2010 Aralık Anneleri

günaydın herkese,

canım ben listemi daha önce yazmıştım. dur bulabilirsem kopyalayayım tekrar. gerçi kişiye özel hazırlanıyo bu listeler ama sana bi fikir olur en azından... bu arada o çekmecedekileri dağıt bi an önce. her an seni baştan çıkarabilir...

listeyi aşağı kopyaladım canım. yalnız şu anda günlük kalorim 2000kcal çıktı. yumurta hergün ve haftada 2 porsiyon tatlım var artık:) şu anki kilom da 64,5 - 65...

1800 kalorilik diyetim,

kalkınca 1 bardak ılık su

SABAH (8:30-09:00)
1,5 dilim peynir (1 dilim = 1 kibrit kutusu) veya 1 yumurta+yarım dilimk peynir veya 4-5 kaşık kesik-çökelek-lor
4-5 zeytin veya 2 ceviz veya 5-6 fındık-badem
söğüş sebze (yağsız)
3 dilim ekmek veya çeyrek ekmek (kepek, yulaf, çavdar vs...)
açık çay veya bitki çayı (şekersiz)

ARA (10:30-11:00)
1 porsiyon meyve (bi tablo var hangi meyvenin ne kadarı 1 porsiyon yazıyo. oradan seçiyosun. kavun, karpuz, incir, muz, üzüm yasak)

ÖĞLE (12:30-13:00)
1 bardak yoğurt
5 yemek kaşığı sebze yemeği (susuz)
salata (yağsız)
3 dilim ekmek

ARA (15:00-15:30)
1 porsiyon meyve

ARA (17:30-18:00)
1 dilim peynir
3-4 etimek veya 2 galeta veya 3-4 grissini veya yarım paket kepekli çubuk kraker veya 2 dilim ekmek
1 bardak ayran

AKŞAM (20:00-20:30)
1 bardak yoğurt
1 kepçe çorba veya 4 kaşık baklagil veya 3 kaşık bulgur makarna
5 kaşık sebze yemeği (susuz)
1 yumurta büyüklüğünde et/tavuk/balık veya 1 dilim peynir veya 1 yumurta
salata (yağsız)
2 dilim ekmek

GECE (21:30)
2 porsiyon meyve

ayrıca gün içinde 2 ceviz veya 5-6 fındık-badem

süt içmiyorum ve kırmızı et yemiyorum ben. ona göre hazırladı. listenin haricinde söylediklerinden aklımda kalanlar:

haftada 1 gün balık veya tavuk, 1 gün kırmızı et yiyemediğim için onun yerine yumurta
en az 2 litre su
öğün atlamak veya öğünde yazandan az -fazla yemek yok
egzersiz hamileliğimin izin verdiğince. yürüyüş vs..
etiform yasak şeker içeriyormuş...
patates, mısır, havuç, bezelye, bal kabağı, iç bakla, yer elması yasak
kuru meyveler yasak
yavaş ve iyice çiğneyerek yenecek
hazır gıda yasak
kola, fanta hazır meyve suları yasak
evde sıkılan meyve suları yerine meyvenin kendisi yenecek
her türlü şekerli gıda, tatlı, dondurma, reçel, bal, pekmez, helva, kızartma, kavurma, et-tavuk suyu, tavuk derisi, mayonez, yağlı soslar, salam, sucuk, sosis, sakatatlar yasak. tatlı bayramda çok canım çekerse eşimin tabağından bi çatal...
tuz miktarı azaltılacak
beyaz ekmek yerine kepek, çavdar, yulaf veya bunların karışımı olan ekmekler tercih edilecek.
haftada 2 kez kuru baklagil tüketilecek.
gece dolap seferleri iptal. 21:30dan sonra bişey yenmeyecek..

kepek ekmeği niye yenmemeli onu anlamadım CADIARZU beyaz ekmekte şeker var en çok lif içeren kepek ekmeği çavdar vs şekeri olup diyet yapanlar ne ekmeği yiyorsunuz bi yazıverin bakem:)

canım diyetisyenin tavsiyesi ile kepek, çavdar, tam tahıllı ekmek yiyorum ben. az da değil hem günde 10 dilim ekmeğim var toplam...

kızlar dün bebşimi gördüm çok tatlıydı büyümüş sıpa
herşey normal 1810gr 38cm olmuş toşunum gelişimi gayet iyi dedi:lepi:
ama tansiyonum hala oynuyorr bol bol dinlen dedi

Maaaşaaaalllaaahhhhhh oy oy bıcıra bak sen 30+4 'de bu kilo Allah'ım nazarlardan saklasın

Günaydın cnm
Valla ben kuaförde hallediyorum çok da memnunum
hatta fırsat bulursam akşam yada yarın gitmeyi düşünüyorum
çünkü Pazartesi kontrolüm var
Açıkcası evde harcadığın vakit yorgunluk hiç değmez kuaförde yaptır binkat daha iyi
ayrıca hiç gitmediğin bir yere git
inan daha rahat edersin kaydirigubbakcemile3

Günaydııınnn Türkiyeeeeeee:))

cümleten günaydınlar hayırlı cumalar Cumanız Mübarek Olsun

Günaydın şekerlerrrrrrr.......
ay ekleyemedim...olmuyo kızlar burxkan sana yollimde sen ekle bari ..olurmu?

Ezocan video mu göndercen şeker ?
ben işyerinden sadece öğlen saatlerinde girebiliyorum cnm ya
Ama akşam evden eklerim olumunekankayizsmile

kızlar dün bebşimi gördüm çok tatlıydı büyümüş sıpa
herşey normal 1810gr 38cm olmuş toşunum gelişimi gayet iyi dedi:lepi:
ama tansiyonum hala oynuyorr bol bol dinlen dedi
massallah canimmmm,büyümüs minigimiz
gecmis olsun canim yaa,insallah tansiyon belasi cok ugrastirmaz seni :Saruboceq:

ayyyyyy kızlar en önemli şeyi demedim ben bu ay hiç
kilo almamışım inanamadımhihoyyyt
yanlızca bir kilo almışım 700 gramı bebişin zaten ben sadce 300 gr almışım hihoyyyt
süpersin canimm...benimde kilo almam durdu sanki..
500 gram almisim,bebiste 500 gram almisti..süperiz süperrr :lepi:

ohhhh ne güzel valla..ben daha lazerle göbege gecememistim,öylecede kaldi (
ve hatta göbisimde uzun uzun killar cikti bilmiyorumkismile
herkes aman alma onlar dökülür dediler,biraktim bende,toka takicam yakinda kaydirigubbakcemile3
alt bölge konusunda bende senin gibi dertliyim canim..aynalarla ve akrobatik hareketlerle bi sekilde halletmeye calisiyorum napiyim boshayallersmile

Günaydın balım

Ay kızlar bugün Cuma diyemi bilmem ama
enerjim had safhada
Eeeee tabi oğluşumunda
Saat 8'den beri anasının karnında depar atıyo kaydirigubbakcemile3

ay yerim ben senin oglusunuuu...annesinin karnini sekilden sekile sokuyordur afacan
bizimkinide babasi dürte dürte uyandirdi sabah kaydirigubbakcemile3

kizlar ben bu gece ilk defa deliksize yakin bi uyku cektim...
deliksiz uyumak isteyenlere tavsiye 9-10 saat kv ile basbasa kalsinlar sırnaşık şey

kahvaltimizi yaptik,bismillah diyip simdi oglusumun tulumlarindan yikamaya basliyorum canlar...
hihoyyytB]

Kızlar Kanal D de bir hoca çıktı çok güzel konuşuyor, tavsiye ederim. Aile ilişkileri ve çocuk yetiştirmeden bahsediyor.

Günaydın kızlar, sizden bi ricam var, çok yakın bi arkadaşım var ve bebek istiyolar, 5-6 aydır bebekleri olmuyo, doktor bi problem olmadığını söylemiş, tabi bayan arkadaşım açısından. Onun yanına her gittiğimde vijdan azabı duyuyorum, hasretle bakıyo göbişime her seferinde. Nolur dua edin, bu kadar hamileden birisinin duası tutar elbet. Allahım isteyen herkese versin bebek.. :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

Canımm tüm kalbimle dua ediyorum, Bu mübarek cuma gününün hatrına, Rabbim inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat verir arkadaşına inşallaaahhhh:Saruboceq:

ay evet doğan cüceloğlu bu adam mıymış ne cahilimmmm ben bu kişisel gelişim şeysilerine hiç inanmam ama o yüzden hiç kitabını okumadım ama gerçekten çok güzel konuşuyooorr:lepi:

benimde okumuşluğum hep bölük pörçük :))) ama üslubu çok güzel,

esracım inşallah bebişi olur arkadaşının hayırlısıyla,sorun yoksa o biara tutar zaten en uygun zamanı bekliyor heralde bebişi:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…