Canım benim çok sağol beni aydınlattığın için. Bu arada ben daha doktorumun yanına gidemedim liste falan yok elimde, kendi kendime uyguluyorum. Ekmek konusuna gelince kepekli fazla yenmemeli diye duymuştum, arada bir yemeliymişiz diye. sen bana kendi listeni yollarsan çok sevineceğim. Bugün öğlen yemeğinde allahtan hazır iş yemeği olunca balık yedim yanınada kocaman bir ot tabağı :) haa öncen mercimek çorbası 1 dilim ekmek. Tabi kahvaltımı yapmıştım 9'da. Tatlı yiyemiyorum ya kuduruyorum resmen, çekmecem dolu ama bakıp kapatıyorum :) Ayy geçici olsunda sonra yeriz napalım. Desteklerin ve destekleriniz için çok sağolun...
kepek ekmeği niye yenmemeli onu anlamadım CADIARZU beyaz ekmekte şeker var en çok lif içeren kepek ekmeği çavdar vs şekeri olup diyet yapanlar ne ekmeği yiyorsunuz bi yazıverin bakem:)
kızlar dün bebşimi gördüm çok tatlıydı büyümüş sıpa
herşey normal 1810gr 38cm olmuş toşunum gelişimi gayet iyi dedi:lepi:
ama tansiyonum hala oynuyorr bol bol dinlen dedi
günaydın güzel annecikler...
ben göbek bölgemi teeeee önceden epilasyon yaptırmıştım , sinek kaydı valla benim göbek, şimdi bide şiş ki parlıyor maşanlah.:jeyyar:
o değil de bu bu aralar ben ayıptır söylemesi malum bölgeyi napcam diye düşünüyorum, elim kolum da yetişmiyor :sm_confused: öyle kuaförde falan da ay açamam ben yahu o kadar derin bölgelerimi, napsak ki:uhm:
Günaydııınnn Türkiyeeeeeee:))
cümleten günaydınlar hayırlı cumalar Cumanız Mübarek Olsun
ay ekleyemedim...olmuyo kızlar burxkan sana yollimde sen ekle bari ..olurmu?
günaydin kizlarrr
hayirli cumalar
massallah canimmmm,büyümüs minigimizkızlar dün bebşimi gördüm çok tatlıydı büyümüş sıpa
herşey normal 1810gr 38cm olmuş toşunum gelişimi gayet iyi dedi:lepi:
ama tansiyonum hala oynuyorr bol bol dinlen dedi
süpersin canimm...benimde kilo almam durdu sanki..ayyyyyy kızlar en önemli şeyi demedim ben bu ay hiç
kilo almamışım inanamadımhihoyyyt
yanlızca bir kilo almışım 700 gramı bebişin zaten ben sadce 300 gr almışım hihoyyyt
ohhhh ne güzel valla..ben daha lazerle göbege gecememistim,öylecede kaldigünaydın güzel annecikler...
ben göbek bölgemi teeeee önceden epilasyon yaptırmıştım , sinek kaydı valla benim göbek, şimdi bide şiş ki parlıyor maşanlah.:jeyyar:
o değil de bu bu aralar ben ayıptır söylemesi malum bölgeyi napcam diye düşünüyorum, elim kolum da yetişmiyor :sm_confused: öyle kuaförde falan da ay açamam ben yahu o kadar derin bölgelerimi, napsak ki:uhm:
Günaydın balım
Ay kızlar bugün Cuma diyemi bilmem ama
enerjim had safhada
Eeeee tabi oğluşumunda
Saat 8'den beri anasının karnında depar atıyokaydirigubbakcemile3
cucum hoşgeldin tatlım kolay gelsin eğlenceli bir gun olacak desene
Kızlar Kanal D de bir hoca çıktı çok güzel konuşuyor, tavsiye ederim. Aile ilişkileri ve çocuk yetiştirmeden bahsediyor.
evet kızlar doğan cüceloğlu,bende tavsiye ederim,kitaplarıda çok güzel
günaydınlarrrrrrrrrr.
ben bugün çok mutluyum.
çünkü minik ziilitoşumu görmeye gidicem.
Günaydın kızlar, sizden bi ricam var, çok yakın bi arkadaşım var ve bebek istiyolar, 5-6 aydır bebekleri olmuyo, doktor bi problem olmadığını söylemiş, tabi bayan arkadaşım açısından. Onun yanına her gittiğimde vijdan azabı duyuyorum, hasretle bakıyo göbişime her seferinde. Nolur dua edin, bu kadar hamileden birisinin duası tutar elbet. Allahım isteyen herkese versin bebek.. :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
ay evet doğan cüceloğlu bu adam mıymış ne cahilimmmmben bu kişisel gelişim şeysilerine hiç inanmam ama o yüzden hiç kitabını okumadım ama gerçekten çok güzel konuşuyooorr:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?