Biz de bugün gittik doktor amcamıza aldık çalışabilir raporunu, çok iyi denk geldi, 22 sinde bitiyo iznim, yani 4 hafta çalışıp 5 haftasını ekletebilicem doğum sonrasına. Bayram tatili iyi denk geldi. Aslında 32+2 çıktık ama doktorumuz sağolsun 32 haftalık yazdı. inşallah bi problem çıkmaz da 4 hafta daha çalışabilirim, sonrasında kuzumun yanında bol bol zaman geçirmek için.zemuszemus
Ay kuzucum sanırım bana benziyo, yanakları tombiş tombiş, babamızın yüzü biraz daha uzun ama kuzumun yüzü yuvarlacık. Ayağının bi tanesi kafasının yanındaydı, akrobat gibiydi kızım. Bak şimdiden özledim tekrar... boshayallersmile
gozun aydin nerdilcim
masallah bebisine
sanirim bizde ayni seyi yapiyoruzdelikafadulden
kafasimi poposumu ayirt edemiyoruz ama senin tarife gore
poposu oliyyyysırnaşık şey
Kızlar ben muayeneye gidiyom dua edin bizim için
Yesinler senin tatlı kızını...
Kızlar birşey sormak istiyorum..
Benim bu ara karnımı görenler ve bende karnımın aşağı doğru indiğini hissediyorum sizinde indi mi??
Ve aldığım kıyafetler birçoğu 3 aylık daha miniği yok birkaçı hariç...
Kardeşlerim geldi hafta sonu bu çocuk 3 aydan önce ne giyecek diyorlar sempatiksalakcinni
Olurlar değil mi bebek zaten çabuk büyüyor ilk zamanlar ...
sağol canım..Yesinler senin tatlı kızını...
Kızlar birşey sormak istiyorum..
Benim bu ara karnımı görenler ve bende karnımın aşağı doğru indiğini hissediyorum sizinde indi mi??
Ve aldığım kıyafetler birçoğu 3 aylık daha miniği yok birkaçı hariç...
Kardeşlerim geldi hafta sonu bu çocuk 3 aydan önce ne giyecek diyorlar sempatiksalakcinni
Olurlar değil mi bebek zaten çabuk büyüyor ilk zamanlar ...
sağol canım, seninkine de maşallahgözün aydın canım maşallah bebişine... izinde çok iyi olmuşşş...
sağol canım kafasının o kadar altta olacaı hiç aklımagelmemeişti o popo nasıl çıkmış oraya hiç hissetmedim ama mideme vuran küçük şeyler ve kaburgalarımı sıkıştıran şeyleri öğrndik minik popo ve ayaklar....
canım bence beziyle beraber onlar denk gelir büyük gelmez:))))
sağol canım..
Ben de dün farkettim ki karnım biraz aşağı inmiş, ama günden güne değişebiliyo, kaç kere şekil değiştiriyo kızım kimbilir. Sen endişe etme boşa. Kıyafetler için de nasılsa hastane çıkışı almışsındır, bi süre onlar idare eder, diğerleri de zaten yıkayınca birazcık küçülüyo, bence almana gerek yok. Doğunca baktınız olmuyo, çıkar teyzeleri alışveriş yapıverir, ee teyze olmak kolay değil boshayallersmile
anasinda zaten suan..2 hafta izinliymis,iznini orda burda milletin üstünde geciriyor iste hasta hasta...ayy ne bicim insan ya!!!!!
hastayim kiz hamile uzak duriym demiyo bide cocugunuda alip yatiya geliyo
anasina gitsin arkadasimmm:umursamaz:
niye sana geliyoki??? esine soyleseydin hasta oldugunu
bana bulasirsa kim bakacak deseydin
kapa bi odaya onlari cikmasinlar
karantinaya al wallaklava:
elindende kolonyayi birakma dok dok mikroplar kirilsin
canim massallah meleginegünaydın kızlaaar biz geldiiik...
cumartesi kontrole gittik bebişim 1,600gr olmuş :) yanakları tombultombul olmuş çok tatlı ya... arada gözünü açıp bana baktı tontiş kuzucuk... durumumuz iyi kordon dolanması yok. 26 sında 32. haftam doluyor çalışabilir kağıdı alıcam... bayrama kadar idare edicez sonra evdeyiiizzz .... bu arada kafası aşağıda duruyodu ayaklar midemde poposu kaburgamın aldında günlerdir başı diye sevdiğimiz yer meğerse poposuymuş kaydirigubbakcemile3
biraz resim çektim odamızı cicilerimizi onları düzenleyip ekleyeceğim inşallah işlerden vakit bulursam...
sagol canim,erken dogurursam tek sebebi bunlar..3 gün mü kalacaklar bu ne ya...
Sen bu halle onlarla nasıl uğraşacaksın Allah koalylık versin cnaım...
Bence değiştirme ...Zaten çok kullanılmıyor ki...
Ve sabahlık derken takım değil dimi...
Ben resmini eklemiştim...3 parça 80 idi...
Eğer sadece sabahlıksa bence de biraz pahalı sanki...
Çok çok geçmiş olsun...
İnşallah tez zamanda kurtulursun cnaım...
zaten zuzumm...is varken hoooop kimseler kalmamis,araki bulasin...cucu sizinkilerde amma düşüncesiz yaw, bu kadar da olmaz ki, onların uzak durması lazım şimdi, inadına sokuluyolar. Zaten bi işe yarayacak olsalar yaklaşmazlar
diyorum ya tatlim,delirtmeye calisiyorlar...baska ne olabilir ki,hersey ortada iste..Aaaa bide rapor bozdurma olayı vardı dimiiiii :uhm:
Heee bak öyle birşey de yapabilirim.
Kuzum bunların sana kastı ne((
Offf canım ya ahhh ahh bi atlatsan inşallah
Maaşallah bebeğine
Kızlar ben muayeneye gidiyom dua edin bizim için
kızlarrr çatlaklar ne alemde? Ben bugün pantolonumu çıkarttığımda şok oldum, sağ tarafımda bi kırmızılık, meğersem pantolonun lastiği iz yapmış, çok korktum, henüz çatlağım yok, umarım çatlamam. Göbişim kocaman, heralde çatlasam şimdiye kadar çatlardım. Gerçi son ay bile çatlak oluşabiliyomuş, kaşıntılarım filan da geçti, o yüzden yağlanmıyorum da, hoş zaten çok da düzenli yağlanmamıştım.
kızlarrr çatlaklar ne alemde? Ben bugün pantolonumu çıkarttığımda şok oldum, sağ tarafımda bi kırmızılık, meğersem pantolonun lastiği iz yapmış, çok korktum, henüz çatlağım yok, umarım çatlamam. Göbişim kocaman, heralde çatlasam şimdiye kadar çatlardım. Gerçi son ay bile çatlak oluşabiliyomuş, kaşıntılarım filan da geçti, o yüzden yağlanmıyorum da, hoş zaten çok da düzenli yağlanmamıştım.
kizlar az önce arkadasla konustum, suanda 2 arkadasim dogumdalar...
ikisininde sancilari gece baslamis,birisinin sancilari daha cok kuvvetli degilmis,bekletiyorlarmis,digerinin sancilari kuvvetliymis ama 1 cm bile acilma yokmus daha,gece yarisini bulur demis doktorlar...
ikiside hallerinden gayet memnun, ipodlarini takmislar kulagina hastanede hem sanci cekiyorlar hemde sagi solu arayip can sikintilarini gecirmeye calisiyorlar deliler...
sancilar nasil dedim,yogun sancisi olan daha cok wc ye cikma istegi gibi bi baski var,sancida adet sancisi gibi,nste tavan yapiyor ama zor degil dedi...
birebir tanidigin birinden böyle rahat sözler duymak harika..
süper yaa,cok heyecanlandim kaydirigubbakcemile3
ne güzel ya süper rrrr bende heyecanlandım şimdi.... alkisalkisalkis
ara sürekli,haberdar et benide dedim ikisinede sempatiksalakcinni
arkadan bi bebis sesi geliyordu,o cok sanci ceken arkadasin odasina bi kadin gelmis,yeni dogum yapan..onun bebisiymis :asigim:
zor tutuyorum kendimi suan gitmemek icin ama dogursunlar artik öyle :1rolleyes:
kaç haftalık arkadaşalrın.... ?
günaydin kizlar,iyi haftalar herkese..nasilsiniz?gecmise dönemicem cünkü basimi kasimaya vaktim yok(((
yarin görümcem gelecekmis ogluyla beraber,hastaliktan sesi solugu gitmis ve üstelik 3 gün bende kalicakmis...ben onlara bakicam resmen..dogurmadan önce beni bi hastaliktan yatiramadilar ama az kaldi,el birligiyle yakinda akil hastanesine yatiracaklar...
bazen vallahi alip koca göbisimi cooook uzaklara gitmek istiyorum(
bu hafta bi sürüde randevum var..
oglusumun cicilerini ütülemek zorundayim,esimin sigorta isleri,muhasebe isleri bana bakiyor dosya dosya...
nasil altindan kalkicam bu hafta bunca seyin bilmiyorum...
bu arada gece cok hareketliydi..
Egehan pasa gece yarisi kaburgama yedigim darbeleriyle uyandim..
sonrasinda kizlar abartmiyorum her vurusunda gecenin o sessizliginde kitirt kitirt sesler geliyordu kaburgamldan,esim bile sasirdi...
ben cekerim o aciyi hic sorun degil ama ayaklari acimistir o derece sert vuruyordu yavrum...
daha onca hafta var acaba tek parca halinde doguma gidebilecek miyim cok merak ediyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?