2010 Aralık Anneleri

37. haftanın bitimi olursa eğer o zaman 29.11.10 tarihine kadar çalışır gözükmem lazım aslında kendimi iyi hissedersem iyi olur hem maaşıda tam almış olurum kesinti yapılmaz.
Ben bakayım Doktor ne diyecek ??
aaa çok iyi işte ne güzel 9 gün tatil olcak,hadi hayırlısı olsun imşallah...
Evet şeker 9 gün extra tatil gibi olacak zemuszemus

günaydin kizlar,iyi haftalar herkese..nasilsiniz?gecmise dönemicem cünkü basimi kasimaya vaktim yok (((
yarin görümcem gelecekmis ogluyla beraber,hastaliktan sesi solugu gitmis ve üstelik 3 gün bende kalicakmis...ben onlara bakicam resmen..dogurmadan önce beni bi hastaliktan yatiramadilar ama az kaldi,el birligiyle yakinda akil hastanesine yatiracaklar...
bazen vallahi alip koca göbisimi cooook uzaklara gitmek istiyorum (
bu hafta bi sürüde randevum var..
oglusumun cicilerini ütülemek zorundayim,esimin sigorta isleri,muhasebe isleri bana bakiyor dosya dosya...
nasil altindan kalkicam bu hafta bunca seyin bilmiyorum...

bu arada gece cok hareketliydi..
Egehan pasa gece yarisi kaburgama yedigim darbeleriyle uyandim..
sonrasinda kizlar abartmiyorum her vurusunda gecenin o sessizliginde kitirt kitirt sesler geliyordu kaburgamldan,esim bile sasirdi...
ben cekerim o aciyi hic sorun degil ama ayaklari acimistir o derece sert vuruyordu yavrum...
daha onca hafta var acaba tek parca halinde doguma gidebilecek miyim cok merak ediyorum :))

inşallah gönlünden geçtiği gibi olur canım.. bakıcıyı iyi seç ama çocuk sonuçta onun karakterinden etkilenecektir.. iyi bir seçim yapmalısın.. birde yapabilirsen ilk bir yaşı seninle geçsin

semacım ve tuğbacım beğenmenize sevindim.
ama lake mobilya hakkında bilginiz varmı kullanımı zor oluyormuş diye duydum.gerçi herkes aynı şeyi soylemiyor ama.nasıl olur bilemiyourm.eğer karar veremessem sadece dolap alıcam..

ya kızlar bi şey sorcam hastane çıkışını 20 li aldım ben şimdi de diyorum ki acaba onu değiştirip 2 tane 10 lu alsaydım daha mı iyiydi ki,ama bi türli karar veremedim..
ya bi de dagi den bi sabahlık beğendim 80 dediler çok mu pahalı ona da karar vermedim..ne yapsam ki?

bu arada burxkancım hadi bakalım gozun aydın canım.bence bir sorun cıkmaz doktorun halleder gibi geliyor.
kızlar bu arada bunu soylemeyi unuttum.bizim iş biticekdiyaa bitiyorrr.herkese 12.10.2010 acıkış vermişler...bi kaç kişi hariç o kişilerin içinde bende varım sanırım....bende 32. haftamda yani 1 kasımınla başlayan hafta rapor almaya gidicem.doktorum aksi bişey soylemezse..çalışabilir alıcam ve.bayram sonrası hafta yani 22 .11.2010 ile başlayan hafta 35. haftamda bozdurup çalışmaz almayı dusunuyorum.gerçi almamda bişey ifade etmicek .çunkü ben çalışamaz raporu alınca direk cıkış verirler bana....aman bakalım belkide doktourm çalışma der
...

aynen bende baktım dagiden sabahlık banda pahalı geldi..geceliğe 79 sabahlığına 80 dediler...bende daha uygun fiyata bi pijama aldım.krem rengi..

ayy ne bicim insan ya!!!!!
hastayim kiz hamile uzak duriym demiyo bide cocugunuda alip yatiya geliyo
anasina gitsin arkadasimmm:umursamaz:
niye sana geliyoki??? esine soyleseydin hasta oldugunu
bana bulasirsa kim bakacak deseydin
kapa bi odaya onlari cikmasinlar
karantinaya al wallaklava:
elindende kolonyayi birakma dok dok mikroplar kirilsin

günaydın kızlaaar biz geldiiik...

cumartesi kontrole gittik bebişim 1,600gr olmuş :) yanakları tombultombul olmuş çok tatlı ya... arada gözünü açıp bana baktı tontiş kuzucuk... durumumuz iyi kordon dolanması yok. 26 sında 32. haftam doluyor çalışabilir kağıdı alıcam... bayrama kadar idare edicez sonra evdeyiiizzz .... bu arada kafası aşağıda duruyodu ayaklar midemde poposu kaburgamın aldında günlerdir başı diye sevdiğimiz yer meğerse poposuymuş kaydirigubbakcemile3

biraz resim çektim odamızı cicilerimizi onları düzenleyip ekleyeceğim inşallah işlerden vakit bulursam...

ay bak sinirlendim selamsiz sabahsiz girdim yahu
herkese gunaydin kizlara.s.
insallah guzel bi hafta olur hepimiz icin
tugbacim berra hanima gittim sali gunu
sen hemsire arkadasin sorabildinmi canim?

3 gün mü kalacaklar bu ne ya...
Sen bu halle onlarla nasıl uğraşacaksın Allah koalylık versin cnaım...

Bence değiştirme ...Zaten çok kullanılmıyor ki...
Ve sabahlık derken takım değil dimi...
Ben resmini eklemiştim...3 parça 80 idi...
Eğer sadece sabahlıksa bence de biraz pahalı sanki...

günaydın kızlar
kurtulamadım şu öksürükten artık bıktım ya...

Çok çok geçmiş olsun...
İnşallah tez zamanda kurtulursun cnaım...

inşallah gönlünden geçtiği gibi olur canım.. bakıcıyı iyi seç ama çocuk sonuçta onun karakterinden etkilenecektir.. iyi bir seçim yapmalısın.. birde yapabilirsen ilk bir yaşı seninle geçsin

Saol cnm ya
Bakalım ücretsiz izin de alabilirim belki iş yerim o konuda sıkıntı yaratmayacaktır.
Ama durumlar neyi gösterir bilmiyorum.
Bakacak kişi konusunda bende ince eleyip sık dokuyorum
Zaten iş başı yapmadan 15-20 gün birlikte oluruz o kişiyle neler yapacağını nasıl yapacağını yeme içme saatini uyku saatini gerekli ne varsa öğrenir ki ben iş başı yaptığımda zorlanmasın hem çocuğum hem o kişi nasip kısmet tabi hayat ne gösterir bilemem. Bekleyelim görelim. :içelim:

Oh oh herşey yolunda şükür ne güzel....
Poposunu sevdiniz he
Orası da sevilir be bu tatlı şeylerin yerim ben onları.... opuyorumnanaktan

günaydın kızlar sizlere birsey sormak istiyorum benim göbek deligimin cevresinde bi agrı var bazen cok agır oluyo dr sordm normal bebek hareketlerinden dolayı diyo ama ben yinede biraz korkuyorum bu agrıyı yaşayanınız var mı lütfen beni yardm edin.birde bu ticket nasıl yapılıyo(bebegimizin kac günlük oldugunu gösteren

Biz de bugün gittik doktor amcamıza aldık çalışabilir raporunu, çok iyi denk geldi, 22 sinde bitiyo iznim, yani 4 hafta çalışıp 5 haftasını ekletebilicem doğum sonrasına. Bayram tatili iyi denk geldi. Aslında 32+2 çıktık ama doktorumuz sağolsun 32 haftalık yazdı. inşallah bi problem çıkmaz da 4 hafta daha çalışabilirim, sonrasında kuzumun yanında bol bol zaman geçirmek için.zemuszemus
Ay kuzucum sanırım bana benziyo, yanakları tombiş tombiş, babamızın yüzü biraz daha uzun ama kuzumun yüzü yuvarlacık. Ayağının bi tanesi kafasının yanındaydı, akrobat gibiydi kızım. Bak şimdiden özledim tekrar... boshayallersmile

gozun aydin nerdilcim
masallah bebisine
sanirim bizde ayni seyi yapiyoruzdelikafadulden
kafasimi poposumu ayirt edemiyoruz ama senin tarife gore
poposu oliyyyysırnaşık şey

cucu sizinkilerde amma düşüncesiz yaw, bu kadar da olmaz ki, onların uzak durması lazım şimdi, inadına sokuluyolar. Zaten bi işe yarayacak olsalar yaklaşmazlar

Aaaa bide rapor bozdurma olayı vardı dimiiiii :uhm:
Heee bak öyle birşey de yapabilirim.

Kuzum bunların sana kastı ne ((

günaydın kızlar
kurtulamadım şu öksürükten artık bıktım ya...
Offf canım ya ahhh ahh bi atlatsan inşallah

Maaşallah bebeğine

Yesinler senin tatlı kızını...

Kızlar birşey sormak istiyorum..
Benim bu ara karnımı görenler ve bende karnımın aşağı doğru indiğini hissediyorum sizinde indi mi??

Ve aldığım kıyafetler birçoğu 3 aylık daha miniği yok birkaçı hariç...
Kardeşlerim geldi hafta sonu bu çocuk 3 aydan önce ne giyecek diyorlar sempatiksalakcinni
Olurlar değil mi bebek zaten çabuk büyüyor ilk zamanlar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…