesi malum bölgeyi napcam diye düşünüyorum, elim kolum da yetişmiyor :sm_confused: öyle kuaförde falan da ay açamam ben yahu o kadar derin bölgelerimi, napsak ki:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…