2010 Aralık Anneleri

gözün aydın canım maşallah bebişine... izinde çok iyi olmuşşş...

gozun aydin nerdilcim
masallah bebisine
sanirim bizde ayni seyi yapiyoruzdelikafadulden
kafasimi poposumu ayirt edemiyoruz ama senin tarife gore
poposu oliyyyysırnaşık şey

sağol canım kafasının o kadar altta olacaı hiç aklımagelmemeişti o popo nasıl çıkmış oraya hiç hissetmedim ama mideme vuran küçük şeyler ve kaburgalarımı sıkıştıran şeyleri öğrndik minik popo ve ayaklar....

günaydın kızlar bende 32. hafta raporumu almaya gittim çalışamaz diye bebişimide gördüm 2kg olmuş minik sıpam. yanlız bi sıkıntım var ben doktoruma ısınamadım bir türlü bana işime evime en yakın hastanede orası ve tek bayan da o var ankara malüm trafiği bol bi şehir :/ sizdede varmı böyle doktoruna benim gibi ısınamayan gerçi ben normal doğum istemiyorum sezeryan istiyorum ama bunu bile dile getiremedim konuşamadık yani o kadar kasılıyorum doktorun yannda.bugün doğumları varmış alel acele baktı sanki doğru düzgün göremedim bile bebeğimi(

canım bence beziyle beraber onlar denk gelir büyük gelmez:))))

sağol canım..
Ben de dün farkettim ki karnım biraz aşağı inmiş, ama günden güne değişebiliyo, kaç kere şekil değiştiriyo kızım kimbilir. Sen endişe etme boşa. Kıyafetler için de nasılsa hastane çıkışı almışsındır, bi süre onlar idare eder, diğerleri de zaten yıkayınca birazcık küçülüyo, bence almana gerek yok. Doğunca baktınız olmuyo, çıkar teyzeleri alışveriş yapıverir, ee teyze olmak kolay değil boshayallersmile
sağol canım, seninkine de maşallah. Benim de sağ tarafımda bi yumru kafa gibi sürekli dayıyo, ben de geçen kontrolde farketmiştim onun poposu olduğunu, senin gibi kafası sanıp duruyodum. Nasıl da büyüdüler, sığmıyolar artık yerlerine. Şu an bile kendimi sıkışmış hissediyorum, kaburgalarım batıyo sanki ohaoldumsmile

Son düzenleme:
canım bence beziyle beraber onlar denk gelir büyük gelmez:))))

Değil mi birde çabuk büyüyor diye olur diye düşündüm...

Bana da öyle geldi yavaş yavaş aşağı iniyor gibi...
Hastane çıkışı var birkaçı daminik kıyafetlerin...
Bende öyle dedim gidersiniz alırsınız -tatlicadiarzu-

kızlarrr çatlaklar ne alemde? Ben bugün pantolonumu çıkarttığımda şok oldum, sağ tarafımda bi kırmızılık, meğersem pantolonun lastiği iz yapmış, çok korktum, henüz çatlağım yok, umarım çatlamam. Göbişim kocaman, heralde çatlasam şimdiye kadar çatlardım. Gerçi son ay bile çatlak oluşabiliyomuş, kaşıntılarım filan da geçti, o yüzden yağlanmıyorum da, hoş zaten çok da düzenli yağlanmamıştım.

anasinda zaten suan..2 hafta izinliymis,iznini orda burda milletin üstünde geciriyor iste hasta hasta...
hayir benim hasta oldugumuda biliyor,üstelik bi sürü randevum var dedim..
yinede geliyor iste,daha ne denir ne yapilir ki bilemedim:umursamaz:

canim massallah melegine
ayy yerim onun totosunuuu :asigim:

sagol canim,erken dogurursam tek sebebi bunlar..
burdanda yaziyorum iste :umursamaz:

cucu sizinkilerde amma düşüncesiz yaw, bu kadar da olmaz ki, onların uzak durması lazım şimdi, inadına sokuluyolar. Zaten bi işe yarayacak olsalar yaklaşmazlar
zaten zuzumm...is varken hoooop kimseler kalmamis,araki bulasin...
ama onlarin eli bosken basina üsüsürler...

Aaaa bide rapor bozdurma olayı vardı dimiiiii :uhm:
Heee bak öyle birşey de yapabilirim.

Kuzum bunların sana kastı ne ((

Offf canım ya ahhh ahh bi atlatsan inşallah

Maaşallah bebeğine
diyorum ya tatlim,delirtmeye calisiyorlar...baska ne olabilir ki,hersey ortada iste..
Kızlar ben muayeneye gidiyom dua edin bizim için

güzel haberlerle gel canim benim..:Saruboceq:

Popumun durumu vahim ohaoldumsmile
Karnımda felan hiç çatlak yok ama popomdakiler minik ve bel bölümündekiler büyük :sinifsinif:

ayyy sakin o hatayi yapma zuzummm... :1no2:
bu zamana kadar catlamadim diye birakip son hafta bile catlayan cok kisi gördüm...
yaglanmaya devam yani,amac zaten en aza indirmek..

kizlar az önce arkadasla konustum, suanda 2 arkadasim dogumdalar...
ikisininde sancilari gece baslamis,birisinin sancilari daha cok kuvvetli degilmis,bekletiyorlarmis,digerinin sancilari kuvvetliymis ama 1 cm bile acilma yokmus daha,gece yarisini bulur demis doktorlar...

ikiside hallerinden gayet memnun, ipodlarini takmislar kulagina hastanede hem sanci cekiyorlar hemde sagi solu arayip can sikintilarini gecirmeye calisiyorlar deliler...
sancilar nasil dedim,yogun sancisi olan daha cok wc ye cikma istegi gibi bi baski var,sancida adet sancisi gibi,nste tavan yapiyor ama zor degil dedi...
birebir tanidigin birinden böyle rahat sözler duymak harika..
süper yaa,cok heyecanlandim kaydirigubbakcemile3

cucum teşekkür ederiz... teyzesi...

esra_37 mutlaka sür canım hiç anlamadan çatlarsın bendede yok karnımda felan ama sabah akşam sürüyorum ....

selam kızlar....size birsey sorucam.şimdi ben (alttaki tablom 1 hafta geri)30 haftalık olcam.sezeryan düşünüyorum.doğum 38.haftada olursa 2 haftam yanar iznim.doktora söylesem 30da 32haftalık raporu vermez mi?

ne güzel ya süper rrrr bende heyecanlandım şimdi.... alkisalkisalkis

ne güzel ya süper rrrr bende heyecanlandım şimdi.... alkisalkisalkis

ara sürekli,haberdar et benide dedim ikisinede sempatiksalakcinni
arkadan bi bebis sesi geliyordu,o cok sanci ceken arkadasin odasina bi kadin gelmis,yeni dogum yapan..onun bebisiymis :asigim:

zor tutuyorum kendimi suan gitmemek icin ama dogursunlar artik öyle :1rolleyes:

kaç haftalık arkadaşalrın.... ?

ahh cucum karşındaki insanlar
anlayışsızsa sen ne yapabilirisin bitanem
düşüncesizler işte sen hamilesin ne gerke varmış kalmaya
neden anansına getmemiş ...
neyse sen yakın temasa girme fazla bide sinirlenmemye çalış canım....
gerçi ben bile sinir oldum yahuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…