2010 Aralık Anneleri

bu cumartesi çamlicadaki e- bebek mağazasına gittik.. güzel indirimler vardı.. hala emzirme ürünleri indirimdeydi bir de chicco'nun soğuk buhar makinesi indirimdeydi..

mora battaniye arıyordum orada tam istediğim gibi buldum hemde çıtçıtları fermuarı felan var.. uyku tulumu gibi kullanılabiliyor. bu tarz birde polar almıştım ama. bu mora'nın peluş battaniyesi yumuşacık ve harika bir dokusu var.. zaten ilk yıl yatırırken yorgan kullanmayı düşünmüyordum uyku tutlumu kullanacaktım bu da iyi oldu.. size de tavsiye ederim..

ha bir de unibaby'nin ıslak mendili alabildim sonunda :)) fiyatının uygunluğu cezbetti elemanı :)) yinede kurursa görürsün deyip durdu.. hava almayan pakette kurumaz be adam diyorum.. takılacak bir yer buldu ya kaçırmaz.. işin içinde kızı olmasa ben bi sabote performansı bekliyordum ondan benimle inatlaştığı için. ama kızını kıyamıyo hiç şimdiden

Son düzenleme:
eşini alışverişe ikna edemeyenler için bir fikrim var..

benimki de çok umursuz olmasada pek sallamıyordu açıkçası.. bende erkeklerin bir şeyi somutlaştırıldığında daha çok anladığından yola çıkarak digital bir liste hazırladım.. kağıt üzerindeki liste bir işe yaramamıştı.. alınca üstünü çiziyorsun yine yok olmadığından efektif olmuyordu.. ben ipod'a yaptım cep telefonunda da yapılabilir.. eksiklerden birini aldığımızda heyecanla siliyor bu :)) maddeler azalıyor içten içe çok seviniyor.. yüzündeki ifade çok hoş :)) bilgisayar oyunu gibi oldu birazda.. nasıl mutlu oluyo madde eksildiğinde.. bende çok işe yaradı.. bir de bunu deneyin derim

Son düzenleme:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Herkese güzel haftalar herkese güzel günler dilerim bugün öğleden sonra kontrolüm var ve izin için rapor alacağım inşallah

Okurken hayalini kurdumda gerçekten komik gülüyor insan kaydirigubbakcemile3
Bende ıslak mendilleri adırmakta zorlanıştım pahalı gelmişti befendiye :dilcikar:
Bende pek yorgan kullanmaya düşünmüyorum peluş battaniye yeterli değil mi?

Kızlar hepinize günaydın....
bende yeni gelişmeler var..cumartesi günü mobilyacıya gittik.karma bir oda takımı beğnedik...beyaz renkli adam lakeden yapıyormuş o konuda biraz tereddütte kaldım.sararma ve catlama olabiliyormuş sanırım..bu konu ile ilgili bir fikri olan varmı aranızda?modelimizese stylewood diye bir marka var ordaki bir modeli beğendik bakım onuda yollim sizlere..fikirlerinizi almak isterim.

bakddım ki benim kocada iş yok bende aldım kayınvalidecimi...pazar gunu alışverişe çıktım..hastane çıkışımızı,biberen emzik,küvet,banyo havlusu,çıtçıtlı battaniye.yelekler,zıbınler ,hastene pijamamı,hamile çamaşırımı aldık..ve bi tane sepet beşik beğendik mobilyayı beğenip bu beşiğide alırız diye dusunduk.yani artık benim bebeşiminde bişeyleri oldu..hafifden başlamış olduk....fotolayıp eklerim inş diğer topiğe...alışveriş yapmak zaten eğlenceli..ama boylesi minik ve şeker şeyleri almak daha da eğlenceli oldu...

Hadi gözünaydın cnm benim
Çok sevindim opuyorumnanaktan
Güle güle sağlıkla kullanın aldıklarınızı :Saruboceq:

Bak ne güzel yapmışsın...
Birçok şey almışsın canım...Ekle de bakalım neler almışsın :dance:

StyleWood

3. resim kızlar oturma koltuğu yok onun yerine pc masası var.(cindirella genc odası)yatakda daha sade..tülleri yok benim odamda kullandığım cibinliğim vardı belki onu kullanabilirm .nasıl sizce

Herkese güzel haftalar herkese güzel günler dilerim bugün öğleden sonra kontrolüm var ve izin için rapor alacağım inşallah
en iyisini yaparsın burcu.. güzel haberlerle gel

cidden komikti ama ben sepete atıyorum alınacakları bu silip bi sevindirik oluyor.. birde çaktırmamaya çalışıyor :))

açıkçası ben çok sıcağa boğmayı düşünmüyorum canım çocuğu.. iyi de değil zaten.. peluşlar sıcak tutuyor yeterince. kendimde peluş battaniye kullanırı hep.. içinede yine birşeyler giydirmiş oluruz o yeter gibi geliyor.. belki bir de uyku tulumu alırım 3 aydan sonra.. hareketlenmeye başladıklarında yüzlerini gözlerini kapatıp havasız kalabiliyorlar ani bebek ölümlerinin sebeplerinden biri.. o nedenle dikkat etmek gerek.. ayrıca emzirmek için yatağından aldığımızda devamlı sıcaklık değişimi de yaşamamaları açısından da iyi tulum.. bence sen de yinede bir tane de uyku tulumu edin derim

en iyisini yaparsın burcu.. güzel haberlerle gel

Canım benim 37. haftaya kadar çalışabilir raporu verir mi doktorum bilmiyorum ama şöyle bir durum var. Bayram iznine bizim şirket 12.11.10'dan sonra çıkıyor bende o hafta 35+5 oluyorum. 9 günlük bayram tatili sonrası 22.11.10 tarihi iş başı yapmıcam çünkü 37+1 olacak.
O nedenle bayram bana yarıyor 9 gün yan gelip yatarım kısmetse. Yani bugün rapor alırsam 4 hafta daha çalışacağım. Bakalım Doktor ne diyecek :uhm:

günaydın güzel anneler nasılsınız?
bende alışveriş olayını bitirdim sayılır,ohh dedim nasıl rahatladım,gözümde büyüyüp duruyordu,sadece kendime pijama gecelik felan alıcam..

ooh süpermiş.. şirket tatilini versin canım sen paranı sgk'dan almayacakmısın? eğer şirketten değil sgk'dan alacaksan salla 12'sinde başlatma iznini. daha geç başlat.. para konusunda muhatabın o olacak çünkü.. ama şirketten alıyorsan onu bilemiyciim.. onu konuş patronlarınla.. yine de senin durumun farklı keşke izine çıksan

burxkan,

gerçi şöyle bir durum var bence bir ayar çekilebilir. çalışma hakkın 37. haftanın bitimidir ya o bir günün sorun olacağını sanmıyorum.. benim çalışabilir kağıdımda günü gününe yazmıyordu.. 32 haftalık gebelik yazıyordu.. o pazartesi günü hekimin 37 haftalık gebelik yazarsa izin kağıdına ki bence doğru olan bu sorun çıkmaz hem işyerin hemde sgk konusunda

aaa çok iyi işte ne güzel 9 gün tatil olcak,hadi hayırlısı olsun imşallah...

Evet cnm SGK'dan alıcam o nedenle 22.11.10'tarihinde başlattırcam iznimi tabi doktorum onay verir ise onada böyle açıklayıcı anlatırsam sorun olmaz inşallah
ne kadar geç başlatırsam bebeğimle o kadar fazla vakit geçiririm. Süt iznimi ekletirim. nerdeyse 5 ay filan yapar birde 6 yıldır toplasan 20 gün izin kullanmadım. Hepside duruyor. Onların bir kısmını ekleyip 6 ayı doldurmayı düşünüyorum kısmetse.
2-3 kişi ile de görüştüm bebeğimi bırakmak için zaten kendileri teklif ettiler ihtiyaçları olan iyi insanlar. Bakalım herşey böyle tıkırında giderse çok mutlu olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…