günaydın kızlar ayyy güne kötü başladım ama neyse inşallah hemen gider o çirkin bulutlar kafamdan.
günaydın kızlar
bişey sorucam ben face de kim kim anlayamıyorum
gerçek isimler kafamı karıştırdı benim
Ezocum hoşbulduk canım...valla bende özledim sizi...çok şükür geldim artık buralardayım...
ay sorma ezocum yagünaydın kızlar
ucurum hoşgeldin ozlettin kendini.bebişinede maşallah..
hapşurukcum o kombi işini hiç sormaa.bende cektim ve daha 2 gun once yapıldı.ağutosun 21 de basvuru yaptık servise.hemen geldiler ama içindeki kartı yandığı için ist dan gelmesini bekledik...cok zor bır durum.umarım siz hemen halledersiniz
gunaydin kucukprenscm hala agrin varmi ?Günaydınnnn herkeseee..
Dün epey sancım oldu yatmadan önce, gecede kabuslarla geçti, sürekli erken doğum yapıyordumm offf neyse sabah ola hayrola demişler!!
ay sorma ezocum ya
daha yepyeni kombi ne cabuk ariza yapti
ama ateslemesinde sorun varmis
kucuk bi ariza sanirim kombi calisiyo gaz geliyo sadece atesleme olmadigi icin yanamiyo
gunaydin kucukprenscm hala agrin varmi ?
nasil oldun? usuttunmu acaba
hoşgeldiniz kızlarrr
küçükprens geçmiş olsun canım ya sola uzan hep belki iyi olur,benimde geçen hafta 2 gün sürdü bidaha da olmadı ya benim hesaplarıma göre yorgunluktan olduğunu düşünüyorum,sizde yorulmamaya çalışın kızlar
Günaydın canım, şimdi iyiyim elhamdülillah:Saruboceq: Ama gece baya korktum herhalde ki kabuslar gördüm hep.
Sizin kombiye ne oldu yaa, gerçi eşin bakmıştır suyuna havasına vanalarına falan? Biz daha kombi yakmaya başlamadık ama sıcak suyun olmaması da çok kötü tabifisfisfis
Saol canımmm, şimdi iyiyim çok şükür. Okudum mothercare ile ilgili yazdıklarını, saolasın. Daha hiç gitmediğim için hazır da indirimdeyken gideceğim bugün inşallah
bakti tabi bakmazmikaydirigubbakcemile3
teshisi o koydu zaten kaydirigubbakcemile3 disardan bakinca hersey yolunda gorunuyo
error falan vermiyo ama yanmiyo iste bakalim servis bekliyoruz
bugun bide bebisin odasindaki balkona cam balkon icin olcu almaya gelcekler
kucucuk bi balkonum vardi onuda kapatip kurutmayi koycam mecburen
balkonsuz kalcam artik
cok isim var coooookboshayallersmile
gecmis olsun sanada kucukprenscim ya
sen alırsın bikaç şey canım bende geçen ay almıştım 2li alt üst takımlardan ,banyo ürünlerinde de vardı,nevresim takımlarında da vardı biz geç gittik hep tek tük kalmıştı nevresimlerden ve inanılmaz kalabalıktı hala,kasa kuyruğuna girilcek gibi bile değildi :))imkanın varsa erken git derim,biz 7de gitmiştik
evet bencede :)))belkide her ertesi gün reyonlar değişiyodur canım ama sanmıyorum,ama eksikleri telafi ediyorlardır mutlaka,sen yinede işini garantiye al canımzemuszemushadi yaaa, biz daha kahvaltı yapmadık, hemen kahvaltı yapıp çıkalım o zaman. Saol canımmmmm teşekkür ederimŞeniz
kucukprensim gecmiş olsun tatlım..inşallah bi daha yasamazsın..kabusları hep goruyorum bende canım.o normal galiba
sinemmm giyim olarak bişey yokmuydu canım indirimde
kızlar unibaby yenidoğan indirimdeymiş e-bebek de.. ondan aldım bende uygun geldi bana 12'li paket...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?