2010 Aralık Anneleri

günaydın kızlarrrr...

ooo ucurum da geldi sonunda,herkes seni çok merak etti tatlım ya.... bende ank ya gectim seni göremedim çok ani oldu..öpüyorum seni...

günaydın kızlar ayyy güne kötü başladım ama neyse inşallah hemen gider o çirkin bulutlar kafamdan.

gitsin gitsin o bulutlar tatlım...bebişi düşün opuyorumnanaktansanki böyle doğmuş da totosundan ısırıyormussun gibi,ben kendimi kötü hissedince hep böyle hayal ediyorum...opuyorumnanaktan

günaydın kızlarrr

fenerbahcemre düşünme canım kötü bişey bak hava süper bugün,hemen bebişine odaklan opuyorumnanaktan

Günaydınnnn herkeseee..
Dün epey sancım oldu yatmadan önce, gecede kabuslarla geçti, sürekli erken doğum yapıyordumm offf neyse sabah ola hayrola demişler!!

günaydın kızlar
bişey sorucam ben face de kim kim anlayamıyorum
gerçek isimler kafamı karıştırdı benim

ay sorma ezocum ya
daha yepyeni kombi ne cabuk ariza yapti
ama ateslemesinde sorun varmis
kucuk bi ariza sanirim kombi calisiyo gaz geliyo sadece atesleme olmadigi icin yanamiyo

Günaydınnnn herkeseee..
Dün epey sancım oldu yatmadan önce, gecede kabuslarla geçti, sürekli erken doğum yapıyordumm offf neyse sabah ola hayrola demişler!!
gunaydin kucukprenscm hala agrin varmi ?
nasil oldun? usuttunmu acaba

Günaydın canım, şimdi iyiyim elhamdülillah:Saruboceq: Ama gece baya korktum herhalde ki kabuslar gördüm hep.

Sizin kombiye ne oldu yaa, gerçi eşin bakmıştır suyuna havasına vanalarına falan? Biz daha kombi yakmaya başlamadık ama sıcak suyun olmaması da çok kötü tabifisfisfis

hoşgeldiniz kızlarrr

küçükprens geçmiş olsun canım ya sola uzan hep belki iyi olur,benimde geçen hafta 2 gün sürdü bidaha da olmadı ya benim hesaplarıma göre yorgunluktan olduğunu düşünüyorum,sizde yorulmamaya çalışın kızlar

Saol canımmm, şimdi iyiyim çok şükür. Okudum mothercare ile ilgili yazdıklarını, saolasın. Daha hiç gitmediğim için hazır da indirimdeyken gideceğim bugün inşallah

bakti tabi bakmazmikaydirigubbakcemile3
teshisi o koydu zaten kaydirigubbakcemile3 disardan bakinca hersey yolunda gorunuyo
error falan vermiyo ama yanmiyo iste bakalim servis bekliyoruz
bugun bide bebisin odasindaki balkona cam balkon icin olcu almaya gelcekler
kucucuk bi balkonum vardi onuda kapatip kurutmayi koycam mecburen
balkonsuz kalcam artik
cok isim var coooookboshayallersmile
gecmis olsun sanada kucukprenscim ya

Saol canımmm, şimdi iyiyim çok şükür. Okudum mothercare ile ilgili yazdıklarını, saolasın. Daha hiç gitmediğim için hazır da indirimdeyken gideceğim bugün inşallah

sen alırsın bikaç şey canım bende geçen ay almıştım 2li alt üst takımlardan ,banyo ürünlerinde de vardı,nevresim takımlarında da vardı biz geç gittik hep tek tük kalmıştı nevresimlerden ve inanılmaz kalabalıktı hala,kasa kuyruğuna girilcek gibi bile değildi :))imkanın varsa erken git derim,biz 7de gitmiştik

Size de geçmiş olsun yaa, arıza vermiyorsa kartı sağlamdır. ateşleme tuşunda falan arıza vardır belki. Epey iş varmış sizin de kolay gelsin yavrummm, benim kociş yeni kalktı gideyim de kahvaltı yapalımm bizde:lepi:
Hadi öptümmmm Şeniz

hadi yaaa, biz daha kahvaltı yapmadık, hemen kahvaltı yapıp çıkalım o zaman. Saol canımmmmm teşekkür ederimŞeniz

kucukprensim gecmiş olsun tatlım..inşallah bi daha yasamazsın..kabusları hep goruyorum bende canım.o normal galiba
sinemmm giyim olarak bişey yokmuydu canım indirimde

hadi yaaa, biz daha kahvaltı yapmadık, hemen kahvaltı yapıp çıkalım o zaman. Saol canımmmmm teşekkür ederimŞeniz
evet bencede :)))belkide her ertesi gün reyonlar değişiyodur canım ama sanmıyorum,ama eksikleri telafi ediyorlardır mutlaka,sen yinede işini garantiye al canımzemuszemus
kucukprensim gecmiş olsun tatlım..inşallah bi daha yasamazsın..kabusları hep goruyorum bende canım.o normal galiba
sinemmm giyim olarak bişey yokmuydu canım indirimde

vardı canım,bizim buradaki mothercare de çok büyük hem ona rağmen pek kalmamıştı ya datakım yapamıyorsun işte hepsinin eşleri satılmıştı,geçen ay gidebildinmi bilmiyorum canım ama geçen ayki bebek indririminin aynısıydı,yalnız anne ve hamile kıyafetleri çoktu bu sefer yeni kıyafetlerde vardı,bebeklerede badyler ve alt üst teklerde indrim vardı tulum falan yoktu hiç,yaz kış karışıktı,banyo ürünleri ^%30 indirimdi sanırım bide lonsinoh ürünleri %25 indirimdi ama o ürünlerde eklemişler zaten ben ebebekten 56ml kremi 29.90a almıştım,burda 39.90 üzerinden 30a düşüyo değişen bişey yok yani :))

Son düzenleme:
kızlar unibaby yenidoğan indirimdeymiş e-bebek de.. ondan aldım bende uygun geldi bana 12'li paket...

http://www.e-bebek.com/temizleme_mendilleri/uni_baby/uni_baby_yenidoganlar_icin_islak_mendil_12`li_ekonomik_paket/UNI-77212

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…